- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorcsi
veterán
válasz
Norbi. #187397 üzenetére
Ok, ha a rendszeres iphone hasznalok szerint ez jo arazas akkor elfogadom
X-en gondolkoztam meg el...
Bar annyira iphone-val nem vagyok kepben, h mivel tud kevesebbet
100-130ig mi a legjobb valasztás ?Egy akksi csere amugy ezekben kb. Milyen arakon van ?
TechN7ne:
Milyen normalisabbra gondolsz ? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
lorcsi #187394 üzenetére
Ennyi kell ,hogy legyen az ára egy leharcolt 90% alatti 64gb-os Xs-nek ,ezen nincs min csodálkozni.
Az is lehet ,hogy volt már benne vlmi cserélve vagy herélve ,az biztos már most ráfér egy akkumulátor csere ami + költség.
Én ilyenekért nem adnék pénzt ,inkább gyűjtögetnék hozzá és vennék egy normálisabb készüléket. -
Norbi.
őstag
válasz
lorcsi #187396 üzenetére
Az egy kivételes vétel, szerintem a 100 nagyon jó ár egy Xs-ért, ha alapvetően rendben van.
8asokat adnak 60-70ért, sima X megy 90körül, Xr is 90-100, SE2020 szintén 90 körül, szóval az Xs 100as ára nagyon rendben van szerintem. Kamera kicsit gyengécske, bár nappal nincs vele gond, inkább csak éjjel, ezt leszámítva még mindig egy frankó telefon.
Ha beleszámolsz egy gyári (iStyle, iCentre stb..) akkucserét is megáll 125-ből. -
válasz
tothjozsi96 #187384 üzenetére
semmit nem néztem még, jó lenne valami hasznosat venni
-
szekra
addikt
Ki mire repül rá emagbf? Eddig nem túl jó a felhozatal.
-
Gergőke88
addikt
EMAG airpods tipp bejott. Igaz a pro-t adjak, de tudjuk az nem jó. Szóval nehogy bárki is megvegye
-
orbit76
tag
A kutty: [coton de tolear] padló fűtéssel kombinálva… van dolga rendesen.
-
válasz
tothjozsi96 #187350 üzenetére
Mondhatnám úgy is, hogy csak SE 2020 érdekel.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
-secret- #187349 üzenetére
Szerintem az esélyes hogy lesz, ennél jobb akciós Apple telefont nem igazán tudok elképzelni idénre. Arra emlékszem hogy tavaly jöttek hétfőtől kezdődően az akciók, és az iPhone a csütörtöki akciók között se lett feltüntetve, hanem ami este megjelent videó amit minden évben csinál az EMAG, ott mutatták be hogy hopp, lesz mégis iPhone.
-
válasz
tothjozsi96 #187344 üzenetére
SE 2020 lehetne idén is, Faternak kéne...
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187344 üzenetére
Sima iPhone 11 100k-ért soha nem lesz sehol ,még az Xr-t sem adnák oda annyiért.
SE más tészta ,az egy újrahasznosított széria volt mindig is ,régi alkatrészeket használtak fel picit frissebb chip-el.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
-secret- #187343 üzenetére
Nagyon reménykedem. De azon gondolkodtam ha lesz is, vajon mi? Tavaly 2020-as SE volt, az még oké hogy 100e-ért ment, de idén mi lesz? Előtte iPhone 8 volt, azelőtt SE, de ezt a 100e határt még nem lépték át sosem. Ezért gondolom hogy az iPhone 11 nem fog bekerülni, vagy ha igen annyira nem lesz jó deal mint ezek a telefonok a korábbi évekről.
-
Apple téren szerintetek lesz valami eMAG bf-en?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
#20749568 #187341 üzenetére
Tartalmas az biztos.
De itt nem ugy van mint otthon, a konyhaszekrenybol kicsapok 5-6 szorolapot es valogatok,ettermek minosege is hullamzo,egy normalis Olasz pizzeria van,de szombat este telthaz van,Pizza Hut meg stabil,es 15 perc alatt kesz.
Havonta 1x nagyon jolesikEgy nyomorult Gyrosnak is orulnek,de az sincs
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Gergőke88 #187328 üzenetére
Ja ja!
Akartam mar irni,de ma kerestem egy masik padot amin alhatok.En is ugy gondoltam,hogy nem kellene azt a penzt mar othhagyni,ha fel lett ajanlva!
Mondjatok mar par ertelmes helyet,(ne hajlektalan alapitvany)
Akiknek barmennyi jol jon!
En is lemondok rola a javukra.
Pedig megmutattam volna milyen k@vakra koltottem -
r3dsnake
nagyúr
Ideje váltanom a leharcolt S1-es Watchról. Találtam egy Nike S4-et, 100% akkuval, fóliásan, dobozzal, tartozékokkal, 65-ért. Ennyiért szerintem megéri a váltás.
-
TechN7ne
nagyúr
H&M-ben a kézfertőtlenítő felmarta a vasat
Gergőke88
Nem kaptam választ -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #187321 üzenetére
Nálunk sincs semmi komoly. Az emberek úgy ebédeltek beltéren krákogva mintha mi sem történt volna.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #187314 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #187314 üzenetére
Mindjárt megadom az enyémet - védelmi díjért.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
TechN7ne #187308 üzenetére
Legyel vagany!
Most ne egesd be magad!
Gondolom a dollar sem jelent gondot.
Orommel fogadom!Krisztian Marosi
DO71SCRZ00000021302030004984
Swift: SCRZDOSDXXXRevolut is johet, vagy ha ragaszkodsz a Magyar szamlahoz,kihivas a nemzetkozi,akkor szolj!
Awierot: ja ja megeloztel, csak nem volt idom irni!
-
icecave
nagyúr
válasz
cipofuzo87 #187307 üzenetére
Attól függ, milyen kell. Telekomnál van most csomó fajta, én megvenném egy feltöltőkártyával ott: [link]
-
Gergőke88
addikt
Nem lehetne, hogy végre egy modi kirakja innen a topikból?
Már megint amit művel és ír...
-
cipofuzo87
tag
Mostanában mennyi az átfutási ideje egy Iphone 13 Pro beszerzésének? 10 napja adtam le az előjegyzést rá istyle-éknál, de még semmi infó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
(ex)Cat #187303 üzenetére
De gondolom azt is olvastad hogy pl olyan beszél le akinek az anyjának egy 40 ezres Xiaomi alsó kategóriás botporszívója van, és azzal hasonlítja össze ezt a 120 ezrest, aminek ilyen alapon az értelme nulla. Olyan aki viszont már használt egy ilyet, meg előtte egy Dyson-t annak már tudok adni a véleményére.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #187297 üzenetére
Nekünk vmi elektromos, direkt állatszőrre tervezett vmi van. Nincs szőnyeg a házban. Hajat, szőrt, port jól felszedi, de a nagyobb dolgoknál elvérzik. 60k körül volt annó.
Ha már porszívó, ha valakinek van jó tapasztalata robotporszívóval, ami 1-2 cm küszöbön átmegy, azt örömmel veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PS Plus előfizetések
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!