Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tojast
csendes tag
Igen sztem mert nem kalóz a Ipod Touch Clone én csak kérdem érdemes e venni??
-
tojast
csendes tag
Hello szerintetek megéri venni Ipod Touch Clone-t????
-
[Ace]
aktív tag
válasz
kristoof92 #1990 üzenetére
Ez érdekes, az angol oldalon erről nem esik szó.
-
kristoof92
tag
A Touchon van magyar nyelv?
Ugyanis a magyar oldalon azt írják, hogy 17 nyelvet támogat (köztük a magyart), miközben 21 nyelv van ott a listában.Lehet hogy ők tudnak valamit a következő SW-frissítéssel kapcsolatban....?
-
rOwLeY
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e free pdf, word, vagy txt reader progi?!
-
[Ace]
aktív tag
A Bestbuy.com oldalon 300$ azaz 60k a második generációs 16Gb-os. (erre még rájön a tax, azaz adó ami olyan 5-6k, de ígyis sokkal olcsóbb, mint itthon!) 1 hete itt még lehetett kapni első generációt is, de már nincs (de amúgyis 20$al volt olcsóbb minden méretben a második generációhoz képest). Én úgy oldom meg, hogy egy ismerős megy majd ki november elején és ő hoz majd nekem.
-
Abysmal
aktív tag
Helló!
Még régebben olvastam, hogy itt páran a winavi ipod/psp/3gp/mp4 convertert használják film convertálásra, és hogy lehet hozzá feliratot rakni, de hogy? Mp4-re megyek, mert az ipodosnál nem engedi a touch felbontását, ok, beállítom a felbontást, a többi jó, rámegyek az encode fül-re az advanced-en belül, látom ott a subtitle-ös részt, none van, vagy SRT(1), (ha nem rakom be az azonos nevű feliratot a film mellé, akkor csak none) de akármelyikre megyek, az átkonvertált fájlon nincs felirat. Ugye nem kell valahol külön betallózni, vagy mit rontok el? -
nnnnn
tag
Amerikába mennyibe fáj egy touch? és hogyan lehet behozatni, vagyis ez hogy megy? és egy 1. generációs 32Gb jobban megéri mint akár egy 2. generációs (nemtom mivan ebben az érkategóriában) ipod? vagy a 2. gen. tud annyit h megéri a plussz pénzt?
-
[Ace]
aktív tag
válasz
lacka1111 #1973 üzenetére
Én is hasonló helyzetben vagyok. Neten keresgélve megtaláltam annak a csapatnak a blogját akik ezen dolgoznak, azt írják, haladnak a dologgal, de nem tudni mikorra lesz jailbrake. Van ahol néhány hetet emlegetnek...szerintem csak idő kérdése. Éppen ezért én inkább az új változatra szavaznék.
-
lacka1111
tag
sziasztok! JB mikorra várható 2.gen-es touch-on? vásárlás előtt állok, és nekem kellene JB, de ha 2.gen--re nem csinálják meg, akko marad az 1.gen-es.
-
Abysmal
aktív tag
Hy!
Ezt főként thingoltól kérdezem, de más is válaszolhat!
Az itouch.hu-n ott van egy reklámja a digitalbridge.hu-nak, ott nézelődtem, láttam két töltőt az iPod Touch töltő/adatkábel résznél, az ára nem vészes, de ez megbízható, működik vele rendesen, nem teszi tönkre az akksit, van valakinek tapasztalata? A "Ha iPod Touch kiegészítő kell, akkor: Digital Bridge" szlogen csak reklám, vagy tényleg tesztelve is lettek valahogy, és működnek a cuccaik? (nem teszi tönkre az iPod-ot, rendesen tölti, és a házat sem gyújtja ki?) Ha jól látom, amcsi csatlakozója van a töltőknek (legalábbis az 1.-nek a képen), amit árulnak, annak is az van, vagy csak a képen van olyan, ami magyar konnektorba nem jó? (Mondjuk ha amcsi-s, az se baj, mert van egy átalakítóm, de a magyar mégis csak jobb lenne) Tehát ajánljátok-e őket? A választ előre is köszönöm! -
[Ace]
aktív tag
Már egy párszor le lett írva...kapott hangszórót, meg kicsit más lett a formája...kb ennyi.
Én valószínűleg amerikából hozatok majd be egy ilyen kütyüt, előtte viszont lenne egy kérdésem. Valaki lenne olyan rendes, hogy egy hsz-ben leírja, hogy a 2rd gen alapszoftverét hogyan lehet személyre szabni? Gondolok itt a magyarításra, játékok/szoftverek telepítésére (Spore, NFS), valamint minden olyan tudnivalóra ami ezzel kapcsolatos.
ui: Mielőtt valaki megdobálna, visszaolvastam a topicot, de ilyen jellegű leírás csak régi van, szerintem páran hálásak lennének, ha valaki ezt megtenné.
-
Kzo
tag
HI!
Kérdésem az lenne ,hogy mi a különbség a touch 1. és a 2. generációs változata között??
-
Abysmal
aktív tag
válasz
thingol #1965 üzenetére
Azért kösz, egyetértünk, hogy szar, nem is azért használom, mert szeretem, csak minden arra lett regisztrálva, mikor "még nem volt más" és netem sem volt, és a tudásom is hiányos volt ezen a téren és minden mail arra jön. A témáknál a meglévő ikonokat hogyan tudom szerkeszteni pl.: Spore-ból leszedni az ikon fölösleges fehér hátterét?
-
wowmaster
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem írni olyan helyeket (külföldieket), ahol olcsón lehet venni 2G-s változatot? -
Abysmal
aktív tag
Hi! Plíz valaki válaszoljon a #1950-re, nagyon érdekel a dolog, főleg a freemail-es.
Még annyival kiegészíteném, hogy 2.0.2-es app-ok nem mennek 2.1-en? Rész válasznak is örülök! -
vizcsap
tag
Köszönöm a válaszokat, viszont az itouch.hu-n leírt megoldás nem működik, ugyanis megszűnt a linkelt oldalon a redeem szolgáltatás. Viszont!
Kicsit keresgéltem lehetséges megoldásokat és találtam is. Lehet bankkártya megadása nélkül regisztrálni, azt kell csinálni h az AppStore-ban(!!!) kiválaszt az ember egy ingyenes(!!!) alkalmazást, rábök h "Get free", ekkor feljön egy ablak, ott rányomunk h "Create new account", beírkálunk mindenféle jódolgot, majd jön egy oldal ahol ugye meg lehet adni h mivel szeretne az illető fizetni, és ott van egy olyan h NONE. Ezt kiválasztjuk és kész is az account-unk amivel lehet ingyenes alkalmazásokat letölteni. -
Davey7
senior tag
válasz
vizcsap #1959 üzenetére
Én is AKG k324p-vel használom és tökéletes!
És szerintem csak iTunes-al tudsz zenéket rakni rá vagyis hivatalosan! Ott beállítod,h manuálisan tudd rátenni őket és akkor csak odahúzod ami kell...nem fog összekeveredni az iphone és a touch zenéje!Programokat tehetsz fel amíg nincs JB csak ingyenes Appstore-os progikat... Az iTunes regisztráció lehet ingyen is! Nézd meg az itouch.hu-t ott le van írva részletesen. (én is így használom)
-
vizcsap
tag
Úgy néz ki én is beszerzek magamnak egy ilyen jószágot(2g-t), de előtte kérdeznék 1-2 dolgot:
-Bármilyen 3,5-ös fülessel lehet használni(pl egy AKG 324p-vel)?
-A hangerőszabályzó gombokkal lehet számot váltani mint pl a SonyEricsson telókon(ha hosszan nyomja az ember vmelyik hangerőszabályzót akkor számot vált)?
-Amíg nincs jailbreak a 2g-hez, addíg nem is tudok análkül programot rakni rá h regisztrálnék iTunes-on? Mivel nincs dombornyomott kártyám ezért ez nehézkes lenne...
-Vkinek belső forrás h várhatóan mikor lesz jailbreak?
-Van a dobozban állvány v ha kell, akkor vennem kell hozzá jópénzért?
-Lehet az iTunes-on kívül másik programmal felrakni rá zenéket? Van a családban egy iPhone és asszem mind a ketten megőrülnénk ha állandóan cserélgetni kéne a zenéket h a sajátunkat rakja fel.Egyelőre ennyi, ha még lesz kérdésem úgyis felteszem
-
rOwLeY
őstag
-
kovis
tag
Egy 5Gb csomagot szeretnék mozgatni a hétvén.
Elég csak winscp-vel feltolni vagy kell még valami hozzá?
Ja és hova kell a mappát rakni a touchra, hogy ne zavarja össze? -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Most megint összezavarodtam. Ha az USA-ból jönne a Touch-om, akkor ~54e lenne egy 2. generációs 16 GB-os.
Néztem az itthoni árakat (cím). Amelyik 60-70e körül van, az miért olyan olcsó? Még első generációs, vagy kamu stb.? Mert a többi 100e körüli ár alapján simán megéri külföldről hozatnom egyet, hiszen majdnem fele annyiért meglenne.
Légyszíves írjatok rá pár véleményt stb., kíváncsi vagyok, hogy ti hogy gondoljátok. -
Abysmal
aktív tag
válasz
Abysmal #1940 üzenetére
Helló!
Valaki tudna válaszolni a már feltett freemail-es kérdéseimre, illetve lehet hülye kérdés, de témákat hogy lehet telepíteni a touch-ra? Van letöltve egy téma, és winterboard-ot is felraktam, de nem tudom mit kezdjek veleTaláltam videókat a youtube-on róla, de olyan "jó minőségűek, hogy a programot is alig ismertem föl.
-
kovis
tag
Updatelni akar az itunes lehet, vagy nem?
Vagy kockázatos? -
pmikloska
aktív tag
Itt van a hír a flash-es dologról.
Közben utánaszámoltam, és szomorúan látom, hogy az USA-ban csak 10e-rel olcsóbb a Touch 2nd gen., most kicsit drágább a dollár. Azt hittem, hogy kevesebből megúszom majd. -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Én csak most kezdtem foglalkozni az iPod Touch-csal, mert most lehetőségem lenne rá, hogy az USA-ból egy ismerősöm hozzon nekem bármit, amit el tud hozni. Ezért gondoltam, hogy megkérném, vegyen nekem egyet. Mivel 2000 hozzászólás elég sok, így inkább kérdeznék: második generációs gépezetet szeretnék, mondjuk egy 16 GB-osat, tudom, hogy mi a különbség a két generáció között (már van hangszórója, van Wi-Fi), de például nem tudom, hogy akkor most az új meg tudja-e jeleníteni már a flash-t (a napokban olvastam valahol, hogy az iPhone kap frissítést, és fogja tudni)? Hogy van ez a két gépnél, ha valami fejlesztés megjelenik az iPhone-ra, azt megcsinálják az iPod-ra is? Szeretném majd használni pl. a freemail levelezésemhez is, működik majd vele? Ha nem gond, még kérdeznék, amint újabb dogok jönnek...
-
AdaW
csendes tag
Ejha!
Nem is tudtam hogy a mi kis ITouch-unk még nyomtatni is tud... de miért canon van ráírva?
itt vehetsz nyomtató kinézetű Ipod touch-ot:
[link]
-
Abysmal
aktív tag
Egy pár kérdésem megint van:
Valaki tudja, hogy hogyan lehet (ha lehet) a mail-ben berakni mondjuk freemail-es címet? Próbálkoztam vele egy kicsit, de nem volt rá sok időm, és nem akart menniAz Apple tervezi belerakni most már a flash támogatást a Safariba, vagy ez a (közel)jövőben nem fog megtörténni? (nem hiányzik nagyon, de néha jó lenne, ha lenne) Azt hogy lehet megcsinálni, hogy pl.: a freemail-ben a leveleknél a leveleket lehessen görgetni, hogy ne az egész oldalt vigye, hanem a freemail-en belül azt is kis ablakot görgesse? (jó hülyén fogalmaztam, de remélem megértitek)
-
bogarsvc13
csendes tag
hy na azt szeretném kérdezni hogy miért van az ....: hogy amikor restorolni askarom az ipodo-t kiírja a touch is meg a gép is hogy : could not by restore
-
Abysmal
aktív tag
Még azt is meg szeretném kérdezni, hogy az iPhone-hoz ha jól tudom adnak hálózati töltőt, és az a töltő használható touch-hoz is?
-
Abysmal
aktív tag
Valaki nem tud egy olyan torrent kliens app-ot, amivel le lehetne tölteni torrentel mondjuk egy filmet, aztán WinSCP-vel ezt felrakni a gépre és ott megnézni? Ha nem, akkor egyáltalán ez így lehetséges, vagy erre fizikailag/softverileg nem képes a touch?
-
ben89
csendes tag
hi!abban tudna nekem vki segíteni h amióta fenn van a 8.0 itunes azóta eltűnt a playlisteknél alul lévő itunes store panel!?ami rögtön kiírta h pl ehez az előadóhoz milyen album tartozik!na ez most az 8.0nál nincs,néztem beállításokban de ott se találtam...
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1931 üzenetére
akkor várj rá, de addig nehogy másikat használj, az túl trendi
-
AbsinthexD
csendes tag
oyan nincs hogynincs...biztos van
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1929 üzenetére
erre várhatsz, mert nincs ilyen
najó, jófej leszek, nézd meg a meebo.com -ot
-
AbsinthexD
csendes tag
De nekem nem működik az appstore mert azt írja ki hogy NO_STORE_MAIN....NO_STORE_SUB...szla nekem mindenképp cydia repok kellenének meg ez a két alkalmazás amit írtál sztem használhatatlan sz*r...
de azért köszönöm...várom még a többit
-
Davey7
senior tag
válasz
AbsinthexD #1927 üzenetére
Nagyon sokan használják a plaringo-t(én is nagyritkán),meg ot az IM+ ! ezek mind app store-os progik.
-
AbsinthexD
csendes tag
sziasztok
kellene nekem 2.1re msn de olyan amivel fellehet lépni rejtve(cydia repot lécci)...előre is köszönöm...sziasztok
-
kovis
tag
válasz
thingol #1924 üzenetére
Ok értem.
Még egy kérdés:
-gondolom azért kell No-Ip domain hogy ha dynamic ip-m van akkor ez belövi állandóra.
-ennek melyek a hátrányai és melyek az előnyei ha megcsinálom
- egy másik gépen amelyen szeretném használni a VNC-t annak static Ip-je van
asszem szóval ha állandó az ip cím gondolom nem kell ez a No-Ip.Kicsit ellenkezem ezzel a no-ip reggel, még várok vele, a válaszodig mindenképp.
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1917 üzenetére
át lehet
mim aka make it mine - cydia
-
kristoof92
tag
Ennek a programnak van valamiféle budapesti verziója?
-
almáspíte
csendes tag
válasz
AbsinthexD #1917 üzenetére
nem hiszen
-
AbsinthexD
csendes tag
sziasztok...olyan kérdésem lenne hogy az ipodban levő bal felső sarokban levő "iPod" feliratot átlehetne valahol írni a szoftverben valahogy???köszönöm
-
almáspíte
csendes tag
-
thingol
tag
megírtam a VNC-s postot
-
thingol
tag
válasz
cintula187 #1913 üzenetére
nem
-
cintula187
addikt
Hali!
Jól értem, hogy csak akkor lehet 2. firmware-t feltenni hogyha 1.4-nél nem ujabb a jelenlegi firmware?
-
Davey7
senior tag
válasz
Phillby #1910 üzenetére
olyan nincs itt,hogy 2G és 3G...első és második gen. van még csak eddig...és a hangszóró,méret és ár különbségek vannak főként!
hol kapsz a legolcsóbban? csomó webshop van! csak annyit tudok mondani,hogy olvass vissza!!!! és ez az első kérdésre is érvényes! szerintem megtalálod a választ! -
Phillby
csendes tag
Üdv!
Vennék egy ilyen kütyüt és lenne pár kérdésem:
- hol kapok a legolcsóbban
- mi a különbség a 2G és 3G között?
Köszi -
Davey7
senior tag
2.1 óta eléggé meghülyült az artwork-öm...szinte az összes zenét újra kellett raknom
remélem abbahagyja...
-
thingol
tag
idővel lesz majd leírás, de arra készüljetek fel, hogy interneten keresztül való eléréshez ha routered van, portot kell forwardolni, amiben nem lesz segítség
viszont onnan az egész nem nagy dolog, csak az 5900-as portot forwardoljátok a gépetekre addig.
ha lesz időm itouch.hu -ra jön majd a leírás
-
ben89
csendes tag
kovissal tartok
ez engem is érdekelne thingol mivel még múltkor kérdeztem de a válaszodat nem értettem
számomra magas volt
-
Davey7
senior tag
Van egy problémám! Van egy jópár album a touch-on és mindegyiknél megjeleníti a borítót,de van egy album aminél cower flow nézetben nem. A probléma az,hogy eddig megjelenítette...Szóval mikor felraktam az albumot és beállítottam (kb. 2hete) akkor rendesen működött,most pedig nem... Megpróbáltam megint beállítani,de semmi... Mitől lehet ez???
Egy másik: egyik albumnál megjeleneik a borító,de a 7edik számnál csak félig tölti be a képet,de a 8-adiknál már megint jó
Szórakozik velem.
-
ladlac
tag
válasz
unyadavid #1900 üzenetére
Nem akarok nagy hülyeséget írni, ezért remélem vki megerősít/kijavít.
Szóval szerintem nem veszik el a garancia, de ha történne vele valami, akkor szervíz előtt rá kell tenni egy origi fw-t, és nincs semmi baj. Ha a szervízben látják, hogy jb-s a fw-d, azzal lehet probléma, de ha visszateszed az eredetit, akkor szerintem nem tudják azt mondani, hogy hozzányúltál.
Vagy nagyon el vagyok tévedve?
1899: (mekkora jó szám
) Köszi, majd felteszem a 2.1-t, végülis gondoltam már rá. Viszont ilyen időben max. eret vágok magamon, így megvárom a napsütést, hogy legyen egy kis életkedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest