- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess #28190 üzenetére
Ha van időtök meg türelmetek, akkor így 16 gigára fel tudtok menni. Én megcsináltam. Úgy másfél órát vett igénybe, de megérte.
Röviden: virtuálgép ubuntu telepít, dropbox regisztráció, kilép és mac cím váltás, majd elölről az egész... -
Xero
nagyúr
"Kábelen meg eleve statikus az IP"
Már miért lenne minden esetben az?
Egyébként nekem is a dropbox a favorit, de fizetni nem fogok ilyen szolgáltatásért, viszont így jelenleg csak 9.4GB-om van.
Összeszámoltam mennyi tárhelyem van összesítve (iCloud, Dropbox, box, SkyDrive) és az eredmény közel 90GB.
(#28194) irgum: Digi cseréli időnként pl. Ne általánosítsunk.
-
SÖ
addikt
válasz
Mela Kehes #28185 üzenetére
Attól, hogy két email címet használsz, nem hiszem, hogy megduplázod a tárhelyet. Mobil neten dinamikus az IP cím de az eszköz device állandó. Kábelen meg eleve statikus az IP. Ha a cél az volt, hogy pl. a szakmai témákat elválaszd a magán jellegűektől akkor érthető. Nem szabad keverednie, mert (elvileg) másik felhasználónak veszi egy eszközhöz.
Nem értem miért nem váltasz BB-re. Ott ez alap. Blackberry Balance egy kattintásra elérhető a munka (titkosítva) és a személyes cuccok. Két telefon egyben.
[link]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szentkuti11 #28179 üzenetére
Igen, általánosban.
Xero: Nekem már volt egy 50 gigás box tárhelyem. Most beregisztráltam másik email címmel. Lehet használnom egy klienssel kettőt, vagy ezt az újat csak webes felületen használjam?
-
Xero
nagyúr
50GB lifetime tárhely box.com-on:
https://www.box.com/signup/o/dell_50gb_give_getKapkodjátok, nem tudom meddig megy.
-
agabe
addikt
válasz
icecave #28176 üzenetére
copic jobb mint a cyntact...de sajna recents-ben nem mutatja az osszekapcsolt kontaktok facebook kepeit, csak a nevjegyzekben....csak azokat mutatja aminek nem a kapcsolt kontaktban van a kep, hanem ahol eredetileg is.
gondolom lockscreenre sem teszi ki ha nemfogadott hivas volt (ezt meg nem probaltam), meg notify centerbe sem ezeket az osszekapcsolt kontaktkepeket . -
szentkuti11
addikt
válasz
Mela Kehes #28171 üzenetére
Tanárbácsi vagy?
-
Kommy
veterán
Találtam egy bug-ot, ha megnyitom a multitask bar-t akkor nem tudom utána lehúzni a notification center-t addig míg meg nem mozdítom a képernyőt valamerre.
Amik nálam telepítve vannak: activator, auxo, lockinfo 5, batterypeek (az akkura (ide van beállítva activatorral) nyomja kiírja az akku %-ot)
-
Eléggé veteránnak számítok iPhone és JB terén, 2007 óta csak modellt frissítettem
Csak azért írtam le, hogy nem most kezdtem, de a lényeg, hogy régebben sokkal stabilabbak voltak a jb-k, pedig mindent megveszek, cydia-s programokat is. Most megy egy restore biztos, ami biztos, és adok mégey esélyt neki. Sokmindent nem rakok fel, sbsettings (vagy ncsettings), barrel, copic, és auxo. Más nemigen.
-
agabe
addikt
válasz
icecave #28172 üzenetére
volt alapbol restore JB elott? Ha volt akkor volt backup is?
En amondo vagyok, hogy akkor tud igazan jol mukodni (persze kell, hogy jo legyen a JB is) ha szuz rendszerre kerul fel a, es semmi backup. mindent ujra kell telepiteni, ugy van a legnagyobb esely ra, hogy stabil maradjon, no es persze tort progikat nem feltenni, csak a telohoz vasaroltakat appstore-bol, vagy cydia-bol.
Igy is lehet ami (rendes appsotre-os progik onnan telepitve) osszeakasztja egymassal a bajszat ami alapbol nem okozott gondot JB nelkul....ebben az esetben a JB a hibas.
Ez nem csak IOS-en van igyMennyi ideje volt fenn?
-
vadászcsiga
félisten
-
Hát emberek, lehet nem sokáig lesz fent a jv i5-ön... Kb 5 percenként összef.saa magát a springboard. Van hogy random, de pl. Akkor, ha mail kliensből megnyitok egy linket safariban, majd home gombbal kilépek, akkor mindig. Már mindent leszedtem, csak a jb maradt és mégis... Nyomatok majd otthon egy restore-t, majd újra jb, de ha továbbra is ez lesz, akkor végeztünk egymással.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #28169 üzenetére
A gyerekeknek órán 5-öst adok, ha 5 mp-en belül megmondja hány nap múlva lesz karácsony.
November környékén már óvatosnak kell lenni. Mindig van egy elvetemült, aki figyeli.
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga #28169 üzenetére
Inkább csak 10,5.
-
bobooo
addikt
válasz
korpicschess #28166 üzenetére
Leszedtem
-
korpicschess
veterán
Hol a sapka a 0. hsz-ről?
-
Na, winterboard törölve, eszi az akkut.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #28155 üzenetére
Jó az. Nem vagy büdös, nem kell kimenni és/vagy ablakot nyitni, nem köhögsz, stb stb.
(#28154) Ragnar95 : Nyilván most rajta van, de ennyi idő alatt nem tudom megítélni az aksi idő alakulását.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #28153 üzenetére
Ja hogy e cigi?! Azt meg minek? Rosszabb mint egy guminő
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #28152 üzenetére
-
SÖ
addikt
Egy doboz szofi és még marad is 80 Ft. Én is vettem már BB-re témákat. Ahogy itt is a gyári ikonokat cseréli le, és a töltés szintet numerikusan írja ki 0-10 között. De van egy típusú theme amit nem merek megvenni, annyira bonyolult. ...és drága.
Az még rosszabb, rá lehet szokni, vannak káros hatásai, és megemeli a villanyszámlát.
-
Xero
nagyúr
válasz
bigdady #28149 üzenetére
Múlt héten vettem 12€-ért 0.33-as sört. Az ér?
Igaz vettem 40x0.25-öt is 18€-ért.(#28148) Ragnar95: Kb egy éve volt utoljára winterboard a telefonomon. Akkor olyan 5%-al zabált jobban, de annyira nem érint. Az esetek döntő többségében van előttem dock vagy autós dock.
(#28151) SÖ: Villany cigit szívok lassan két éve, szóval nem érint szerencsére.
-
bigdady
nagyúr
Mindenki tudja, hogy sörben kell számolni
-
bobooo
addikt
válasz
Zjunior #28138 üzenetére
Nem kavar be a kettő egymásnak..
Hogy érted, hogy ott hogyan működik? Simán dupla home gomb, de Activatorral ez helyettesíthető: Activator -> Anywhere -> Slide Gesture (From Screen Bottom) -> keresd ki az AppSwitcher-t. Így ha a kijelző aljáról felfele húzod az az újjad akor feljön az Auxo (az utolsó Activator frissítés után ha a home gombon akard felhozni újjal az Auxo-t akkor rögtön vissza ugrik, de más app-nál működik, de a dupla home gombbal ugyanúgy előhozható ha nem megy)
-
Zjunior
veterán
Sbsettings-et leszedtem..
Hogyan kell megnyitni mert a jétbújjas lehúzás nem jön be mint régen! -
Kommy
veterán
válasz
icecave #28130 üzenetére
Lockinfo benne van az alap repokban, a lockinfo 5 kell. Ha jól tudom neked régebben meg volt véve, akkor nem kell újra megvenned, csak átrakni erre a telefonra a licenset (transfer license)
Nekem az auxo tetszik, activator-ral a megnyitás, sajnos még bugos az aktivátor, nagyon én mást nem használok,
-
Na, megcsinálom az i5 JB-t, mondjatok még működő repo-kat plíz. Lockinfo-val kezdem, meg is szeretném venni, szóval nem a krekkes repo-ja kell. Esetleg ki mit használ még, ami jó tweak?
Ja, vissza is olvasok, biztos volt róla szó.
-
Kommy
veterán
válasz
korpicschess #28127 üzenetére
6 gombot lehet egyszerre lenyomni Apple wireless keyboard-on, ha még mellényomok ctrl + alt + cmd-t az már 9 gomb
-
korpicschess
veterán
Ezeknek a billentyűzeteknek egyszerre 2 gomb lenyomását tudja érzékelni a rendszer? Mert én próbáltam a saját bluetooth-os billentyűzetemet, és nem ent vele, így játékok (CS) ki is esnek.
-
Malachi
veterán
válasz
Totheground #28122 üzenetére
az se jó.
hogy nézne ki az a csúf madzag, brr. -
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #28119 üzenetére
Baromi jó az epöl bill, én is szerettem, mikor pár hónapig nálam volt egy eladó Mini sok kellékkel.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #28114 üzenetére
Hogy lehet kényelmesebben írni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #28116 üzenetére
Énis régóta gondolkozom rajta, h lecserélem a Logitechem egy Apple egérre, csak nem tudok dönteni
A mouse mellett szól, h rendes egér, de a trackpad mellett a csomó gesture
@vans: igaz, nem néztem a legkisebb sarkot -
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #28114 üzenetére
Vezetékes vagy bluetoothos?
Magic Mouse-t vagy Trackpadet kértél hozzá? -
-
Möhe
addikt
válasz
Totheground #28102 üzenetére
de szar
túl nagy,túl drága,túl alma...szóval nincs más bajom vele,jah de mégis,nem itt van nálam
szép, irigykedek ám rendesen
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #28110 üzenetére
Köszi a választ!
Időközben feltettem a régit, cydia fixszel és minden okés eddig.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #28104 üzenetére
Remélem fusion driveot nem spóroltad ki belőle.
-
válasz
Totheground #28102 üzenetére
Az kemééény
Respekt
-
válasz
Totheground #28098 üzenetére
Milyen vasad lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest