Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs ilyen nekem a biosba.

Bekapcsoltam az int hangot így se jó, de kitoltam vele azért is filmezni fogok, fogtam a házimoziból kihúztam az optikai kábelt azt bedugtam az alaplapi kimenetbe.
Így most kiesik a TV a hangátvitelbe szal nem viszi a HDMI a tv-be a hangot majd onnét az optika a házi moziba, hanem közvetlen van kötve. Jó így is az a lényeg. 
Úgy látszik itt kijön az olcsóság mivel az alaplapi hang vezérlő progi is az optikaki kimenetre írja a HDMI audiót. De végül is mind1 mert így is jó, csak az X-fin meg nincs digitális kimenet ilyen formában ezért ment a hdmi-n a hang idáig.

-
HSM
félisten
Ezek ilyenek... A régi I7-emnél is vagy 8 fok van a legmelegebb/leghűvösebb mag között tuningolva. Pedig tuti jól van pasztázva, 3X lett hűtőcserélve/átpasztázva, mindig így alakultak a hőfokok. Pedig itt forrasztott az IHS, és Noctua NT-H1 illetve AC MX2 paszták voltak használva, amik hogyismondjam, nem gagyik.
-
N_A_S
veterán
Teljesen rendben vannak egyébként az értkékek, ha ilyen fesz mellett lemegy a 20 run, akkor egész jó kis procit fogtál ki. SB-nél az volt a módi hogy Linx alatt ne engedd 85 fölé egyik magot se, itt szerintem ha 90 alatt tudod tartani akkor nyugodt lehetsz, mivel ezeknél 7 fokkal feljebb lett tolva a TjMax a Sandyhez képest
-
emre33
addikt
Ezen forróság miatt gondolkodom, hogy i7-3770K helyett i7-3770 veszek.
39x szorzón lehet futtatni, vagyis 3900Mhz-n.
Talán az egészségesebb 24/7-re, mint 4500 és a forróság.non K cpu tudja a VT-d -t
Ezt maximum vmwarea futtatásánál használhatom ki? Ott gyakorlatilag mit lehetne tapasztalni?Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Kösz
-
Jack@l
veterán
De mit érsz a batár tornyokkal, ha egyszer le se tudja rendesen adni a hűtőnek a hőt?
Nem az a gondja, hogy 200 watt meleget kell elszállítani róla, hanem hogy kis felületen gyűjti össze.
Egy jól felpolírozott vizes blokkal, meg esetleg kupaktalanítással biztos van még feljebb sztem. -
Klikodesh
senior tag
Gondolkodtam rajta hogy rendelek kulfoldrol azert vartam az elemzeseket, csutorok kapnam en is de az eredmenyek lattan maximum masodkezbol veszek olyan minimalis a plusz amit a sandy mellet nekem adna hogy nem adnek sokat erte.
(#894) warcat
Szerencses vagy, megjegyteztem ezt en is valamelyik review utan a kozelmultban es kaptam is rendesen erte "mekkora hulye vagyok" mert ujat es hasznaltat ossze merek hasonlinatni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a hűtőgyártók örülhetnek az ivy bridge-nek : D