Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
Hol találok leírást a saját avatar feltételeiről?
szabopali
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26394 üzenetére
Azt egyenlőre nem fogom tudni megvenni. Kampány vagy sem, 2013 arról fog szólni, meg esetleg az AppleTV-ről ha kijön végre.
iphone klón
vékonyabb mint az i5
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26390 üzenetére
Vegyél már egy Sokolt ha ennyire vágysz rádióra
Vettem már, TECSUN660 - AIR band, SSB, dual conversio, stb. Amatőr sávot is fogja, és adott frekvencia alsó felső sávszéleit szinkronizálja. (USB LSB).
-
r3dsnake
nagyúr
Mindjárt ittaszilvy.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26390 üzenetére
Jó, egy kicsit retró, de ha belemélyedsz rájösz, hogy sok szempontból jobb mint az iPhone. Nekem kell az értesítési LED, Eterprise server, csontra testre szabható, BB Hab, stb. A 4-em eladtam, jó sok fizetős appom meg ott figyel az iTunesben, remélem nem tűnik el. Ha egyszer még kijönnek egy új modellel, nem csak ráncfelvarottal, visszajövök. De a MB még megvan.
FM - persze letűnnek az adók, amik nem magyar nótákat, vagy a fidesz szócsövét sugározzák, de nem lesznek ezek itt sokáig az biztos. -
vadászcsiga
félisten
Bevallom nem követem a fórumot mostanában. Ez a 9900-ás iszonyú így 2013 küszöbén. Ezért mész? Szifonoddal mi lesz?
Vegyél már egy Sokolt ha ennyire vágysz rádióra Egyébként meg tök felesleges a rádió, az utóbbi pár napot pesten töltöttük és a jól megszokott rádiók mint a roxy, radio1, stb teljesen eltüntek. Jó nem mostanában de csak most tudatosult bennünk amikor scanneltük az autórádiót.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26387 üzenetére
Ne legyél már Mencseszter 2.
9900-ás OS 7.1-el Ebben már írtak FM radio appot, de pont ezt nem kapta meg.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26385 üzenetére
Csak gondoltam feldobom egy kicsit a topikot. Kicsit unalmas volt már azt olvasni, ki milyen köszvénnyel birkózik, mint valami nyugdíjas klubban. Azért nem is szólok hozzá mostanában, mert semmi szakmai sincs.
Erről jut eszembe, este megyek a Blackberrymért.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
Bling95
őstag
Szerintetek 1 autos tolto (szivargyujto-usb) megfel iphone-hoz, xperiaahoz meg galaxyhoz is?
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26369 üzenetére
Megpróbálom
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26375 üzenetére
Tudom de mostanában Balckberrys cikkekhez is hozzászólok. Úgy tudom az sokat nyom a latba.
-
SÖ
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz bigdady #26368 üzenetére
Igen írd felül de ne nyomj syncet hanem tölts le egy valamilyen ingyenes appot hogy legyen App füled a baloldali listában. Utána zárd be az iTunest, jelöld ki az összes fájlt a Mobile Applications mappában, jobb egér kivágás, helyezd át az Automatically Add to iTunes nevű mappába őket (ha nincs ilyen csinálj egyet), utána nyisd meg újra az iTunest, ekkor berakosgatja az appjaidat a helyére. Ha ezzel végzett helyezd vissza a fájlokat a Mobile Applications mappába, rend a lelke mindennek. Végül Ittakary módszerével nyomj egy syncet de abban a pillanatban szakítsd is meg a csík melletti kis x-el. Asszem ennyi, én így szoktam.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26367 üzenetére
utána csak irjam felül és kész? És ha elsőre rádugom majd a telót akkor a szinkron?
-
bigdady
nagyúr
MElyik mappát is kell lementeni hogy megmaradjon minden itunesban win újratelepités után? Vagy mappákat? Később csak felülírom és kész?
-
sunahunter
senior tag
-
bigdady
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz sunahunter #26361 üzenetére
Ezt most hogy kell nézni? Három feje van?
Kár hogy nincs nyálcsorgatós szmájli
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sunahunter #26361 üzenetére
Ühüm!
-
sunahunter
senior tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek
-
Möhe
addikt
válasz alba-regia #26355 üzenetére
mennyit használtad beszélgetésre?
-
r3dsnake
nagyúr
Fura, en pont ilyenkor hasznalom a legtobbet, tolto nelkul ki sem mozdulok.
-
vans?
őstag
-
Möhe
addikt
boldog karácsonyt srácok
beszundítottam az ünnepi estebéd után
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #26336 üzenetére
Én is ezzel áltatom magam (laktózérzékenykent), mikor elém rakják a pizzafeltétet... de az igazi sajt nyomába sem ér. Ugyanígy nem lehet a húst sem igazán pótolni (szvsz), bár ha gabonából készíthetek finom vaddisznó-pörköltet, akkor szólj
#26350: oda se neki, a savas dolgokat sem bírja a gyormom. Nyolc éve nem ettem egy jó lecsót, de a külföldi nyaralások is mókásak bírnak lenni Kávé szintén kilőve, így nekem marad a jó sok hús
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Topiklakónak!
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
DanielK
addikt
ittakary, szóval Boldog Karyt!!!
-
Zjunior
veterán
Kellemes, és Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves PH fórumozónak!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26333 üzenetére
Ízlések és pofonok Nekem a hús a kedvencem, így azt eszem a legnagyobb mennyiségben Nem minden zöldséget utálok, pl paradicsomot, uborkát szeretem, meg gyümölcsök közül is elég sokat, csak egyszerűen nem részei túl nagy %-ban a mindennapi étrendemnek, hacsak anyám nem szól rám,h egyek zöldséget, általában simán kihagyom a kajámból A zöldsalátát viszont ki nem állhatom, pont ezért nem is eszem nagyon salátát, mivel a legtöbb fajtának a fő alapanyaga a zöldsaláta....De egy jó kis görögsalit, paradicsomsalátát vagy uborkasalátát nem utasítok vissza
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy az elég hülye sztereotípia, hogy a vegák csak zöldségeken élnek. Lehet nagyon változatosan is kajálni hús nélkül, sőt, léteznek pl szejtánból, gabonából készült húsok, amik nagyon egészségesek, finomak (meg nem mondaná senki, hogy nem igazi hús), de nincs köze az állatokhoz. Léteznek nagyon finom vega kaják, tegyetek majd egy próbát. Mondjuk a szója/tofu az állítólag nem okés, azt érdemes kerülni.
-
Bling95
őstag
válasz Ragnar95 #26332 üzenetére
hát igen nevetséges hogy 1 kilo csirkemell már olyan 1600 körül van, akcióban 1200-1300...
mondomén: csirkés cézár sali fele csirke fele saliba, na az isteni tud lenni ( jobb mint krumplival zabálni), meg nekem a barna rízs is bejön nagyon, csakhát mire az megfő
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #26331 üzenetére
Igaz, sajna nem olcsó a hús és csak egyre drágább lesz a többi élelmiszerrel együtt Az a durva,h pl Berlinben már olcsóbb az élelmiszer, mint itt, pedig kb 1 éve még nem így volt és ott ugye 3x annyit keresnek az emberek, tehát a drágább kajákat is megengedhetik maguknak...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szentkuti11 #26325 üzenetére
Én az év 365 napján kivétel nélkül eszem húst Vegaként kb 1. nap éhenhalnék, mivel nem éppen vagyok oda a zöldségekért, meg is kapom mindig,h miért nem étkezem egészségesebben, de pont nem tud izgatni Az a lényeg,h finom legyen a kaja és jóllakjak tőle, nem az,h 5%-al kevesebb zsírt v több vitamint tartalmazzon....
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szentkuti11 #26321 üzenetére
Hát de ha jelkép, pont azért nem kéne megenni szegényt. Szerintem egyáltalán nem logikus, hogy a halat csomó helyen nem húsként tartják számon, és hogy rendben van böjtkor. Nem igaz, hogy az az 1 napot ne lehetne kibírni...
Bling95: az én szememben nem vega az, aki megeszi a halat. Ezt is hülyeségnek tartom.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Csak én nem értem, hogy böjt napján, amikor nem lehet húst enni, miért okés a hal?
-
Bling95
őstag
válasz Mela Kehes #26317 üzenetére
az idei brutálisan jól sikerült ( bár én csak a levét eszem)
-
Mela Kehes
addikt
Boldog Karácsonyt és Jó étvágyat a halászléhez!
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Bling95
őstag
Boldog Karácsonyt mindem iPhone-os és nem iPhone-os kollégának !
-
SÖ
addikt
válasz szentkuti11 #26302 üzenetére
Kisgyerek sír....
- Lenyeltem egy rajzszöget, bácsi.
- Ne szomorkodj, itt egy másik.
Mela Kehes
Ne aggódj, én is félóráig integrált egyenleteket futtattam a hipotalamuszban, mire....
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ez nem is rossz
-
r3dsnake
nagyúr
Nem mondjátok komolyan, hogy meg kellett magyarázni...
-
máyköl
veterán
-
bigdady
nagyúr
válasz szentkuti11 #26302 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest