- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
D945GCLF2 megjelent, és már nálunk is kapható 19e HUF környékén. Gondoltam nyitok neki egy topicot.
Amiért ez baromi jó: htpc alapanyagnak tökéletes(720p hd simán), az új 2 magos intel atom van benne, keveset fogyaszt(1-2wattal többet az elődjénél), gigabit lan, s-video, még több usb port.
Amiért még sem tökéletes: nincs dvi/hdmi, 1-2 wattal több fogyasztás, nincs új grafikai chipset, nincs integrált wlan.
Gyakorlatilag akik s-video kimenetes htpc-t/home servert akartak építeni(pl én), és azért halasztották el az elődjének a megvásárlását, mert azon nem volt integrált s-video, azok most páros lábbal ugrálnak a monitor előtt.
Itt már tesztelték, és itt is.Szóval a lap:
Form factor Mini-ITX /micro-ATX compatible (6.75 inches by 6.75 inches [171.45 millimeters by 171.45 millimeters])
Processor ntegrated dual-core Intel® Atom™ processor 330 with a 533 MHz system bus
Memory One 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets
Support for DDR2 533/667 MHz DIMMs
Support for up to 2 GBΣ of system memory
Chipset Intel® 945GC Express Chipset and Intel® I/O Controller Hub 7 (ICH7)
Audio Realtek* ALC662 audio codec (5.1 channel HD audio)
Video Intel® Graphics Media Accelerator 950 & S-video output support
I/O Control SMSC* LPC47M997 based Legacy I/O controller for serial, parallel, and PS/2* ports
LAN Support 10/100/1000 Mbps LAN subsystem using the Realtek* LAN adapter device
Peripheral interfaces Eight USB 2.0 ports
Two Serial SATA ports (3.0 GB/s)
One parallel ATA IDE interface with UDMA 33, ATA-66/100 support
One serial port
One parallel port
PS/2* keyboard and mouse ports
Expansion capabilities One PCI Conventional* bus connectorKapcsolódó címlapos cikkek a Logoutról (részletek):
- Atomizált mini - Frissítve 2009-01-31 (Szerző: peterkeT)
- J&W Minix M1200 - az olcsó Atom (Szerző: simonzé)
Megjegyzés:
Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hoszen erre van a topik.[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest