Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farcsy
tag
szia...
nekem is szilikon tokom van...abban igazad van hogy neheezn tudod kivenni zebből meg hogy úgymond picit "torzít" rajta szal nem annyira szép, de ha leejted pl akk azért véd elég sokat sztem...bár még nem ejtettem le csak gondolom mert elég jó anyagból van : -
Zirowe
nagyúr
Én ipod zoknival használom,nem növeli a méretét,és a háta meg már úgyis karcos,szal mindegy.
-
Rollah
csendes tag
Ma kapom meg, ha futár végre megérkezik.
Pár kérdés:
USB-n keresztül lehet netezni vele?
Miért jó a szilikonos tok? Csak a hátulja védelme érdekében? Mert akkor inkább varratok hozzá puha tokot, ugyanis zsebben a szilikonos szerintem vastagítja + nem csusszanthatod ki olyan egyszerűen.Nekem elsősorban wifi-re kell, illetve mutatni egy leendő kuncsaftnak a referenciafotókat, stb. Esetleg unalmamban filmnézésre. Volt már a kezemben pár PDA, sőt sajátom is volt, de nem éppen jó. Lassú szoftver, vastag felépítés, kevés akku...
Zenére van egy 2nd gen. iPod shuffle.
Kb. 14 órát bír egy töltéssel, bárhova felcsíptethető, általában póló aljára vagy nadrágzsebbe szoktam felrakni.
Igaz, hogy díjazásként kaptam, de jobban örülök, mintha valami kijelzős lejátszó lenne (bár van egy régebbi noname olyan is), mert legalább nem eszi az akkut. Kis helyen elfér, nem kényes, tölteni a saját dokkolójával kell, ami furcsamód a jack-en keresztül történik.
Mondjuk egész egyszerűen lehet hozzá gyártani egy usb kábelből és egy 4 pontos minijackből, és akkor a dokkolót sem kell cipelni, már az sem nagy.
[Kép róla] -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
manutdzoli #894 üzenetére
installerben keresgess.ennyi
-
manutdzoli
senior tag
Lehet a touch-ra olyan progit tenni amivel word,powerpoint anyagokat lehet megnézni?Nem akarom a Notes-be beleírni mert az egy hét lenne
-
Salex1
őstag
Eladó:
MB253ZO/A Ipod nano 8 GB GreenAkit érdekel keressen priviben!
-
Zirowe
nagyúr
Ja,még,hogy olvastam küldöldi oldalakon(és persze tapasztaltam is személyesen),hogy 1.1.4 alatt a letöltött ebook-ok nem jelennek meg az olvasó programba,és,hogy vmit trükközni kell..Vki tudja a megoldást erre?
-
Zirowe
nagyúr
Apropó,valakinek sikerült már beállítani a mailt freemail postafiokkal?
-
Gabdeszka
csendes tag
Hello
Lenne egy kérdésem.Már régóta tetszik a touch, karácsonykor majdnem vettem egyet, de inkább egy videólejátszós sony mellett döntöttem.Kérdésem, hogy mennyivel jobb/ rosszabb a hangminősége.Másrészről ugye szeptemberben jön az új, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy az kb. milyen újításokat tartalmazhat.Választ előre is kösz. -
kovis
tag
válasz
(Darkwood) #884 üzenetére
1.: Kérdés hogy ugyanazt a számot szeretnéd-e felrakni?
Ha igen tudtommal csak akkor nem cseréli ki tehát szedi le az elözöt ha megváltoztatsz
valami adatot pl. egy karakterrel kiegészíted az artistot.
2.: Talán arra gondolsz hogy ha feltettél 10 albumot és holnap fel szeretnél rakni még
Kettöt akkor leszedi a 10-et?
Megoldás egyszerûen csak hûzdd be a számokat és ne a syncel másolj. Bár ekkor is
ami a könyvtáradban van az elvileg nem törlödik. -
kovis
tag
válasz
(Darkwood) #882 üzenetére
Hallani még nem hallottam ilyenröl. Mit szeretnél tenni vagy mi nem megy?
Nem olyan vészes az itunes nem is értem sokaknak mi a baja vele? -
(Darkwood)
őstag
Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol az iTunes-t mint programot hogy kell kezelni, használni. Olyan kéne, ami infantilis módon magyaráz!
-
kovis
tag
Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
-
Slaid
csendes tag
Honnan lehet letölteni a jailbrak-ot és hogy kell telepiteni és......????
Valaki segitsen -
kovis
tag
Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e?? -
SzD
csendes tag
még valami...
ha most veszek Magyarországon egy iPod Touch-ot, akkor azon rajta lesz a Google Maps alapból vagy azt felejtsem el?
-
pepe1970
tag
Ezt a mediamonkey progit próbálta már valaki? Csak mert ez tud magyarul, és állítólag működik az ipoddal.
-
SzD
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy elég primitív kérdésem:
Az iPodokra bármilyen innen-onnan letöltött, saját-kezűleg készített mp3-akat fel lehet tölteni, csak egy iTunes kell hozzá?Még vmi: akinek hosszabb ideje megvan, tudna nyilatkozni arról, hogy hogyan bírja az akksija?
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #867 üzenetére
Az én jailbreakelt iPod Touch-om leáll ha kihúzom a fülest
-
cintula187
addikt
A cover flow valóban tetszetős és jól működik. Avval nincs is gond. Csak egy hosszu dalon belül(mondom 1-2 órás mixek) click wheel el eccerübb volt lépkedni.
BTW gy néz ki a jailbreak elt nem áll le. Nekem még nincs jailbreakelve és leáll mint az ipod mini ha kihuzom a fülest
-
rumos14
nagyúr
válasz
cintula187 #860 üzenetére
hogy is mondta Ballmer? az Apple cuccok a dizájnról szólnak, a MS termékek a funkcionalitásról.
-
Slaid
csendes tag
Vettem ipod touch-ot és nemtom hogy lehet rátölteni számot meg filmet .
Valaki megtudná mondani hogy kell ? -
kovis
tag
Jah és nem kötekedni akarok de a touch elsödlegesen nem zenelejáccásra terveztetett ez csak harmadlagos funkció nálam. Arra ott van a classic szerintem.
A click wheel meg az albumok meg menük közötti gyors ugrálásra volt hivatott itt a cover flow szerintem ezerszer jobb de ti tudjátok. -
cintula187
addikt
Nincs hangerő gomb (iphone-nak pedig van), de ha kétszer megnyomod a HOME gombot akkor (akár ha billentyüzár be is van kapcsolva) elöjön a zenevezérlés és lehet PAUSE-olni hangerőt állitani meg albumon belül dalok között lépegetni.
Amugy 2 napja van meg és nagyon bírom a kütyüt.Szilikon tok megvéve, de a jailbreak el még várok. Wi-fi kapcsolata elég gyorsnak mondható.
Eddig Ipod mini-m volt és onnan a "tekerős" dalon belüli lépegetés hiányzik a fentebb említett okok miatt, de annyi baj legyen.
-
rumos14
nagyúr
válasz
cintula187 #856 üzenetére
ezek azok az apróságok, amik miatt nálam esélytelen egy ilyen kütyü. tök alap szitu, hogy járkálok az utcán, szembejön egy ismerős vagy bemegyek a boltba, ilyenkor leálltanám a zenét. mennyivel kényelmeseb ez egy valódi gombokkal rendelkező eszköznél, zseben keresztül kitapizom a gombot. az iIzét meg elő kell venni, jó piszkos kézzel tapizni. és ahogy írod, finoman tekerni sem tudsz a számban. legalább hangerő gombok vannak rajta oldalt?
-
efegyke
tag
válasz
cintula187 #856 üzenetére
Számla is kell mindenképp.Miért tán nem adott hozzá akitől van(csak azért gondolom ezt mert ok nélkül biztos nem kérdeznéd ezt meg
?
-
cintula187
addikt
Még annyi, hogy én többnyire hosszu mixeket is hallgatok. 1-2 órásakat. És olyankor neccesen hajszálnyi mozdulatokat kell tenni a csuszkán ha bele akarok ugyebár tekerni a track -be. Ilyenkor hiányzik a klasszikus click wheel. Erre vonatkozóan van valamilyen beállítás vagy "hack"? Teszem azt virtuális click wheel?
Ja és amcsibol van. A világgaranciához elég a doboz vagy kell még valami? A számla pl.?
-
Zirowe
nagyúr
Az csak bizonyos kiegészítőkhöz(pl hangfalak)kell,amiben állvány van,hogy stabilabb legyen.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Végre megkaptam a touchom. Firmware frissitve 1,4.re ,de mielöbb belevágnék a jailbrak kérdésekbe valaki küldjön már egy linket vagy magyarázza el hogy hogyan lehet a tartozékként kapott "dokk" -ba beleegyensulyozni a szerkezetet?
Köszi
-
efegyke
tag
Hello!
Na megvan a Touch nagyon király meg minden.Egy valamit nem tudok:Hogy a lehet a MAPS-ben kitörölni egy "pin"-t amit rossz helyre raktam le véletlenül?
Más:szilikon védőtokot vettem rá,nekem bejött.
-
speedbump
tag
Szanalmas, hogy mive lett ez a topic.
-
Zirowe
nagyúr
Amit írtam a csere áráról,az komoly,én is alig hittem el.
Ami a hálózati töltőt illeti,nagyon ajánlom,hogy csak eredetit vegyetek(boltba 10k,én használtan vettem 5kért),semmilyen nem apple-t ne használjatok hozzá,mert tönkrevágja a cuccost(ha nem hiszitek,olvassatok vissza,a régebbi hsz-eim között leírtam a sztorit,ami megtörtént velem).
Ami pedig a touch töltési ciklusát illeti,asszem vki írta itt a fórumban,vagy vhol máshol olvastam,hogy 300és 500 töltés között bír optimálisan,bár én ezt rohadtul kevésnek tartom:S -
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #839 üzenetére
Mint ahogy a PSPmnek se csökkent az üzemideje 1 év alatt,úgy az iPodnak se fog szerintem.De holnap hazamegyek otthon vár a bontatlan Touch
(ez most komoly) használom és 1 év múlva visszaírok
-
(Darkwood)
őstag
Megint két malomba örlünk!
Én arra vagyok kíváncsi, ha sokat használom a touch-omat ,(vagyis barátnőm touch-át, hisz ő kapta tőlem) meddig fogja ilyen jól bírni, mint most!? Lehet, hogy 1-2 év múlva már 5 óra hosszát se fog bírni!
Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta:[#818], akkor ku*va nagy szopás van!
-
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #824 üzenetére
Jah értem.Apple akksik nem mennek csak úgy tönkre.Tudtommal ez is olyan mint a PSP akksija hogy van benne egy kis mikrochip ami figyeli és felügyeli a töltés szintjét ergo nem tudod túltölteni vagy hasonlók.Az utángyártott töltők azért tudják tönkretenni,mert nem mindig olyan mértékben töltenek(gyorsabban,lassabban)mint amilyen töltés intenzitásra kalibrálva vannak ezek az akksik.
Úgyhogy gyári cucc forever
Alternatíva:
[link] -
blst
tag
válasz
(Darkwood) #836 üzenetére
Mindenféleképpen
-
blst
tag
válasz
(Darkwood) #834 üzenetére
Akkor várom valakinek a segítségét!
Köszi a segítséged
-
blst
tag
válasz
(Darkwood) #832 üzenetére
áhh értem!
azthittem h van külön hálózati töltő is
Kábelt akkor honnan tudok szerezni?esetleg jó hozzá [ez] ? -
blst
tag
válasz
(Darkwood) #830 üzenetére
Akkor erre lecsapok!
Füles az nem kell van CX300am az jó lesz hozzá csak töltő meg a kábel kellene nézegettem itt aprót de senki nem árul! 1 nano tartozékosat találtam de az nemtudom h jó e hozzá
-
blst
tag
válasz
(Darkwood) #828 üzenetére
20k
-
blst
tag
válasz
(Darkwood) #826 üzenetére
Gari nincs de karcmentes nincs beverve és állítólag találta az eladó!
Kábelt és töltőt lehet hozzá venni külön? ha igen mennyibe kerülnek ezek?
-
blst
tag
pls valaki [link] mielőtt elviszik
-
Zirowe
nagyúr
válasz
manutdzoli #821 üzenetére
Akkor lesz francia,ha franciára állítod,ez nem software függő.Szerintem semmi baj nincs már az 1.1.4el.
-
efegyke
tag
válasz
(Darkwood) #819 üzenetére
Tönkrement az iPod amit használtan vettél?Azt írtad majdnem egy év gari van rá.Miért nem cserélteted ki garanciálisan akkor nem kell venni újat?
-
manutdzoli
senior tag
Érdemes felrakni az 1.1.4-es firmware-t?Sokan panaszkodnak hogy francia lesz a nyelvezet,meg mindig fagy.Ha igazak ezek akkor maradok az 1.1.3-asnál.
-
blst
tag
Hali!
Mennyiért éri meg megvenni 1 tartozékok nélküli 16GB-s darabot?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
(Darkwood) #816 üzenetére
Aksit külön nem lehet kapni,ha nem garanciálisan akarod cserélni a 16gb-s touch aksiját,az 50000ftnél kezdődik(mert új ház kell rá,meg apple,stb..).
Nem kamu,istyle boltba mondták. -
(Darkwood)
őstag
Mennyi most egy aksi egy 8Gb-os touch-hoz?
-
tothm
őstag
Én végülis nem veszem meg, de ha kell valakinek szóljon és adok elérhetőséget püben!
-
ben89
csendes tag
azt vhogy kilehet kapcsolni h amikor neten vagyok és vmi hosszabat írok pl fórumra akkor felugranak ilyen buborékok h segítsék az írást de pont az h nehezítik mivek angol szavakkal akarja kicserélni!erre vmi megoldás?
-
efegyke
tag
Elhiheted hogy 40ezerért olyan Touchot kapsz(feltéve hogy itthon vették)aminek lehetnek bajai( ha Amerikából van akkor a tulajnak 8k veszteség nem túl nagy lehet hogy kifogsz egy jót).A másik meg hogy itt az apróban hirdetnek vagy 3-4 használt Touchot és bizony senki nem veszi meg.
-
tothm
őstag
válasz
(Darkwood) #810 üzenetére
Használt!!!
-
dzsordzsi
csendes tag
35-ért?
Hát, nemtudom, az vagy használt vagy vmi baja van.Végülis ha új, és semmi baja akkor el tudod 40ért, 50ért adni. De ezt én nem értem. Használt? Én a helyedben nem vennék használt iPodot.
-
tothm
őstag
Kérnék egy kis véleményt! Most hozzá tudnák jutni 40ezerért(esetleg 35-ért) egy 8gb-os touchoz. Mivel nemsokára úgy is eladnám kíváncsi lennék, hogy mennyiért lehetne eladni! Érdemes-e megvenni...???
Máté
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
ZsoZso1992 #803 üzenetére
3.0-val csináld, ha nem jó, nemtudom, nekem működik
-
ZsoZso1992
csendes tag
Van egy olyan program hogy PDF/DOC/XML viewer. és olyna simán hogy pdf viewer.ha valaki esteleg tudna nekem segitteni és részletesen letudná irni hogy tudok az ipodra pdf , doc. fájlokat tenni nagyon megköszönném...
-
ZsoZso1992
csendes tag
lenne egy nagyon fontos kérdésem....felettem az ipodomra az 1.1.4 es firewaret és jailbreakeltem elöször a 2.5 ös ziphone al utánna a 2.3 massal...és minden jó elkészül az ipod. de amikor belelépek az installlerbe és be akarom irni a repo.ispazio.net et akkor mindig lefagy és rá 5 percre jön csak vissza:S ez miért lehet? hogy folyton lefagy meg lelassul az ipod? már vagy 5 szörre csináltam meg de nem jo...pls help vki... köszi elöre is...
-
Sztojcsi
tag
Télleg nem lehet elérni hogy ne kicsinyítse le a szinkronizált fotókat vagy csak én nem találom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest