Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én MSN-re a Nimbuzz-t használom, olyasmi mint a Fring. Harmadik lehetőségnek meg ott a Palringo, szóval van mivel kísérletezni. Ezek mind az App Store-ból feltelepíthető ingyenes alkalmazások, nem kell hozzá JB.
A kollégának igaza van abban, hogy nem nagyon tudsz mit letölteni
Főleg ha 2. generációs iPodod van, amire nincs JailBreak (nekem is ez van, így nem ismerem a JB utáni helyzetet), akkor meg főleg. -
Davey7
senior tag
Szerintem sima netezéshez,nem lesz szükség 20-30megára,mert normális torrent kliens még úgysincs,így nagy adatmennyiséget nem fogsz tölteni....zenét,meg filmet nem tudsz szerintem letölteni úgy,hogy meg is tudd hallgatni...csak podcast-et tudsz wifi-n keresztül...nekem nem volt még gondom a wifi sebességével.
MSN kliensnek a legjobb talán a fring amit ajánlhatok JB nélkül. meg amúgy is
(nekem van JB és mégis ezt használom,márha használom...havi 1szer kb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Alienware 17r4 olvass
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Főleg ha 2. generációs iPodod van, amire nincs JailBreak (nekem is ez van, így nem ismerem a JB utáni helyzetet), akkor meg főleg.