- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbence
csendes tag
Bocsi, de 58 ezres Ipod-ért nem kell külföldre menni. Nézz szét neten webshopokba. Pl.: Digitalplaza-ba 57500Ft- . És még ingyen Magyarországon akárhova házhoz hozzák, vagy kb.:3000Ft-ért.
Ja és ha jobb alapgéped van akkor vegyél szerintem is egy monitort esetleg olcsóbban, mint megírtad és akkor mindjárt közelebb jársz a touch-hoz és a router-hez. De ha régi a géped szerintem ne nagyon költs monitorra, mert lehet két év múlva mondjuk notebook-ot szeretnél. Passz. Ezt én így csinálnám, de te tudod. -
Romvr
őstag
Úgy áll jelenleg a helyzet hogy lehet nem veszek 57-ért monitort hanem 58 ért Táccst inkább. Meg mellé egy wi-fi router-t is be kellene szereznem ugyanakkor. 7000-ezerért már van is egy kinézett ajándék USB-s kütyüvel. A monitort meg majd karácsony környékén szervírozom. Lényegében úgy is csak internetre meg levelezésre használom a gépet, Arra meg praktikusabb ez a kis szerkentyű (nem zajos, nem fűti fel a szobát, magammal tudom vinni). De ezt majd még úgy is meglátom mikor ott álok a pénzzel a kezemben
Szerintetek a haldokló PC-s monitort érdemes lecserélnem most, vagy inkább fektessek be az iPod Touch-ba 2.0-ás sw-vel? Teljesen tanácstalan vagyok -
dzsozefo
aktív tag
Kérdés!
Adott a touch tele zenével, de nem az én gépemről lett rátéve, tehát haza hoztam a kicsikét rádugtam gépre itunes bejön és a lényeg h hogyan tudnám a most rajta lévő számokat lementeni? A gépre... most szürke a touch music része tehát nem lehet hozzá férni... illetve usb kapcsolatnál mindig sync és erase kér..
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81 #1095 üzenetére
7e... ez legalább olyan mint a "jó8" meg a "cu"
Az az 59k egész jó ár még. Starun-ban 79-ért osztogatják. Én meg láttam már 58-ért is. Furán is nézett rám az ottani eladó mikor megkérdeztem hogy "ez irány ár? 60-ért elvinném." De nem volt humorrzéke, és mivel nekem se ezért nem vettem meg.
-
Gáben81
senior tag
Ip kiosztás volt a gond,köszönöm a helpet!Amúgy 58900ér vettem egy hete.Nem 7ezerér
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81 #1087 üzenetére
Ha routered van akkor a következőkre érdemes/kell figyelned:
DHCP engedélyezett? Ha igen lehet a Táccsod már szereti/tudja használni.
Ilyenkor érdemes beállítani (ha lehet rajta, nekem nincs Táccsom, se szifonom):
IP-t a készüléknek, DNS kiszolgálót, Átjárót, valamint Hálózati Maszkot. Gondolom, a szafarinak vannak valamilyen Konneksönsz Szettingszjei. Ha nem akkor dobd ki a fenébe (de mond meg hova) Így látatlanba ezeket tudom mondani. De mindjárt jön valaki aki rá van Táccsanva a netre, és találkozott már ilyennel.
U.i.: 7 ezerért vetted? Holmikorhogyan?
-
mcroberto
tag
Hy all. Akinek már a 2.0 van fent, az nem tapasztalt furcsa belassulásokat? Igaz most jópár program fent van, App Store tesztelés alatt van rendesen.
A beállításokba lassan lépbe, akksit töltöm, wifi épp ment, és vagy 10sec mire belépett. és addig nem reagált semmilyen gombra. Ha valaki tapasztal hasonlót az jelezze. még nem restartoltattam a cuccot.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
Nem kell felmenni a honlapra, iTunesen belül létrehozod az accodat! Id: az email cimed majd pass email jön elfogadod és kész is az acc! majd az iphone a telepitéseknél megkérdi a jelszavadat! ennyi
-
Gáben81
senior tag
Üdv mindenkinek.Én egy hete vásároltam,nem értettem ezekhez a dolgokhoz.Egy Nanom volt azt is ajándékba kaptam a t-onlinetól karácsonykor.
Szeretem kihozni a maximumot minden kütyüből amit megveszek.Az egy 7alatt sokat tanultam.
Pl egy reedem kódót kell szerezni innét:[link] és ennek segítségével nem ragaszkodik a hitelkártyához és lehet is regelni.
A másik egyébként hogy egy 7e vettem a táccsom és 1.1es szoft volt rajta,jailbrake nálam fagyott,de ezzel a 2.0val megvagyok elégedve én.Meg amúgy az egész készülékkel.
MIndent kipróbáltam már rajta és tök jó minden.Egyedül itthon nem tudok netezni vele routeren keresztül,pedig wep-el titkosítottam(vhol ezt írták hogy kell)látja a routert,be is tudok lépni vele a menüjébe,de nem csatizik a netre.
Esetleg ha vki tudna segíteni azt megköszönném!Üdv mindenkinek!!
-
mcroberto
tag
Akiknek nem sikerült a reg! 1056 ban írtam a linket, az alapján sikerülnie kell!
-
kovis
tag
Nézd az apple adhatná az iPhone-t is 300000 ft értékű dolláért is az USA-ban, de nem ő odadja neked 30000-ért és te majd apránként befizetgetve kiegyenlíted a valós értéket, ez mindkettőtöknek jó. Te kapsz egy csomó lehetőséget a teló mellé több ezer perc beszélgetés bla-bla-bla.
Nehogy azt hidd hogy ez egy olcsó szar készülék. 1 éve van piacon az apple telóval de még a multi-touch-hoz hasonlót senki nem tudott alkotni.
Az apple alacsony áron adja a hardware-t és a + szolgáltatásokon és a szoftvereken húzza be a fejlesztés költségeit, termel profitot hogy te rohangálhas egy fasza PMp-vel, de hiába győködünk hisz még nincs is touch-od majd ha lesz akkor bíráld. -
mcroberto
tag
Srácok ma meglepődtem. Napközben mentettem le 2 képet a Safariból, a Táccsra. Hazaérve rádugtam a kábelre, hogy töltsön... árammal
erre. Új eszköz varázsló elő, és mint digitális f.gépet telepítette. Lelehet szedni így a napközben lementette képeket. Gondolom iTunes is szinkronizálja, azt még nem néztem.
Mintha a 2.0 sw mellett jobban merülne az aksi, de lehet csak az iPint től van
sokat söröztem.
-
DroneZ^
őstag
töltsd le az apple.com-ról a legujabb, asszem 7.7-es iTunes-t regelsz, megadod az emailcimedet, jelszavadat, nevedet, kitalálsz valami hülyeségeket magyarul, amit benyel. és 3 opcio van a fizetésre, emléxem mert tegnap este regeltem
paypal vagy valamien hitelkartya, valami zöld kártyás ikon. fogalmam nincs mi az. és a harmadik: NONE
Nem kell tul sok ész hozzá... emailcimeddel megerösited. az apple ID pedig az email cimed lesz. 2.0-s firmware-t lehez venni, legálisan, pénzért, az apple-től. Vagy elkezdesz gondolkozni, mit is tegyél
Miután 1x is feltöltötted a 2.0-t, utánna már dijmentesen, upgrade-elheted a firmware-t, az iTunes letölti automatikusan a legfrisseb hivatalos verziot, és feltelepiti.
Csakhogy a legsz4rabb játék is 10 dollár, na ettől kapok hányingert... ingyen meg vicckategóriás programok vannak, pl: BUBORÉKOT RAJZOL A PROGRAM... na ezen sirtam 1 kört...szánalmas.. de remélem egyre több progi lesz, bébicipőben jár még ez az iPod Applications dolog
-
Romvr
őstag
válasz
DroneZ^ #1076 üzenetére
Én múltkor próbáltam itunesban az appstorhoz regisztrálni de nem engedett. Erőszakosan kérte a kártyát, aztán meg persze nem fogadta el mert egy electront írtam be. De majd megnézem megint. Talán lehet máshogy is amit nem vettem észre.
Ez a 2.0-ás restore meg okos dolognak hangzik -
Romvr
őstag
A 2.0 legálisan megint csak 10-20 dodó nem? És megint csak iTunes-ról lehet szedni és megint csak kártyával beregelve. Úgyhogy megint csak szopacs van egy egyszerű készpénzes/electron kártyás magyar embernek (mint amilyen én vagyok
). Így akkor érdemes lesz már 2.0-ás szoftverest venni hogy majd egy hétre rá kijöjön a 2.0.1 ami már növeszt magára telfon funkciókat is
Jól csinálja az Apple, több rétegben húzza le a bőrt rólunk
Ha ott dolgoznék még örülnék is neki
De mivel nem ott dolgozom ezér a kisputtonyom is teli van és a szoftvérért majd egy jó nagy lóf...ület fogok fizetni nekik
Ez van, majd ha elérhetővé teszik a regisztrációt úgy hogy nem kötelező a mercédesz, a luxusvilla, meg a jacht akkor fogok regisztrálni náluk. És csak utána gondolkozom el hogy fizessek e valami módon (bemegyek a bankba és kézpénzt utalok egy megadott számlára) bármelyik szolgáltatásukért is. Nincs igazam?
(költői kérdés annak aki erre rávágná hogy "Nincs!"
)
-
kovis
tag
Tegyük fel 2007 novemberében vettél egy ipod touch-ot.
Januárban kijött az 1.1.3, feltolod, nem változik semmi látszólagos csak a home screen alján egy fémes izén vannak a lenti ikonok.
Akik már 1.1.3-al vettek touch-t, azok megkapták ingyen a 6 új funkciót. Akik mint a fenti feltételezésben már korábban beruháztak szoptak mert 20 USD-be került nekik ha legálisan akarták megszerezni, és persze itthonról egy kis trükköt leszámítva esélytelen legálisan. jailbreakkel csak.
Nem egy olyan emberrel találkoztam aki azt mondta hogy azután vett Mo-on touch-t hogy kijött az 1.1.3., de amíg a polcról el nem fogytak a korábbiak addig ezt adták ki neki és jól besz...a.
Március 1.1.4 ismét semmi továbbra is pénzért kaphatod az újakat vagy szintén jailbreak.
Most 2.0. Megkapsz mindent.Azért hogy tölthess az appstore-ból reggelni kell, de olvass vissza ott le van írva minden precizen.
-
Romvr
őstag
Értem, köszönöm a felvilágosítást.
Bár egy másik fórumon most olvastam hogy az 1.1.4-ben már benen van a rezgő gombok dolog, és hogy külön lehet telepíteni a maps-t meg a mailt-t is. De szerintem október-november környékére már az üzletek is 2.0-ást fognak árulni. Addig meg úgy is elvagyok az alap funkciókkal míg nem jön a 2.0-ás JB. No meg az AppStore ingyenes részlegével amit gondolom el lehet érni készülékről is regisztrálás nélkül. Mert úgy láttam videóban hogy appstore ikonra ráklikk és már ott is vannak a programok aztán csak a download-ra kell bökni. Vagy minden féle képen kell regisztrálni Ájtúnszban?
-
kovis
tag
Ha január vége-február eleje előttről származik a touch nem lesz sem mail, sem goggle,stocks..stb főleg nem rezgő ikonok.
Ezt csak anno 20 dollárért tudta a touch, azoknak akik hamarabb vették meg a fenti időpontnál.
Ilyet meg nem is hallottam ha félig van akkor kapcsol be a rezgő ikonok mód. Ez kicsit vicces mert jailbreak nélkül amúgy se telepíthetsz semmit, főleg nem rakhatsz ki ikonokat a home screenre.
Szerintem szeptember vége fele már úgyis lesz egy csomó szoftverfrissítés, illetve nem kizárt hogy egy új touch jelenik meg (de ez csak feltételezés, miért is ne?), úgy se fogsz visszaállni 1.14-re.
G-mapsel meg wifi nélkül nem sokra mész legfeljebb ha lemented a fényképek közé képkockánként a feltérképezetlen területeket és akkor lesheted a térképet a fotók között.
De persze ezt csak a 2.0 tudja. -
Romvr
őstag
válasz
DroneZ^ #1069 üzenetére
Aha, de az 1.1.4-en volt már Mail? Mert jó lenne ha reggel kelek, ne keljen benyomni a gépet hanem csak rátapizok a mail-re és olvasom, meg válaszolok is ha szükséges. Vagy hogy melóban exchange szervert be tudok e állítani, hogy mikor rohangálok 4 emelet között akkor is tudjam ha jön valakitől valami mail (Helpdesk átka hogy erős lábak kellenek
). No meg az ominózus G-Maps is jól jönne néha. Ha a rezgős inkonrendezés csak telitett "asztalnál" jön elő az is jó lenne nekem. Illetve egy másik dolog ami most jutott eszembe. A safariban alul van kis + jel? Amivel asztalra ki lehet rakni linkeket? 1.1.4-ig szeretném amig 2.0-át nem tudják hack-elni, mert ha esetleg kellene olyan progi ami gyárilag nincs akkor nézhetek mint rozi a Horváth moziban. Bár ilyen cumóm maximum csak október-november környékén lesz, de jó előre szeretnék felkészülni, meg összeírni a linkeket amin tudok hozzá help-et szerezni.
szerk: Elgépelések
-
DroneZ^
őstag
hát nekem 1.1.3 volt a legrégebbi, és az is tudta ezt az átrendezést, de csak akkor kapcsol be hamár legalább félig van az elsö oldal ikonokkal, ugytudom.. nekem mindig is engedte, update-et 1.1.4ig bátran felfrissitheted, mert jailbreakelhető... 2.0val még várni kell, bár nekem az van, de bánom hogy felraktam, de visszarakni a régit meg már lusta vagyok
-
Romvr
őstag
válasz
DroneZ^ #1067 üzenetére
Eszembe jutott egy érdkes kérdés:
Úgy tudom hogy az első Touch-okon még nem volt se G.maps le levelező, se rezgő ikonokkal átrendezési lehetőség, meg ilyenek. Az a kérdésem hogy az 1.1.4-es frissítéssel bele kerülnek ezek a dolgok? Vagy külön lehet leszedni őket? Ha nincs benne akkor tudtok valami ingyenes megoldást mondani nekem? (és 2.0-ás szoftver kivételével)
-
DroneZ^
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1065 üzenetére
aurora sztem nem nagy szám... vagy csak én nem ismerem a játékot? több fajta játékot is tartalmaz? mert jol néz ki mikor indul de ilyen kis sz4r ikoncserélgetős, mint msn-en a "drágakő" játék
sztem nagyon uncsi
az a majmos kellene nekem csak pénzbe kerül
-
Romvr
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1065 üzenetére
Aurora dolog jónak néz ki, majd ha lesz ilyenem tuti feltolom rája. Amúgy ez az AppStore dolog gondolom folyamatosan bővülni fog minden félével. Remélem a FREE része már jobb lesz mire megveszem a Táccsomat.(Eh: Kirakom a Touch-ot = Előveszem az Apple multimédiás lejátszóját
Tudom, tudom... fogjam be a számat
)
-
DroneZ^
őstag
na mostmár minden jo
talált valaki az iTunes Store-on valami értelmes programot/játékot/akármit ami ingyenes?
mert én még nem
nem is értem miért
-
DroneZ^
őstag
van ez a 2.0 firmware. de egész eljutottam odáig hogy semmire se jó... letöltöttem pár ingyenes játékot ilyesmit, bevan állitva hogy szinkronizáláskor minden app felkerüljön az iPod-ra... nemtudom miért nem tölti át....
ui: ha esetleg mégis sikerülne feltenni pár cuccot, hogy tudom majd letörölni?
-
kovis
tag
Az új szoftverben elmentheted a Home screened pillanatfelvételét a Photo-k közé.
Hogy minek nem tudom. -
Romvr
őstag
Köszönöm a válaszokat!!!
A gari gondolom ugrik ha rárakom azt az izét (JailBreak?).
-
mcroberto
tag
Csak pár dologra tudok válaszolni.
Mennyit bír? hát, nálam napi 1 óra zene, napközben wlan on lógok amikor van "ingyen" wifi. lazán kibirja 1 napig. ha sokat baszogatják a haverok akkor napvégére meghal.
Képnézegetés meg überfaxa. Törlés/felrakás iTunes. Gari asszem 1 év. -
kovis
tag
Van egy app ingyenes Remote a neve, az apple maga fejlesztette szóval úgy is fel lehet fogni mintha a 2.0 fw-vel kaptál volna egy free appot.
Tudod a touchal irányítani az itunes-t meg ha van apple tv-t.
Wlan-on csatlakozik a géphez, és ha elindítod a progit kikapcsolt gép mellett akkor a program beindítja a gépet. -
Romvr
őstag
Igen az egyik ami elrettent az iPhone-tól hogy ku...nagyon drága még használtan is. Annyi szól mellette hogy telefon, mp4/videó lejátszó, fényképező egyben. Így egy ügyes lapos cucc elfér a zsebembe (Bár a fotós táskámba meg elfér a telefon meg egy disckman is...
) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel
Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.
Egyéb kérdések: Lent olvastam hogy van VLC player rá és hogy tud divx-et meg Xvidet lejátszani. Feliratot is úgy támogatja a mint a PC-s? Programokat mennyire lehet telepíteni rá? Mennyit bír az aksija? Képnézegetésre használható? Tehát ha felteszek re egy rahedli képet azt végig tudom pörgetni bármikor? Törölni és rárakni csak iTunes-al lehet? Gari mennyi időre szól? Kibír annyit?
Csak ha már veszek szeretnék róla minél többet tudni.
-
nemma
addikt
Én is Iphone-t akartam, de rájöttem, hogy hülyeség, mert rohadt drága és annyira meg nem jó.
Így vettem egy 16Gb-os Ipod Touch-ot és van mellette egy rendes telefonom, ami tud alapból MMS-t küldeni, BT-n adatot és még a kamera is jobb rajta...mcroberto: Köszi a választ, de a link nem jó
És mindenhez megvan a képem, csak nem tudom feldobni úgy a Touch-ra, hogy a lejátszóban megjelenítse -
Romvr
őstag
Hogy micsoda? Hogy kapcsolja be a gépet?
Amúgy én nagyon gondolkozom hogy iPhone helyett egy ilyenbe ruházok bele (használtan már van 45 körül), elvégre úgy tudom hogy ez mindent tud mint az iPhone a telefont kivéve (meg a kamerát, de arra van fotomasinériám). Kérdésem az volna hogy ezen a masinán van mikrofon? Mert ha van akkor jön az újabb kérdés: VOIP alapú beszélgetést lehet róla folytatni?
-
nemma
addikt
Emberek!
Albumképet hogy a halálba rakjak fel? Embeddelni kell vagy mi a ...? -
kovis
tag
Nem mondanám hogy minden free app trágya.
A remote elég pöpec főleg hogy bekapcsolja a gépet.
reggelente nagyon hasznos ha lusta vagy felkelni megnyomni a power gombot és várakozni míg feáll a rendszer akár ágyból is vezérelheted. -
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
[ittene] huszönegynéhány hsz. volt feljebb.
-
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1045 üzenetére
Itt feljebb valaki írta hogy lehet accot intézni, amivel tudsz letöltni az Appstore-ból. énis megcsináltam úgy. link meg otthon
. Flash jól jött volna. na most vissza meló.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mcroberto #1043 üzenetére
nincs flash a 2.0-ás FW-ben (nem próbáltam még ki, csak olvastam, hogy nincs). Nekem egyelőre hiányzik a témázhatóság (Summerboard), az AppStore-t nem tudom használni, mert regisztráció kell még az ingyenes szoftverek letöltéséhez is (egyébként majdnem mindenki arra panaszkodik, hogy nagyon trágya a felhozatal ezen a téren). A tudományos számológép az egyetlen, amit ki is tudok majd használni (azért ez vicc egy multimédiára kitalált terméknél). Lustaságból nem fogom visszarakni az 1.1.4 JB-t, de szerintem egyelőre jobban megéri azt használni. Akit nem zavar a gyári kinézet, annak mehet a 2.0. Ami újdonság és már alapból így kellett volna, hogy legyen az a képek lementésének lehetősége a Safariból.
-
-
mcroberto
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1041 üzenetére
Leginkább az érdekelne hogy a Safariban már mennek e flash tartalmak? És hogy amíg nincs JB a 2.0 ra, addig érdemes-e felrakni.
-
efegyke
tag
Hellosztok!
Az a helyzet hogy elkövettem egy hibát amit nem szabadott volna.Megpróbáltam jailbreakelni a friss 2.0 szoftwares iPodomat.A Recovery mode-ig el is jutottam,de utána a kis iTunes logónál lefagyott és semmit nem csinál.Újraindítani lehet de akkor is uez történik.Külföldi fórumokon olvastam hogy többen is így jártak.Majd lesz valami javítás ami segít rajta,Reménykedem addig is.Ha esetleg ennek annyi,akkor garanciában tudnak vele csinálni valamit.persze nem tudom mit mondjak a boltban hogy mi történt.Legális az hogy ráraktam ezt a frissítést?Persze nem iTunesról...
-
mcroberto
tag
Hy all.
Az új softról nem tud senki semmit? Láttam már lelehet tölteni torrenten a bétást, aztán lehet updatelni a véglegesre, de azért kellene még "móóóórr" infó.Valaki?
-
mbence
csendes tag
Megrendeltem én is az Ipod touch 8gb-omat. Remélem nemsokára megérkezik
-
Alvin_ti4200
félisten
Hogy tudok lementeni számokat a Touch-ról? Nem használok szinkronizálást.
-
brumesz
aktív tag
sziasztok,én sem fizettem érte,olyan hülye nem vagyok hogy egy soft frissítésért fizessek!
egy olyan fél vagy 1 óra nézzetek fel a logout oldalamra,személyesben leírom hogy hogy kell felrakni illetve honnan kell letölteni.vagy ha valaki biztosan tudja hogy ez nem gond itt ph-n akkor ide beírom
ja amúgy szerintem a 2.0ás szoft jobb mint a jailbreak.az installerben mindenféle le nem ellenőrzött progi van,amik ha ingyenesek,és tényleg jók,akkor az app store-ban is emg fognak jelenni szintén ingyen! -
EmThor
addikt
jailbreak-et leszedjem, megéri felrakni a 2.0-t?
-
brumesz
aktív tag
nos,emberek,örömmel jelenthetem be,hogy egyrészt az itunesban elérhető a 2.0-s szoftver 10dolcsiért,másrészt máshol is elérhető,harmadrészt az én ipodomon már ez van!tökéletesen stabil és gyors.első pár lényegi változás:a szoftban alapból benne van a maps,wheather,stocks és a mail progik.néhány ikon kicsit megváltozott.a számológép más lett,ugyanazt tudja de jobban néz ki,és persze megjelent az app store a főképernyőn,lehet letölteni mindenféle jót,így nem is kell jailbreakelni,mivel az app storeban rengeteg ingyenes progi lesz!ja mellesleg megy az "Bizsergős", ikonátrendezős cucc is. a negatívum annyi,hogy az új szoft megint többet foglal mint a régebbiek,már csak 7giga hely van a sok zenének,egyebeknek,amire pakolhatunk
-
brumesz
aktív tag
szia,igazából csak google-t kéne használni,de sebaj,itt egy link->[link]
ugyan nem mértem hogy mennyit foglal,szerintem 30-40mega lehet,+ a progik amiket esetleg letöltesz majd.wifi kell hogy appokat adj hozzá.lesz egy cydia és egy installer nevű progi,amiben lesz egy lista,és onnan tudod letölteni a progikat,wifin keresztül.
remélem tudtam segíteni -
mbence
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom letölteni az iLiberty-t és Hogy mennyi helyet foglalna el egy 8 gb-os ipod touch-on? Ja és még az is lenne, hogyha ezt ráteszem akkor az installerhez kell wi-fi hozzáférés, hogy app-okat tudjak adni a touch-hoz, vagy elég az ha az usb-vel rákötöm a gépre. Lehet, hogy ez hülye kérdés, de nagyon kéne a segítség!!!
Előre is kössz
-
brumesz
aktív tag
sziasztok,nem tudom hogy ez mennyire ok itt ph-n,de van egy kis "hack" ituneshoz.ha megelégedsz a külföldi itunessal,és csak arra használnád,hogy legyen egy accountod,amivel le tudsz tölteni album artworköket,arra tökéletes.és akkor a leírás:
itunes acc.mod.:egy hülye kérdés:lesz az ipodunkra 2.0-s szoft?ha igen mikor?
-
Szofesz
csendes tag
bocs lehet egy kérdésem? ipod touchom van, az 1.1.3as változatú, és most letöltöttem, az iTunes 7.7-et, és egyrészt iPhonenah nézi, ez eddig nem lenne baj, csak igy nem akarja megnyitni:S
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
DroneZ^ #1013 üzenetére
Szia!
Miért akarsz ekresni? Listázhatod a nótákat playlist szerint (amiket valszeg te csináltál, így tudod hogy melyikben van) cím szerint(dal) , és előadó szerint. Az utóbbi 2 nél kezdőbetű szerint is ugrálhatsz a listában.De konkrétan keresés nincsen, nemtudom hogy miért, a legutolsó video ipod már tudott keresni (5.5gen) , ez nagy "újítás" volt a régiekhez képest, ebből meg csak így kihagyják...
-
kovis
tag
Nem tudja valaki hogy 20 dollárért lehet még software updatet csinálni.
-
touchmaster
csendes tag
ma böngésztem angol oldalakon és találtam vlc media playert touchhoz ami divx-et, xvid-et is lejátszik
-
mbence
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy a 8gb-os verzióban mennyit terhelnak le az alap progik jailbreak...Vagyis, hogy mennyi a nettó tárhelye a 8gigás verziónak. Ja és átlag mennyitől meddig terjednek a játékok és különböző progik.
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek,hogy végre elérhető M.O.-on is az iTunes Store.Próbáltam beregisztrálni,de leterhelt lehet a szerver és még nem sikerült.Amúgy:ÉLJEN!
-
bogarsvc13
csendes tag
hy akinek még lefagy a jb-elt ipodja az szoljon van egy titkom hogy hogyan lehet jó
-
EmThor
addikt
hi, volna pár kérdésem,
- zenerátöltés után + lejátszás közben kicsit melegszik a gép hátulja, ez normális?! gondolom...
- egyelőre nem kapcsol ki 1 perc után a kijelző, zsebemben nem nyerő ha megy a kijelző de még dolgozok rajta
- EQ-t csak úgy tudok állítani, ha mindig visszamegyek a főmenü\general options\music\EQ-ba?!
- coverflow nézetben, kijelzi az album képet, de belemenve a számba már nem rakja ki a képet, nem minden albumnál van így.
amúgy kijelző nagyon állat és gyönyörűen szól, héten lesz wifim is itthon
thx
-
DroneZ^
őstag
Touch-ra nincs zenelejátszó progi, amiben lehet keresni??? mint az iTunesban... hogy lehet beirni betünként és szűkiti a kört... ha valaki tud írja már le a nevét
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Besi's Touch #1011 üzenetére
Az első elindításnál mindig ez van.A másodiknál már elindul rendesen.
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
Besi's Touch #1009 üzenetére
ezt nekem is csinálta. probálgasd hogy a power gombot hosszan nyomod és ugy kapcsolod ki, aztán be. akkor lehet jó, ha nem akkor én nemtudom
-
Besi's Touch
csendes tag
Hali! nem tudják hogy miért van az hogy a customizeot mikor elindítanám akkor elkezd betölteni de kidob a főmenübe.már próbáltam újra telepíteni is. segítsetek! kösz
jah és ha már mondtátok volna akkor bocs de vagy 400 hozzászólást már végig olvastam és a többi 600 helyett inkább megkérdeztem -
pii314
csendes tag
Nem tudjátok, hol lehet olcsón hozzájutni ehhez a készülékhez?
-
EmThor
addikt
zenét itunes-al rakok fel addig ok, de hogy törlök?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest