- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Hamarosan indul a 9900 nagy keynote itt az off topikban. Nem csoda, hogy Obama alig várja, hogy visszakapja a Berry-jét.
Visszaszámlálás indul
-
r3dsnake
nagyúr
-
Malachi
veterán
most is dolgozom, holnap is dolgozom, barátnőm átjön nap közben, este egy pezsgő, de végig meló, fene esne bele. mindegy, legalább kipiheni magát.
ez a gif marha jó, amúgy.
-
r3dsnake
nagyúr
Én amúgy nagyon nem várom a szilvesztert, idén sem úgy alakul, ahogy terveztem. (Tavaly is ez volt...) Bosszant eléggé a dolog, de sok mit nem tudok tenni ellene. 2 éve volt jó utoljára.
Úgyhogy az eddigi éjféli terv, hogy itthon koccintás a családdal, és vmivel elfoglalom magam utána. Bár még mindig jobb, mint egyedül, csak zavaró, amikor nem úgy alakul, ahogy szerettem volna, ráadásul már másodszor. Mondjuk ebben kicsit én is hibás vagyok, de majd jövőre hátha...
Amúgy fura, hogy teljesen pozitív hozzáállással tekintek 2013-ra (még), bármennyire is kilátástalan pár dolog. De majd hátha sikerült melót találni, aztán táncsak alakulnak a dolgok. Nagyon durván meg lehet unni a tétlenséget.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #26572 üzenetére
Jaja, meg nyonogotja a naptárat, hiszen azon állítólag egy überbrutál határidős cucc van.
Mi pároméknál szilveszterezünk, kettesben. És tanulni fogunk. Kecó szabad lesz, mert szülők pesten szilvesztereznek majd.
-
Ragnar95
félisten
válasz
LOL
Vagy csak netezni se tud róla -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Biztos nagy a szetiszfek SÖ-n.
-
vadászcsiga
félisten
SÖ jól eltünt azzal a BB-vel. Gondolom egész nap rádiót hallgat
-
Turbomann
tag
válasz
rayoliviero #26566 üzenetére
Fingani lehet?
-
TheMarci
addikt
válasz
rayoliviero #26566 üzenetére
Ugyan már, a városi tűzijátékból egy csomó pénzt le lehet nyúlni, hogy ismerős csinálja.Ja, biztos közbeszerzéssel megy, mégjobb. -
sunahunter
senior tag
Kicsit korán mert pár napig nem leszek netnél, de mindenkinek azt kívánom, hogy jövőre
-
Bling95
őstag
tüzijáték beszerezve
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincsen jó áron 3Gs eladó?
-
válasz
korpicschess #26549 üzenetére
Hat ez tenyleg marha jo
black iPhone
-
bigdady
nagyúr
válasz
korpicschess #26549 üzenetére
nagyon nagy
-
korpicschess
veterán
-
szabopali
aktív tag
Most értem haza az elöszilveszteri buliból. Lightos volt de nagyon sirály. Kiderült, hogy megyünk szilveszteri ügetőre is. Így már biztosan vidáman érkezünk meg az éjféli koccintáshoz.
-
bigdady
nagyúr
Nálunk tegnap volt előbuli, mondanom sem kell előkerült a lerészegedett felnőttek körében a gyerek karácsonyra kapott táncszőnyege... Hát visítva röhögés lett a vége
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabopali #26534 üzenetére
Házibuliban
Sajna mostanság egyre kevesebb a jó házibuli, mivel senki se akar házigazda lenniPedig azt szeretem igazán, ha van egy 20-30fős házibuli, ahol van legalább 15 csaj, akik közül max 4-5 a közeli ismerős és így szabad a pálya
Diszkó lehetne még alternatíva, de szilveszterezni nincs kedvem ott, mivel 3-4 óránál többet táncolni már elég fárasztó, meg kicsit uncsi is szerintem + jó, ha van hol kijózanodni
-
icecave
nagyúr
válasz
szabopali #26538 üzenetére
így van. Lesz diszkó, meg mitudomén, de azt már csak akkor értékelem, amikor a pálinka már eléri a belemben a kirtikus tömeget
így barátok között is lehet kulturáltan lerészegedni, sőt, még poénosabb is. Meg hát mi már minden szituációban láttuk egymást, fogtuk a lányok haját, hogy ne hányják le, stb.
Azóta persze megkomolyodtunk,de nem annyira.
-
szabopali
aktív tag
válasz
icecave #26537 üzenetére
Akkor ez a nyugis házibuli kategória. Nálam is ilyen lesz és a felállás is stimmel. 6 régi jó barát és a lányok, asszonyok akik már évek óta. A menű is megvan. Minden évben túllöttünk a célon a a kajával. Idén megprobáljuk tervezettebbé tenni az ételsort. Disznótóros. Hurka, kolbász, oldalas, pezsgős párolt káposzta, frissen reszelt torma, friss fehér kenyér, saláták, savanyúságok és az elmaradhatatlan lencse, minden formában. Jaj és sok sok frankfurti virsli.
Basszuskulcs, ez megint besokalás lesz. 🎉
-
icecave
nagyúr
válasz
AsusBoy #26535 üzenetére
Tudod, hogy van ez, az igazak maradnak, a többiek lemorzsolódnak az évek alatt. Nagyobb volt a mi csapatunk is, de igazság szerint, örülök, hogy azért ennyien "megmaradtunk".
Ez az baba dolog még nagyon friss a csapatban, nem is tudom még "hova tenni", örülök neki, de azt azért tudjuk/látjuk,hogy mi még nem állunk készen erre. Szeretem a gyerekeket, de sajátot nem akarunk. -
icecave
nagyúr
válasz
szabopali #26534 üzenetére
Asszonnyal mi megyünk a legjobb gyerekkori barátainkhoz, mint minden évben. Nem leszünk csak 8-an (4 pár), plusz egy baba, aki a ház másik részében alszik majd (vagy nem
Bár már volt előbuli, meg ma is lesz, nem volt gond, van a baba-cb-rádió, aztán lehet hallani,ha nyikorog a gyerek, akkor szoptatás, és alszik tovább). Lesz bográcsos szarvas pörkölt, malac sült, meg pálinka. Ennyi. A lényeg ilyenkor az, hogy beszélgessünk és jól érezzük magunkat azokkal az emberekkel, akikkel felnőttünk és az igaz barátaink jóban rosszban.
-
szabopali
aktív tag
Uraim! Vegyük komolyan az ünnepeket! Ma elmegyek előszilveszterezni. Ebből baj lesz érzem. Apropó: ki hol szilveszterezik?
1, otthon
2, vendéglátó egységben
3, utcabál
4, házibuli
5, egyébÉn 1, 4. Idén én leszek a házigizda, én vagyok a soros.
-
M@te
senior tag
válasz
bigdady #26530 üzenetére
"A 6.0.1 egyébiránt az A4-es és korábbi készülékeken továbbra is jailbreakelhető tethered módon, mindössze a redsn0w-ba a 6.0-s firmware-t kell betallózzuk. Ez a megoldás azonban nem javasolt, mert azon túl, hogy tethered, egy 6.0-s fájlokkal kever 6.0.1-es rendszert eredményez, ami okozhat problémákat."
-
bigdady
nagyúr
szerk:
Az iOS 6-ot támogató készüléktípusokra lebontva:
iPhone 3GS: 5.1.1 esetén jailbreakelhető untethered módon, iOS 6 esetén a régi iBoot-os esetén untethered, új iBoot esetén semi-tethered módon;
iPhone 4: 5.1.1 esetén jailbreakelhető untethered módon, iOS 6 esetén semi-tethered módon;
iPhone 4S: 5.1.1 esetén jailbreakelhető untethered módon, iOS 6 esetén jelenleg sehogy;
iPhone 5: jelenleg nincs rá jailbreak; -
M@te
senior tag
használ valaki ios 601et jb-vel?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Két napja vásároltam egy játékot appstoreból. Meg is kaptam az otp-s sms-t ,hogy levont 530 Ft -ot.
Mai nap folyamán kaptam újból egy sms-t az otptől hogy megint vont le pénzt még hozzá 527ft ot.
APPLE ITUNES STORE-EUR
Nem vásároltam mai nap semmit. Ez hogy lehet ?
Más valaki ismerné a bankkártyámszámom vagy az app id-m az lehetetlen.
Hol tudnék vissza keresni ,hogy mégis ki mikor mit vásárolt ?
Amúgy apple id-m ből kivettem a bankkártyaszámom már meg a jelszavam is megváltoztattam.Előre is köszönöm válaszaitokat!
Boldog új évet kívánok előre is
-
icecave
nagyúr
válasz
Mela Kehes #26517 üzenetére
Nem, az agyam
A vicc az, hogy szépen telik ám az idő. Nem tűnik ilyen soknak, csak kimondva. Remélem, azért még jó sok időt töltetünk együtt, ha Isten is úgy akarja.
Möhe: Inkább neki mondd, hogy "részvétem"
-
Möhe
addikt
válasz
Mela Kehes #26517 üzenetére
Volt az amelyik a világvégéig számolt vissza ,neki meg van saját
-
icecave
nagyúr
Hát most mondtam, csak az együtt töltött idő-re gondoltam, hogy már rág említettem, aki régebb óta jár ide, párszor már hallotta ugye
Viszont a lényeg, hogy oké, hogy vannak ilyen mindenféle mondatok híres íróktól, de a helyzet az,hogy majd mindenki megtapasztalja a saját bőrén, hogy rá melyik vonatkozik. Nekem szerencsém van és ezt tudom is és meg is becsülöm.
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #26510 üzenetére
Nincs még annyi, csak 13 év, 8 hónap 28 nap. Én meg épp mondani akartam már
-
icecave
nagyúr
válasz
C4mp3r #26504 üzenetére
Bakker, akkor lassan 14 éve nem szeretem életem párját, mert boldog vagyok, vagy szeretem, de akkor ami "átélünk" az nem boldogság. Jó nagy hülyeség ez akkor, vagy másra értette a kedves író, vagy sosem volt igazi szerelme és csak szívott a nőkkel. (Biztos van wikin vagy valahol életrajza).
-
bigdady
nagyúr
"Minden férfi a nőnek első szerelme akar lenni, a nők pedig a férfi életében az utolsók szeretnének lenni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak