Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Mac re milyen játékok vannak még ,van vlmi lista ahol utána tudok nézni?
Ahogy látom az 5500xt t alá becsültem RX580 szintel mert van rá eset ,mikor a 1660 Super t is beelőzi...Nem szeretnék rajta játszani csak munkára vettem ,de azért letesztelném mennyire hasítanak a játékok is, ha minden jól megy ma este fogom kibontani a cuccost ,3 napja csak takarítunk.
tboldi
Steam van Mac re ?
Ne őrjíts![ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #184990 üzenetére
App frissítésnél a szöveg ez. Én minden nap ráfrissítek AppStore-ban van-e frissítés - ezzel van hogy 1-2 nappal korábban megérkezik mint hogy a telefon jelezné magától.
To all: Plz ne csináljatok hitvitát ilyen piszlicsáré témából, mint az oprendszer nyelve.
Ennél intelligensebb társaság ez.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
TechN7ne
nagyúr
válasz nikilauda #184977 üzenetére
Fürdőszobába 2,5 es van építve a bojlernak és a konyhába is szintén ,ezeken kívül a lakás többi részén 1,5 es kábelek vannak csak behúzva.
Mindenesetre köszönöm a választ ,
tothjozsi96
Ne haragudj ha néha kicsit nyers vagyok ,nem állt szándékomban felhúzni[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
válasz TechN7ne #184976 üzenetére
A kolléga nem részletezte a válaszát, hogy egy nem szakmabeli is megértse.
A lényege, hogy ha olyan készüléked van ami 16 Ampert( kb. 3,5 kilowatt)vagy többet venne fel, akkor a másfeles vezeték kevés lesz. Pl én dugaljakhoz 2,5mm2 keresztmetszetűt húztam be.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184967 üzenetére
Utánajártam és a 1,5 es vezetékek a teljesen megengedett minden háztartásban ,sőt ,szinte mindenhova ezek vannak beépítve még az új építésű lakóparkokban is ,szóval nem vágom miről zagyválsz.
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #184974 üzenetére
Igen, abszolút megéri háromszor annyit fogyasztania a Hajdunak, teljesen környezettudatos megoldás lett volna az az opció, imádnám, ha év végén azt kéne számolnom, hogy a bojler miatt nem áll túl jól a szaldó (most meg azt fogom számolni, meddig tudok a klímával fűteni a többletből).
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #184972 üzenetére
Miért kellett volna kivárnom, hogy tönkremenjen? Addig fizessek vezérelt áramot, míg a nappalit bőven megtermelem a napelemmel? A Hajdu meg zabál, évekre visszamenőleg visszakerestem, mennyit evett, évi 2200 kWh simán megvolt, most az Ariston naponta 1,6-1,8 kWh-ből röhögve elvan (úgy, hogy most pluszban viszem ki a kölöknek a forró vizet, mert egy kismedencében pancsol délutánonként és bekeverjük neki langyosra a vizet, aztán este nyilván fürdés, nekem még sokszor nap közben is zuhany...).
Nem kell meggyőzni, hogy rosszul döntöttem, jó pár hónapig osztottam-szoroztam, oka van, miért lett nálunk az, ami. -
tothjozsi96
addikt
válasz madgie #184971 üzenetére
Az hülyeség ami oda van írva, nem a saját igazam akarom hajtogatni, de hogy lehet hogy nálam az 50 éves szintén Hajdú bojler nem fogyaszt annyit (4 főre levetítve, fürdőkádban fürdünk), mint egy új Z120-as, amiben az enyémmel megegyező, 1,8kW teljesítményű fűtőszál van? Valahogy nem áll össze a kép.
Én azért lehet hogy kivártam volna míg tönkremegy a jelenlegi Hajdu, fingért-hugyért el lehet adni, vagy ha ismerősnek adod tovább akkor ő még jól is járhat vele.
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #184964 üzenetére
Nem őrülten sok, a 120-as Hajdu fogyija a gyártó szerint is ennyi. És ja, a 100 literes Aristonból nem fürdik a 4 tagú család, de négyen se vagyunk, meg nem is mindenki fürdik, én pl zuhanyozni szoktam... ja és azt is írtam, hogy hibrid hőszivattyús, magyarul 2-3 CoP-val fűt 53 fokig, ami "némileg" gazdaságosabb, mint a fűtőszálas megoldás (ráadásul nem is fog annyira vízkövesedni).
Nem azt írtam, hogy ultimate megoldás (pl hangosabb és hűti a környezetet is, nekünk ez a kamrában egyáltalán nem gond, sőt), azt, hogy nekünk, a mi szokásainknak talán ez jobb lesz, mint a fél áramfogyasztásunkat elfűteni egy hagyományos Hajduval (8 éve azt csináltuk). -
TechN7ne
nagyúr
válasz radi8tor #184966 üzenetére
Több maszek csapat is 1,2 misi körüli árajánlatot adtak az egész lakásra
tothjozsi96
Annyira nem vágom ezt a részét lehet nem mindenhova csak 1,5 es kábel került ,de garanciát és teljes körű felelősséget vállaltak mindenre hivatalos forrásból ,ez a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #184965 üzenetére
Aha, tehát akkor az ELMŰ emberei tudnak a legjobban villanyt szerelni, ezért húztak mindenhova 1,5-es vezetéket? Hogyha majd bedugsz egy porszívót és látod a használati utasításban hogy csakis 16A-es biztosítékról üzemeltethető, akkor ne dugd be és ne használd, mert 1,5mm2-es vezeték a szabvány szerint nem üzemeltethető 16A-es biztosítékról.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184958 üzenetére
Hivatalos elmű által kiosztott villanyszerelő csapat csinálta az egész lakást ,csak az volt 1,7 millió ,találtunk volna sokkal olcsóbban is maszek leszerződött villanyszerelőt de a 1,5 éves gyerkőc miatt nem mertünk kockáztatni ,árammal nem játszunk inkább.
Festőt sem volt könnyű találni sürgősen ,így ők is többe kerültek a keletinél ,biztosan van nálunk is 2 Fi-relé ,ezt a részét annyira nem vágom mert nem értek hozzá.
Festőkkel le van szervezve ,hogy visszajönnek glettelni ,javítani és festeni az ajtó és ablak csere után ,az benne van az árban.
Kinti doboz elég nagy ,legalább 1 méter magas és félméter széles ,bele került egy digitális és egy normál óra.Apróságok is sokba voltak ,szinte mindenhova vízálló ,csapfedeles ,gyerekzáras konnektorokat rakattam ,színes és díszes LED mennyezeti lámpák + volt ahova a falra is rakattunk ,elég jól néznek ki távirányítóval lehet őket vezérelni.
madgie
5 éves 120l es Hajdu bojler van a fürdőszobába ,eddig még hibátlan. -
tothjozsi96
addikt
válasz madgie #184961 üzenetére
Azért nem kell kiköttetni mert nincs rá szükséged. Hogyha később kitalálod te, vagy bárki hogy mégis csak kell, vagy ha eladod az ingatlant, értéknövelő is lehet hogy van éjszakai áram és nem kell nulláról kiépíteni.
Azért maradjunk annyiban hogy az okos bojlerben is ugyanolyan 1500W fűtőszál van, innentől kezdve nálam megbukik a képlet. Oké, megtanulja a szokásaid és biztos hogy jobb hatásfoka lesz, de az a 650kWh/év az szerintem egy nagyon optimális eset, hogyha egy 4 tagú család fog kádban fürdeni, akkor nem lesz már ekkora difi a régi és az új között. Illetve nem szabad elfelejteni hogy egy Hajdú bojlerhez fillérekért kapni bármit.
Nálunk évi ~1800kW megy el, és ez egy 50 éves Hajdú bojler amit folyamatosan karbantartok, évente vízkőtelenítve, 120 literes. Nem tudom te mekkora bojlert használsz, de az a 2500kW az elég sok, persze függ a tartálytól is. De ha 120 literes, akkor az rengeteg fogyasztás lesz.
-
Rage47
veterán
Mit szóltok a Pegasus ügyhöz?
-
madgie
titán
válasz TechN7ne #184955 üzenetére
Én most fogom kiköttetni az éjszakai (vezérelt) áramot, egy egyszerű “buta” Hajdu bojler tök jól elvan róla, de amint valami okosabb, energiatakarékosabb bojlert raknál be, az utálni fogja a lekapcsolgató áramot. És amúgy hiába drágább a nappali áram, ha a 2200-2500 kWh/év fogyasztású Hajdu helyett valami fele-harmada annyi fogyasztású cuccot raksz be (Ariston hibrid hőszipkásat raktam fel, kb 650 kWh/év lesz a fogyasztása).
Oké, itt napelem is van, annál sincs értelme a vezérelt áramnak, legalábbis míg szaldó van. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #184959 üzenetére
Ja, és alkalom nyílik a szoba színének megváltoztatására.
⭐ Stella
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #184955 üzenetére
Több millió? Mondjuk festéssel és gletteléssel együtt az már úgy más. Igény függő, de mekkora lakáselosztó doboz került fel? Én 24-est raktam, minden szerelvényt cseréltem, 2 Fi-relé van, egy az épületnek, egy a vezéreltnek. Szerintem mindennel együtt egy 100-asba megállt a történet. Mondjuk az igaz hogy nálunk nincs 20 dugalj egy helyiségben és a gyenge áramot nem véstem be, de szerencsés a ház elosztása, válaszfalak alsó sarkait átfúrtam, 20-as cső és bármi átmegy benne, mindenhol rátakar a szekrény, nem látsz sehol sem szaladni kábeleket.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184947 üzenetére
Nálunk égett alumínium vezetékeket húztak ki a falból ,nem volt semmi...
Volt vésés ,csövezés ,mindenhova új 1,5 es réz kábelek vezetve ,külső doboz ,éjszakai áram a bojlernek ,belül minden szükséges kapcsoló ,biztosíték teljesen új lett + fi relé.
Aztán jött a glettelés mindenhol (70nm es lakás) ,festés ,új csillárok ,lámpák (led) ,Schneider konnektorokat és kapcsolókat vettem mindenhova ,több millió forint elment a felújításra ,most meg megy a takarítás ,pakolás mindent a helyére.
Az egész lakást újra kell kábeleznem a műszaki cikkeknek ,tv k nek konzol a falakra stb. ,nem semmi munka. -
-
tothjozsi96
addikt
válasz tboldi #184951 üzenetére
Igen, azok nagyon jó gépek! Én se akartam cserélni a T520-at, csak nagyon fájt a szemem a kijelzőtől. Bizonyos fényerőszint alatt elkezd vibrálni, ami szabad szemmel nem látható de szépen elkezdi fárasztani a szemet. Sehogy se tudtam úgy állítani hogy nekem jó legyen, végül eladtam. A T560 kijelzője nagyon szép, csak hát semmilyen más téren nem tapasztalok előrelépést. Nem mondom hogy rossz az i5-6300u, de megnyitsz jó pár lapot a Chrome-ban és ennyi, vége van. A Thinkpad topikban nem nagyon értették miről beszélek, valószínűleg az az oka hogy két asztali gépem van, egyikben i7-8700 másikban i7-10700K processzor van, azokhoz hasonlítom valójában. Nem tudom nem ezekhez hasonlítani, zavaróan lassabb.
-
r3dsnake
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184949 üzenetére
En direkt 20-as es 30-as ThinkPadeket neztem, X, T, W es L szeriat, az olvasottak alapjan ugy latom, nem dontottem rosszul.
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #184948 üzenetére
Rosszat linkeltem, ez a MBP van nekem, az alapmodell a 15 inchesek kozul.
-
tothjozsi96
addikt
válasz tboldi #184948 üzenetére
Király gép! Nekem volt T400-am, patika állapotú. Az kegyetlen volt, bánom hogy eladtam.
Volt T520, és most van egy T560. Sajnos ezt a T560-at szeretem a legkevésbé, elképesztő lomha. A T520-hoz nem hozott semmilyen előrelépést, sajnos. Ezek az U-s procik halál gyengék, semmire se jók böngészésen meg excel táblákon kívül, sajnos.Igen, IPS kijelző sokat dob egy ilyen gépen. Az a baj ilyen gépekhez akkut venni.. Az is olyan hogy vagy van egy kis szerencséd és elcsípsz valahol egyet, vagy borzasztó sokat rá kell költened. Ismerősömnek vettem most apróról T420-at, elküldte a srác gyárilag szar akkuval, írtam hogy mi ez.. És akkor bevittem személyesen az akkut, hogy majd ők kicserélik, ez volt 3 hónapja, az ilyen embereket kib@sznám az oldalról, és arca nem rebben, nem is érdekli a dolog. Szó szerint sz@rik bele. Természetesen ott is lehet venni utángyártott akkut, csak azért jobb lenne egy Pana vagy Sanyo gyári akku.
-
tboldi
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184944 üzenetére
Garazsgepnek vettem diagnosztikazni, meg alkatresz adatbazisokat es szerelesi utmutatokat nezni, hogy ne a draga MacBookot kelljen befogni, de tobbet foglalkozom vele, mint azt eleinte gondoltam.
Csak 8 GB RAM-ot akartam belerakni, ehhez kepest lett 16 GB 1600 MHz-en (ez a max, amit tamogat), raktam bele egy 500-as SATA es egy 250-es mSATA SSD-t, es legutobb egy IPS kijelzot is a fako TN helyett. Elindultam a lejton, meg egy ujjlenyomatos palmrest kellene.
Az aksi bar csak 66%-os, de 9 cellas, ugyhogy igy is bir meg 3-4 orat, egyelore nem terveztem ujat venni, meg a burkolat is csak kopott itt-ott, de nem torott sehol, igy az is marad.Mosti is epp errol gepelek, azert nincsenek ekezetek, US kiosztas.
Tudom, por van.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz GreenGoblin #184945 üzenetére
Nálunk se volt 2 éve még kiépítve a védőföld. Ki lehet azért okoskodni, például villanybojlerhez vagy vizes helyiségbe biztosan húztak be valamilyen védőföld szerepet ellátó vezetéket. Hogyha Alumínium vezetékekkel szerélt még a ház/lakás, akkor piros színe lesz. Na, a bojlertől valahogy elhúzod ezt a vezetéket a legközelebbi kötődobozba, onnan viszed tovább ahogy csak szeretnéd. Nálunk volt földelés a mosógépnél, én onnan húztam el minden fele.
Természetesen ez nem földelés, hanem a villanyóránál közösítve van a nulla a 'védőföld'-del, ami ugye nincs, de mégis elvezeti ezeket a statikus kisüléseket, meg ezeket a csípéseket, bizsergető dolgokat.
Nálam APC elosztók vannak, behúztam a mosógép dobozából a védővezetőt, utána már az APC elosztó is mutatta hogy már földelt aljzatba van csatlakoztatva a hosszabbító. Öreganyáméknál sincs földelés, ott is ugyan így van, az ilyen 1970-es években épület családi házak zöme ilyen, ami még nem lett felújítva.
Azóta lekerült a régi fadoboz és szabványosítva lett, már van leverve földelő szonda.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GreenGoblin #184940 üzenetére
Én is tboldi tol kaptam a megmentő tippet ,EZT a kábelt rárakod a gyári adapterre és le lesz földelve + jó hosszú is lesz a kábel ,jó cucc.
Régen gyárilag járt ez hozzá ,manapság meg sajnos már lespórolták. -
GreenGoblin
őstag
válasz tothjozsi96 #184944 üzenetére
Nekem Yoga-m van ne az csinálja. Thinkpad X Carbon vagy mi a neve olyat akartam venni de az drága nagyon. Az Air olcsóbb volt. De fura kimondani, Apple termék olcsóbb.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #184941 üzenetére
Vagy épp szívja el belőlem. 🤔
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #184940 üzenetére
Konnektorfüggő is szerintem, nálunk sem igazán érezni az újabb, porcelános Legrandokba dugva, de a régebbi, egyszerűbb, olcsóbb dugaljakban igen.
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #184937 üzenetére
Mert nincs földelés a töltőn a sima villásdugóval, csak extension cable-lel.
Volt egy 2015/16-os Airem, ahhoz még adtak ilyet, és azt is használtam, de a mostani 2017-es MacBook Próhoz már nincs kábel, a meglévőt meg rendes eladóként adtam tovább az Airrel együtt. Úgyhogy azóta engem is "ráz". Bár vehetnék egy másikat utólag, de nem zavar igazából.
És az X230-as ThinkPad egyáltalán nem bizsereg.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #184937 üzenetére
A tápegységet húzd ki és dugd be fordított irányba a 220-ba. Van amikor ez segít megoldani a problémát.
⭐ Stella
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184934 üzenetére
Pontosan ,az miatt lett az egész felhajtás ,most lett kész.
tboldi
Tuti ,és nem csak a Macbook...[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184932 üzenetére
-
Ngtx
aktív tag
Uraim!
Budapesti tartózkodásunk alatt szeretnénk majd étteremben étkezni és szükségem lenne a segítségetekre ezzel kapcsolatban.
Nem az elit étterem a cél hanem az ár/érték arányban a legjobb ahol klasszikus kajákat lehet enni. Ezen a hétvégén Bp belváros is játszik, jövő hétvégén Budaörs és környéke jöhetne szóba.
apple user
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #184914 üzenetére
Utána olvastam és eléggé sokan panaszkodnak rá, hogy MS Teamssel nem működik megfelelően.
Pl nem lehet mikrofont némítani érintéssel vagy a meetingbe belépésnél rendszeresen 100% hangerővel indít.
Asszem' ezt akkor elnapolom.⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szakik!
AirPods Pro-t honnan érdemes venni manapság? Ebben a nagy melegben elég kényelmetlen órákig a fülest magamon tartani a meetingeken. Gondoltam kiváltanám AirPods Pro-val
⭐ Stella
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Norbi. #184909 üzenetére
Szenvedek folyamatosan az M1 el zeneszerkesztés alatt ,Cubase ,Logic ,de még az uad plug inok is sz@rakodnak.
Először i5-ös iMac volt az alternatíva aminél az M1 chip sok szempontból jobb ,ezért variáltam ,aztán sok keresgélés után rájöttem hogy az i7 es változatban 10700k van és 8gb os gddr6 os 5500xt ,így nem volt kérdés hogy rászánom még azt a pár százezret és őt választom ,így az M1 ellen sem vagyok nagy hátrányban és a munka progikat is 100% osan használhatom minden bug és hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #184903 üzenetére
Ramot bővítettem puton pénzért ,már itthon is van 32gb mert ma vettem át az Aqua-ban...
5500Xt egy RX 580 szint kb. ami ráadást 8gb gddr6-os kivitel ,simán jó FHD magas beállítások mellett játékra ,de ez iMac amit munkára szánok és asztali felületre bőven elegendő ,sokkal több tartalék van benne mint egy Apple M1 grafikus vezérlőben.
a 10. generációs 10700k t meg nem kell bemutatni ,nem kis pályás ,ha ismerős az első generációs i9 9900k ,na ez annak a fejlesztett változata jobb teljesítménnyel és hőfokokkal.
Maga az ára meg Apple ,semmi újdonság nincs benne ,ez ennyibe kerül ,ez az ára ,nem a bizonytalan emberkéknek találták ki akik a fogakhoz verik a garast és a spórolás a rögeszméjük.
Ez egy munkagép ,amivel az árát valószínűleg maximum 2 hónap alatt visszakeresem ,ezek mellett mindig is egy ilyen gépre vágytam ,amit összehoztam tisztességes munkából ,nem lopott pénzből.
Van már egy ARM alapú M1 Macbookom amivel nem igen tudom kihasználni a Pro Logic és az apollo hangkártyám uad adottságait ,de ezzel kifogom tudni 100%-osan mert még mindig a bevált munka programok az Intelt preferálják jobban.
Nem kell rosetta ,és nincs félig megírt programozás ,fullon használhatom a gépet egy bika erős cpu val ,kielégítő vga val egy gyönyörűszép 5k s 27 colos retina kijelzőn.
EnnyiGergőke88
Igen ,majd vlmikor 2026 tavaszán.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz tothjozsi96 #184903 üzenetére
Ennél lassan egy iPad jobban felszerelt és erősebb.
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #184902 üzenetére
Másodjára írod le hogy 5500 XT, ne nevettesd már ki magad. Szerinted az jó? 2021-ben? 5K-ra? Full HD-ra is kevés, nem hogy 5K-ra. De ok, azt mondod nem akarsz játszani, de akkor is, nem munkára való, innentől nem tudom máshogy tekinteni csak úgy hogy játékok alatt szarra se lesz jó. Illetve azért az az 5,1Ghz is remélem tudod hogy csak 1 magra értendő, az összes többi 4,7GHz-en fog járni. De azért a 950 ezer forintos ár mellett nem tudok elmenni úgy hogy egy 512GB-os SSD került bele és 8GB RAM, oké hogy cserélhető de ez már az év vicce, elméletileg ez a legkomolyabb kiszerelés belőle, ha jól gondolom, és beletesznek 8GB RAM-ot, nem is értem ki gondolta ezt komolyan és ki az aki ennyi pénzt ad egy ilyen felszereltségű gépért..
Az is rendben van hogy ez Apple és nem a Microsoft operációs rendszere fut rajta, de 1 millió forintról beszélünk és beletesznek 8 GB RAM-ot, mesébe nincs ilyen, komolyan.
Abban egyetértünk hogy esztétikailag az újabb széria már viccparádé, persze tudom sokaknak meg nagyon elnyerte a tetszését.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ittakary #184900 üzenetére
8magos 16 szálas 10700K ami 5,1Ghz ig boostol + 8gb os gddr6 os 5500xt vga...
Nagyon nem volt elhamarkodott ,jelenleg a legjobb választás aki nem akar magának ilyen színes és óvodás ,ragasztott matricás iMac et venni ,hanem egy komoly gépre fájt a foga.
Ezzel a konstrukcióval úgy elleszek legalább 5 évig ahogyan illik ,még PC fanatikus szemmel is nézve tökéletes választás 2021 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest