Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Terheletlenül 30...
[link](#1620) Keldor papa: Ennyi.
Csak az bosszantott, hogy az irreális elvárások be nem tartásáért miért kell a procit szarozni. Mind1, inkább nem is foglalkozom velük. Én voltam a hülye, hogy beleolvastam, várható volt, hogy ez lesz egy címlapos hír topicjában....(#1621) Erdei88 : Egyelőre nem tervezek tuningot, pláne amíg nincs meg az infrás hőmérőm. De lehet, később majd megnézem azért, mit megy.
Használni alapon fogom, de azért a kíváncsiság nálam is megvan. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, szabad a véleménnyilvánítás, ami jó is, csak épp a műveltség hiányzik hozzá sokaknál, hogy ezt a jogukat értelmes formában gyakorolják. -
HSM
félisten
Jó, ha meglesz, megírom. De már használtam ezt a hűtőt, és simán meghűtött ennél komolyabb procikat is, a Q6600 előbb fogyott ki alóla, minthogy megfőtt volna, és a 130W TDP-s 920-ast 42%-al húzva, 4Ghz-en is simán hidegre tette, igaz, ez már a hűtő vége volt. Én tuning nélkül egy 800-1000 rpm körüli ventivel terveztem meghűteni vele a 3450-et, remélem nem fogok csalódni...

Az E0 stepping elvileg csak ES, azaz mérnöki teszpéldány, nem lett végül kiadva.
(#1023) N_A_S: Szerintem simán megy az IB-vel is a procilimit-eltüntetés. Olyan mindegy, 4200-on megy, vagy 4500-on... Vagy 4400 vagy 5000.... Nem ezen múlik szvsz, ha egy progi szarul van megírva, akkor az 5000 se fog segíteni, ha meg jól, akkor 4000-en is szépen fog menni.
Mint írtam, én 3450-et rendeltem, mert úgy gondolom, max OC 3700mhz-ével elég lesz nekem mindenre egy jódarabig, és a melegedésre se lesz gondom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak az bosszantott, hogy az irreális elvárások be nem tartásáért miért kell a procit szarozni. Mind1, inkább nem is foglalkozom velük. Én voltam a hülye, hogy beleolvastam, várható volt, hogy ez lesz egy címlapos hír topicjában....![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)