- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit elsimult ez a topiktali dolog is. Esetleg októberben valamikor? November? Valamikor csak jó lehet már, nem?
-
GALARDO
addikt
Nekem a hatplusszom volt ilyen, a hétplussz kibírta a telet. De azért most vettem rá egy thermoline tokot, biztos ami biztos.
-
.Szaki.
addikt
Két éves múlt a telefon, most csinálta ezt másodjára, az első alkalom pár hónappal ezelőtt volt, akkor is pont 34%-on kapcsolt le. Mondjuk az is igaz, hogy ritkán szokott 38-40% alá menni a töltöttsége, de volt olyan is, hogy 3%-on állt telefonálás közben és nem kapcsolt ki.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
.Szaki. #164074 üzenetére
10 fok nem lehet hideg neki, ilyet nem szabadna ,hogy produkaljon.
Szerintem Ez idealisabb korulmeny mint a 25 fok.Mar tobbszor volt szo,hogy hidegben par embernek kikapcsolt a telefonja.
Nekem volt,hogy az auto szelvedojere kiraktam az ablaktorlore -2 fokban 10 percre es semmi baja sem volt -
válasz
.Szaki. #164074 üzenetére
Érdekes, hogy ezt nekem csak az iPhone-ok produkálták. Nem is kell hozzá extrém hideg. Mikor i7-em volt, akkor is elővettem a buszmegállóban, hogy a munkatársam droidos telefonján lévő BKK appal összehasonlítsuk az iOS-est, erre bumm, kikapcsolt. De produkálta már 7 plus is. X nem, de gondolom azért, mert már tavasszal vettem.
Nyilván nem ettől tartom jobbnak, vagy rosszabbnak az iPhone-t egy más cuccal szemben, de azért ez is egy szempont.
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk tegnap az nem volt vicces, hogy 34%-os töltöttségi szinten használat közben egyszer csak kikapcsolt a telefon és arra hivatkozott, hogy ő lemerült. Bekapcsolni nem volt hajlandó, írta, hogy le van merülve. Tápra fel, magától bekapcsol és mutatja, hogy 35%..Lehet a hirtelen lehűlés nem tetszett neki?
-
Zjunior
veterán
-
válasz
Cyberpunk #164064 üzenetére
Én inkább az a nézetet osztom (illetve azt is), hogy nem értem, miért hiszi azt mindenki, hogy ez mindenki számára elérhető áron kell,hogy legyen? Ha valakinek nincs rá pénze, ne vegye meg, nem? Én sem sírok, hogy 40 millió egy ferrari, vagy 30 egy tesla, nem veszek és kész (vagyis ez hülység, sírok én, hogy ennyi, ezért nem tudom megvenni, de be is vallom,hogy nem tudom megvenni, és ennyi).
Plusz aki mégis akar, és úgy érzi ki tudja gazdálkodni minden hónapban, szinte minden szolgáltató (és nem szolgáltató is) kamatmentes részletre adja.
-
Cyberpunk
félisten
-
madgie
titán
válasz
#76385920 #164043 üzenetére
Én még csak az első részben dolgoztam, ezek pölö ott készültek
-
X-em nem vitték el úgyhogy ma este felrakom.
245 reális szerintetek? Február 27-ig garis.
-
Zjunior
veterán
válasz
XFishboneHUN #164040 üzenetére
Persze h nem mind1.
-
.Szaki.
addikt
válasz
GALARDO #164054 üzenetére
Őszintén szólva eredetileg én is abban a hitben voltam magával a car-sharinggel kapcsolatban is, hogy mivel nem feltétlen számít mindenkinek olcsónak ez a bérleti díj, talán kulturáltabb emberek fogják igénybe venni a szolgáltatást, de sajnos szemmel látható, hogy ezek a dolgok, hogy kitakarítom magam után az autót, meg odafigyelek erre meg arra, az nem pénzkérdés.
-
.Szaki.
addikt
válasz
radi8tor #164051 üzenetére
Nem a menettulajdonságról van szó, hanem arról amit Totheground is megfogalmazott. Ha nem az én tulajdonom, akkor sz*rni bele, nem baj ha meg van húzva, nem baj hogy benne hagyom a taknyos zsebkendőt, meg a kólás flakont, nem baj, hogy a kutya hátul összecseszte az üléseket, mert még egy pokrócot sem sikerül ráteríteni és még lehetne ezeket sorolni. Elképesztő igénytelenség. Ezért is mondják sokan azt, hogy a közhiedelemmel ellentétben a flottás céges autókat kerülni kell a használt piacon, mert mivel nem a saját tulajdonuk jó eséllyel cseszik tönkre őket. Ugyanilyenről én is be tudok számolni egyébként, hogy saját autóval gyök kettővel kell átmenni a fekvőrendőrön, a cégessel meg ami a csövön kifér.
A karc csak azért idegesítő, mert baromi alaposan körbe kell járni az összes autót, hogy vajon kinek sikerült összecsesznie, ez mondjuk a grafitszürke autóknál különösen nehéz, meg horpadásokat keresni, volt olyan, hogy az egyik kocsi még bejáratós volt, de már két helyen fotóztam a karcokat a lökhárítón, na meg a dísztárcsákat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
.Szaki. #164050 üzenetére
Hát figy, szerintem nem lesz rosszabb a menettulajdonsága az autónak néhány karctól.
Inkább azzal van gond, amikor mondjuk nem húzzák fel bérlés végén az ablakot. Nem is értem a benne levő elektronika miért nem gondoskodik erről. Talán balesetvédelem miatt?
Green Go riasztója tuti bejelzett volna egy ilyenre.Azt tudom, hogy egyik társaságnál nincs mobiltartó fent a műszerfalon, de nem emlékszem melyiknél.
-
.Szaki.
addikt
válasz
radi8tor #164049 üzenetére
Nem is láttam még telefontartósat, valahogy még nem fogtam ki olyat. Én általában a műszerfal alatti kis polcra raktam, de most már inkább zsebben tartom, mert így fülhallgatóról tudok telefonálni ha hívnak.
Mindenesetre a MOL szerintem nagyon hamar megfogja bánni az 50db A-Klasse bevetését. Néhány e-Up! párezer km után is olyan szinten körbe van húzva..Na meg a szemét az ajtózsebekben, stb..Nem tudom mennyire való ezeknek az embereknek egy Benz. Nem egyszer látok állat módjára menni car-sharinges kocsikat.
-
Totheground
addikt
Hosszu hetvegen lementem delre egy koncert/fanmeetingre ami tegnap volt. Utana paran elmentunk betolni egy kis halat, ami a kornyek egyik specialitasa (a masik a mandarin es iyokan).
Hat gyerekek.
Amikor raharapsz az elso falatra es meg kell allni, letenni a palcat es elgondolkodni az elet nagy kerdesein, mert annyira jo... Na ez olyan volt.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
.Szaki.
addikt
Búvártacskót is kirakták.
-
-
gyuromoj
veterán
Pénteken lesz vajon "qrváratúlárazottkukacosalmák" teszt MA-n?
-
törölt tag
válasz
madgie #164029 üzenetére
Pont pénteken voltunk egy esküvőn Nyírtass-on Debrecenből. Odafele a waze egész jó volt. Debrecen-Nyíregy-Nyírtass útvonalat adta. (igazából a nyíregy-nyírtass volt számomra érdekes, azt a részt egyáltalán nem ismerem) Visszafele nem volt olyan lehetőség az útvonalak között ami Nyíregyen keresztül hozott volna.
-
GALARDO
addikt
Hoppá. Ideje beregisztrálni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Totheground #164018 üzenetére
Ott kaptam volna infarktust..
-
Totheground
addikt
Bár elég sokat repülök, most fordult elő először, hogy villám csapott a gépbe leszállás közben. Nagy villanás, meglepően kis csattanás (inkább egy petárda/kidurranó lufi hanga volt), aztán bemondták, hogy no para, ez előfordul.
-
gyuromoj
veterán
-
Ádám16
addikt
-
Ádám16
addikt
Az Emag hivatalos viszonteladó? iPhone SE reklámban jobb felül ott volt, hogy Authorized Reseller, de sehol se találok erről valami megerősítő infót.
-
válasz
Cyberpunk #164007 üzenetére
Igen teljesen igazad van, ezt el is felejtettem mondani. Van strava regisztrációm is, az órám telefonos app-ja automatikusan feltölti az adatokat a strava fiókba. Nagyon sok pluszt ad a strava. Én biciklizek mint te, csak kicsit nyugdíjasabb tempóban és kevesebbet
de nagyon tetszik, hogy hazaérkezve egy körről látom, hogy milyen strava szegmenseken haladtam keresztül, és ott hanyadik vagyok. Volt olyan hely, ahova csak ezért visszatekertem, mert mikor eredetileg arra jártam, fogalmam se volt róla, hogy az egy szegmens, csak itthon láttam, hogy nem vagyok utolsó, pedig nem hajtottam magam. Aztán visszamentem és egy kicsit hajtottam.
Persze általában az utolsó 1/3-ban vagyok eredményekben, de legalább van ami motiváljon, hogy előbbre kerüljek, ha valahol látom, hogy utolsó vagyok, akkor oda visszamegyek és ráhajtok.
Neked prémium strava-d van? Nekem nincs, nem tudom, hogy megérné-e. -
Cyberpunk
félisten
-
válasz
Zjunior #164003 üzenetére
Igaz nekem nem apple watch-om van, hanem másmilyen sportóra, de mióta megvan, sokkal, de tényleg sokkal többet mozgok. Nagyon sok motivációt és ötletet köszönhetek egy barátomnak, akit itt a fórumon ismertem meg, ő beszélt rá hogy vegyem meg, és nagyon igaza volt, nem bántam meg.
Motivál, hogy meglegyen az "előírt" mozgás minden nap, jót tesz a rendszerességnek hogy mérhető, ha lazsálok, és az is mérhető, ha odatettem magam. Januárban lesz 3 éve hogy ilyen sportkarkötőt használok, és ez az egészségi állapotomra is pozitív kihatással volt.
Továbbadva azt a jótanácsot és biztatást amit én kaptam annak idején, csak azt tudom javasolni mindenkinek, akinek az az elképzelése, hogy egy kicsit többet mozogjon, hogy vegyen egy (bármilyen) ilyen okoskarkötőt, vagy sportórát, vagy okosórát (nem vagyok biztos ezekben a kategóriákban, ha léteznek egyáltalán). Úgy olvastam hogy innen néhányatoknak van mi band 2 vagy 3, arról is nagyon jókat olvastam, de szerintem olyan típust érdemes választani, aminél a hozzá tartozó telefonos appon keresztül van valamilyen közösségi mérési lehetőség, vagy valamilyen gamification faktor, tehát ami valamilyen emblémát vagy egyéb virtuális elismerést ad.
Én ilyen téren a garmin eszközöket ismerem, ott hazai viszonylatban is nagyobb létszámú csapatok vannak, és arra motivál, hogy ne essen vissza az ember mozgási szintje. De úgy olvastam, hogy az apple watch-nak is van hasonló achievement rendszere. Én csak valami ilyesmit választanék, és az apple watch csomó minden másra is jó.Csak azt akartam körülírni, hogy ha nem lenne, számomra egyértelműbb választás lenne egy okos/sportóra, mint egy telefoncsere, én úgy érzem, hogy sokkal többet nyertem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged