Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért lihegem túl, mert saját balgaságból elkövetett 50 ezer Ft-os kárt (processzor ára) szeretném elkerülni.

Egyébként fogyasztásban és a rendszer számára sincs hatással - saját megfigyeléseim alapján - ha a memóriákat alulfeszelem (a processzor már annál inkább), így inkább magasabb órajelen használom a memóriákat, mert abból ha nem is sokat, de a gyári feszültséggel legalább kamatozik a memória teljesítmény.
Heteket még nem teszteltem, de megfigyeltem (és lehet hogy véletlen), de kaptam már ilyen üzenetet, amikor a memóriákat alulfeszelve használtam (1.38V):
"Power supply surges detected during the previous power on.
ASUS Anti-Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!
Press F1 to Run SETUP"Tápom pár hetes Corsair AX650. Sosem produkálta a jelenséget default BIOS értékekkel.
Prime Blend teszt pedig futott már éjszaka 8 órában hiba nélkül. Míg a fenti szöveget egy mondhatni üresjárat közbeni random fagyásos reboot után kaptam.
-
bluobluo75
őstag
Itt most nem csak a hangjára gondoltam, hanem a minőségére

A táp topikban részletesen le van írva milyenek a jó fajta eredeti Enermax beles tápok:
-PRO82+
-MODU82+
-PRO80+
-ECO80+
-Liberty Eco
-PRO87+
-MODU87+...azért gondotam alapjáraton, mert többnyire a mostani is ott kullog, 30-32 fokon 20 fokos szobában mérve, és az általad megadott hő elég magas

-
bluobluo75
őstag
Köszi az infót!
Az alaplap terén vagy ASUS, vagy Gigabyte -ot vennék, eddig beváltak, Asrock-ot nem ismerem.
A táp az mindenképp Enermax, mivel nagyon jó minőség és kegyetlen halk.
Az SSD-t nem említettem, hogy kéne, az inkább maradna.
Amúgy szétnézek az általad ajánlott topikban
A gyári ventivel alapjáraton hány fokos a proci kb? -
N_A_S
veterán
Na azt ki ne találjuk már hogy az 1.25V sok. PH-s tesztben 1,32V-n hozták a 4,7-et ha jól emlékszem. A TJ maxhoz képest szerintem még így is biztonságos a hőfok, és azt ne felejtsük el hogy ez nem holmi Prime95 teszt...
szerk.:
kíváncsi lennék ott mivel hűtötték.Lehetséges hogy rosszul van fenn a CPU blokk? Bár nem hiszem, mert a fesz csökkentésre jól reagált...
-
fatallerror
addikt
ez a vasárnap nekem még mindig olyan vicces :] mert tulképpen ez azt jelenti h hétfőtől lesz kapható ill az ünnep miatt még később
várom h meglegyenek az első otthoni tuning/hőmérsékletadatok utána meg lehet olvasni h milyen kaki ez a proci
mert ugye azt nem nézik h túlteljesítenek ezek a procik, majd ha a játékok meg a többi szoftver full kihasználják a 4 magot majd akkor számít igazán minden
mhz (de lehet elvagyok tévedve
) -
-
fatallerror
addikt
-
BullZeye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)