Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? 78-ért van most vadiúj, bontatlan Touch náluk (5.gen, 32gb), nem tudom mennyire sufni a bolt, kicsit gyanús az ár, ennyiért maximum az usa-ból tudnék szerezni, de itt legalább nem kéne rá heteket várni, tehát mindenképp pozitív lenne.
Bár a garancia az Apple-nél érvényesíthető, nem? Tehát ha 1 hét múlva nincs ott a bolt (volt már ilyen
), akkor se szívom meg, nem? -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valami normális infó arról, hogy az új 32 gigás Touch hány órányi anyagot tud felvenni 1080p-be, illletve 720p-be?
Egyébként át lehet állítani 720p-re, vagy automatikusan 1080-ba vesz fel? Ha igen, akkor alacsonyabb felbontáson tud 60 fps-t, vagy itt is csak 30? Köszi.
-
Jhonny06
veterán
Most nézem csak, hogy nincs 16 gigás modell..
Ez még az USA-ból trükközve is 70k fölött lesz jóval.. már nekem is érik nagyon egy új Touch. Mondjuk talán annyiban jó, hogy rá vagyok kényszerítve a 32 gigára és így nem a legolcsóbbat veszem, mert 16 gigán azért manapság elég nehéz elférni. -
Jhonny06
veterán
válasz
PierNight
üzenetére
Így már nem fog annyit számítani, erre mindig figyelj, ha veszel egy új cuccot. Használat közben meg arra, hogy ha lehetőség van rá, akkor mindig merítsd le teljesen (annyira, hogy már be se kapcsoljon) és csak akkor töltsd fel, szintén teljesen.
Ha több ideig rajtahagyod, az sosem árt.
-
Jhonny06
veterán
Elsőre az ilyen cuccokat minimum 12 órát, de inkább 24-et rajta kell hagyni a töltőn.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Danii88
üzenetére
Nekem is gyakran kijön ez a hibaüzenet iPhone-al, a már megvásárolt appokat nem tudja feltenni az iTunes, pedig a készüléken is rajta van. Ez valami bug lehet. Authorize se lenne szükséges, mivel ezen az egy gépen használom.
A lényeg az, hogyha nem feltört Touch-od van, akkor nem a gépen veszed meg az App-okat iTunes-ból, hanem a Touch-on belépsz az App Store-ba és onnan. WiFi-n ugyan olyan gyorsan letölti őket és nem kell szarakodni a sync-el se.
-
Jhonny06
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Mindenki itt mutogatja, meg minden, de hogy honnan lehet letölteni, azt senki sem tudja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó 2db Pixel 7
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), akkor se szívom meg, nem?
Ez még az USA-ból trükközve is 70k fölött lesz jóval.. már nekem is érik nagyon egy új Touch. Mondjuk talán annyiban jó, hogy rá vagyok kényszerítve a 32 gigára és így nem a legolcsóbbat veszem, mert 16 gigán azért manapság elég nehéz elférni.