Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Volt kint valaki délután? Hátha összefutottunk véletlenül
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz szentkuti11 #26198 üzenetére
Nekem van ra egy tippem. Segitek: nem az "igen" az
-
szentkuti11
addikt
Van, aki már megvette közületek az iPhone-könyvet? Szerintetek megéri az árát?
-
nagyúr
válasz sirszevenap #26195 üzenetére
Amugy ezt pl siman bele lehetne rakni az iCloudba hogy kivalaszthasd melyik programoknak / jatekoknak tarolod a mentesed a felhoben... Ha letorolod es mondjuk ket honap mulva ujra visszarakod, akkor onnan folytathasd ahol abbahagytad...
Szep is lenne...
-
nagyúr
válasz sirszevenap #26192 üzenetére
Ugyanazt a kerdest EGY helyen rakd fel kerlek, ne spamoljuk tele a PHt
-
sirszevenap
addikt
Következő lenne a kérdésem. Letöröltem a Most Wantedet, majd visszaraktam. A mentéseim sehol, elölről kezdte. Van rá valami mód, hogy visszapakoljam? Biztonsági mentés visszatöltésén kívül?
Bankkártyával? Hát persze!
-
r3dsnake
nagyúr
Elég furcsa, hogy ERRŐL semmi szó nincs ezen a portálon, de amikor az i5-nél volt az a "hiba" hogy 1 perces idióta oda-vissza scrollozással meg lehetett akasztani, az egyből kint volt.
-
szabopali
aktív tag
Cinexplayer leértékelve.
szabopali
-
Bling95
őstag
aki végignyomta az asphaltot: mennyi fog kerülni a veyron?
-
bobooo
addikt
-
bobooo
addikt
Volt alkalmam ma kipróbálni egy EarPod-ot és meg kell mondani, hogy g€ci jól szól.
-
DanielK
addikt
Épp sétálok az utcán, mikor telefonálni akartam. Ki akartam venni a zsebemből a telefont, amikor az beakadt valahova, így oldalzsebmagasságból a betonon landolt a teló. Nem volt vészes esés és tok is van rajta, így semmi baja nem lett. Ezért szeretem a tokokat!
-
Ragnar95
félisten
válasz bobooo #26176 üzenetére
Beteg egy ember az a Balotelli, de néha jót lehet rajta röhögni
Még a nyáron behajtott egy kirakatba, majd amikor kiérkeztek a rendőrök, 16000€-t találtak nála kp-ban és ugye 10000-nél több nem lehetne nálad, erre megkérdezték, minek van nála ennyi pénz, mit válaszolt? Azért mert kurv@gazdag vagyok és megtehetem....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #26174 üzenetére
Not bad
Én most Mos Wantedra vagyok rákattanva, az nekem jobban bejön Asphlat 7 szerintem rosszabb lett sokkal, mint a 6, mivel a grafika ugyanaz, csomó pálya is ugyanaz, de cserébe a kocsirendszer rosszabb, mivel nem mehetsz bármelyik versenyen bármelyik kocsival + minden tuningot minden kocsira újra meg kell venni, ezen kívül ez a +gameloft pénzes megoldás is kicsit lehúzás...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
I should get a life...
-
Ragnar95
félisten
-
Bling95
őstag
Amerikai focit enis kiprobalnam , hivtak is a helyi egyesulet edzoi , csak sajnos nincs tobb szabadidom
-
bobooo
addikt
válasz Ragnar95 #26169 üzenetére
Akkor itt laksz a közelben Tessék például ez hozzád egy kerületnyire van: Újpest Bulldogs
-
Bling95
őstag
En mindigis utaltam a focit szoval ez a szunetbe focizas maximum alsoban volt meg meg.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Szép
Nem rossz sport a baseball amúgy, de tényleg nem gondoltam volna,h itthon is van már Én amerikai focizni akarok már egy ideje, csak még nem sikerült közeli egyesületet találnomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szabopali
aktív tag
Van baseball, amerikai foci, krikett, ezeknek már szövetségük is van ha jól tudom..
szabopali
-
nagyúr
válasz Totheground #26159 üzenetére
Én is rühelltem/em, de akkor nem lehetett szünetekben mást csinálni.
-
r3dsnake
nagyúr
jameson
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #26159 üzenetére
Lehet baseballozni itthon? Nem gondoltam volna,h van pálya az országban
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Ezek szerint én voltam az egyetlen, aki rühellte a focit? Kosárlabda + baseball (meg egy kis rögi 17-20 között) sokkal jobban bejött.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
szabopali
aktív tag
válasz b4zsi- #26156 üzenetére
Hát ez mostanában nem így van. Ahogy elnézem az iskolaudvarokat délután.
Karácsonyra egy ajándék tipp, ha valakinek elkerülte volna figyelmét : az iPhone könyv
[ Szerkesztve ]
szabopali
-
szabopali
aktív tag
Nemrégiben egy középiskolában volt dolgunk, filmet forgattunk a folyosón éppen amikor is kicsöngettek. Az osztályajtók kipattantak - ezt a pillanatot sosem fogom elfelejzeni - és több száz diák kiesett a folyosóre és mindegyik, nem tulzok, mindegyik kezében ott ateló és vadul nyomkodja. Nem volt akkora ricsaj mint a mi időnkbe az biztos, de szvsz a mellette állóval is csetel mindenki. Hihetetlen. Brutális látvány vol!
szabopali
-
SÖ
addikt
Kint van az iTunes 11.0.1
-
Tibee86
nagyúr
Erre szívesen lecserélném a gyári email app.-ot.
-
Ragnar95
félisten
Pár napja ajánlotta fel a teló a szolgáltatói beállítások frissítését és nem sokkal azután kezdett el meghülyülni, lehet,h nyomok egy network resetet, hátha megoldja
Ez a SIM-kártya frissítés mit takar?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #26137 üzenetére
Kevés az esély arra, hogy csak oxidálódott, már csak azért sem, mert aranyozott érintkezők. Maga a SIM meg nem döglik be, esetleg elavul, de akkor is megy. Ha tudnád milyen az én SIM-em. Vágtam annó, de úgy, hogy bele mentem a cuccba is ollóval. A normálból akartam csinálni mikrót, és lett belőle nano. Ja, évek óta működik, de nem merem kivenni még egyszer.
szer. esetles SIM kártya frissítést kérhetsz akár telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Remélem ennyire nem drasztikus a probléma azért
Hétvégén elugrom a vodába SIM-cserére, aztán ha marad a probléma, jótállás címen ráborítom az asztalt az iStyle szervizrePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
Skacok! 40GB-ra hány perc/óra fullHD videó fér el? (i4S esetén)
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26131 üzenetére
Jaja, kicsit idegesítő.... Viszont jótállás még van rá, csak nem tudom, pontosan hogy is kell eljárni ebben az esetben, de asszem először megejtek egy SIM kártya cserét, hátha az segít...
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26129 üzenetére
LOL Most nem tudom, hogy valaki tényleg ennnyire hülye vagy tényleg ennyire néz másokat... De sajna tippre inkább utóbbi
Amúgy ma nagyon durván felhúzott a 4S, megint kitalálta használat közben,h érvénytelen SIM egyszercsak, de mostmár egyáltalán nem segített a home+power, úgyhogy kb 3 órányi keresgélés után találtam egy kitűzőt valakinél, aminek a végével sikerült kiszedni a SIM kártyát, madj nyomtam egy újraindítást és így végre bevette a SIM-et, de most megint nem érzékeli
-
mondomén
őstag
Vicc mi hülyének nézik az embert. Aszongya', hogy biztos nem tiltják le a telefont az utolsó fél évben, mert van elég dolga van T-nek az i5 tiltásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Totheground #26126 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy másként lesz jó később.
Várom, hogy majd egyszer a saját gyerekeimet vihessem először síelni, motorozni. Aztán majd ha gyorsabbak mint én, na akkor el is értem amit kell egy embernek. -
BossBoss
őstag
I5-re(fekete) milyen tokot/bumpert bármit érdemes venni ami nem szedi le a szélét? Esetleg vannak már tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Tomics #26124 üzenetére
"Ha belegondolok hogy leéltem az életem azon részét ami a legjobb volt és innen már csak lejjebb lesz beleborzongok"
Ugyan már, ez hülyeség. Egy ideig én is ezt hittem, aztán rájöttem, hogy a "bulizás" , szarunk a holnapra életmód messze nem volt a legjobb, sőt. Mondjuk az is igaz, hogy én inkább magányos típus vagyok egy egyelőre (egyáltalán?) nem akarok családot. Maximum majd örökbe fogadók egy-két gyereket a távoli jövőben.
-
Möhe
addikt
válasz Tomics #26124 üzenetére
nepicsogjá,kitépik a kezed tőből még visszanő
Ha belegondolok hogy leéltem az életem azon részét ami a legjobb volt és innen már csak lejjebb lesz beleborzongok
most a devizahitelre,nyugdíj nuku, miből lesz nekem ház,gyereknek babakocsi?.... erre gondolsz?
meglesz nyugi,jut neked is -
Tomics
addikt
Akinek kell egy fullos kis fényképezőgép karácsonyra vagy a gyerkőcnek ajándékba PM
Én is pár nap múlva közelebb leszek a 30-hoz, mint a 20-hoz. Ha belegondolok hogy leéltem az életem azon részét ami a legjobb volt és innen már csak lejjebb lesz beleborzongok
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
whitezo88
nagyúr
válasz Totheground #26119 üzenetére
igen. az a baj, hogy a pénz is ilyen gyorsan elmegy
-
Totheground
addikt
Én meg csak 25 múltam de már néha merengek, hogy hogy megy az idő. Múltkor úgy ment el két hónap, hogy észre se vettem. Főleg akkor durva, ha sűrű a meló vagy utazni kell.
-
DanielK
addikt
Rohadt dühös vagyok... ÁÁÁÁÁÁ
A jumsoft sikeresen elbaszarintotta a napomat.
Végre frissítették az iphone money appjukat és a macest is, hogy iclouddal lehessen syncelni, nem kell hozzá wifi. Csak épp a frissítés valamit bekavart és visszakaptam valami oktberi állapotot.
Most megy vissza a telefonom tegnap reggeli mentésből.....Írtam nekik egy szívhez szóló üzentet....
-
DanielK
addikt
Ne is mondjátok, nagy hajtás van munkahelyemen, közben még tanulok is. De jó lenne gimisnek lenni most, akkor semmi dolgom nem lenne....
manchester85: az is iaz!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #26113 üzenetére
Csak irigyelni tudlak, és sok sikert.
-
SÖ
addikt
válasz máyköl #26104 üzenetére
Sőt, mikor töritanár ha II. Józsefről nem tud képet mutatni megkéri az iPades osztálytársam hogy keressen róla és vigye körbe
Miért nem streameli egy projektorra, ami előtt egy AppleTV van.
Mondjuk BB-n elég ha a prjektor wifi képes, mert a BB10-ben már direkt wifi is van.
manchester85
Jé, hát te itt vagy? Ott is van internet?
icecave
Akkor már kezdesz meghalni
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Wifi van a suliba , de minden diak azt hasznalta es azota mac-addresst szur sajnos. Na mindegy ott a mobilnet , csakigy jobban merulok.
Egyebkent telefonozni vagy azert telefonoznak mert lese szarjak a sulit aztan majd kezdenek vmit az eletukkel
Vagy mert epp egy total felesleges oran ulnek
-
Ragnar95
félisten
válasz b4zsi- #26103 üzenetére
Jaja, szerintem is elég gáz, amikor elmegyünk bulizni haverokkal és egyikük ott is folyton fb-on chatel...Kicsit szánalmas már szerintem, miközben ott vagyunk többen ahelyett v a bulival foglakozna, chatel...
májköl: fura, de jó lehetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #26099 üzenetére
Fura, én még ilyet nem hallottam Hol jársz gimibe? Pl matekon simán számolhatsz mobilon, nyelvórán szótárazhatsz, föcin használhatod térképként csakúgy szó nélkül?
b4zsi-: mert mennyivel jobb, ha mobilnetről csinálják? Mondjuk a tanulást semiben nem segíti, csak a diákok szórakozását + háziírását a nyílt wifi
SÖ: jaja, valóban Szörnyű, h kb az egyetlen lehetőség az ország elhagyása....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
Azokat a helyeket se értem ahol wifi van a gimnáziumban és a diákok vígan elvannak a facebookon. Nagyon durva mennyi post stb születik úgy, hogy elvileg órákon ülnek és azért gimnáziumban nem 200 fős órák vannak... Én 4 éve végeztem de vicc azóta mennyi minden változott (sajnos). Meg ezek a Derp,Derpina, lö evés, troll fejek, iphone buborékba belerakva a régi viccek, stb már szerintem gáz. A kedvencem amikor 16-17 évesek írkálják a bölcs idézeteket hogy miken mentek keresztül stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest