- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
most itt az írják hogy már hivatalosan is rajta vannak az alkalmazások nem kell breakelni
vagy valami iesmiezeket magyarországon lehet már kapni?
-
speedbump
tag
Nem a zenehallgatas miatt vettem a touch-ot, illetve az eletben nem volt se walkman-em se diskman-em, se semmi mas hordozhato lejatszom. Emiatt tudatlan vagyok a temaban es infras taviranyitora gondoltam (pl gyaloglas kozben sosem hallgatok zenet, a kocsiban ra van kotve a radiora es emiatt gondoltam, hogy pl otthonra kell, ha valaki nem akar felallni a karoszekbol)! hiaba, disznok koze gyongyot ne dobjatok
-
bwoay
nagyúr
válasz
speedbump #295 üzenetére
azért az nekem is fura, hogy egy iPoddal kapcsolatban
előbb gondoltok infrás távirányítóra,
mint a hordozható lejátszóknál megszokott,
(több, mint egy évtizede használt) tipikusan a füldugó vezetékébe épített,
vagy ahhoz csatlakoztatható, többnyire ruhára csíptethető remote-raAlvin:
szerintem senki nem nézett hülyének.
SkyN3t direkt kitért arra, hogy a gyári füldugó
(mint a legtöbb lejátszó tartozék fülese) nem áll a helyzet magaslatán,
aki meg beszerez egy ilyen kategóriájú lejátszót,
az szégyellje magát, ha a bundle fülhallgatóval áll szándékában használni.
Sőt, a negyedennyibe kerülő lejátszók is
jóval komolyabb dugót érdemelnek annál, ami a dobozban lapul. -
ATish0
tag
válasz
Alvin_ti4200 #294 üzenetére
Nem erre gondolsz: [link] ?
A régebbi kiadása valóban hasonlított a mostani shuffle-hoz. Én ezen a néven találtam: Apple Remote & Earphones .
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #294 üzenetére
Bar a touch nincs odairva, de szerintem mukodne vele (nem tudom, de gondolom ugyanolyan a dock port), utana kell nezni. Azt honnan kellett volna megszulnom, hogy te milyenre gondolsz? Azt mondtad taviranyito, mar linkeltunk 3-at. Kiskacsodat te is megeroltetheted amugy a keresessel es megoszthatod velunk mit talaltal
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #290 üzenetére
Hat nemtom, nekem meg sosem jutott eszembe, hogy egy hozzam ero dolgot taviranyitsak
Ha csipeszelni akarsz akkor szerintem kissebbipod-ot vegyel, mert ez eleg nagydarab (csipeszeleshez). Asszem lehet valahol kapni infras taviranyitot amit a dock port-ba kell dugni, de neked az sem igazi megoldas, mert mondjuk zseben keresztul nemigen menne at.
Alternativ megoldas ha csipeszelni akarsz: http://www.amazon.co.uk/Line-Remote-Control-Video-Generations/dp/B000QB4EFK/ref=pd_sxp_grid_i_1_0
Az EQ az szoftveres, az tuti.
-
speedbump
tag
válasz
wassermann #289 üzenetére
Plane!
-
Alvin_ti4200
félisten
nem kellene ennyire lámának és hülyének nézni...Írtam, hogy az EQ ki volt kapcsolva, amikor hangerőt teszteltem és 70%-tól felfelé már torzított, ha meg bekapcsoltam az EQ-t (ami tuti szoftveres, ennyi pénzért ez szvsz égő), akkor a 60% is éppenhogy csak megvolt. (Ipod Nano-ról és Classic-ról beszélek)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
wassermann #289 üzenetére
és ezt hogy csipeszelem a táskámra vagy a pólómra?
-
wassermann
addikt
Nekem azért a sajátja jobban tetszik, szerintem ez való igazán hozzá, mert minden kivezetést kihoz, amit csak lehet:
-
speedbump
tag
válasz
wassermann #286 üzenetére
Ezt most nem igazan ertem.
-
SkyN3t
csendes tag
válasz
verser233 #269 üzenetére
EGy kicsit hozzászolnék a dologhoz... Szóval.. EQ használata és betorzít-e vagy sem ?
Egy kis ízelítő a hangtechnikából.. torzítani akkor fog ha tulvezérled a csatornát... na most ezt több millás cuccoknál is igy van. Én majd személyszerint márc 10-én veszem meg az enyémet szal még nem találkoztam személyesen vele. Lehetséges hogy elég nagy skálán müködik az EQ-ja... Tehát ha mondjuk a basszust tulhuzod és kivasalod a jelet ne csodálkozz semmin. lehet hogy max állásba nem csak 6db-t emel vagy 12-t hanem 16-ot vagy 24-et. Szal ha tulvezéreltél egy jelet annak má mind1 hogy halkan vagy hangosan halgatod ugyanugy torzítani fog. Az hogy ha mondjuk egy füles x%-on már betorzít az nem az ipod hibája hanem szimplán ennyit bír a füles. Egyszer már volt alkalmam hosszabb ideig halgatni zenét rajta Sennheiser fülessel és nem volt semmi kivetni valóm a hangjába. Természetesen az EQ alapállásba volt.
Ez most nem fikázás vagy bármilyen arcbatolás akart lenni hogy "kisfiam hülye vagy" hanem szimplán egy kis technikai infó azoknak akik nincsenek annyira otthon ebben a témában. -
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #284 üzenetére
Altalaban nem teszek be linket, mert regebben kerestem ra a dologra es feltetelezem, hogy mindenki hasznalja a google-t. Pl: http://amazon.co.uk/LOGIC-MIP117-MADE-REMOTE-CONTROL/sim/B000FMSY7O/2
En meg olyannal nem talalkoztam, hogy gyari kod, meg hogy valami leszabalyozna a max. hangerot. Ha van ilyen akkor duplan gyanus, hogy 70%-nal betorzit, hiszen akkor a 70% az valami csokkentett hangero 70%-a.
A bazmeget le lehet hagyni az elejerol, de szerintem ha valaki el akar adni valamit, akkor olyat mutasson ami 100%-ban mukodokepes. Na persze magyarisztanban ez nem szokas
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
speedbump #283 üzenetére
meghallgattam, nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy borzasztóan torzít, tényleg torzít, nem is kicsit. Milyen infrás távirányítóról beszélsz? Mert se linket se képet nem mutattál
Másrészt minek káromkodjak, ő egy eladó, így is a szokásosnál bőven készségesebb volt, nem hiszem, hogy minden lejátszó gyári kódját tudja.
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200 #282 üzenetére
Akkor azt kellett volna neki mondani, hogy "te hulye vagy bazmeg? Ugy akarsz eladni valamit, hogy meg egy szaros kodot sem tudsz hozza????"
Taviranyito van hozza, bar inkabb ezt szoktak taviranyitokent hasznalni. De hogy otthon van-e azt nem tudom, illetve kell hozza gondolom valami bizbasz amit a dock csatlakozoba dugsz, mivel nincs rajta infra port.
Szerintem a "borzasztoan" torzit azert nem biztos hogy lefedi a valosagot. EQ-t sosem hasznaltam.
-
Alvin_ti4200
félisten
voltam ma touch nézőben/hallgatóban, de sajnos nem sokra mentem, mert a max hangerő le volt szabályozva és a srác a Saturnban nem tudta a kódot hozzá
Viszont a Nano és a Classic borzasztóan torzít 70% felett még EQ nélkül is
Szeretném tudni, hogy mi a helyzet a Touch-nál
EQ-val mikor kezd el torzítani és ott mekkora a hangereje illetve a különböző EQ-k használatakor is ugyanez a kérdésem. A Nano-nál és a Classicnál abszolút használhatatlanok voltak az EQ-k, mert mondom már 70%-nál kikapcsolt EQ-val is torzítottak és nem a füles miatt, mert PSP-vel sokkal hangosabban hallgatom.
Szerk: TÉNYLEG NEM KAPHATÓ MÉG TÁVIRÁNYÍTÓ A TOUCH-HOZ???!!! Aszittem leszakad a pofám, amikor az - amúgy Classic tulajdonos - eladó mondta
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #280 üzenetére
Újraraktam,most bekapcsol,de nincs installer
-
manutdzoli
senior tag
1.1.2-es jailbreak után nem akar indulni az ipod.Úgy csináltam ahogy levan írva.Alma logó kint van,és semmi tovább.5percenként olyan hang van mint amikor a gép felismeri az usb-s eszközöket.Itunes is felismeri.Miért nem akar bekapcsolódni?
-
speedbump
tag
válasz
manutdzoli #278 üzenetére
hallottal mar errol az uj honlaprol, hogy aszongya youtube?
-
manutdzoli
senior tag
Most nézem hogy kijött az 1.1.4-es frissítés.Jailbreak mikorra várható?
-
speedbump
tag
Ha csak zenehallgatasra hasznalod, akkor a tobbi ipod gazdasagosabb is. Ha viszont amugy ipod touch-ot vennel, akkor mindekeppen azt probald ki, nehogy aztan csalodas aldozatava valj. A link amit fent kuldtem az epp aszongya, hogy a classic-nak jobb a hangzasa. Mondjuk ha mar hallgattal ipod-ot es az nem nagyon jott be, akkor valoban... a touch se fog jobban tetszeni.
-
speedbump
tag
Miert nem probalod ki elobb, hogy tudd neked bejon-e. Ugy ertem engem nem izgat, hogy ki vesz ipod-ot meg ki nem, de ugy tunik, hogy te meg nem probaltad. Menj be egy apple boltba, egy ismerosodhoz stb egy fulessel es hallgasd meg. Aztan ha nem tetszik akkor meg mindig ingyen volt.
-
ATish0
tag
válasz
speedbump #267 üzenetére
Csak, hogy ne legyenek félreértések: nem vagyok zseni a fülesek terén, a k324p egy akg által gyártott füles, a sony nwz-a810-es sorozata pedig 3 lejátszót jelent, amik kíváló hangzásjavító technológiával, és felsőkategóriás sony fülesekkel jönnek.
Az, hogy nem szokták az iPodokat ezért kritizálni, abba ne menjünk bele...
-
ATish0
tag
Köszi a válaszokat. A postokból, a linkelt fórumból, és tesztekből leszűrve talán csalódás lenne a touch, mivel elsősorban zenehallgatás miatt venném. A sok előnye ellenére, asszem más lejátszó után nézek
-
-
verser233
senior tag
hmm. Ehhez a hangzás témához hozzászólnék. Tehát,nekem ez az első Ipodom, azelőtt csak olvastam róla fórumokban hogy ilyen jó a nano meg olyan jó, hű meg há....... én speciel nem dobtam hátast a hangzásától a Touchnak sajnos! Sőt az EQ-k nálam egyenesen használhatatlanok, sok számnál meg még kis hangerőn is betorzít az egész és nem punkot meg heavy metalt hallgatok! Sok fülessel kipróbáltam, olyan mint halottnak a csók. Én többet vártam volna tőle. Mondjuk elsősorban nem zenére vettem, hanem a wifi miatt, de olykor zavaró mikor betorzít, az EQ-k meg egyenes borzasztóak, sosem használom. De ez csak az én véleményem, mivel szóba került, így leírtam.......
-
speedbump
tag
mondom, hogy jo
Fogalmam sincs, hogy milyen egy k324p sot az se, hogy milyen a sony nwz-a810 sorozat, de mindez kurva tudomanyosan hangzik, ugyhogy most mar mindenki tudja rolad, hogy fulesek teren ZSENI vagy.
Az ipod-okat nem szoktak a hangminoseg miatt kritizalni, felteszem meg a vajtfuluek izleset is kielegitik.
Tudos kollegank Skyn3t valaszat vinnem tovabb: ha a k324p jobb mint a sony nwz-a810-es sorozat akkor a k324p-vel jobb hangzast tudsz elerni a sony nwz-a810-es sorozathoz kepest. Ha viszont a sony nwz-a810-es sorozat jobb mint a k324p akkor mindenkeppen azt ajanlanam zenehallgatashoz!
-
ATish0
tag
Sziasztok!
Tudna valaki véleméynt mondnai, hogy komoylabb fülessel milyen hangminőség érhető el a készülékkel? Mennyit tud ez az új hangchip?
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #261 üzenetére
Nem tudom, 1.1.3-mon nekem sem müxik a Summerboard valamiért nem csinál semmi változást, de 1.1.2-n működött.. :s
az ebookokat sajna nem ismerem
-
manutdzoli
senior tag
Érdekes,próbáltam tegnap letölteni az "OLD" verziót és nem engedte,most meg simán lejött,fel is rakta,töltöttem le témákat hozzá,benne is vannak a programban.Beállítom az egyiket és semmi változás
Ha jól tudom az egész külsejét meg kéne változtatnia.Frissít egyet,visszalépek és semmi.Nem tudom milyen trükk kell hogy működjön de ha tudsz valamit leírhatod
Ja és ha könyveket akarok letölteni azt hova rakja?Vagy van könyvnézegető program?
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #259 üzenetére
van asszem alatta egy olyan, hogy "Summerboard (Old)". próba meg avval.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #253 üzenetére
Summerboard néven van az installerben.
-
speedbump
tag
Mégvalami: nem tudom ezzel ujdonsagot mondok-e valakinek, de ha ekezetekkel akarsz irni, akkor tartsd az ujjadat az adott betun kb 1-1,5 mp-ig es akkor elojonnek a kulonbozo ekezetes variaciok. Nem neztem meg, hogy van-e minden, de pl á meg é stb az van.
-
speedbump
tag
http://youtube.com/watch?v=BVOxu0OlO_g
-
manutdzoli
senior tag
Ti minden source-t felszoktatok rakni az ipodra?Mert nálam nincs SMBPrefs az installernél
-
speedbump
tag
Elso kezbol mondom hogy az USA-ban sem mukodik, mert "termeszetesen" nincs ilyen... nem tudom honnan szeded ezeket. Megis mivel kommunikalna a touch, ha szerencsetlennek a wifi-n kivul nincs semmije? Amirol te beszelsz az az iPhone. A cellainformaciok alapjan megprobalja megmondani hogy kb hol vagy. Foleg nagyvarosokban mukodik (ahol sok cella fedi egymast), de meg ott sem er a gps-ek pontossaganak a kozelebe sem.
A masik, hogy elmeletileg 3 hotspot-bol ki lehetne haromszogelni, hogy hol vagy, de ez meg otlenek is rossz, plane Mo-n.
-
kareeka
csendes tag
az én oldalamon elég sok progiról van leírás, pl erről is.
http://ipod-touch.ath.cx - ajánlom figyelmedbe
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #247 üzenetére
igen, installerből lehet leszedni az SMBPrefs-et amivel meg lehet változtatni a külsejét a homescreennek. a témákat beleteszi az SMBPrefs progiba egyből, tehát ha megnyitod az SMBPrefs-et, akkor ott lesz a letöltött téma a themes-ben.
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #243 üzenetére
külföldön (nem tom pontosan, hogy melyik országokba, de usaba természetesen..) megmutatja, magyarországon még nem sikerült ilyen pontot találnom. a friss mapsbe (tehát ami az 1.1.3-mas upgradehez van) van bal alul egy ikon, célkereszt alakja van. arra ha rányomsz akkor meg kellene mutatnia, hogy hol vagy.
-
manutdzoli
senior tag
Installerbe vannak temak(pl.glass theme,m-boss theme),letoltottem egy parat,de nem talalom.Tudjatok hova menti?
-
SkyN3t
csendes tag
mondjuk megmondom az igazat jo lenne ha lenne valahol egy hasonló oldal vagy nemtommi ami olyan mint a jelmagyarázat 1-2 mondatba leirja hogy mire jó a progi.
Valami hasonló képpen ahogy speedbump is leirta még a topic eleje felé is. Csak esetleg kicsit bővebben. -
SkyN3t
csendes tag
válasz
manutdzoli #242 üzenetére
Az nem a SMBPrefs lenne ?
-
manutdzoli
senior tag
Láttam neten hogy az egyik csávónak teljesen máshogy néznek ki az ikonok meg a háttér az ipodján.Milyen néven tudom azokat leszedni az installer-ben?
-
speedbump
tag
Semmi kozuk egymashoz. A jiggy-t csak akkor telepitened ha programozni akarsz (felteszem aki szerint a google maps a GPS-kent is funkcional az nem fog programozni), vagy ha jiggy-ben irt programot akarsz futtatni. Abbol viszont annyira keves van, hogy aki nem kimondottan azt keresi, az nem fog vele talalkozni.
Magyarul akinek nincs szuksege ezekre annak telepiteni is felesleges. Plusz van kulonbseg a vebes JAVA (javascript), meg ugy altalaban a JAVA (pl jiggy) kozott. A touch-on JS nem elerheto, ezert nem futnak a java-s oldalak a touch-on.
-
wassermann
addikt
Igazán ez az [ADAPTER] tényleg csak multimediára van kitalálva. Adatátvitelt ez nem tud, mert a leírás szerint csak két bluetooth szolgáltatást támogat: a HiFi-sztereo hang, mikrofonnal (A2DP) és a headset-gombjaival történő távvezérlés (AVRCP) pl. felvesz, lerak, hangerő, következő szám...
Én egy az ehhez az adapterhez is ajánlott Jabra 620s headset-et használok a PC-mhez, nagyon szép hangja van.
-
SkyN3t
csendes tag
ja közbe megtaláltam... 7+7 rongyból naggyából meg is van. na most ezt a Bllutooth cuccot gondolom nem lehet adatátvitelre használni. a HeadSet -en kivül ez még mire lehet hasznos ?
-
-
SkyN3t
csendes tag
válasz
wassermann #232 üzenetére
aha... hát mondjuk zenét nem halgatnék rola.. maradok a sennheisereknél
De ez a telefonálós dolog bejátszhat. Kérdés mennyi van képük kérni érte.
Meg ez elvileg belemegy a Touch-ba is ugye ? -
darnellsmith
senior tag
válasz
wassermann #232 üzenetére
énis úgy tudom hogy lehet kapni A2DP-s bluetooth csatit
-
wassermann
addikt
Én is nézegettem ezt a IP-telefon dolgot (pl. Skype -os), de más módon. A Touch-hoz lehet kapni vagy barkácsolni is lehet olyan A2DP-s Bluetooth csatolót, mint ami a legdrágább mobilokhoz van.
Ez természetesen tudja hívásvezérlést is (pl felvesz, lerak, utolsó szám hívása) ezenkívül HiFi sztereó átvitelre is képes a cucc akár a zsebedben is lehet (Play, Next stb. a headset-ről működik). Nézdd a linket itt, korábban a #167-es hozzászólásomban! Így megoldott egy a fejeden levő headset használata és akár zenét is hallgathatsz drót nélkül sztereóban.
-
SkyN3t
csendes tag
Nah. Tehát azon telhetetlen embereknek akik esetleg szeretnének telefonálni ipod touch-ukkal azokan itt van egy Kapcsolási rajz a csatlakozóról illetve hogy hogyan kell megcsinálni a mikrofont és a hozzá való előerősítőt. (mivel Line benete van igy a mikforon "csupasz" jele gyenge ezért szükség van az erősítésre)
A feszkót a touchról kapja.Tehát itt van 3 link hogy hogyan hegesszük össze magunknak a mikrofont.
Kapcsolási rajz és a tüskék:
http://touchmods.blog.com/2420619/ [link]
http://touchmods.blog.com/2417006/ [link]Összeszerelés képekben:
http://touchmods.blog.com/2435157/ [link]Ha minden igaz a burkolat is testként müxik legalábbis én a rajzból meg némi jozan ésszel azt következtettem ki a kapcs rajzból és az összeszerelési képekből. Ha tévedek javítsatok ki !
-
SkyN3t
csendes tag
Üdv. nézegettem a topic-ot... de ezt a soksok oldalt azért nem volt időm átnyálazni... ha esetleg volt már erről szó akkor sory... szóval a lényeg:
a touchnak a csatlakozása. olvasgattam hogy rendelkezik line bemenettel és hogy meg lehet buherálni hogy mikrofont kreálunk neki előerősítővel és igy line bemenetén keresztül és internetes telefonos progi segitségével lehet telefonálni. Na most ezér kéne a kapcsolási rajz hogy melyik tüske mire szolgál ?
Tud valaki ilyet ? mert én nekem még nem sikerült találnom. -
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #224 üzenetére
a java script alapjáraton benne van a touch safarijában.
a java futtató környezet pedig benne van az installerben, jiggy runtime a neve. -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #223 üzenetére
????????
-
manutdzoli
senior tag
Java-t hogy kell feltelepíteni az ipodra?Mert az install-ban nem találtam
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #219 üzenetére
nah, örülök hogy megoldódott!
azért lehet ez, mert az 1.1.3 még viszonylag friss, és még nem gyártottak hozzá annyi progit, mint az idősebb 1.1.2-höz. -
manutdzoli
senior tag
Miért van az hogy 1.1.3-as jailbreak alatt alig lehet letölteni cuccokat,1.1.2 alatt pedig rengeteget?
-
manutdzoli
senior tag
Megcsináltam
1.1.3-as jailbreak van a touch-on.Ezazzzzzz!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #216 üzenetére
Látam van hivatalos jailbreak,az megoldotta a problémám.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #215 üzenetére
SZóval,beírtam ezt a source-t:http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml.El is mentette,nem baj hogy uncategorized-be tette?Ezután rámegyek az Install fülre és keresném a Jailbreak1.1.3+iPhone kategóriát,de nem találom.Valami rosszul csináltam?
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as jailbreak-elésnél tartok:
1. Nyisd meg az installert!
2. Válsazd ki alul a Sources fült, majd a jobbfelső sarokban lévő Edit-et, és végül a balfelső sarokban megjelenő Add gombot!
3. Írd be az alábbi source-t: http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml
4. Okézd le és várd meg, amég frissít!Megnyitottam installert,beírtam az alábbi source-t,és nem akarja elfogadni,hibát ír ki.Mi lehet a probléma?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
manutdzoli #213 üzenetére
jaja, a jó öreg java
-
manutdzoli
senior tag
1.1.2-es jailbreak-elésnél tartok,ott hogy indítsamel a windows.bat fájt,rákattintok kettőt,hirtelen előugrik egy fekete ablak de el is tűnik azon nyomban.Mit csináljak tovább?
Megvan,csak egy java kellett.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #211 üzenetére
HELP!
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3-as verzió van a Touch-omon,a leírás alapján raknám fel az 1.1.1-et,de kiír egy hibát:The iPod "iPod"could not be updated.An unknown error occurred(1).Mit csináljak?Levan törölve minden az ipodról.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #208 üzenetére
jah jódolog, de közbe találtam egy magyarítást hozzá!
http://ipod-touch.ath.cx/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=50
itt le van írva, h hogyan kell. -
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #206 üzenetére
hát ja, kb 1 fél délután... de ebben benne vanz 1.1.3-mas jailbreakje is ami kb fél órás úgy, hogy nem kell hozzáérned.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #203 üzenetére
először is mindent le kell törölnöd a touchról, restoreolnod kell. ez azt jelenti, hogy a firmware is letörlődik, tehát 1.1.1-es lesz. a folyamat nagyvonalakban úgy néz ki: restore, 1.1.1, 1.1.1 feltörése, frissítés 1.1.2-re, 1.1.2 feltörése, majd 1.1.3 és annak feltörése. tehát mindig frissíted az eggyel újabbra és azt JB-eled. tehát ahhoz, hogy 1.1.3 mas jailbreakelt touchod legyen, először kell egy 1.1.2-es jailbreakelt touch.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #201 üzenetére
a customize egy program, amit az installerből lehet leszedni és a menü külsejét lehet vele állítani, cserélni az ikonokat, a töltöttségi csíkot stb. és ott át lehet írni vele pár angol szöveget magyarra.
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli #200 üzenetére
http://ipod-touch.ath.cx
itt minden le van írva részletesen hogy mit-hogyan. az oprendszeres dolgot nem tudom.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest