Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 14:07:28

LOGOUT.hu

iPad topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5051) Wolfan


Wolfan
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Ma lettem boldog tulajdonosa egy Ipad 4 32gb+3g tabletnek A1460.
Itt a fórumon vásároltam egy megbízhatónak tűnő sráctól, használtan, garancia nélkül.

Beleraktam egy Telenoros kártyát, SIM feloldás után az írja hogy nincs szolgáltatás.
Kb.3 perc múlva megtalálja, hogy Telenor HU,előtte 5 teli fekete pötty. A végén pedig egy nagy "E" betű,
pedig az LTE engedélyezve van.

Ugyan ezzel a kártyával a Galaxy S3 hasít mint a villám H+ sebességgel.

APN elvileg jól be van állítva, de mégsem működik a mobil net, sőt időnként fogja magát 1 fekete pötty mellett megjelenik 4 fehér, majd kiírja hogy nincs szolgáltatás.1 perc múlva megint megjelenik a Telenor HU felirat teljes jelerősséggel.

A 8.1.2-es szoftver van rajta.

Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Lehet hogy jól bevásároltam egy hibás darabot?

Köszönöm előre is!

(#5052) Totheground válasza Wolfan (#5051) üzenetére


Totheground
addikt

Valszeg cellahatáron vagy és ezért néha megfoja a jobb hálozatot, de gyengén (1 fekete 4 fehér pötty), egyébként meg visszaesik az edge-re, de stabilan (5 fekete). A GS3 milyen térerőt ír ki általában?

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#5053) Wolfan válasza Totheground (#5052) üzenetére


Wolfan
csendes tag

Úgy tűnik hogy max.-on van a GS3. (4 rovátka)

Viszont rosszul írtam mert stabilan a HSPA sebességet mutatja, időnként felvált HSPA+-ra.
Majd eset megyek be Pestre ott akkor elvileg kiderül hogy tud-e többet.(most egyébként Szigetszentmiklós központjában vagyok)

(#5054) erdoke válasza Wolfan (#5053) üzenetére


erdoke
titán

Az iPad 4 még nem tudja az összes LTE hálózatot, amin itthon szolgáltatnak. Pl. Telekomnál az 1800/2600 MHz-et ismeri, a 800-at nem. Utóbbi lassabb, de nagyobb területet fed le.

A legjobb aláírás a héten

(#5055) korpicschess


korpicschess
veterán

iPadhez létezik olyan toll, amivel lehetne értelmesen jegyzetelni, és az ára sem húzós? Gondolkozom, hogy lecseréljem-e egy Windows-os csodára.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#5056) legiaap válasza korpicschess (#5055) üzenetére


legiaap
nagyúr

[link]

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#5057) silmatauki válasza korpicschess (#5055) üzenetére


silmatauki
őstag

Esetleg mellé miért nem veszel mondjuk egy HP TC1100 Tablet PC-t? Olcsón (talán már 30 körül is) megkapod. Akkuval simán bírja a másfél-két órát, a 32 bites Windows 8.1 felhekkelhető rá (én is azt tettem), és azzal kifejezetten jól és gyorsan műxik, ha rax be egy 32-es SSD-t (én is így használom Wacom-ra). Jegyzetelésre, rajzolásra tökéletes, még GIMP-pel, Inkspace-szel is. Összehasonlíthatatlanul jobb a tollkezelése, mint az iPad-é.

(Droidos Wacom táblákat viszont nem ajánlok, mert ha komolyan rajzolni akarsz, akkor messze van a Windowstól. Én is szórakoztam Inkspace-szel a Wacom-os Note4-emen, de sebességben, használhatóságban közel nincs az SSD-s, Windows 8.1-es TC1100-esemhez, pedig ez utóbbi 11 évvel öregebb... nagy droidos Samu Note táblákon meg még sz@rabb)

Persze jó a Surface Pro 1 is, de még az is jóval 100 fölött van, nem beszélve az újabb modellekről. És az a 16:9-es képernyő az 1/2-ben elég felejtős egy 4:3-hoz képest...

[ Szerkesztve ]

(#5058) korpicschess válasza silmatauki (#5057) üzenetére


korpicschess
veterán

Igazából üzemidő a legfőbb érv, ami miatt van iPadem, és használom. Na meg amíg nem újítottam most egy Elitebookra addig imádtam is, de most már kevésbé használom, mert tükröződik a kijelzője, lassabb, korlátozottabb, stb...

Ezért is elgondolkodtató, hogy cseréljem valami 8"-os Windows-os holmira. Árban meg nem feltétlen kell lejjebb menni 70(-75) körül ér talán ez.
Igazából valszeg maradni fog, tök jó lenne, hogyha majd találok megoldást, hogy monitorként használjam, csak nincs még időm belemenni a témába, viszont a toll már régóta foglalkoztat, de gondoltam, hogy nem tudok olyan megoldást találni, ami igazán jó volna. 20$-t meg nem szívesen adok egy félmegoldásért (akkor inkább kevesebbet egy gyengébbért, de valamire használhatóért).

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#5059) silmatauki válasza korpicschess (#5058) üzenetére


silmatauki
őstag

"20$-t meg nem szívesen adok egy félmegoldásért (akkor inkább kevesebbet egy gyengébbért, de valamire használhatóért)."

A technológia* miatt nincs (és nem is lehet) normális toll iPad-hez, szerintem nem is érdemes próbálkozni. Azaz olyan szintű, mint egy N-trig vagy Wacom – és most csak a rajzolásról / írásról magáról beszélek, nem az olyan plusz feature-kről mint pl. a tollhegy letétele nélküli pozícióérzékelés (ez sehogy sincs támogatva iPad-es tollaknál) stb. Ne hidd el, ha a reklámok ezzel ellentétes dolgokat állítanak.

*:
- kapacitív érintőkijelző, ami nem reagál (igazán) pontszerű nyomásra, szemben mondjuk az ebből a szempontból jobb rezisztívvel
- LCD, azaz szemben a katódsugárcső + fényceruza kombóval, a képpont felizzásának idejének detektálásával sem lehet itt operálni, ami anno egész jól működött – még lassú gépeken (pl. C64-en) is. Az esetleges BT-s, Wi-Fi-s kapcsolatot sem emiatt használják egyes drága tollak, hanem pl. az esetleges plusz gomb, a tollhegy lenyomottsága, ill. annak mértékének jelentésére (ujjas touchok kiszűtése, ill. rajzolási vastagság beállítása)

(#5060) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

Sziasztok! Ez az első bejegyzésem ide, annak ellenére, hogy már legalabb két éve vám egy ipad2-es táblagépem! Viszont most felmerült bennem egy-két kérdés! Ugye egy ipad sem bírja örökké, egy idő után már nem jön hozzá frissítés, alkalmazások, lassabb lesz, aksi is egyre gyengébb... Az enyémmel még nem igazán adódtak gondok, de gondolkodtam rajta, hogy venni kellene egy újat! Az Air-t és az Air2-t néztem természetesen. Van köztük jelentős, érezhető (belső) különbség? Megéri még az első változatát megvenni?

Illetve: IPaden mivel tudnék videót rögzíteni miközben pl. játszom? Van erre valami program?

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

(#5061) Wlac válasza Kristof_94 (#5060) üzenetére


Wlac
Ármester

Az Air 2 plusz két giga ramja elég nagy fegyvertényező, főleg akkor, ha játszani is szeretsz. Ettől függetlenül az Air sem kapufa, de én az újabb változatra szavaznék.

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

(#5062) Kristof_94 válasza Wlac (#5061) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Köszi! És hol érdemes megvenni? Apple.hu?

(#5063) Wlac válasza Kristof_94 (#5062) üzenetére


Wlac
Ármester

Ebben majd valaki más tud segíteni, én nem mozgok otthon a hazai boltok kínálatában.

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

(#5064) silmatauki válasza Kristof_94 (#5060) üzenetére


silmatauki
őstag

Mindenképp az iPad Air2-t vedd, mindenképp megéri az ártöbbletet a 2GB RAM.

"Illetve: IPaden mivel tudnék videót rögzíteni miközben pl. játszom? Van erre valami program?"

Ha JB-elsz, és nem kell hang (annak a rögzítése játékok alatt tipikusan leáll), akkor a Display Recorder egész normálisan elmegy az Air2-n még az olyan top játékok alatt is, mint az XCOM: EW. Persze túl magas framerate-re ne számíts, és a játék maga is észrevehetően lassul a felvétel miatt (de nem lesz játszhatatlan). Van még egy JB nélkül is műxő képernyőrecorder, azt nem próbáltam – a DR-t az Air2-n teszteltem most az XCOM: EW-vel.

Ha viszont nem gond a kábelezés, akkor egy HDMI adapter + Game Capture HD a legjobb megoldás. Én ezt használom, tökéletes, persze nem olcsó a HDMI recorder, viszont újabban, most hogy a 60p-s változat is kijött, egész baráti áron van a régi, ami “csak” 30p-t tud.

Van még az AirPlay-s, kábel nélküli mirrorolás, amit deszktopos klienssel vehetsz, és azon rögzítheted. Ennek persze hátránya a soxor 1-2 mp-re is teljesen kihagyó kép, viszont van hang és nem lassul maga a játék, szemben a Display Recorder-es megoldással.

(#5065) Kristof_94 válasza silmatauki (#5064) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Köszi! Nincs jailbreak! Fifa15-t rögzítenék, nem tudom ismeritek-e! Csak már egy ideje tervezem egy youtube csatorna indítását és oda tennék fel fifa15 videókat! :)

(#5066) Ragnar95 válasza silmatauki (#5059) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Speciel vannak elég pontos tollak, amik direkt kapacitív kijelzőhöz vagy esetleg direktbe iPadhez készültek és tűhegynyi végük van, így azokkal tényleg pontosan lehet írni/rajzolni, bár nyilván egy Wacomtól messze állnak, de nem is ugyanaz a céljuk.
Viszont az olcsó vastag hegyű tollakkal valóban nem lehet pontosan írni, főleg a puha végűekkel.
A wacomnak van saját iPad tolla is, de nem is olcsó természetesen.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#5067) silmatauki válasza Kristof_94 (#5065) üzenetére


silmatauki
őstag

Ha tényleg komolyan gondolod a publikálást, akkor egyedül a HDMI adapter + Game Capture HD fog működni (különben senki se fogja nézni a csatid a gyenge minőség / rossz framerate miatt

(#5068) Hippo


Hippo
aktív tag

Sziasztok!

Adott egy LG LB650V Smart TV-m. iPad 3 és egy iPhone 5s.
Windows számítógép.

Felraktam az AirServer alkalmazást windowsra. A számítógép monitorjára szépen ki is dobja a mirror képet, de a Smart TV-re sehogy se tudom.

Tipp?

(#5069) silmatauki válasza Ragnar95 (#5066) üzenetére


silmatauki
őstag

"A wacomnak van saját iPad tolla is, de nem is olcsó természetesen."

Gyakorlatilag az egyetlen “előnye” a neve - azzal adják el, mert sokan azt hiszik, ha a Wacom gyártja, akkor biztos jó. Közel sem olyan jó, mint az igazi aktív tolljaik. Egyszerűen technikailag kivitelezhetetlen ugyanaz a pontosság, mint amit egy Wacom / Ntrig tollal elérhetünk, és akkor a plusz aktívtoll-jóságokról (tetszőlegesen vékony csúcs, nem kell bele tápellátás stb.) még nem is beszéltünk.

(#5070) Ragnar95 válasza silmatauki (#5069) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Tök másról beszélünk.
Senki nem grafikai munkára akarja használni az iPadet, papír és toll kiváltásáról van szó :))
Arra meg szerintem senki nem fog grafikus táblát használni...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#5071) silmatauki válasza Ragnar95 (#5070) üzenetére


silmatauki
őstag

Sima írásra is sokkal alkalmasabb egy aktív tollas rendszer. A kapacitív tollnál még a rezisztív is pontosabb (bár kétségkívül hosszabb távon fárasztóbb), sajna.

(#5072) silmatauki válasza silmatauki (#5069) üzenetére


silmatauki
őstag

"Gyakorlatilag az egyetlen “előnye” a neve - azzal adják el, mert sokan azt hiszik, ha a Wacom gyártja, akkor biztos jó. Közel sem olyan jó, mint az igazi aktív tolljaik. "

érdemes elolvasni a jelenleg kurrens Wacom Intuos Creative Stylus 2 (CS600PK)-ről írt user review-kat:

http://www.amazon.com/Wacom-Intuos-Creative-Stylus-CS600PK/dp/B00MNGIGMS

Már a vásárlói pontozás (2.5 az 5-ből) is sokatmondó, hát még a jelenleg 101 review, amelynek jó része negatív... Tényleg csak a név adja el ezt a tollat (meg az elődjét), közel sem jön az aktív tolljaikhoz. (Miközben kivétel nélkül minden “buta”, azaz képernyő nélküli aktív táblájuk (Wacom Bamboo series stb.) 4.5 pontot kapott az 5-ből, és a képernyős, $650 alatti modellek (Wacom Intuos Pro Pen and Touch Large Tablet, Wacom Intuos4 stb.) úgyszintén. Van “némi” különbség...

[ Szerkesztve ]

(#5073) Mister_X válasza silmatauki (#5072) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Egyetemen egy kiscsaj rajzolgatott valamelyik 7"-os Galaxy tabon egy sima kapacitv stylusszal és én csak pislogtam, mert egyrészről jól rajzol, másrészről az iPad mégiscsak egy iPad, azaz minimum ugyan azt a szintet el kellene érni vele.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#5074) oba


oba
addikt

ez bizonyos szint (tehetség) felett már ugyanmindegy mivel rajzol az ember...
elég csak YouTubeon megnézni hogy miket rajzol egy-két elvetemült az ipaden a procreate nevezetű appal
van olyan is aki szimplán az ujját használja, mert hogy az mindig kéznél van :)

(#5075) Süvi válasza korpicschess (#5055) üzenetére


Süvi
őstag

Adonit Jot Pro van nekünk.
Szépen lehet vele jegyzetelni, vékony vonalakat lehet vele húzni.
Ebay-en, aliexpressen van akciós is.

(#5076) silmatauki válasza Mister_X (#5073) üzenetére


silmatauki
őstag

"Egyetemen egy kiscsaj rajzolgatott valamelyik 7"-os Galaxy tabon egy sima kapacitv stylusszal és én csak pislogtam, mert egyrészről jól rajzol, másrészről az iPad mégiscsak egy iPad, azaz minimum ugyan azt a szintet el kellene érni vele."

Működget, működget, de nem az igazi. Aki egyszer az életében használ aktív Wacom vagy ntrig tollat még egy akár 11 éves hardveren is (az alább említett HP TC1100), az utána életében nem fog kapacitív vackollal szenvedni. Egy 100 dolláros Wacom kapacitív toll sem fog közel sem olyan minőségű, könnyűségű rajzolást / írást lehetővé tenni, mint egy aktív.

Apropó, a MacRumors-on most van sztori az Apple által az állítólagos iPad Pro-hoz tervezett állítólagos tollról. Persze, hogy saját, másokkal nem kompatibilis toll-implementációjuk lesz. Azaz azt nem lehet megcsinálni, hogy egy másik, nem Apple-gép tollját használod az iPad-en, miközben Wacomnál pl. simán megcsinálom, hogy a 2003-as TC1100 és a 11 évvel későbbi Note 4 tolljait felcserélem. (Bár a TC1100-es tollát kicsit jobban rá kell nyomni a képernyőre, hogy fogjon a Note4-en.) Vannak előnyei is a de facto szabványosításnak :)

Szerk: Ja, érdemes elolvasni a user kommenteket a MacRumors-cikk alatt. Szinte mindegyik hangsúlyozza, hogy nem az igazi a kapacitív toll, és nagyon kéne egy normális, aktív.

[ Szerkesztve ]

(#5077) erdoke válasza silmatauki (#5076) üzenetére


erdoke
titán

Kérdés, mikor hozzák ki azt a gépet, és mennyiért. Miatta nem vettem most Air 2-t, pedig speciális helyzet adódott, a főnököm rábólintott, hogy lecseréljem az Air-t (!).

A legjobb aláírás a héten

(#5078) silmatauki válasza erdoke (#5077) üzenetére


silmatauki
őstag

én nem várnék rá, mert jelenleg csak rumor-szinten létezik, az Air2 meg baromi jó gép (az Air-nél / Mini-nél kicsit gyengébb akku kivételével). Ki tudja, mikor jön ki a Pro, ha egyáltalán kijön...

(#5079) Mister_X válasza silmatauki (#5076) üzenetére


Mister_X
nagyúr

És az ilyen aktív vackok mennek droidos tabletekkel?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#5080) erdoke válasza silmatauki (#5078) üzenetére


erdoke
titán

Nekem már az Air 4-hez képesti gyengébb üzemideje is zavaró egy kicsit...

A legjobb aláírás a héten

(#5081) korpicschess válasza erdoke (#5080) üzenetére


korpicschess
veterán

Én csak néztem, mikor haver (igaz az 3G-s) Air-je, azt mondja, hogy kb. 8 alatt lemerül. Mondom az szép... Én 12-14 órákat szoktam iPad 4 wifivel tolni, igaz főleg PDF + net/fb, és ez már elmúlt 1,5 éves.

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#5082) focvis válasza korpicschess (#5081) üzenetére


focvis
veterán

Nekem az Air mindig elmegy 12 órát (90% Safari, 10% játék), de nehéz összehasonlítani mások használati szokásával - mondjuk csak a beállított fényerő miatt se.
A csúcs talán 15 óra volt, de nem akarok a nagyotmondás gyanújába keveredni.

(#5083) silmatauki válasza Mister_X (#5079) üzenetére


silmatauki
őstag

Csak a Samu Note-jaival (azok szintén szabván Wacomok, akárcsak a Note4), de azokat nem ajánlom – annyi pénzért már 1. vagy esetleg 2. generációs Surface Pro-t is kapsz, amin sok-sok nagyságrenddel jobb rajzoló stb. appok vannak.

(#5084) Mister_X válasza focvis (#5082) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nekem átlag tíz órát megy (általában auto fényerő, WiFi off, LTE on).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#5085) korpicschess válasza focvis (#5082) üzenetére


korpicschess
veterán

Nekem most kicsit hihetelen, amit az iOS 8.1.x kiír, 12 óránál jártam asszem tegnap, és még 28% vissza volt. Új korában minimum 15 órát elment nálam is, nem emlékszem már mennyi volt a legtöbb (de én nem játszok rajta, videót is viszonylag ritka, tényleg főként tanulás + böngészés).

A tollas tippeket meg köszönöm, ránézek Ali-n. Nekem főleg ilyen pdf-be belerajzollásra, írásra kell, szóval arra nem rossz szinte semmi. Úgy szoktam jelenleg, hogy kézzel nagyban megrajzolom, és lekicsinyítem. :DDD

Ezek a tollak karcolás szempontjából nem veszélyesek? Nem használok fóliát.

Ez pl. jól néz ki: [link]

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#5086) silmatauki válasza korpicschess (#5085) üzenetére


silmatauki
őstag

Azok tuti gyenge minőségű koppintások. Az eredeti kb. 5* annyiba kerül - http://www.amazon.com/Adonit-Point-Stylus-iPhone-Kindle/dp/B00931K1QK

Persze csodát az eredetitől se várj. Az egyetlen előnye, hogy átlátszó a feje, de ugyanaz lesz vele a nyűg, mint bármelyik másik kapacitív tollal.

(#5087) _Csaba_


_Csaba_
senior tag

iPad mini-t használ valaki rendszeresen GPS-re? Gondolkodom egy GPS vételét, és lehet egy iPad mini 3g-s praktikusabb lenne mint egy gps.

(#5088) silmatauki válasza _Csaba_ (#5087) üzenetére


silmatauki
őstag

JB-vel tökéletesen mennek a külső BT-s GPS-ek a GPStack GPS-szel. Gyorsan leteszteltem a 8.1.2-es rMini-men egy filléres külső BT-s GPS-szel – minden OK. Egy csomó pénzt megtakaríthatsz a Wi-Fi-s modellel ha

- valóban nem kell a SIM
- nem gond az, hogy más BT kapcsolat nem lehet akkor, amikor a GPS-t használod.

(#5089) _Csaba_ válasza silmatauki (#5088) üzenetére


_Csaba_
senior tag

Annyival nem olcsóbb szerintem ha wifi-s modellt + gps vevőt veszek. A 3g-ben meg legalább egyben lenne a modul. De a benne lévő gps vevő mennyire jó/ használható?

(#5090) silmatauki válasza _Csaba_ (#5089) üzenetére


silmatauki
őstag

Abszolút jó a beépített GPS is.

(#5091) _Csaba_ válasza silmatauki (#5090) üzenetére


_Csaba_
senior tag

Köszi. :R

(#5092) need


need
addikt

Sziasztok..

Közeljövőben szeretném magamat meglepni egy ipad minivel..volna egy két dolog amivel nem vagyok tisztában ebben kellene egy kis help..

most jelen esetben egy 4G touch-t használok nem látom már értelmét egy újabb toch-nak inkább akkor egy mini.. na most a gondom hogy van pár játékom amit szeretnénk majd folytatni a minin mentésekkel együtt főleg hogy ne kelljen újra kezdenem..!

Mi lenne a megoldás arra hogy a mentéseim átmenjenek majd..?
ICloud most mondjátok páran már felraktam a winfos alá be is van kapcsolva a touchon online beléptem a weben de nem látom benne a mentéseket..! akkor most hogyan tovább...??

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#5093) Süvi válasza korpicschess (#5085) üzenetére


Süvi
őstag

Pont ezt a tollat írtam Neked válaszul.
Az ails link gyenge másolat.
50%os akcióban vettem 4000 Ft-ért.

A korábban Erdoke által ajánlott Document 5 program PDF kezelőjében nagyon szép jegyzeteket lehet készíteni a tollal.
A notabilty programmal pedig mar több előadást is sikerült lejegyzetelnem konferenciákon.

(#5094) Ragnar95 válasza need (#5092) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Mentéseket nem is fogod látni csak másik eszközön. iCloud beállítások alatt csekkold, hogy az adott játékok támogatják-e az iCloud szinkront.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#5095) SoldierL


SoldierL
senior tag

Sziasztok! Miért van az, hogy a Gameloft account amit Androidon használtam, nincs meg Ipad-en? Ugyanazzal a felhesználónévvel, jelszóval belépek (az, hogy melyik játék lényegtelen) be is enged és nincsenek meg a mentéseim! Elvileg akármilyen eszközön is szeretném használni, mindegyiken egyezni kéne! Nem? Mit gondoltok erről?

[ Szerkesztve ]

(#5096) @matthew@


@matthew@
őstag

Üdv!
iPad 4 16GB WiFi (fehér), hibátlan állapotban (2 éves) mennyit ér kb?

Matthew 24:42

(#5097) korpicschess válasza @matthew@ (#5096) üzenetére


korpicschess
veterán

Remélem minél többet. :DDD

szerk:

Igen, szerintem reális a 70-75, én pl. 70 alatt nem szívesen adnám el, de annyiért már tuti lehet találni.

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#5098) @matthew@ válasza korpicschess (#5097) üzenetére


@matthew@
őstag

Ahogy nézem Aprón 80k-ért van fent egy de az sztem sok érte, 75 vagy 70k reális?

Matthew 24:42

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.