- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
r3dsnake #52098 üzenetére
Broadcast & The Focus Group (teljes album)
The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble
Tori Amos (fura, de talán a feldolgozás-albuma a legjobb)
Ja és kihagytam az egyik kedvencemet, Fever Ray-t a korábbi felsorolásból.
Ez meg még szintén kamaszkori kedvenc.
-
Tim82
félisten
válasz
r3dsnake #52091 üzenetére
Screaming Trees, Portishead, Nick Cave & The Bad Seeds, Depeche Mode, She Wants Revenge, The Fucked Up Beat, Broadcast & The Focus Group, Laura Marling, A Perfect Circle, Bonobo, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble / The Mount Fuji Doomjazz Corporation (ez a kettő tulajdonképpen két projekt, ugyanazokkal a tagokkal, még 2011-ben életem eddigi legjobb koncertélményét köszönhetem nekik az A38-on), Tarbox Ramblers, Woven Hand, Björk, PJ Harvey, Nine Inch Nails, Plan B, Lilium, Tori Amos, Pearl Jam... Most hirtelen ennyi jut eszembe. A sorrend nem meghatározó.
Jut eszembe, nem a Nothing, hanem a None van meg még kazettán a Destroy Erase Improve és a Chaosphere mellett. Nem mindegy.
-
Tim82
félisten
válasz
r3dsnake #52087 üzenetére
A Watch My Dying-ot hallottam valamikor, de nem fogtak meg.
Nekem is a kamaszkoromhoz ('90-es évek) köthető a Meshuggah, azóta elég sok mindenben változott a zenei ízlésem, gyakorlatilag alig hallgatok már metalt. Thordendahl szólóprojektjéről is csak tudom, hogy van, nem hallottam még a zenéjét.
-
r3dsnake
nagyúr
Woah, az nagy kincs, vigyázz rá.
Én 15-16 éves korom környékén kezdtem el őket hallgatni, egy időben nagyon rá voltam kattanva a progresszív zenékre meg a "matekmetálra". Remélem a gitáros sideprojektjét is ismered, a Fredrik Thordendal's Special Defects-t.
Amúgy ha érdekel kicsit Meshuggah hangzású, de metalcore-osabb irány, akkor ajánlom az After The Burial-t. Kedvenc számom tőlük: [link]
Magyarok közt meg ofc a Watch My Dyingot érdemes csekkolni hasonló stílusban, őket gondolom ismered.
-
r3dsnake
nagyúr
Persze a Destroy Erase Improve egy alapmű lemez tőlük, nagyon sokáig a Future Breed Machine volt a csengőhangom. Ettől függetlenül én szeretem az I és a Catch 33 hangzását (ez a kettő elég hasonló), az Obzen már befogadhatóbbra sikeredett, az utolsó lemezükről viszont még nem hallottam semmit.
Jahmeg persze a Nothing is jó cucc, bár az is a súlyosabb lemezek közé tartozik. A borítóját nagyon szeretem.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #52056 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem, remélem valóban jó lesz
B-L-A-C-K: jaja, énis most néztem,h nem írja ki Ft-ban az árat...
Amúgy 2 tokom elveszett az éterben, okt 10-én rendeltem őket és még mindig nincsenek itt, remélhetőleg újraküldi őket az eladó...
Xero: úgy kell aztNekem csak 100-as a cipőm, de nem is akarok keményebbet, freeride-nál meg is halnék benne + franc se akar minden felvonózásnál ki-becsatolni,h ne szakadjon le a lábad...
-
r3dsnake
nagyúr
Mi a probléma?
Kedvenc számom Meshuggah-éktól, mondjuk erősen felveszi a versenyt a Catch 33 albummal (ami szintén 1 szám, csak kb 50 perc, de ott fel van osztva részekre). Az tipikusan olyan lemez, amiről vétek meghallgatni külön egy tracket.
7.47-től valami elképesztő az a gonosz kiállás.
-
-
Cyberpunk
félisten
Egy 16GB-os fehér két hónapos gyári garis független i5 mennyit érhet? Lehet eladom kell a pénz.
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
Fogalmam sincs mennyibe kerül, de sejtem, hogy sokba. Valami limitált darab.
-
SÖ
addikt
Most kaptam mailben, durván exluzív [link]
-
Ragnar95
félisten
Annyiért már valóban nem vészes, bár ha használtan vennék lécet elég alaposan megnézném az állapotát, sőt idegentől nem is vennék, mert ki tudja, mennyit használták, van egy bejáratott hely, ahonnan venni szoktam, oda járunk már vagy 10 éve, elég jóban vagyunk az eladóval, úgyhogy jó áron szokott adni mindent + be is számít
Tankeremet is ő hozatta Franciaországból -
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #52045 üzenetére
Na ebből vadászok 188-asat.
Lehet azért olcsóbban is találni.Én max 300-at értek érte.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis infó arról hogy miért jó a fólia...
Teljes lakás felújításban vagyok, a nadrág zsebem oldalára ma ráragad egy kis glett ami később megkeményedett...Telefon zsebemből ki, hívás végénél természetesen vissza úgy hogy a kijelzőt végig húztam ezen a megkeményedett anyagon, olyan karcot vert bele majdnem rosszul lettem. Jó mondom szerintem ezen a fólia semmit sem fogott, hagytam úgy folytattam tovább a dolgom úgy voltam vele este majd megnézem a fólia alatt mennyire látszik.
Később lehúztam egy hajszálkarc nem volt alatta, és még hülyeség a fólia mi? -
bigdady
nagyúr
Nektek nem crashel a Safari ha rakkattintatok ebben a hsz bán levő linkre? [link]
Bármennyiszer kattintson kidob.Vasárnap tettem át safarira de ez így nem lesz túl jó
-
Ragnar95
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #52038 üzenetére
Valamivel szélesebb csípőjű lécre fenem a fogamat. Egy Kastle BMX108-ban gondolkozom, ha valahol sikerül akciósan fogni egyet.
-
Ragnar95
félisten
Freeride lécben a Kneissl Tankert tudom bátran ajánlani, én azt használom 2éve már és nagyon jó szolgálatot tett, azóta is imádom és valószínűleg még mindig nem fogom lecserélni, mert egyszerűen annyira jó léc
Pályára nem jönne rosszul egy carving, mondjuk szlalom léc, mert a 18m-es rádius nem éppen kicsi + carvingolni se olyan könnyű vele, mint egy pályára tervezettel, de csak ezért nem fogok minden nap 2 lécet felvinni magammal a pályára...
Freeride-hoz meg tényleg verhetetlen a léc, a 1,5-2m-es szűzhóban se süllyedek el 10centinél jobban kb sose és tényleg a hó tetején siklom folyamatosan, míg mások szenvednek a carving léceikkelMeg ugratni is jobb, mint mondjuk egy lesikló léc, mivel ugye hosszabb és szélesebb is
-
whitezo88
nagyúr
mi van a faszbukkal? ma többedszerre nem tudok belépni, valami pillanatnyi probléma van...
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #52032 üzenetére
Nem jutott eszembe a réteg szó na.
(#52033) Ragnar95: Nekem kabátot kellene vennem lassan, meg egy freeride lécet. Jövőre/idény végén pedig cserélődik az öreg TiSL egy redster D2 SL-re.
-
Ragnar95
félisten
Rendben, köszi
Csak a kesztyűm régi igazából, mert minden mást az elmúlt 1-2évben cseréltem (kabát, nadrág, léc 2éve, sisak, szemüveg tavaly), meg a bot vagy 5-6éves, de azt lesz@rom, mivel nem versenyzek már, nem nagyon izgat,h milyen botom van, de a kesztyűnél azért zavaró,h fázik benne a kezem -
-
szilrobi
aktív tag
Szerintetek mennyit szabad adni egy nulla perces frissen garban cserélt (1 év gari ujraindult) i4s 64gb fekete T függő telefonért?
-
SÖ
addikt
Mikor fog elérni ide az Apple [link]
-
Xero
nagyúr
válasz
b4zsi- #52022 üzenetére
Abból erre vágyom, de ez még odébb van.
Ez sima egyszerű bőr verseny kesztyű némi protektorral.(#52023) SÖ: Eddig a csúcs 3600 fölött volt. Ott még akadt térerő bőven. Idén meglesz a 3880. Kiderül mit mutatnak fel.
-
b4zsi-
őstag
Ezzel már Moto GP-s pilóta is lehetnél
Megvettem a Plexet, mivel annyi minden jót írtatok róla. Most nincs itthon a laptopom, mert bent hagytam cégnél, de már most érdekel hogyan működik.
Most beállítás után a laptopom itthon hagyom én elutazom barátnőmhöz onnét tudunk filmet nézni a laptopról? Ehhez akkor egész hétvégén mennie kell a gépnek vagy valami állandó elérhető helyen tárolja a cuccokat? Nem nagyon vagyok képben a távoli eléréssel. Vagy Logmelnel betudnám kapcsolni a gépet vagy ahhoz meg azonos Wifi hálózat kell? -
Xero
nagyúr
válasz
b4zsi- #52018 üzenetére
Ha hegyen vagyok akkor annyira nem mozgat a dolog. A hívásokat intézem orral/nyelvvel.
Ha nagyon fontos hívás, vagy böködés van csak akkor veszem le a kesztyűt.
Szóval idén vettem is egy ilyet, mert az öreg Nordica már elég hitvány volt. -
b4zsi-
őstag
válasz
bigdady #52016 üzenetére
Hát bőrt nem tudom hol kapsz sajnos, de utoljára a decathlonba láttam nagy reklámtáblán az érintőképernyős kesztyűt azzal a szöveggel, hogy síelés közben ne maradj le semmiről. Gondolom Xero is a fekete pályán lefele azért megír egy-két hozzászólást
. Szóval a decathlonban van csak nem bőr.
-
Brumi˘
addikt
Tegnap eljutottam odáig hogy visszavittem a pixel hibás i5-öm a t-be. Nem tudtak másikat adni, ma délelőtt hívtak hogy ma már tudnak. Elmentem érte, megkaptam kívülről hibátlan, de mikor hazaértem vettem észre hogy kotyog a belseje, gondolom az aksi nincs beleragasztva, szal holnap még 1 kör. Ez így elég gáz szerintem. Persze e mellé mind a 2 nap több mint fél órát vártam és 50km-t kocsikáztam a városba.
-
bigdady
nagyúr
Van valakinek olyan kesztyűje amivel érzékeli a telo az érintést? Kéne vennem egyet de nem tudom hogy és hol keressek. Jó lenne vmi fasza bőr. 5let?
-
GALARDO
addikt
-
Xero
nagyúr
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Mennyire pontos egy EREDETI iPhone töltő által leadott feszültség?
Butaság lenne ez után kalibrálni egy digitális multimétert? -
SÖ
addikt
Na lányok, most értem haza, úgy hogy sorba vehetjük a dolgokat.
Igaz párat már meg is válaszoltatok.
DanielK
"Volt, hogy a bb-t istenítette így."
Most is, nem zavar? A BB lenne a legjobb rendszer ha nem ostoba vezetőkre bízták volna. Először is későn 2010-ben kapcsoltak, hogy rohadt nagy lemaradásuk van a konkurenciához képest. Ekkor kezdték el nulláról írni az OS-t aminek egy baja volt, hogy lassan készült. A monolítikus mikrokernelre épülő QNX ma a legjobb OS volna. A QNX megbízhatóságára jellemző, hogy kritikus helyeken alkalmazták - erőművek, műholdak, stb. A második nagy hiba a BB befektetők kapzsisága. Már senki nem kért pénzt olyan szolgáltatásokért, amiért ők. Itt jegyzem meg, hogy a BBM-et még az NSA-nak sem sikerült feltörnie. Nem véletlen tiltották ki néhány országból a használatát.
Haszonló cipőben jár(t) a Nokia is. Balmer egy félkész termékkel kényszerült piacra lépni, és bízott az ellenállhatatlan személyiségében,
abban a vehemens marketing stratégiába, ami a nevéhez köthető. A Nokia teljesen feleslegesen ment bele egy olyan zsarolási feltételbe, amit ma ingyen sem fogad el a legtöbb gyártó. Ha a Maemot/MeeGo vonalon vitték volna tovább, megmaradt volna a személyiségük a Symbian nélkül is, és mára ledolgozták volna a lemaradásuk nagy részét.
r3dsnake
Hogy jön ide? Rajtad kívül mindenki megértette.
DanielK
"Szerintem egyáltalán nem baj, hogy lassabb, hiszen régebbi a hardver"
Ezt te sem gondolod komolyan. Ha rontanak rajta inkább hagyják a fenébe, vagy adják ki az adott modellre optimalizálva. Ez a négy éves támogatási ciklus inkább arról szól, hogy ha nagyon vigyáztál rá, ők tesznek róla, hogy kiábrándulj belőle. Diszkréten megadják a kellő lökést tudat alatt, hogy amit idáig használtál hiba nélkül, az már elavult használhatatlan ipari hulladék, és most rögtön vedd meg a két héttel ezelőtt bemutatott legújabb high teck-jüket. Erről szól az a történet, amiért hosszú idő óta magasan tudják tartani az árat. Persze most lehet azt mondani, hogy fejlesztés, és egyéb kiadások, de melyik cégnek nincs mozgótőke arányában. Az összes gigaberuházás, beleértve a Campus-t a te pénzedből van. De lehet, hogy azt még el sem költötték, ott figyel a $165 milliárd készpénz állományban. De ezzel nem is volna semmi baj, ha 100m-es síkfutásban 99m előny mellett sem tudnak felmutatni olyan forradalmi dolgokat, mint Steve életében. Hiába van pénz ha nincs ész. Az Apple megtehetné, hogy egy évre lelép a piacról, akkor sem történne semmi némi veszteség elkönyvelésén kívül.
Most a kinetikkel, okosórával, AppleTV-vel próbálkoznak, de lehetnek jó ötletek, ha a megvalósítás rossz. Lásd ujjlenyomat olvasó.
-
icecave
nagyúr
válasz
manchester85 #52005 üzenetére
Nem kell azt megfogni, elég ránézni
-
vans?
őstag
Na, az iCentre 150-ert fogja adni az 5C-t penteken. Persze nem veszek, csak mondom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #52005 üzenetére
neked mindig vág az eszed
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #51985 üzenetére
Ő meg kezébe fogja a tied, es rájön, hogy rosszul döntött?
-
válasz
vadászcsiga #51985 üzenetére
Ahogy en is. Hava.asztanom kellene hogy egy honap iOS7 vagy egy honap gyari S3, akkor visitva olelgetnem meg ez utobbit (amit amugy normal korulmenyek kozott utalok :d )
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #52001 üzenetére
Használtam én 4.1-et huawei telefonon is, hát mit ne mondjak, az is siralmas volt. Vagy 2 hétig, amíg a telefon szervizben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!