Új hozzászólás Aktív témák

• sazabi

aktív tag

D945GCLF2 megjelent, és már nálunk is kapható 19e HUF környékén. Gondoltam nyitok neki egy topicot.
    Amiért ez baromi jó: htpc alapanyagnak tökéletes(720p hd simán), az új 2 magos intel atom van benne, keveset fogyaszt(1-2wattal többet az elődjénél), gigabit lan, s-video, még több usb port.
    Amiért még sem tökéletes: nincs dvi/hdmi, 1-2 wattal több fogyasztás, nincs új grafikai chipset, nincs integrált wlan.
    Gyakorlatilag akik s-video kimenetes htpc-t/home servert akartak építeni(pl én :D), és azért halasztották el az elődjének a megvásárlását, mert azon nem volt integrált s-video, azok most páros lábbal ugrálnak a monitor előtt. :DD :DD
    Itt már tesztelték, és itt is.

Szóval a lap:
    Form factor Mini-ITX /micro-ATX compatible (6.75 inches by 6.75 inches [171.45 millimeters by 171.45 millimeters])
    Processor ntegrated dual-core Intel® Atom™ processor 330 with a 533 MHz system bus
    Memory One 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets
    Support for DDR2 533/667 MHz DIMMs
    Support for up to 2 GBΣ of system memory
    Chipset Intel® 945GC Express Chipset and Intel® I/O Controller Hub 7 (ICH7)
    Audio Realtek* ALC662 audio codec (5.1 channel HD audio)
    Video Intel® Graphics Media Accelerator 950 & S-video output support
    I/O Control SMSC* LPC47M997 based Legacy I/O controller for serial, parallel, and PS/2* ports
    LAN Support 10/100/1000 Mbps LAN subsystem using the Realtek* LAN adapter device
    Peripheral interfaces Eight USB 2.0 ports
    Two Serial SATA ports (3.0 GB/s)
    One parallel ATA IDE interface with UDMA 33, ATA-66/100 support
    One serial port
    One parallel port
    PS/2* keyboard and mouse ports
    Expansion capabilities One PCI Conventional* bus connector

Kapcsolódó címlapos cikkek a Logoutról (részletek):
    - Atomizált mini - Frissítve 2009-01-31 (Szerző: peterkeT )
    - J&W Minix M1200 - az olcsó Atom (Szerző: simonzé )

Megjegyzés:
    Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hoszen erre van a topik.

[ Módosította: Kalandor ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés