Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheMarci
addikt
Ezért szoktam le handrásnál már a kommentek olvasásáról is. Valami kissebbségi komplexussal megáldott bizonyítási vágy lehet, vagy magának akar elégtételt tenni, hogy mégiscsak jó a saját telefonja is.
De sajnos mindenhol vannak ilyen emberek, akár telefon, akár autófronton, aki órákig képes magyarázni, hogy az ő kocsija miért jobb fényévekkel, mint az xy típus. Igyekszem csak jót nevetni rajtuk, és hálát adni, hogy eddig személyesen nem találtak meg.
Do You Dream?
-
Xero
nagyúr
Már erősen leszoktam HAndrisnál a commentelésről, de itt azért vicces dolgok pörögtek: [link]
Ezt külön kiemelném:
"FIrIeIdIdIy: Nem kocsmában, inkább a Szaundon lehet oltogatni a sok ájfónos divatbuzit. Anno S2-vel haverral 2 éve totál beégettünk több társaságot. Idén is megyünk, reszkess Zamárdi:-)"
"FIrIeIdIdIy: Perszehogy a zenéért megy az ember, de tudod milyen jó érzés közbevágni egy almaszökevény mondanivalójába? Haveromnak adtam el a törött kijelzős S2-met. Másnap kikerekedett szemekkel jött (3GS-ről váltott), és nem hitte el, hogy végre pendriveként is tudja használni a telóját. Azóta megfertőzte a kór, és már ő is felháborodottan beszél az Apple zártságáról, hogy éveken át hülyére vették. Elnézést is kért tőlem, hogy nem hitt nekem. De mára legyen ennyi elég, hétfőn jön az első tesztem!"
Az ilyen idiótákat hol hányja ki magából a világ? Ezeket tényleg ez boldogítja? Ennyire elhülyült ez a nemzedék?
Egy ilyen megtalálna a való életben, az hét szentség, hogy nagyon csúnyán elküldeném. Ha tovább erőlködne, akkor lehet küldeném utána a nevelő célzatú pofont is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Nem rossz ilyen szemüveg kell. Főleg vezetéshez. Tök ismeretlen helyre úgy elnavigál, hogy észre sem veszem. Szerintem a bevitelt vagy távirányítóval, v. hangutasítással oldották meg. Elég elavul, én adaptív neuron hálózatba kötném. [link]
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
-
Bling95
őstag
Valaki epitesz szeru nincsitt? Arra keltunk hogy oriasi recseges es a nappaliba feljott meg eltort a csempe ! De nemkicsit ! Recseg ropog a padlo. Ilyen diletacios valami lett hagyva amikor epitettek meg tell nem ilyen mutyizos modom lett epitve a haz.
Hallott mar valaki ilyenrol ? 5-6 eves hazrol beszelunk
-
C4mp3r
addikt
válasz Totheground #28688 üzenetére
-
Kommy
veterán
iOS 6.1.3 beta 2 elérhető a fejlesztőknek.
-
SÖ
addikt
válasz Mela Kehes #28675 üzenetére
Erről az a kisgyerek jutott eszembe, aki a Titanic zenéjére meg sírt
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
Mela Kehes
addikt
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #28671 üzenetére
Már csak melót kéne találni addig...
Amúgy nagyon bejövős, az új joyra rakott fülescsatlakzó meg eszméletlen jó ötlet. Remélem kap egy normális böngészőt is, mert a ps3-on siralmas volt. MKV+sub támogatás is jöhetne.
Meg a visszafelé kompatibilitás is nagy kérdés, de az eltérő architektúrából fakadóan nem valószínű, hogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
PS4 bejelentés, nagyon be vagyok zsongva. Hiányzik a PS3-am.
-
nagyúr
nyalja ki a szebbik felemet a Milan
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
3GS-re (és iPad2-re)keresek olyan alkalmazást ami ingyenes és le tudom vele játszani a filmeket a NAS-ról.(Synology DS210J)
Találtam egy párat, de hibátlanul nem megy egyik sem. Eddig az eXPlayer a legjobb, de ott meg nincs hanga filmek lejátszásakor.
Valakinek ötlet?
-
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #28661 üzenetére
Semmi köze az iCLoud backupnak a kontaktokhoz, az az icloud mailhez van köze. icloud.com-on töröld a kontaktokat, ha nem akarod visszarakni őket, vagy egyszerűen kapcsold ki a mail-ben a kontaktok szinkronizálását.
-
rayoliviero
veterán
Az iCloud fiókomban, hogy tudok minden adatot törölni? Biztonsági mentést törltem benne. Mégis amikor beállítom új iPhone-ként a telót, majd később bekapcsolom az iClodut, amiben be van pipálva a kontaktok, akkor rögtön felteszi a régi kontaktokat. De hogy, amikor restore előtte minden biztonsági mentést törltem belőle, akkor miből teszi fel mégis. Nem akarom, hogy feltegye. Így lehet, hogy más nem kívánatos dolgokat is feltesz.
-
Xero
nagyúr
válasz mondomén #28658 üzenetére
Arra gondolok, hogy instabil. A legtöbb esetben hozza a hirdetett sebességet, de az esetek 20%-ában csak a garantált elérhető. Ez a kisebbik baj. A nagyobb baj az amikor eldob kaszát-kapát a ZTE és bandukolhat ki az ember a modemhez hard resetelni.
Amikor a switch-en keresztül mentek a stb-ok, akkor annak is mehetett a hard reset.
Teszem hozzá, ez DSL tartományban van.
-
-
Xero
nagyúr
válasz mondomén #28598 üzenetére
X helyen Digi-t használok. Y helyen T-t. Régebben X-nél UPC előfizetők voltunk még a broadband-es korszaktól.
Magasan a Digi a legjobb, legstabilabb szolgáltató. TopNET (80/25, előtte kevesebb) van jó ideje. Gond egy szál se. Time Capsule-el és 1043ND-vel is hozza a maximumot bőséges terhelés mellett is.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #28603 üzenetére
Nekem XV.kerületben nagyon rossz volt a T, havonta jött a szerelő 3 nap után persze, minek előbb, ráadásul drága is volt és lassú is...Digin folyamatosan jön a 80/25,T meg a 15/1-et se tudta folyamatosan, ahogy jött a digi, szinte mindenki váltott
Én meg síelek, azért nem írkáltam ide
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
"planetbeing: We will release evasi0n 1.4 later today that marks iOS 6.1.2 as supported."
-
manchester85
veterán
-
Blaise
veterán
-
Bling95
őstag
Tudtok valami olyan appot amibe tudom irkalni a sulis dolgaimat?
A legjobb azlenne amibe jegyeket is belehet irni es szamol azonnal atlagot -
Möhe
addikt
iphoneclub repo-ból leszedtem a novoicemail-t erre a gombok tűntek el nem a hangposta
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz manchester85 #28644 üzenetére
Erre gondolsz?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
máyköl
veterán
Hali
Kéne nekem egy okosság.
Valami webalbum, ahova képeket tudok feltölteni iPhoneról, és nem látja senki, csak aki bejelentkezik a fiókba... -
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #28638 üzenetére
Én is imádom, de nem az iOS-t, hanem azokat az appokat, amik most hiányoznak. Azt hiszem ez magáért beszél.
Most jutott eszembe, megosztom veletek. A napokban olvastam.
A BlackBery Z10 - ezt példának mondom, tehát lehet általánosítani - anyag djja 150$ körül van, az iPhone 50$ körül alakul. Hardver kb. egyszintű, és mégis. Miért? Mert az Apple nagyobb kedvezményt kap. Miért? Mert nagy az eladási rátája.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #28638 üzenetére
Hamarabb eladom en minthogy gallyra vágnám
wehehe , nah itt már ezek után biztos nem, max vaterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz DanielK #28634 üzenetére
Jaj istenem ne féltsetek már. Hamarabb eladom en minthogy gallyra vágnám
Elég régi emlékeid vannak az androidról, manapság az ember kijelöli a wifi beállítások közt hogy soha ne kapcsoljon le és ennyi, ezért írtam hogy a JB már ténylegesen használható. ICS-en még kellett hozzá egy külön app. Egyébként meg nem megy 0/24-ben a torrent hanem havonta 1x 2x, sőt mostmár 2 honapja el sem volt indítva a kliens. Emiatt legalább nem kell bekapcsolva tartani a notit.
SÖ
Egyetértek a konklúzióddal, soha nem szerettem a szemellenzőt. Jó az iOS, imádom de addig jó ha van verseny.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Kár, hogy ide nem járnak lányok is. Kíváncsi lennék ők hogy prezentálnák a nemi identitásuk specifikációit.
Más
A BB appok nagyon sz@rok kinézetre, de sokkal használhatóbbak mint ios-en, megkockáztatom tudásban is. Viszont az ilyen ritka mint a fehér holló.
Pl. számológép: szögfüggvények - sim, sin-1, xlog(y), komplex egyenletek számítása is lehetséges, minden műveletet megőriz, előzményekből símán visszatérheszt egy másik számításba, nem kell pase/copy.
Nitro Menu Clock: sub-menüből érhető el a műkörési paraméter, és pár fontosabb aprogi.
Konklúzió: akkor lenne színes, a piac, ha nem a Samsung Apple páros uralná. Lehetnek akár milyen jó rendszerek rajtuk kívűl - labdába sem rúghatnak - mert a pénz határozza meg a rendszerek piaci szereplését, nem a tudás. Év végén jön az Ubuntu rendszere, valamikor nyáron a Jola, de minek.
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #28633 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy torrentezéssel szépen lassan gallyra vágod a flash memóriát?
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #28633 üzenetére
tabon hogy tudsz letölteni?
fogod a kezedben és nem hagyod, hogy a kijelző elaludjon? -
vadászcsiga
félisten
válasz Blaise #28632 üzenetére
Mutass egyet mire gondolsz?. Most már 1 éve használok tabot de ritkán futottam bele ilyen programba. Amire en használom (böngészés, torrent, hírolvasás stb) arra van ilyen app ami fektetve is jól mutat, ami meg nem az repül.
iPad/Mini nekem nem éri meg a különbözetet, ahogy azt már megbeszéltük nekem fontos hogy letoltsek valamit. Ettől függetlenül elismerem meg minden de nem fogott meg, illetve a Mini igen de ennyi pénzért nincs rá szükségem pláne hogy nem retina. -
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #28618 üzenetére
Nem véletlenül vannak tabletra ronda felnagyítottt telefonra készült appok, a tabletra fejlesztés elég szívás android oldalon.
-
DanielK
addikt
nekem meg 30 centis!
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #28626 üzenetére
Leírtam magyarul, hogy miért kell nekem az iEszköz, erre te azzal nyitottál, hogy abból a korból kinőttél (32 éves vagyok, ez nem számít fennhéjazásnak, ugye?). Aztán a Marshall-lecke következett.... no mindegy, felejtsük el.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #28624 üzenetére
Nem értelek, te kezdted a fennhéjazó Marshallozással. Én csak tudhattam veled, hogy nem kell nekem elmagyarázni, mi a különbség egy Jolana és egy Les Paul között. (És mellesleg a GuitarRig-ben baromi jó Marshall/Mesa/Peavey hangzás van)
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #28622 üzenetére
Nekem Hughes&Kettnerem volt anno, de igen ismerem, bár mi a Peavey 5150 hangzását preferáltuk (és három nagylemezből kettőnél abba is dugtuk a gitárt a stúdióban).
A "dal" igazából csak tinglitangli, de teljesen jól elbohóckodik vele az ember, ha van pár szabad órája. Az ilyesmik nagyon hiányoztak az android/wp7 korszakomban.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #28620 üzenetére
Én is előveszem a gitárt, de pont az iPad-be dugom. Minek otthonra külön erősítő, ha kitűnő progik vannak iOS-re (amik droidra egyértelműen nincsenek). Itt egy példa, ezt múltkor bazseváltam a gitárral meg az iPad-del (sima GarageBand).
Ezt meg nem tudom értelmezni: "abból a korból már kinottem". Milyen korból? A produktív kütyühasználat korából? Akkor tényleg jó lesz az Android is (bocs, de ez magas labda volt, nehogy megharagudj!)
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz madgie #28619 üzenetére
Nem szeretnék ezzel vitát nyitni, abból a korból már kinottem. Az említett 2 program meg van, igaz szifonra de 5percnél tovább nem volt fent a telefonon, én még a régi iskolából vagyok, ha zenélni akarok előveszem a gitaromat, mozgófilmet meg nem szeretem, az állóképért vagyok oda. A felbontásról annyit, hogy csak olyan appokat mutat a play ami erre a táblára optimalizált de olyannal még nem találkoztam ami ne lenne fent, gondolom játékoknál lehet ilyen.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #28618 üzenetére
"Appok 90%-a meg van ott is."
Ja, csak a lényeg nem (garageband, imovie, hasonlók). Nálam eleve kizáró ok, hogy abszolút alkalmatlan a zenélésre. Meg hát ugye van 46 féle felbontás (meg képarány is), hol van az összes program optimalizálva mindre?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #28617 üzenetére
Appok 90%-a meg van ott is.
JB, ICS-hez képest nagyon sokat fejlődött, már tökéletesen használható bár a vas kell neki. Droid ilyen, viszont táblára optimalizált program viszonylag kevés van a playen sajnos, nem tudom AppStore-ban milyen az arány ipadra?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
DanielK
addikt
én meg vizsgáztam phpből és vettem egy apple tv-t, azt állítottam be.
-
Blaise
veterán
Jó nagy csend van itt mostanság
-
legenda
válasz mondomén #28610 üzenetére
az a biztos, kérdezz rá, hátha van onnan valaki!
speciális csomagom van, a digi jelenléte miatt olcsó hármas kombi; kábelnet, iptv és kábeltelefon, és abban csak ilyen sebességű net adott, de bőven elég is, korábban/máshol sem volt/kellett gyorsabb, mert nem vagyok nagy töltögető, torrent egyáltalán nincs, zenéket töltögetek csak le - legális forrásból -, meg netezgetünk az asszonnyal, de arra elég a 30-as is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mondomén #28608 üzenetére
nekem 30/5 van, és sosem mértem még alatta, mindig felette van, és az iptv is teljesen okés!
költözéskor digi volt bekötve, de a tv képminősége problémás volt, ezért lett t-s szolgáltatás, és jól is döntöttem, mert itt a digi a net szempontjából is problémás, sok rajta a huszár!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mondomén
őstag
Hát eléggé ismeretlen a hely, szóval marad a kérdezgetés. Most csak abból tudok kiindulni, hogy előttünk egy kisebb család lakott ott 1 számítógéppel és nekik DIGI volt bekötve. Ők sem hozzáértők, szóval valószínű azt vették amit a többi ember, vagy ami hirdetést láttak a postaláda mellett, amit a többiek is láthattak...
De látom a T-s topikot, neked sem igazán pörög a net.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz mondomén #28603 üzenetére
arról a környékről sajnos nincs infóm.
nekem egy szolgáltatós ismerős tudott segíteni anno, hogy adott panel esetén milyen az arány, és ez már képezhetett egy viszonyítási alapot, mert erősen szélsőséges arányról volt szó, egy nagyobb házban, sok lakás, rengeteg fiatallal...
illetve az is segített, hogy az akkori munkatársam adott házban lakott a kezdetektől, ezért szinte minden lakót ismert, és megbeszélték általában, hogy kinek milyen szolgáltatós problémája van...stb!
ezekről már akkor is volt infóm, amikor még egy másik szolgáltató volt a digi előtt, mert már akkor is jártam ki hozzá számítógépet...stb javítani.
persze úgy nehéz, ha ismeretlen helyre költözöl, de azért lehet kérdezősködni, minél több lakó nyilatkozik, annál valószínűbb, hogy nem mindenki lesz elfogult, és úgy hátha...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
Xero: ha jol remlik, akkor te irtal olyan tweakrol, aminel az akksi ikonjat megerintve kiirja a szazalekosan a toltottseget. Meg tudnad mondani ennek a nevet? Koszi!
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
melyik a legszebb ingyenes SBSettings téma?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest