Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Beszarok mi megy a használt piacon. Ennyi habiszti szöveget még nem olvastam pár óra alatt. Nem tudom hogyan lesz ebből telefon...
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #26085 üzenetére
Az én időmben max a szülők kereshettek rajta ('96-97) szóval inkább kikapcsoltam ha jót akartam magamnak.
-
Ragnar95
félisten
Még csak az kéne, kötelező tanulástért fizessek is Mondjuk jövőre pont be akarják vezetni,h pár ezret kelljen havonta fizetni, mivel a kedves állambácsi a fenntartónktól, azaz az ELTE-től megvont egy kevéske pénzt, így tavaly is 15-20 milliárdot kellett adományokból összeszedni, hogy jusson pénz a közműszámlákra és így az iskola működhessen
Amúgy ha minden jól megy, megyek el innen amilyen hamar csak lehet, úgyhogy nem lesz gondom a tandíjra Bár a BME-t szerencsére támogatja az állam egyelőre, tehát ha valamilyen oknál fogva mégis itt maradnék, akkor se kéne fizetnem az egyetemértPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
válasz Ragnar95 #26088 üzenetére
Hat rendszeren nem hasznaljuk tanulasban de van hogy aztmondja a tanar hogy akkor akinek okostelefonja van az most vegye elo es nezzen meg ezt/ azt.
Ma pl angoltanarom nem tudta mi a gorcs angolul es szolt hogy nezzem mar meg mert nem jut eszebe
Biosztanarom a legjobb : 50 folott van mar a no de amikor jatszok oran mindig ramszol hogy tegyem el az Ishit-emet
-
mondomén
őstag
Azokat az iskolákat már kijártam ahol ilyenekből problémát csinálnak.
-
Ragnar95
félisten
"Csak"
Amúgy persze, könnyebb nyilván, mint munkában, de ettől még ha jól akar tanulni az ember és vannak felé elvárások, sajna egyáltalán nem gyaloggalopp az egész, főleg ha 140%-ot várnak el Ráadásul ami engem hihetetlenül irritál, hogy mindig minden körülmények között mindenki szemében a diák a hibás mindenben és elvárják, hogy a napi 6-8 óra után, amit ott töltök az iskolában még itthon is tanuljak órákat....Na persze A munkát nem kell hazavinni, vagy ha mégis, akkor sem minden nap és jóesetben megfizetik érte az embert rendesen, így látja, hogy van értelme annak, amit csinál és nem csak elfecsérel 12 évet az életéből sosem használt hülyeségek megtanulására...Persze utána még ott van az egyetem 3/5 éve, de ott legalább nagyrészt azt tanulod, amit te akarsz, amit meg nem akarsz, azt nem veszed fel/nem jársz be rá jóesetben....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #26087 üzenetére
Ilyenről azért még én nem hallottam, pedig ismerem a szokásokat 1-2 suliban, de ilyen egyikben sincs, h tanulási célból lehetne használni telót Egyedül a múltkori hírben, hogy egy egri iskolában vettek 30 iPadet tanulási célból
Egyetemen/főiskolán meg pont nem érdekel senkit, hogy mit csinált az előadás alatt vagy ha nem kötelező ott vagy-e egyáltalánPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Más világban élünk csiga.
A legtöbb középiskolában pl. ha tanulási célra használják, lehet tanórán is használni iPhonet, iPadet, Tabot, vagy amid van...
Egyetemen/főiskolán még lazább. -
Ragnar95
félisten
Kapcsolja ki-be az ember 45percenként a telót inkább? Erre való a néma mód
Amúgy egy-egy unalmas órán mit csináljanak a diákok, amőbázzanak? Az túl feltűnőPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Tibee86 #26079 üzenetére
Na ez az. Óra közepén hívtak a legnagyobb csendben, azt hittem beszarok, mondom mi az isten ez.
@Ragnar95
Én nem is tudtam erről a hibáról. Keríthettek volna nagyobb feneket neki, vagy lehet lemaradtam róla...
Amúgy megkérdeztem fagyalllot. Azt mondta, hogy 2-3 ezret kér a javításért, de az sem biztos, hogy meg tudja javítani. Mivel nem tudja, hogy konkrétan mi okozza, mindig mást kell csinálni, hogy elhallgasson. -
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26078 üzenetére
Most, hogy megfigyeltem, nekem is fura hangot ad kézben tartva,ha nem fogom rendesen, eddig is feltűnt,h nagyon hangosan rezeg, de gondoltam ez a normális
Sajna garim már nincs, úgyhogy cserélteteni nem tudom Amúgy a jótállás nem tudja valaki, hogy műkdöik? csak mert random nemérzékeli a SIM kártyát a telóm, amin néha az újraindítás se segít, csak a SIM kártya ki-, berakása, néha viszont egy home+power megoldja, így visszavinném, csak nem tudom, hogy működik a jótállás pontosan...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
Ezen még nem. Miért, lehet? Úgy vagyok vele, hogy rossz érzés, ennyi pénzt kiadni valamiért ami, nem teljesen százas. Még akkor is, ha csak a bekapcsoló gomb lötyög veszettül.
Amúgy a előző vásárlásomnál tényleg hibás volt, nem csak én hallottam hangosnak a rezgését. Szóval ha valaki vesz mostanában telót figyelje rá, ez bizony gyári hiba. videó
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz whitezo88 #26073 üzenetére
Kipróbálom Én azt tudom. hogy tudok rosszat álmodni, de 100%-osan.
Amúgy féligazság. A tuti az lesz, ha az agyhullámokon keresztül működne, de addig még sokat kell aludni.
mondomén
Azon nem gondolkoztál még, hogy zsírosodó kijelző miatt viszed vissza? Meghibásodott ujjlenyomat taszító réteg, és a restore sem segített rajta.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Nah, indulhat elölről a 4S keresés.
Mit gondoltok, lötyögő bekapcsoló gomb elég a cseréhez? apr-nél -
whitezo88
nagyúr
ez működhet?
[link]
hasonló módon működik mint a Sleep Cycle. -
SÖ
addikt
válasz Zjunior #26069 üzenetére
"Szakértők szerint az Opel fő problémája az, hogy Európára korlátozza a márkát a tulajdonos, az amerikai General Motors (GM), mert attól tart, hogy a nagy feltörekvő piacokon a csoporthoz tartozó más márkák rovására nyerne teret.„
[link]
Ezek tudnak reggelente a tükőrbe nézni? Pont ezért vásárolta fel a GE a konkurenciát. Ugyan ez volt itthon a cukorgyárakkal.Kíváncsi vagyok az Apple mikor veszi meg a Google-t. 2014-ben? 200milliárd
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz máyköl #26055 üzenetére
Merítsd kikapcsolásig, töltsd fel 100-ig (de egy teljes éjszakáig hagyd rajta, hogy a trickle charging is meglegyen), és reggel amikor még a töltőn van, hosszan power+home gomb, amíg újra nem indul. Várd meg, hogy szépen betöltsön megint az OS, és utána húzd le töltőről. Elméletileg így teljesen újrakalibrálja magát.
-
SÖ
addikt
válasz whitezo88 #26059 üzenetére
Nekem soha nem volt ilyen gond. Olyan pontosan mér, hogy 10% alatt még tudom mennyit használhatom. 2,5 éves az aksi, és még leállnék versenyezni egy 0 perces 4S-el v 5-el. Csak azért mondom, hogy nem kell félni a több éves iPhoneoktól. Igaz csak USB-t látott.
ittakary
Majd használhatod az új AppleTV-hez. Lesz benne BT.
szerk. Bezár az Opel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
máyköl
veterán
Az akksiszázalék van hogy csak úgy ugrik le egy csomót. Pl. 14% -ról egyik pillanatról a másikra 2% -ra esik.
Ha felrakom töltőre hirtelen 14% megint.
Ötlet?
4S, 6.0.1 -
SÖ
addikt
energyXT most free
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy fél-off kérdésem. Mivel még nem rendeltem Apple.hu/com-ról ezért kérdezném,hogy mennyire tartják a szállítási időt? Uk-ba I5-re szállításnak Dec 12-13-at írnak, ismerős viszont jön haza, szóval legkésőbb 15.-re oda kéne érnie,mielőtt indul a gépe
[ Szerkesztve ]
-
Phantomhive
aktív tag
Csak halucinálok, vagy tényleg sokkal-sokkal gyorsabban reagál a Siri? meg mintha "hadarna", tehát gyorsabban reagálna és válaszolna.
vagy lehet valami rendszer bug, mert 1-2 napig németen volt és most raktam vissza britre.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
mondomén
őstag
Nah megvan a 4s. Viszont durva hangja van a vibra motornak. Ha jol emlekszem volt valakinek ilyen gondja. Cserel ilyenkor az apple vagy kivizsgaljak?
-
Blaise
veterán
Telenornál kell valami papírt vinni a microSIM cseréhez? Asszony kapott egy Lumia 710-et, és még egy ősrégi Pannon Gsm-es SIM kártyája van,ilyenkor ahogy néztem ingyen cserélik.
Ha nem jönne össze a csere Bp-n hol intéznek ingyen microSIM vágást?
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #26035 üzenetére
Az a baj hogy próbáltam megnézni de nem megy mac -en...
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #26033 üzenetére
Köszi
-
r3dsnake
nagyúr
EZT megvette esetleg valaki közületek?
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26027 üzenetére
Idővel mindenki visszatalál
Amúgy most, hogy a rendszert sikerült megcsinálnia a Google-nek/Androidos gyártóknak, már csak a több millió fejlesztőt kell helyrerakniuk
Amúgy Zack-el mivan, tartja még a frontot az S II-vel?
májköl: rakd át másik gépre a backupot hátha, illetve egy iTunes reinstallt megejthetsz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Help Pls!
Vettem egy 4S -t. Csináltam egy backupot az I4 -en, Macen.
Van jelenleg 3 backup a gépen. Akármelyiket rakom vissza ugyanazt csinálja, semmit nem rak fel, üres lesz a telefon mindhárom backup -al, és kb. 5mp. alatt végez.Elfelejthetem hogy az I4 -em backupját visszarakom a 4S -re?
Mindenem azon volt... -
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #26026 üzenetére
Szerintem 5 lesz neki, jah.
Galaxy Nexus-om volt. Nagyon jó teló, meg a Jelly Bean is rohadt jó lett. Viszont hiányzott nagyon az itunes, elegem lett a hülye másolgatásból jobbra-balra. Plusz hiányoztak a normális appok, egy rendes music appot találtam, azt törölték is megjelenés után 2 nappal. Ja és a fejlesztők 90%-a ízlésficamos... -
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #26025 üzenetére
Jaja, régebben sokat járt ott Ő se ritkán váltogat amúgy akkor a rendszerek között vagy most 5-re vált?
Szerintem rendben van az ár, főleg,ha megbízható az eladó is
Mid volt?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
Mit gondoltok 100k reális egy 11 hónapos jó állapotú 4s-ért?
-
-
Möhe
addikt
válasz GALARDO #26018 üzenetére
Mivel a dolog nem Magyarországon történt, postafordultával írtak a Best Buynak, hogy ..
itthon ez lett volna: Hello Best Buy, kaptunk 5-öt de mi csak egyet fizetünk, de azt az egyet is visszaküldjük ,mert nem ez a szín kellett volna.köszi szépen....szerk: ( ha nincs szmálji valaki véresnek veszi és beleéli magát )
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Xero: Ha olvasod ezt, akkor megmondanád légyszi, hogy a lossless zenéid milyen forrásból vannak? Ha FLAC, akkor mivel alakítottad át Apple Losslessre? Nekem elég szépen tagelt FLAC gyűjteményem van, olyan progit keresek ami megtart mindent, de a kimenetét tudom használni iTunesban. Köszi!
(Azért nem privát, mert hátha más is hozzá tud szólni a témához )
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Bling95 #26013 üzenetére
Köszi! iTunes-ban akarom rendbeszedni a zenéim, kb mindenhez 1:1-es borítóm van, de a felbontás különböző albumonként. Fogalmam sincs nekiálljak-e, hogy egységesítsem pl. 600x600-ra... Mondjuk (szerintem) az iTunes, amikor nagyban mutatja, akkor smoothol valamennyire a borítón, mert 300x300-as kép sem néz ki rosszul.
-
r3dsnake
nagyúr
Valaki tudja esetleg, hogy iTunesban mekkora a default albumborító felbontás?
-
-
gzbotii
nagyúr
Bocs az OFF-ert, de:
Nem tudtok olyan futar ceget ami kulfoldre is vallal szallitast (barati aron - tehat nem 6-7.000Ft) ?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pingwin92
aktív tag
(#25998) icecave:
(#25999) Kommy: Igen, pontosan erre gondoltam. Ha a szundit lehet állítgatni, hogy 3 vagy 5 vagy x perc, akkor még jobb.
(#26003) korpicschess: Te is jól ráéreztél a lényegre. Mintha belelátnál a fejembe... Te valami mentalista vagy?
Möhe: Hát igen, ez te vagy. Jó neked. De én lassan kelek.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz korpicschess #26003 üzenetére
Azt írta egy perc után tegye át magát szundiba. Én, ha egy percig kell hallgatnom az üvöltő ébresztőm tuti felkelek és nem vágyom már szundira Vagy csak nekem tűnik soknak az 1 perc?
-
Möhe
addikt
válasz korpicschess #26003 üzenetére
Nálam az ébresztés lényege hogy fel is keljek utána, mert ziher hogy visszaalszom. Ha meg végképp fel is kell kelnem nincs pardon a csúszásra ,elrakom 3 lépésre az ágytól,mert így muszáj felkelnem hogy kinyomjam. Ha meg nem kell ébresztés úgyis magamtól kelek fel.
Párom 4-5x is szundit nyom mire felkel,ez kb 40 perc pocsékba megy az alvás rovására.Én inkább az utolsó percre lövöm be ahol kelni kell,és irány tevékenykedni,nem kínzom magam folyton ébresztgetéssel. De ez én vagyok. -
korpicschess
veterán
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest