Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Igénytelenségből csillagos ötös.
Sosem éri utol az App Storet.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem nagyon polihisztornak tűnsz, zenei, vizuális és IT oldalon is megy a kritika folyton. Esetleg láthatunk valami művedet?

A sugárzó saját célra lesz, vagy eladásra?
Más:
EBBŐL a képből lehet használható kicsinyítést csinálni kb 60px magas avinak úgy, hogy a körvonalak ne csesződjenek el? Vagy mindenképp újra kell rajzolni?
-
SÖ
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Vígasztalásul nézzünk szembe a tényekkel. A tehetség vele született adottság, ergo nem múlik el. Én egy reneszánsz ember vagyok ahogy Leonardo. A legjobbat hozom ki az anyagból, lehet az materiális v. szellemi.
Most éppen egy saját tervezésű 2m magas tölcséres sugárzót építek Visaton B200-asokból. 
-
Onderon
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Neo Hybrid EX Slim Metal-okat néztem, egy szilikon perem (nem koptat) és rá a műanyag körbe hogy tartson. néhány tesztben azt mondták kicsit lifeghet, de azok még az előző verziók voltak, talán javítottak rajta. amúgy azok is tetszenek amiket te linkeltél, de mindent tarkaró tokom van most is, sajnálnék pént kiadni mégegyre, mégha ezek a színes hátlapok jól is néznek ki.
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Pont a Samsung próbálta elcsábítani a vevőket valamelyik évben az Apple elől azzal, hogy ingyen osztogatott telefonokat. Röhej de az Aldiba is egymás mellett vannak. Én szeretem a droidot, és az Apple-t, mint hw gyártó. A Samsungot utálom, egészen 2014-ig amikor is csont full fém smartphonokkal fognak jönni. Jövőre megváltozik a trend. Plasztikot kukázni fogják a valamit is magára adó gyártók. Csak meg kell nézni az Ubuntu Edge verket. A lecsapott tetejétől eltekintve gyönyörű lett volna. Remélem 2014-ben beindul a szekerük és 2015-ben megvalósítják az álomtelefonomat. Amúgy október közepén a Nexust át fogom tudni alakítani Edge-re ha kiadják - nem kidobják
- a Touchot. -
SÖ
addikt
Haha! Ez is valami? Én közben lekottáznám Beethoven IX. Szimfóniáját, és a produkció végére kiszámolnám egy x tömegű tárgy napvitorla segítségével, mennyi idő alatt hagyja el a Helioszférát +- 0,5 csillagászati egységen belül.
[link] -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Néha benézek oda is kissé helyreteszem az embereket fejben, több kevesebb sikerrel. Kedvencem a tudományos viták. Na itt aztán van minden. Szeretem magam nyeregben érezni, de elismerem ha tévedek.
-
vadászcsiga
félisten

-
B-L-A-C-K
titán
Online szar amúgy, szaggat mert ugrál a netkapcsolat...
-
manchester85
veterán
Gombfocizni szokott valaki? Slide soccer. Mondjuk iPad-del az igazi. Szívesen elvernék vkit a fórumról.

-
mondomén
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Hát át lehet állítani a régi irányítási módra a beállításokban.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet online tolni a Fifat kiválasztott user ellen? Mert ha igen tolhat velem valaki, már rakom is fel...
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Akkor állítsd át.

-
máyköl
veterán
válasz
manchester85
üzenetére
Az meg a másik...
-
máyköl
veterán
Na letöltöttem a Fifa 14 -et.
Özil a Madridban, Bale sehol.Köszönöm, ennyi elég is volt.
-
dzsonesz
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Na ja az a 60k-s tok tényleg durva árban, és még ronda is sztem.
Egyébként én ilyet használok feketében.
Előnye, hogy baromira vékony, alig lesz tőle nagyobb a készülék.
-Szép letisztult dizájn
-Nem csúszkál benne a készülék
etc...
Én 3 hónapja használom, és egy mikrokarc vagy kopás sincs a készüléken(fekete iPhone5).ps: Persze tudom, hogy nem ilyenre gondoltál, de talán megér egy misét.

-
Cyberpunk
félisten
Na van egy újabb teória. A sorban állok jó része fizetett Apple alkalmazott. Hol kell jelentkezni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dzsonesz
üzenetére
Rendelek vagy 4 ilyet...
60 ezres tok az kicsit meleg azért, hülyék ezek. -
greggggg
aktív tag
válasz
manchester85
üzenetére
az azelötti év lesz h tönkremennek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Onderon
üzenetére
Jaja, azokat néztem, konkrétan ezeket, csak ugye nem tudom tényleg jók e, de lehet egyet bevállalok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dzsonesz
üzenetére
Ó na nem mondod hogy létezik...
Bár rosszul fogalmaztam, tényleg bumper a neve...Magamtól is tudok keresni nem azzal van a baj, hanem olyat vennék amiről van is tapasztalat, és jó is. i4-4S-hez is rendeltem egy csomó sz@rt és fele használhatatlan volt.Cyberpunk: Ja, már 3 ujjam van csak, és 3 napja használom...:/
-
B-L-A-C-K
titán
i5-re létezik olyan "tok" ami csak ilyen körbe keret védős vékony gumis mi újság?
-
xors
senior tag
Na ezen most durván fogtam a fejemet, de biztosan van aki elhitte : Vízálló az iOS 7 !!!
GALARDO kis fáziskésésem van akárcsak a windowsnak
-
Vasinger!
nagyúr

-
dzsonesz
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam csak az olyan alkalmazások vannak ugye felhatalmazva, amelyek gps használata nélkül, használhatatlanok (vicces egyébként, hogy azoknál is ki lehet kapcsolni).
Amúgy ios6-hoz képest olyan durván fél napos javulást tapasztalok ios7-nél, akku terén. -
C4mp3r
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
ebben az orszagban valami olcsobb legyen?
soha -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Szia Neo üdv a való világban.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK
üzenetére
2010-ben pont annyi volt a dollar, mint most. 112 ezer volt ikon 200-ban az i4. Joey20 szerintem jobban is tudja, úgy emlékszem, ő a nyitóbulin is ott volt.

Most 190 ezer ikon 200-zal az i5, úgy, hogy szarabbak a percdíjak, drágább a dijcsomag. És még most jon az 5s.... Azt ne mondd, hogy ez az összeg nem a kapzsiság jele.

-
joey04
titán
válasz
manchester85
üzenetére
amikor látványosan visszaesnek az EU eladások. Addig minek?
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
azért a valutát beleszámolhatnád. majd ha itthon is dollár lesz vagy euró, akkor más lesz a helyzet.

-
DanielK
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
azért az 576 kicsit más. azért drágább, mert mindent hivatalosan szerez be. meg minden magyar régiós.
Pl. én náluk vettem a ps3-mat. a szériaszám alapján ebbe a régióba szántat vettem (direkt mo-ra) szánt példányt, mások meg szívtak (fórumon olvastam) a külföldiekkel. vagy a játékok: náluk a magyarszöveggel ellátott dobozok vannak, míg máshol uk-s vagy amcsi. na ez sem mindegy (legalábbis nekem
) -
manchester85
veterán
Mindeközben az USA-ban ugyanúgy ~220 dollar hűséggel es ~700 dollar függetlenül. Nálunk meg minden évben indokolatlan es érthetetlen áremelkedések folynak.

Szerk.
Ki mit tippel, melyik lesz az az ev, amikor eloszor lesz olcsóbb az iPhone az azt megelőzőtől? 2008 óta várok erre az evre.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
ócó ócó
amúgy ahhoz is pofa kell hogy a függő 4S-t 130ért adják, ennyiért 5-öst lehet kapni aprón már garival. még náluk is 165 ezer, szóval "nagyon" megéri 100 kilóval drágábban az a 120 fps amit 2 hét alatt megun az ember, vagy az ujjlenyomatolvasó.
de ez olyan mint a játékoknál az 576: az egyszeri anyuka nem tudja az árakat és lazán megveszi másfélszereséért a játékot meg a konzolt...
-
válasz
icecave
üzenetére
engem is csak anyagi érdekelség okán izgatna, az meg nem mostanság lesz...
az jut eszembe, amikor anno aránylag sűrűn váltogatták egymást a főkökeim az egyik munkahelyen, és persze mindegyik jobb akart lenni kicsivel a statisztikában a korábbiaktól, mert ugye bizonyítani azt ilyen módon is kellett, és a végén már lehetetlen számokat kellett összevadászni, és még akkor is sikerült a kimutatás szabályos kereteken belül, csak a gyakorlatban volt nehéz elhinni a kapott értékeket... -
b4zsi-
őstag
Üdv.
Cellularos Ipadnél tudnak valamit letiltani, ha szolgáltatónál lett vásárolva? Vagy itt nincsen rá hűség? Most szeretnék egyet vásárolni és írták, hogy T-Mobileos és még van rá 10 hónap garancia.
-
válasz
icecave
üzenetére
állítólag...
ezért is írtam kicsit feltételes módban korábban, de az igazat nem valószínű, hogy pontosan megtudjuk.
az aranyoska gyorsan fogy, valahol azonnal el is fogyott, szóval annak a szemszögéből mondhatni mindegy a különbözet, de a többi típusnál nem. -
whitezo88
nagyúr
nem rossz.
phone 5s és 5c: 3 nap, 11 ország, 9 millió
Samsung Galaxy S4: 60 ország, 1 hónap, 10 millió
Samsung Galaxy S3: 155 ország, 3 hónap, 10 millió
-
válasz
Totheground
üzenetére
persze, ha azokat a darabokat is már eladottnak számolta, amiket még csak kiszállított a partnereknek/mobilszolgáltatóknak, de utóbbiaknál az még nem talált gazdára...
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
Kezd csesztetni az 5S, még szerencse hogy nem kapni.
[link] -
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát nekem nincs ott mindig. FB-nél ott van, hát azt ki is iktatom most gyorsan.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem mint írtam, a helyzetalapú hirdetéseken kívül minden be van kapcsolva és sose szoktam látni az ikont az állapotsoron, max ha a határ közelében vagyok és hálózatot keres a teló, illetve amikor pl lehúzom a noti centert és frissíti az időjárást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sosem éri utol az App Storet.

Most éppen egy saját tervezésű 2m magas tölcséres sugárzót építek Visaton B200-asokból. 

Amúgy ezt nem lehet tanulni ilyen szinten, max fejleszteni. Ahogy a kínai egyensúly művész sem lesz mindenkiből. Sőt nincs gumiember képző sem, ahogy diplomás mesterlövész kurzus. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)