Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Új vagyok az iPad területen, a hétvégén vettem itt egy 6-os szériát. Rajzoláshoz kellene majd vennem egy tollat, ezért ajánlásokat kérnék tőletek, hogy van-e jó alternatíva az Apple Pencil helyett? Van olyan funkció amit csak a gyári toll tud?
köszi előre is.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Fotók alkalmazásban létrehoztam egy megosztott mappát és tettem bele jó pár képet. A feleségem iPadjén szépen meg is jelennek. A kérdésem az lenne, hogy ha szerkesztem a megosztott fotót a telefonomon, akkor az frissül az iPaden is vagy marad az eredeti?
-
Lali-213
senior tag
válasz laciba77 #35985 üzenetére
Szia,
Ugyan nekem egy iPad 6-os van, abból néztem ki neked adatokat. iPadOS 15 van rajta: iPadOS 6,73 GB + rendszeradatok 3,09 GB, vagyis közel 10 GB-t foglal.
Ha szükséged lenne a GPS-re, akkor mindenképp a cellular verziót kell venned, a wifi only nem tudja ezt megadni neked. Ha nem pakolod tele képekkel, offline zenékkel, akkor szerintem elleszel 64 GB-on. -
Lali-213
senior tag
Szia,
Nekem ugyan nem iPaden, hanem iPhone-on vannak a céges alkalmazások, de ott úgy van, hogy egy Microsoft Intune vállalati portál engedett hozzáférni a belsős appokhoz és programokhoz. Ha VPN-re akarok csatlakozni (laptopon), akkor az Authenticator segít az azonosításban.
-
Lali-213
senior tag
Az iPhone topicban jött fel az időjárás app kérdéskör, hogy iPadOS-en miért nincs. Talán a 16(.1) elhozhatja: [link] utolsó bekezdése.
-
Lali-213
senior tag
válasz sityupityu #40124 üzenetére
Ha már az URL is tartalmazza a rumor szót, amit linkeltem így kezdtem gyanakodni, hogy nem feltétlenül kell készpénznek venni a leírtakat.
-
-
Lali-213
senior tag
válasz Flashback #40173 üzenetére
Csak úgy legyalulni a rendszert és újratelepíteteni, mintha "új" lenne szerintem nincs mód. Ha neked megéri a 40 dolláros költséget, tehetsz vele egy próbát. Megnézted hogy a használt iPadek mennyiért mennek mostanában HA-n? Lehet akár venni egyet onnan is, minimális különbséggel. Esetleg egy újabb kiadásban.
-
Lali-213
senior tag
válasz spiritmate88 #42613 üzenetére
Szia,
Sajnos nem, mert a Udemy applikáció csak iPadOS 15 vagy újabb verzióval működik. Ez az iPad mini pedig csak 9.6.3-ig frissíthető.
-
Lali-213
senior tag
válasz Kikike #42622 üzenetére
Kicsit részletesebben a garanciáról:
A jelen jótállás nem terjed ki: (a) fogyóeszközökre, például az akkumulátorokra, illetve az olyan védőbevonatokra, amelyek jellegüknél fogva egy idő után elkopnak, kivéve akkor, ha anyag- vagy gyártási hiba okozta a meghibásodást;
-
Lali-213
senior tag
válasz WhiteAngel89 #42693 üzenetére
Szia,
Ezek közül valamelyik?
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Hogy felesleges vagy sem, azt megmondani én nem tudom. Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.
Kellemesebb a nagyobb kijelzőn tartalmat fogyasztani, az biztos. A lányon pl. nagyon szívesen nyomkodja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest