Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsik
tag
Heló!
A héten nekem is jutott egy iPad pro az i style -tól.
Majdhogy csak munkára használnám azon bellül is táblázatok, pdf, doksik. Van tollam is h frankón tudjak jegyzetelni ezekre illetve külön is. Eddig csak droidos cuccaim voltak hát van mit szokni... pl most nem tudok mit kezdeni egy .zip filével. Vagy jól sejtem itt nem lehet megadni alapértelmezett alkalmazásokat bizonyos feladatokra? Vagy én vagyok a balf... Tudtok abban segíteni hol tudok utána nézni mi hogy működik jól főleg a file kezelés témában. Ha a nas-on megnyitok valamit es pl belerajzolok azonnal ráment nem kérdez. Miert nem? Mit hová mentsen miért erőlteti az icloude -ot. Szóval sok kérdésem van. Youtubeon néztem pár videót de majdnem mindenki csak portré -kat akar rajzolni illetve fotókat másolgat ide oda.
Bocs ha hosszú....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest