Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gzbotii
üzenetére
1) emiatt miért lenne hülye bárki is? szerintem meg te vagy hülye, hogy emiatt hülyézel le másokat

2) hány milliószor kell leírni, hogy végre megjegyezzétek, hogy tárhelyre rámondani, hogy "sok vagy kevés" NEM LEHET mivel felhasználófüggő! Nekem tabletem életemben nem volt 16GBnál nagyobb mivel, még a felét SEM töltöm meg! Telefonból viszont szigorúan 64GBot veszek mindig.... na bumm. Ennyit erről hogy mi sok és mi kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest