Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Lali-213 #35761 üzenetére
A nyomásérzékenységet a gyári tudja csak. Van több jó kínai, pár napja volt szó róla, ha együtt tudsz élni a nyomásérzékenység hiányával. Vagy alternatíva a nem noname termékek közül a Logitech Crayon, drágábban, ugyan csak nyomás érzékenység nélkül.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Noxy
veterán
válasz Lali-213 #35920 üzenetére
Marad az eredeti, a szerkesztett képet meg menti az előzményekbe, amit újra hozzá kell adni a megosztott mappához.
Tesztfotó, próba cseresznye.
Nem a tengerpartos megismételhetetlen fotóval kell kísérletezni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Parson
addikt
válasz Lali-213 #36287 üzenetére
Hello. Ezzel a konverzióval én egyáltalán nem foglalkoztam még - én a gyári Jegyzetek appot egyáltalán nem is használom, pont a google fontossága miatt - nincs szükségem külön tárolni dolgokat, így is van 2 privát meg egy céges google account-om, ez nekem igy is böven elég.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
veterán
-
Flashback
addikt
válasz Lali-213 #40151 üzenetére
Közben megkerült hozzá minden belépési adat.
De valami távoli konfiguráció is be van állítva. Gondolom mert céges. Így egy ponton nem enged tovább az initial setupnál.
Most megpróbálok egy Restore-t. Backup nélkül. Hátha ez kitöröl mindent és új eszközként be tudok jelentkezni...[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
-
Flashback
addikt
-
Drenadar
veterán
válasz Lali-213 #40519 üzenetére
azt még nem próbáltam, viszont amit kipróbáltam hogy rádugtam egy usbc - jack átalakítót, és azt se jelezte... lehet meghalt az USB port? most így pont akkor mikor lejárt a garija?
frissítés : Nah kikapcsoltam (félve) úgy hogy rá volt dugva, és elindult a töltés legalábbis az ikonon ott a villám jel.
hurrááááá nem kell szervizbe vinni. de azt hittem hogy ez csak az androidra jellemző hogy néha ki kell kapcsolni (ez egy éve nem volt, vagyis a frissítésekkel újraindult végül is)[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
-
Breaker
tag
válasz Lali-213 #42382 üzenetére
Csatlakozom a Spigenhez, nekem 6 éve van a telomon es megmentette a telomat amikor a vácin a kocsi tetjéről lerepült (mert ottfelejtettem). Persze fólia is volt rajta és igy konkrétan esztétikai hibája sem lett a telonak.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
-
Kikike
tag
válasz Lali-213 #42625 üzenetére
Azért eléggé necces egy gyártó által deklaráltan eltávolíthatatlan alkatrészt fogyóeszköznek titulálni.
Abban az időben mikor egy mozdulattal pattintottad le a telefon hátulját és cserélhetted az aksit helytálló lehetett az idézett mondat. Most inkább bicskanyitogató.
de inkább offba is tettem, mert felesleges ezen háborogni. -
zioncsabi
tag
válasz Lali-213 #42815 üzenetére
Nem tudom… lehet, hogy arra gondolok
Amugy valamiert megiscsak belepve marad mostmar. Amikor visszakapcsolt a tablet, akkor a frissites elotti tabok sem voltak meg. Masfel nappal kesobb kesobb kerultek vissza. Azota nem is kell minden alkalommal ujra beirnom a jelszot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest