Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Big_Boss #193089 üzenetére
Nekem is párszor beugrik, hogy a jelenlegi S4 rozsdamentes acél verziót már cserélném… nézegettem most Ultra-t, mert sokat sportolok, túrázok, így azért jól jön a plusz akku idő.. na de ebből a szempontból a Garmin még komolyabb
Főleg hogy sokszor sima automata órát is hordok, lehet a Garmin jobb választás, fizetés azzal is megy. Bár az új Fenix elég brutális áron megyNincsen komolyabb gond az iOS appal?
-
őstag
válasz r3dsnake #192670 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele.
Most 12 Mini van (bánom hogy akkor nem a Pro-t vettem), lehet akkor nem lenne bennem a csere utáni vágy de a Mini amit tud akksi terén, az katasztrófa. Most a 15-t kihagytam, megvárom mit hoznak szeptemberben és szerintem beruházok egy 16 Pro/Max modellre, attól függ melyik mit tud majd.
Mini után biztos fura lenne pl a Max, meg otthon van iPad is (11” M1 Pro), így a nagy kijelző elérhető netre, videóra, de az akku már elég fontos nekem is. -
őstag
válasz lorcsi #192557 üzenetére
Ha a védelmi pajzsot úgy érted, hogy más kártya számmal mennek végbe a tranzakciók Apple Pay esetén, akkor ez viszont igaz. Mikor hozzáadod a bankkártyát, a digitális verziója más adatokkal fog rendelkezni (kártyaszám) minden Apple eszközökön külön külön. Pl más a watch-on és a telefonon is az Applepay- es kártyaszám amit lát a szolgáltató akinél fizetsz ugyanazon fizika bankkártya esetén is.. De ennyi Semmi köze a Curve és társaihoz.
-
őstag
Sziasztok!
Használ valaki köztetek TENS, EMS masszázs készüléket? Tegnap láttam Aldiban, elég jó áron volt árukeresős árakkal összehasonlítva.
Páromnak sokat fáj a válla, nyaka, háta a sok üléstől, stressztől. Én szoktam masszírozni, de ér ez a gépezet valamit?
[kép]Nem tudtam hova írjak így bekérdeztem itt.
-
őstag
-
-
őstag
válasz gyuromoj #183990 üzenetére
Én karácsony óta használom a Minit, szintén i7-ről váltottam. Eléggé jelentős volt az ugrás
Mai napig imádom, két napot is el ketyeg nálam, fontos szempont volt a kis méret, mivel otthon iPadet használok.. nem akarok a zsebembe egy tepsit..
Jo kis telefon, és azért nem is olyan pici..
Használd egészséggel! -
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, van egy gyári bőrtokom amit az iPhone 7-hez vettem. Teljesen jó állapotban van, és mivel telefont cseréltem, gondoltam eladom, annál többet ér, mint hogy a szekrényben legyen.
Ez a tok passzol a 8-ra és az új SE-re, igaz? -
őstag
válasz B-L-A-C-K #181271 üzenetére
Egy kérdés lenne a Pitaka tokhoz..
Használod te hozzá a Pitaka autós tartót töltővel? Mennyire megbízható, tartja a telefont rendesen?
Tetszik maga a rendszer, egyszerű, egykezes használat, ahogy láttam lehet forgatni is a telefont.
12 széria esetén is kell fémlap? Vagy ez a tokba van építve? -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest