Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
czyprian
csendes tag
válasz
ZsoZso1616 #1693 üzenetére
A nem ingyenes app store alkalmazásokat vagy kifizeted vagy installerből /cydiaábol letöltöd az open ssh-t és úgy rakod rá a gépre. vagy keresel egy forrást a cydiában ahol elérhetőek installra. vagy megnézed az http://itouch.hu/2008/08/cracked-app-store-alkalmazasok-telepitese/ oldalt
-
czyprian
csendes tag
válasz
ZsoZso1616 #1693 üzenetére
App store alkalmazásokat legegyszerűbben úgy tudsz letölteni, hogy bekapcsolod a Toucon a wifit utána elindítod az App Store-t ( kék ikon ) majd ott válogatsz, asszem best free alatt vannak érdekesek. Utána kiválasztod az alkalmazást, majs a free gombra nyomsz utána install. Ahhoz hogy bármit felrakhass, kell iTunes account, de azt elég egyzserűen létre lehet hozni (az www.itouch.hu -n részletesen leírják.)
Ha nincs wifi a környezetedben akkor a normál gépi iTunes storeban baloldalon rámész a menüben és az apps közül előbb a gépre töltöd le majd syncnél rámásolod a taccsra.
-
-
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1696 üzenetére
Annyit tényleg megéri várni,de szerintem 2-3 hónap míg hivatalosan kifutnak a "régiek"...
A touch-on amúgy sok változás nem fog végbemenni,mert a home gomb és a 3,5"-ös kijelző tuti megmarad ami az egész előlapot elfoglalja...csak az árán és a hátlapon tudnak valamit fabrikálni...kíváncsi vagyok,hogy a könnyen karcolódó hátlapot lecserélik e...
-
Uniden
csendes tag
sziasztok
na vettem új gépet magamnak úgyhogy mostanában elfoglalt voltam veleérdekes h itunesba profilnál engedélyezni kell h erről a gépről is hozzáférjek a podhoz
még rájöttem bele telt egy pár órámba, de a lényegre térve még 1.1.4be volt egy jó kis txtreader Books volt a neve link na és én ezt a progit szeretném valahogy rávarázsolni 2.0-ra vagy ha esetleg van belőle 2.0s verzió csak én nem találom azzal is segítenétek
próbálgattam itt az ebookreadereket de valahogy egyik se nyerte el a tetszésemet
(igazából ami a booksba megfogott hogy ugyan úgy kell görgetni benne ujjal mint a többi alkalmazásba nem pedig lapozgatni kell és elég szépen folytonosan görget nem darabosan mint más appba.... meg, hogy megjelenítette szépen az ékezetes betűket és hogy átlehetett állítani a hátteret feketére a szöveget fehérre, ja és persze a landscape olvasás
ha van egy ilyen progi én annak is örülnék) előre is köszi, bocsi h kicsit hosszúra sikeredett a post
-
ZsoZso1616
csendes tag
Na már minden oks...
megoldódott amiket előbb kérdeztem...most azrra lennék kiváncsi hogy ugye a nem ingyenes app store alkalmazásokat azt olvastam már hogyan kell feltenni de ezeket honnan lehet letölteni? vagy hogy van ez? valaki ebben léccii segitsen
-
AloeVera
tag
válasz
xedamin #1673 üzenetére
Közeljövőben (1 héten belül) tervezek egy iPod Touch vásárlást...
Szerintem érdemes várnod egy kicsit. Az csiripelik a verebek, hogy szeptember 9-én jelentik be az új iPod modelleket. A nano és a Touch is meg fog újulni.
Persze mérget nem érdemes rá venni, de az tény, hogy esedékes a szokásos őszi termékbejelentés. Én annak idején, amikor a 1st gen. nanomat vettem, nagyjából addig örültem neki, amíg egy hónap múlva (2006 szeptemberében) kijött a 2nd gen. És még drágább se volt. -
Rusty
csendes tag
Már biztos el lett mondva/le lett írva párszor, de én nem találom, előre is bocsi.
Mi a különbség egy iPhone 3G és egy iPod touch között?
A telefonáláson, a sms/mms és a kamera kivételével természetesen.
Úgy tudom hogy az alkalmazások kompatibilisek vagy azok se mind?
Az egyik erősebb hardverileg mint a másik? -
ZsoZso1616
csendes tag
esteleg ha valaki egy msn címet adna és nem zavarnák a hasonló láma kérdések, ezenkívül szívesen segítene nekem akkor nagyon megköszönném...mert nem akarom a többi fórumozót is a kérdéseimmel fárasztani
-
ZsoZso1616
csendes tag
ugyanis a 2.0.2 t szeretném majd jailberakelni. de elöször is elég lenne ezt a 2.0.2 feltenni ? és ez ingyenes teljesen? előre is köszi
-
ZsoZso1616
csendes tag
Előre is bocsi a láma kérdésekért de nagyon fontos lenne...először is az első lépés ami nélkül nem tudok tovább lépni hogy: muszáj feltennem az ipodomra a 2. 0 ás firmwaret hogyha utánna 2.0.2 szeretném frissiteni egyböl? vagy ha nem szükséges valaki adna egy linket honnan tudom a 2.0.2 letölteni? előre is köszi...ha ez megvan jövök a többi kérdésemmel
-
mcroberto
tag
válasz
xedamin #1682 üzenetére
1: legjobb a gyári kábel
2: JB után lehet magyarosítani
3: lehet telepíteni olyan progikat amiket az appstoreban nem találsz meg.
4: Mozilla: nem, MSN: JB után tuti lehet, Egyebek: JB után.
5: Szerintem nem
6: Van
7: ZokniAzt veszel hozzá amit akarsz
Nekem a gyári füles is tökéletesen megfelel.
-
xedamin
tag
Még valami: úgy hallottam lesz egy kis újítás ipod-ok terén, és ez alól a touch se lesz kivétel. Lehet már tudni milyen újítások lesznek benne?
-
Davey7
senior tag
válasz
thingol #1681 üzenetére
akkor ha meglesz a routerem ezt fogom használni!
xedamin: ezek nagyon alap kérdések és ezekre megtalálod a válszat akár itt a fórumban akár tesztekben. keresgélj(google). Ami itt van teszt a PH!-n az is jó,meg találsz blogbejegyzéseket a logout-ban! Én azokat mindet elolvastam és ezek minimalizálták az ilyen kérdéseim számát!
-
xedamin
tag
A kérdéseim továbbra is fennálnak, némi kiegészítéssel.
1: Tökéletesen töltődik a touch úgy is ha gépre van kötve? mert ha igen, nem vennék pluszba töltőt.
2: Magyar nyelvvel hogy állnak a kütyük? Ha nincs, van lehetőség a magyarításra?
3: A jailbreak-elésnek konkrétan mi a jelentősége? Milyen lehetőségek lesznek kihasználhatóak?
4: Ilyeneket, hogy mozilla, msn, meg egyebek, lehet rá telepíteni? (tudom, Safari tökéletes, de azért jó lenne tudni). Illetve, milyen programokat lehet rátelepíteni?
5: Mobilnetet lehet rá csatlakoztatni?
6: Jegyzettömb vagy valami hasonló dolog van rajta?
7: Milyen tartozékokat érdemes mellé venni? Én valami ilyen "zoknit" amibe zsebbe tárolom meg védőfóliát gondoltam. Mi más kellhet még? -
Davey7
senior tag
Aki már esetleg próbálta a teleport vagy a mocha vnc alkalmazásokat az megosztaná,hogy a kettő közül melyik a jobb? Mert akkor azt állítom be!
Más: kinek menyit bír az akksija? Az normális,hogy 2óra zene,pár perc net és kb. 2 óra játéktól lemerül? nem kapcsoltam ki,csak a kijelzőt a holtidőben.
-
Gáben81
senior tag
Megint láma vtam
.Az a dokk progi miatt van...
-
Gáben81
senior tag
Azt nemtom észrevettétek már,ha finoman ráhúzzátok az újjatokat alulról a kijelzőre,akkor megjelenik egy gyors menü.Csak egy tipp...
-
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1676 üzenetére
Semmiképp ne vedd a pixmániától! Én a múlt héten vettem használtan,de nagyon pofás cucc.
Én jót még nem hallottam erről az üzletről! Én is itt akartam venni hangfalat,de lebeszéltek róla. Nézz be a pixmania topikba!Magyar nyelvet lehet rátenni,de nem sok értelme van. Nagyon alap angollal is el lehet a készülékben igazodni,gyerekjáték az egész. A jb-ért nem kell fizetni!
Nézz fel az itouch.hu-ra,mert ott elég sok mindent megtalálsz! -
xedamin
tag
Nem találtam semmit. Miért, te miket hallottál, miért rossz?
-
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Közeljövőben (1 héten belül) tervezek egy iPod Touch vásárlást, és lenne jópár kezdő kérdésem.EZT néztem ki magamnak. Azért csomagba venném, mert úgy jobban meréi. Viszont, azt írják leírásánál, hogy: "Csatolt tartozékok Fülhallgatók, USB 2.0 kábel, dock adapter, tisztítókendő, tartó". Itt a dock adapter a töltőt jelenti? Mert ha igen, csak egy átlátszó tokkal venném csomagban.
Ismerek egy tagot, aki 60ért adná egy 16 gigás nyert Touch-át, bontatlan, érvényesíthető garancia. Szerintetek inkább fizessek tizen pár ezerrel többet vagy meg merjem venni a csávótól?
Azt írják pixmánián, hogy van benne magyar nyelv, én mégis úgy hallottam haveromtól hogy neki nincsen. Ha véletlenül nincs a touch-ba, lehet valahogy magyarítani?
A jailbreak-elés kerül bármilyen pénzbe? Illetve, mi a menete?Most hirtelen ennyi jutott eszembe, nagyon szépen megköszönném ha nagy ipod guruk felvennének msn-re, ott biztos tudnék többet is kérdezni. oke17@freemail.hu
Üdv: xedamin
-
Davey7
senior tag
Engem az érdekelne,hogy ha az iTunes-ban egy adott albumhoz beállítok EQ-t akkor az az iPod-on úgy lesz alkalmazva?
Amelyiknél beállítottam annál nem is tudok állítani az ipod-on amelyiknél pedig nem állítottam semmit annál tudom változtatni.
Azért érdekelne,mert vannak rock,rap, house zenék az ipod-omon és ha így meg lehet csinálni, iTunes-on keresztül az EQ-t akkor nem kell a különböző zenéknél mindig állítgatni a kütyün.
Légyszi aki meg tud erősíteni ebben,hogy így van az válaszoljon!
-
bogarsvc13
csendes tag
ja és restort sem akar engedni az itunes
-
bogarsvc13
csendes tag
hy valaki tudna segíteni ?! 2.0-án vagyok és amikor le akarok tölteni cydiábol egy alkalmazást vagy progit rögtön újraindul az ikütyü !
tud valaki segíteni vagy van vaklakinek valami sejtése ?
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1663 üzenetére
#1654... de ne is zavarjon.
-
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár #1662 üzenetére
1.1.4? 2.0? istenem némi infót is adjatok "mé nemjó? micsoda? mi? hol? merre?!"
-
Besi's Touch
csendes tag
1651re valaki? kösz
-
Dinnyebogár
csendes tag
Miért villog az iphysics? Valaki tudja?
-
-
Davey7
senior tag
Nem lehet valahogy megoldani,hogy valahonnan az appstore-os alkalmazások közül törve feltegyek valamit? Kellene póker játék (a texas holdem jó lenne,de drága) ,de nemtudom,hogyan tudnám megszerezni...
-
Davey7
senior tag
istyle boltban kapsz! Én szerdán néztem a westend-ben tokokat...invisible shield Szerintem ez a legjobb tok és itt nagyon jó árban van,de én nem akartam kiadni ennyit. Most egy napszemüveg szütyűjében van. Az anyaga olyan ami nem karcolja és ez szerintem jó is lesz nekem.
Vagy még megpróbálok venni ilyen szemüvegtörlő anyagot és abból varrni egy ilyen kis tokot neki. Az lenne a legjobb és az nem 4500ft lenne.
-
ß3NC33
tag
Valaki nem tudja, hol lehet venni Magyarországon ilyen "Invisible shield"-et?
Amerikából nem merem megrendelni, itthon meg nem találtam sehol:S -
verser233
senior tag
thingol, megoldódott az ékezetes problémám (csak most az oldalad nekem valamiért nem jön be, ezért írtam ide)
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1651 üzenetére
szia,
Cydia-ból töröld a MobileMusicPlayer Flip nevű package-ot (felteszem 2.0-n vagy).
-
Davey7
senior tag
cydia-bol telepitett app-ot hogyan tudok torolni? Mert nem megy ugy mint az appstore-osoknal.
-
bogarsvc13
csendes tag
hy kicsit láma kérdés de: 2.0-án hogy lehet a nes-be játékot rakni
-
Besi's Touch
csendes tag
Sziasztok! segítség!
az a bajom hogy van egy 2.0.1es jbzett ipod touchom és felraktam egy témát.a téma meg az csnálta hogy fogta a zenéket meg a videókat és belerakta egy ipod mappába vagy mibe. egyszerűbben van egy ipod ikon a zene meg a videó helyett.úgy mint egy iPhonenál. na ez nekem nagyon nem tetszik és visza kéne állítani valahogy. próbáltan: másik téma,kikapcs bekapcs, restore from backup... egyik sem működött help please! -
czyprian
csendes tag
Jajj, buta vagyok csak a manually kellet bepipálni. elnézést
-
czyprian
csendes tag
Sziasztok !
Friss ipod tulaj vagyok. frissítettem 2.0-ás firmware-re és most enm tudok rá áthúzni zenéket ?
Mit tegyek ? -
Davey7
senior tag
Az installert,hogy lehet beüzemelni? Frissiítettem,meg felraktam a communities dolgot is és még mindig semmi...Kell valami különleges beállítást alkalmazni?
-
Davey7
senior tag
Azt hogyan lehet megcsinálni,hogy az ipod-ról is tudjak képet törölni,ne pedig csak a szinkronizálás során a könyvtárból kelljen eltávolítanom.
A 2.0-ás szofton ami rajta volt volt alul egy kis kuka jel. Ma mióta frissítettem a jb-zett 2.0.2-re nincs ott.
-
Davey7
senior tag
a 2.0.2 jailbreak-et elvégezhetem sima 2.0-ról?
-
Gáben81
senior tag
Láma vtam nem szóltam bocs.
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem érdekesen alakult,mert a boot logot kicserélte ugyan,mert azt én nem változtattam azelött,de a táccs menüjében azt írja hogy 2.0.1 van fenn.
-
thingol
tag
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1634 üzenetére
http://itouch.hu/tag/jailbreak/
-
AbsinthexD
csendes tag
kéne utasítani az itunes-t mert magától nem csinál semmit sem....ha berakod a cigit a szádba nem gyullad meg magától hanem megkell gyújtanod;) vki az 1634-esre?
-
Davey7
senior tag
Megvettem a touch-om! Miért van az,hogy csatlakoztatom a géphez és az itunes semmit sem csinál?
-
AbsinthexD
csendes tag
Sziasztok...valaki segítsen könyörgöm mert komolyan mondom már a bőgés határán vagyok...1.1.4es jbzett táccsom volt...feltettem 2.0át..jbztem oké működött minden töltöttem le oldalról ***.ipa nevezetű fájlokat ugye felakartam tenni itunessal de mindíg hibát írt ki...visszakartam tenni 1.1.4et hátha azon működik de az 1.1.4et nem akarta visszatenni és most van egy sima 2.0ám amit nem tudok jb-zni és az 1.1.4et se tudom feltenni...valaki segítsen könyörgöm hogan tudnám újra feltenni az 1.1.4et...előre is köszönöm...sziasztok
-
Romvr
őstag
válasz
Besi's Touch #1632 üzenetére
Ezek szerint én egy senki vagyok, mert nem tudom leírni hogy tudod használni ezeket. Mert még csak nem is hallottam róla.
Vicc:
- Jaj doktor úr, engem mindenki semmibe vesz, segítsen!
- Értem. Következőt! -
Besi's Touch
csendes tag
Sziasztok! valaki letudná írni hogy hogyan kell használni a teleport vagy a winadmin nevű progit? kösz
-
ß3NC33
tag
Tudnátok ajánlani valami jó videó konvertáló progit? Esetleg hozzá egy letöltési linket
?
-
Gáben81
senior tag
Most fedeztem fel csak hogy belehet rakni videót háttérnek egy bizonyos vWallpaper nevű alkalmazás segítségével.Az a baj hogy a sourcot nem tudom hozzáadni az installerhez,2.0.1em van,cidyából sem érhető el pedig van ilyen.Tudna vki segíteni?
-
_ak_
addikt
Közbe egy részleges megoldás született az utóbbi problémára.
A touchal kapcsolatban eszembe jutott még egy kérdés, ha vmi gáz van aksijával, vagy csak jelentősen megrövidült az aksi ideje, azt ki tudom cserélni/cseréltetni? Ha netán olyan hazsnáltat vennék amire már nincs gari. Mik a tapasztalatok amúgy, meddig bírja teljes erővel az aksi? 2-3év?
-
_ak_
addikt
Köszönöm a válaszokat, este majd körülnézek az oldalon.
Viszont lenne még egy off kérdésem. havernak van egy pod shuffelja (2nd gen), de vmiért az itunes-al nem lehet zenét szinkronizálni rá, mert 1-2 perc után required disc cannot be found hibaüzenettel leáll. Na most a net tele van ilyen hibával, de működő megoldást nem találtam eddig, valaki találkozott már ilyennel? itunes reinstall és ipod reset megvolt. A songbird és a winamp működött, de nem lenne rossz, ha itunes-al is menne. De ha már 3rd party program akkor mit tudtok esetleg ajánlani itunes helyett?
-
dzsordzsi
csendes tag
én épp most tettem fel
sok változás nics
gondolom bugfixnek a bugfixe..
amugy nemtudom mirol beszeltek ez hulyeseg hogy nemlehet a zsebedböl kivenni ha szilikon tokos. ha szük a gatyád akkor amugyis nehez kivenni
jó hulye vok, 2.0.2 höz nincs jailbreak tehát vissza az egész
-
mcroberto
tag
Rühellem az iTunes-t. 13 as hibával elszált az update, mehet a restore...
-
mcroberto
tag
Megjelent a 2.0.2 es soft. nemsokára fent lex.
-
_ak_
addikt
Tudna nekem valaki touch hackes oldalt ajánlani, ahonnan meg tudhatom, h az alap képességeken kívül mivel lehet még felvértezni?
Sokszor felmerült a téma utánaolvastam, de azért is kötöm az ebet a karóhoz, h vaj mennyire lehet PDA-sítani. netet csak wi-fin keresztül lehet-e rávarázsolni vagy netán ha letöltök egy rar fájlt benne xls vagy pdf van, akkor meg-e tudom nyitni azt? Többnyire ilyesmik érdeklenek ezért kéne vmi olyan oldal, ahol az ilyen irányú témába is belemennek.
-
AdaW
csendes tag
Zoknit csak akkor használj hozzá, ha nincs a zsebedben homok.Természetesen alapból nem kéne h legyen ilyen a zsebben, de sokszor így történik az, ha csávó panaszkodik h megkarcolta az ikütyüjét a zokni.... Amikor a zokni szálai közé beleszorult kemény szemcsék karistolták össze.
Sztem a zokni max úgy jöhet szóba, hogy bélésként belevarrod egy házi-tokba, vagy inkább a tok külsejét varrod köré, pl farmer anyagot...
De én nem fogok illyennel vacakolni, mert macerés, időigényes és még nem is biztos h jól fog-e kinézni... Inkább veszek egy almás bőrtokot
-
Davey7
senior tag
Szerintetek,ha beleteszem egy jobb minőségű zokniba akkor nem fog nagyon karcolódni?
Mert a szilikon tok miatt nehéz kihúzni a zsebből,a kristálytok,meg olyan kockának néz ki. Nem igazán tetszenekKi milyen tokot használ vagy ajánl?
-
Davey7
senior tag
Úgy néz ki,hogy csütörtökön meg lesz a touch-om!
Olyat mivel lehet csinálni,hogy a kijelzőről képet készít a teló és azt berakja a fotók közé? Mert pl Gmaps-nál jól jönne. Mert le tudnám fotózni a térkép 1-1 részét ami épp kell.
-
dzsordzsi
csendes tag
IPOD TOUCH 2.0.2 FIRMWARE!!!
HA VALAKINEK VAN LINKJE DOBJON MEG VELE !!
bocsi a nagybetuert
-
Gáben81
senior tag
Üdv.Nah emberek,megjött haverom N95-se,vhol vmelyik fórumban láttam hogy mennyire is dicsérték hogy szól.EGY NAGY NULLA.Azonnal saját fülessel,mely egy Sony EX széria,betámadtam de a touch khm,finoman is szólva lealázta.Mélységesen örülök,nem is tudom szavakba önteni-hehehehehe
-
edwin1325
csendes tag
A VNC appnál kér vnc server ip-t meg vnc-pass-t ezeket az adatokat hol találom meg?
-
_ak_
addikt
EZ a gps-es megoldás elbukott ill. nincs más helyette?
A wi-fis gps nem csak arra jó, h megmutassa, h hol vagyunk? Nem igazán találkoztam eddig ilyen cuccal, de h rendesen működjön, ahhoz értelem szerűen folyamatos wi-fi jel is kell nem?Btw, gondolom 3rd party lejátszós is lehet telepíteni nem? PL ha dualdubos feliratos mkv-t akarok nézni, akkor azzal sem gyűlik meg a bajom?
-
edwin1325
csendes tag
Rányomtam a restore-ra de elkezdte letölteni az eredeti 2.0.1-et.
-
edwin1325
csendes tag
Miután sikerült jb-znem az ipodot 2.0.1-el azt írja az iTunes hogy restore-lni kell és íg nem tudok rá zenét tenni meg semmit. Erre valami megoldás?
A cydia-hoz hol találok Sources-t? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest