Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Gyerek most földhöz vágta az asszony 11 pro max-át egy pillanatra nem figyeltünk és csíkok jelennek meg a kijelzőn (nem folyamatosan ,inkább alkalmanként) és ha megnyomom a készülék hátlapját egy kattogó hang hallatszik.
Néztem nyomásra nem mozog a kijelző és olyan ,mint ha a hátlap alsó részéből jönne a kattogás.
A készülékre Decemberig szavatosság van ,gondolom ha megvizsgálják erre nem lesz érvényes.... ? -
B-L-A-C-K
titán
válasz GreenGoblin #186596 üzenetére
Annyira nem gáz, de ha szíj csak a gyári fém, mondjuk wáccsba se vennék többet alut, csak acél/zafir.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
Gergőke88
addikt
Jól látom, hogy k@rvara nem lehet megrendeli a watchot apple.com rol?
nem engedi kosárba rakni… -
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #186587 üzenetére
Csúzosnak nem mondanám , karcok meg eltűnnek ahogyan patinás lesz és jobb lesz a tapintása is.
Én meg a Pitaka tokokat nem szeretem mert merevek ,kopognak és még egy nyomorult bélés sincs belül ,míg egy 500-1000ft. - os tok is ki van puha anyaggal bélelve amiket hozok a nagykereskedésből. -
nagyúr
válasz TechN7ne #186585 üzenetére
Nekem a bőr amellett, hogy elcsunyul ( igen, más úgy hívja, "patinás lesz"), amellett ahogy fényesedik úgy kezd el egyre jobban csúszós lenni. Én amiatt nem szerettem, Ilyen alapon szappannal is bekenhettem volna a telefont.
Ez a szilikon meg a világ összes "szöszét" összeszedi, meg fényesedik ugyanúgy... mindegy, amire használva lesz, arra teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Norbi. #186583 üzenetére
Meg kifordul a zseb ,engem is idegesít
Még új korában selymes tapintású amitől csúszik ,de a későbbiekben tapadós lesz.A gyári bőr hatalmas találmány tapintásra és érzetre is ,pedig én azt is két hetente tisztítom - meleg szappanos víz és aztán hagyom megszáradni.
(#186582) radi8tor
Nevetős kis Babócák ,nagy formák[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz trebrona #186575 üzenetére
Hírtelen azt hittem Pro max után.
Nekem a sima 11 is jobban bírta a 12-nél ,igaz a sima 11-ben picit nagyobb is az akkumlátor mint a 11pro-ban ,így reális lehet.
11 pro-t viszont nem cseréltem volna sima 12-re ,de ez a te döntésed és örülök ha boldog vagy.
(#186577) trebrona
Így már érthető[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Na azert siman le tudom terdtetni a 13 Pro-t is
8 kor vettem le a toltorol most 1 ora van es 34 szazalek.
Ok mar vagy 3 oraja nyomkodom probalgatom a 4k videokat
Vagtam is par videot
Menetrendszerint 3 korul rakhatom toltoreKivancsi vagyok az I5-os laptopom mit mutat 4k video vagasban
Remelem eldocogDe ossessegeben elegedett vagyok, szuper a fenyereje a kijelzonek
11 Pro-n alig lattam valamit a napon[ Szerkesztve ]
-
válasz Totheground #186560 üzenetére
Használj ragasztott Viccet félretéve , azért az komoly.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Rage47
veterán
válasz Totheground #186560 üzenetére
uh durva lehetett
-
Totheground
addikt
Na, most először kaptam meg azt az “élsz-e még” automatikus e-mailt, amit eddig csak katasztrófa gyakorlatok alatt láttam.
Elég szép rengés kapott minket pont telibe.
És most megyek visszatérni minden szart a polcokra.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
Köszi mindenkinek, sosem volt még Silver iPhone-om, már akartam egyet. Tokon még gondolkodom, most van rajta egy szintén Alzás átlátszó szilikon, amíg eldöntöm, mi kellene rá, bár lehet semmi... az oldalán vannak kis hajszálkarcok, de ezt a fényes cuccost tudom, hogy nem lehet sehogy sem megóvni, max. ha körbefóliázta volna az előző tulaj.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #186552 üzenetére
Nagyon szép ,grat.!
Semmi bajuk ezeknek az üvegfóliáknak ,én is ilyeneket használok csak negyed áron mert járok egy mobiltartozék nagykereskedésbe és ott minden van szinte.
(#186559) icecave
Nekem is utoljára i5 volt sima silver és imádtam ,nagyon vágyok már rá ,hogy legyen újra.
Na majd a 14 pro max remélem jobban sikerül ,jó választás használd egészséggel.Majd 2 nap múlva egy akkumulátor tapasztalatot kérek a 11 pro max után!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz koxkids #186553 üzenetére
Igen, nagyon jó áron vettem, Apple.hu vásárlás. 13PM az 200k-val több lenne, annyit most nem adok érte. Majd ha lejjebb megy.
Viszont mivel gyorsan kellett egy üvegfólia, nem túl nagy reményekkel választottam az Alzás 3D-t, de meglepően jó, nagyon jól el van simítva körben, teljesen meglepődtem, mennyire jó minőség.
Vissza is mondtam a Spigen teljes keretes fólia rendelést.
A fogása nekem sokkal stabilabb, mint a lekerekített 11-es szériáé, itt van hely rendesen megtámasztani az ujjal az oldalsó sima részen.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz madgie #186550 üzenetére
Az egyetlen iPhone széria ami rohamosan merült nálam a 12-es széria volt ,használat közben csak lestem ahogyan visszafele számol az akkumlátor jelző. Pedig használtam a sima 12-est egy hónapig is lazán és csont új volt (nem is a mini).
Ennél a szériánál nem csak az akkumulátor a gyenge ,hanem az egész készülék energiagazdálkodása.
Sok esetben hozzá sem nyúltam este mikor leraktam ,mire felkeltem minimum 15%-ot merült a semmire ,sőt. volt olyan mikor 30%-ot új korában az első napokban.
Nincs rendesen megtervezve ,legrosszabb széria magasan az összes iPhome közt a sima 12 ,hogy 12 pro max-nál mi a helyzet annyira nem vágom de az ismerőseim mondják ,hogy alap gyengébb érezhetően egy 11 pro max-nál. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #186548 üzenetére
Sejtem, de van megoldás mindenre.
Magsafe akkupack az ultimate megoldás. Persze a legdrágább is.⭐ Stella
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #186543 üzenetére
De van, de pl ma is elfelejtettem rárakni, 5%-kal értem be, most pl nem volt 5 percem rádugni töltőre mert mászkálnom kellett reggel, közbe le is merültem, szóval gáz, mert ugye keresnének. Persze én hibám mert nem töltöttem, de sokszor elfelejtem. Ha 30-40%-kal indulna a reggelem úgy hogy előzőnap nem töltöttem, akkor rendbe is lennék, mert azért lenne időm a reggeli pörgés után rárakni már, és nem merülne le addig csontra, minivel ellentétben.
De a mini mérete meg pont megfelelő, szóval azt sajnálnám.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz radi8tor #186543 üzenetére
azért, mert kinek van kedve úgy ébredni, hogy 20-30% van a telefonjában, és mi van, ha beérsz a munkában kiderül, hogy pont kiderül, hogy valamiért el kell rohanni: és akkor megy a lutri, hogy most kibírja / nem bírja...
mondhattok bármit, azért jobb úgy nekiindulni egy napnak, hogy tele van naftával a telefonazért mégiscsak 2021 van, és azon intézzük a dolgaink 99%-át ...
-
Gsx-rr
veterán
Az akksi brutal!
En eddig delutan mar ratoltottem az osszes telefonomra,nem szerettem ha 40 szazalek alatt volt,most este 8 es 52 szazalekon vagyok -
TechN7ne
nagyúr
Kolbi szőrtelenítés megy?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #186524 üzenetére
Meg amúgy is jól keresel kit érdekel... Amúgy én se alkudtam, csak mert akkor még nem tudtam lehetett volna...
Na mindenesetre kíváncsi leszek, remélem nem maradnak ilyen foltokban szőrök.
-
szekra
addikt
Mindjárt jön, hogy egy igazi férfi szőrös és minimum egy mázsa.
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #186522 üzenetére
Valahogy úgy, 700k yen körül volt ha jól rémlik. Mondjuk a test és az arc két külön program, de ha egyszerre kötöd meg a szerződést, akkor adnak 10% kedvezmény.
Egyébként itt nem szokás alkudozni (a költöztetőket leszámítva) de tele is vannak szóval gondolom azért sem. Viszont ha azon a klinikán van szabad kapacitás, akkor logikus, ha bevállalja olcsóbban is. A 45% deal már önmagában elég durva.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #186520 üzenetére
Azok nem akciós árak, és 1 alkalom, szóval azokat szorozd be 8x és vond le a 45%-ot. De szerintem az is hülyeség, mert nekem akció nélkül 1.7 lenne ahogy most számolom, és 470 lesz. Szóval csomag árak is vannak tuti. Annyit kihagytam az előbb hogy hónalj nem lesz, meg ugye alkar se, de ezek kivételével az egész felső test. Én személyesen mentem be, és átbeszéltük, meg szerződést is kellett kötni.
Itt is azt mondták 6 alkalom is elég, de 8ra mehetsz, és itt is bármikor mehetsz, ahogy akarsz, de 1 kezelés után ajánlatos 1.5 hónapot várni, meg napra ne menj kezelések alatt meg van pár szabály.
Illetve amúgy olyat is hallottam bement valaki, mondta ennyit ad ezekért, és abba is belementek, szóval elég rugalmasak, csak menjen a nép...Gondolom akkor neked akció nélkül az egész lesz vagy 2-3 milla.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #186519 üzenetére
Nekem nagyon nem egyértelmű, az ott látható árak már tartalmazzák a kedvezményt vagy az meg lejön?
szerk: igen, 3 alkalom után már észrevehető. Hogy mennyire lesz tökéletes az passz, de arc eseten a 6 alkalmas kezelés után 3 évig mehetsz akárhányszor, alkalmanként 100 yenert. Ha máshol marad egy kevés, akkor ott lehet ismételni de az már borsosabb.
Nálam a szemöldökömön és a hajamon kívül full minden.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #186518 üzenetére
Most is 45%-os akció van ott. Nekem kb fél milla lesz de majdnem a fél testem...
És látod már az eredményt is? Én mindig attól tartottam átb@szás, régen még nem is volt olyan fejlett, de ezek már elvileg tutik.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #186517 üzenetére
“de tudtam intézni egy 50%-os árat”
Azt meg hogy. Amúgy ja, nem két fillér.Közben szar bár ha arcot nem csinálsz akkor kevésbbé (mondjuk a brénél sem egy élmény ). Utána ha odafigyelsz, akkor nem annyira vészes. Izzadni nem ajánlott aznap meg van egy kis pirosság / érzékenység, de kibirhato. Egyébként először a legszarabb, utána folyamatosan csökken a fájdalom ahogy kevesebb a szőr.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #186514 üzenetére
Én is sokáig gondolkodtam, de tudtam intézni egy 50%-os árat, de így se 2 forint...
Totheground: Engem az arc nem zavar, az szeretem is, jó kint tudom más a divat. Viszont régen hátamon nem volt, ott is elkezdett, vállamon 0 volt ott is van már, mell has az full szőrös, mindig borotválni mindenhol kib@szott unalmas és idegesítő. Szóval januártól rámegyek az egész felső testre kivétel az alkar...
Illetve tényleg ennyire kellemetlen? Közbe az oké, de utána is?
icecave: Nem is tudtam már van ilyen orvos is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #186514 üzenetére
Majd holnap megmondom a részleteket Nem 13-at, annyit sajnálok rá. Szembe jött egy ezüst 12 PM, annyiért nem hagyom ott az illetőnél.
Más, ismer valaki orvos-mereorológust? Nem nagy a választék, kevesen foglalkoznak ezzel, de a frontérzékenységem kezd olyan méreteket ölteni, hogy ha ez így megy tovább, ebbe fogok beledögleni.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nord_ #186512 üzenetére
Az sokkal, sokkal gyengébb. Nem véletlen, hogy a lézeres kezelést csak bőrgyógyász csinálhatja.
@Black: egyrészt mert nem tervezek szakállat etc hordani, a csajok se szeretik annyira, plusz mivel erős és sötét az arcszorom, lehetetlen igazán “tiszta” eredményt kapni a borotvával, kétszer szőr ellen borotválva is úgy nézek ki, mintha már borostás lennék és 2-3 órával később az is vagyok, ami elég idegesítő.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #186509 üzenetére
Én januárban kezdem, 8 alkalmas, vagy 1.5 év, de így nem valami biztató akkor...
Mondjuk az arcodat minek szőrteleníted?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Bakker, srácok, ha bárki gondolkozik lézeres szőrtelenítésen, sokszor fontolja meg. Ez a szar sokadszor is k*****a fáj… és még van 4 alkalom (arcon 10)…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest