Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Ugyan elég régi hsz. volt ez már, de nem találtam később sem utalást rá: 3770K-n hogy tudom kilőni a HT-t? Gondolom a BIOS-ból, de ott hol találom?
Elég sokszor babrál magában a proci ahogy többen is mondták, ha ezt kilövöm akkor talán nem fogja le a saját teljesítményét.
-
toyone
őstag
Őszintén szólva a HyperPi-t jobban csípem. Ha valami kis instabilitás lépne fel egyből eldobja. Linx nél nem feltétlen. Igaz az jobban fűti de itt egy 32M realtime-on merevre "fagyasztja" a gépet. Se egér se billentyű még a realtemp se megy, csak a loopok. Szóval a teszt szempontjából (személy szerint) jobbnak tartom.
Nézek majd Linx et is.Készülget,ahogy időm engedi.
-
keIdor
titán
Én nem temetem, csak feleslegessé válik, az egyszerűbb működés miatt nekem szimpibb az. Meg ahogy lenni szokott 2-3 évig úgyis szebb az, vagy egyenlőek. Meg azért régen több figyelmet kapott a PC, 10-20 éve, ma nem ez a helyzet azért. Régen nem portok voltak, hanem volt rendes PS1, PS2 és PC verzió. Ma mindent Xbox360-ra megírnak, és abból kutyulnak valamit PS3-ra meg PC-re.
-
TomiLi
addikt
Köszi a hasznos információkat!

Meg is csinálom a 20 körös tesztet. Az SB-nél is egyszer lőttem be, aztán hónapokig rá sem néztem semmilyen teszt programra.
Úgy vagyok vele, hogy nálam a későbbiekben, ilyen terhelést soha nem fog kapni többet a proci, mint egy ilyen teszt során.(#1260) Attix82 ÁÁÁ, semmit nem érezni a cpu-n belüli forroságból: kívül.
A házamban olyan orkán van, hogy csak annak a hűvös szelét érezni, a hőcsöveket kívülről megfogva (belülről nem megy...
) nem lehet érezni semmilyen meleget. -
TomiLi
addikt
Nem tudom miért, de nekem az általad linkelt LinX-szel sem megy feljebb a GFlops értéke... Mi lehet a gond?
Elsőre nekem is "túl alacsonynak" tűntek a hőmérséklet értékek.(#1231) csucsbicep Köszi, csakhát nincs eléggé leterhelve, ahogy N_A_S írja...
(#1235) fatallerror Nekem is tetszik!
, hát ja lehet venni rá a batár dupla tornyokat.... 
-
fatallerror
addikt
nem vészes? ez teljesen jó és 100%-ig terhelve am is ritkán van
tényleg csak kikell ismerni és még a tuningosok is elégedettek lesznek ha nem is annyira mint az előddel.aztán kitudja, elég nagy guruk vannak az intelnél lehet h nyáron megjelennek 1 új steppinggel amivel mondjuk 10-15 fokkal hüsibb lesz azon a necces 4,7 ghz-en
bár még mindig azt mondom h a felhasználók nagyon kis %-át érinti ez a hő probléma így lehet nem is foglalkozik ezzel az intel és majd a haswellben próbálja csak meg kijavítani a bibit
-
helkis
veterán
ne mm-es eltérésre gondolj ezen a 4cm-en.. és sajna bőven elég akár 0,1mm hogy középen felfeküdjön a cooler főleg ha az is domború.. de szvsz az a rosszabb ha homorú, akkor meg ugye nem éri el a legforróbb pontját a procinak a cooler..
de a 22nm előnye itt vissza is üt, mivel elég kicsi a mag, ezért kicsi a felület (igp-t nem számolva) amin leadja a hőt a mag az ihs-nek, ezért tud nagyon hirtelen hőmérsékletváltozás jelentkezni, ez is pont a 65nm>>45nm-es prociknál már elég látványos volt, azóta pedig csak rosszabbodott..
-
helkis
veterán
jól mondja a májsztro: kupaktalanítás, de látom közben linkeltek is ilyesmit köszi!

esetleg egy tolómérővel nézd meg, hogy domború, vagy homorú a kupak, mint anno kentsfield érában sok gondot okozott, illetve előjöttek a bow-ed vizek, vagy cpu+cooler polírozás..
kép is jöhetne!
-
Speed®
titán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval az 1,2V a max, ami a biztonságos adható neki? Vagy mehet még feljebb?

de ettől függetlenül pénzkidobás jobbat venni :]

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)