- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
burns
csendes tag
Szevasztok ! Van egy ilyen lapom és az lenne a problémám (vagy lehet, hogy nem is probléma
) , hogy bootoláskor elég sokat villodzik a kép mintha felbontást váltogatna
a vga, de rendszer betöltődés után minden rendben van. Még a bootolás legelején
a monitor jobb alsó sarkában egy 96 számjegyet ir ki ami pár másodperc elteltével
átvált nullára és minden megy továbbCsak azért tünt fel mindez mert
a legelső pár alkalommal nem így bootolt a rendszer ! -
Stoto
tag
Rendeltem ma egy ilyent:
150W-os picopsu és amerikából szállítással együtt is csak 2000 HUF-al drágább mint ha itthon vásárolnék 120Wos verziót amin nincs 4 pines CPU táp és nincs rajta extra sata/ide ág.
Ha valakit érdekel még akkor tudok segíteni -
BioNiCMaN
addikt
Laptop DVD-hez lehet valahol valami beépítőkeretet kapni? Ezeket csavarozni kell, vagy hogyan működnek?
-
balkoger
tag
válasz
Ironskin #894 üzenetére
Én hasonló problémába ütköztem amikor a ModeCom házba sata-s slim-et akartam venni, de amikor kezembe fogtam akkor nekem úgy tűnt, hogy nem csak a tápcsati, hanem a sata csati is keskenyebb ezért inkább maradok az ide-s verziónál, mert ahhoz még átalakítót is adnak a házhoz.
-
tlac
nagyúr
válasz
Ironskin #888 üzenetére
engem majd érdekelnének a feel-ről képek
pl. hogy milyen kábelek járnak hozá (a gyártó oldalán nincs hozzá manual)nem ilyen kell neked?
Extra benne, hogy nem a 945 oldja a grafikai kihívásokat, hanem SiS Mirage 3, valamint 2db DIMM modul van benne max 4GB DDR2 667Mhz.már régóta kapható sis-es lap
D201GLY2 -
Ironskin
csendes tag
Hello!
Évek óta olvasgatom a fórumokat itt a PH-n, de ezt a lapot nem hagyhatom szó nélkül.
Ennyit a reklámról.
Hála a makacsságomnak az én Atom 330 konfigom most jár 115e Huf-nál és még messze a vége. ( Mikor indult 55 Bruttó volt a cél)
Belefutottam a KZM ház rendkívül zajos és forró tápegység problémájába, próbáltam halkítani Titan TTC-003 megoldással, de csak halkabb lett, csendes nem. Így mától egy Feel-302 tulajdonosa vagyok. Remélem így már jó lesz.
Ha valakit érdekel később készül kép is, de egyelőre csak a kartonról tudok küldeni.
A problémám: Vettem a Feel-be egy SATA DVD-t. (Nem akartam IDE szalag kábelt, ez van), viszont nem találok sehol táp megoldást. A hivatalos neve Slimline P6, de egyszerűen nincs. Találtam megoldást egy Honkongi oldalon, de arra még várnom kell.[link]
Ha valkinek van megoldása, azt szerettel fogadom.
Addig is míg várjuk az Ion-t, itt egy megoldás a Dell-től: [link]
Extra benne, hogy nem a 945 oldja a grafikai kihívásokat, hanem SiS Mirage 3, valamint 2db DIMM modul van benne max 4GB DDR2 667Mhz.
Hátránya: Ez Dell, a kinézett konfigom 786$Ironskin
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi #877 üzenetére
Az már normális ár érte.
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi #874 üzenetére
999 euró, szép ára van... Nekem sokszor valami nagyon megtetszik már majdnem megvenném, amikor felmerül a kérdés bennem, hogy használni fogom-e egyáltalán/megéri-e. Persze Nálad a zenék formátuma miatt más nem nagyon jöhet szóba.
-
PongiBandi
tag
[OFF]Onnan indult a story, hogy majd minden zeném FLAC-ban illetve APE formátumban van, és nem találtam fejegységet ami ezeket támogatta volna. Aztán továbbgondolva - ha már lúd legyen kövér alapon - kitaláltam, hogy egy jó kis USB-s külső DAC-ot fogok használni, ami saját kis akksiról fog menni. Nyilván rádióhallgatás is lenne a carpc játékban, illetve egy kis navigáció, esetleg mobilnet is, persze kamerával, skype-s képtelefonnal
Induláskor pedig mély hang fog köszönteni: "Jó reggelt, májkl"
[/OFF]
-
PongiBandi
tag
[OFF]szerencsére az már megvan:
K90 - 7" InDash VGA Touchscreen USB - fully motorized[OFF] -
tlac
nagyúr
válasz
PongiBandi #870 üzenetére
ezek win-esek, nem mennek linux-on
viszont kíváncsi lennék, hogy mire akarod használni a gépetStoto:
Ubuntu egy SSD-n tökéletes megoldás
a buguntu az bűn lassú
-
kingabo
őstag
válasz
BioNiCMaN #844 üzenetére
Na megvettem a tápot. Kellett vele kicsit játszani, hogy necsak 1 molex csatlakozóm legyen, meg kell a +2*12V a procinak.
Terhelve 4 mag, + 3dmarkkal a radeon, rákötve még egy satás hittachi 160gigás 3,5"-os vinyó és eddig teljesen stabil. A gép leghangosabb része mostantól a vinyó, az északi híd ventije (a gyári) ellenállással visszafogva. -
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi #870 üzenetére
Ehhez egy jó érintő képernyő is kellene.
a road runner-t olvasva, a világ leggyorsabb számítógépe jutott eszembe [link] -
PongiBandi
tag
Egyrészt ugye járt utat a járatlanért nem szívesen ad fel az ember (win-t ismerem, linuxot nem), másrészt nem is tudom hogy az általam kinézett frontend progik (vagy Centrafuse vagy Road Runner telepíthetők-e linuxra.
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi #866 üzenetére
Nem tudom mikorra tervezed a megvételét, de idén -szerintem- jelentősen eshetnek az ssd-k árai. Nem ismerem pontosan, de a damn small linux elvileg pont ilyen kis rendszer, gyorsan bootol.
-
tlac
nagyúr
válasz
PongiBandi #863 üzenetére
miért ragaszkodsz a win-hez?
egy kis multimédiás linux-szal lehet jobban járnál, azok elég gyorsan elindulnak simán is -
kingabo
őstag
válasz
Az ssd mindenképpen jobban bírja a rázkódást, mert nincs mozgó alkatrész, viszont ezért túl sokat kell fizetni.
-
Stoto
tag
válasz
OP rendszertől és memória mennyiségétől is függ, de szerintem 5 másodpercet számolhatsz arra amire visszatölti a membe, tehát akkor 4+5= 9 sec.
-
PongiBandi
tag
Köszi a gyors választ.
A dilemma itt ugye az, hogy hasonló összegért 32 GB SSD vagy pl 750 GB Samsung SpinPoint F1. Nem mintha ennyi hely kellene a zenékre, dehát azért mégis...
Arra azért továbbra is kíváncsi lennék, hány másodperc alatt áll vissza hibernálásból kb. Itt a másik lehetőség egy instantboot képes alaplap, ahol kikapcsolás esetén újranidul a gép, betölti a windowst és sleep módba áll (1-3W fogysztással, ez még elmegy, nagy az akksim). Bekapcsolásnál sleep módbol áll fel a frissen betöltött win., úgy kb 4 sec alatt (állítólag). És amikor beülök az autóba, nem mindegy ugye hogy mondjuk 5 vagy 20 mp múlva kapcsol be a "rádió"
-
Stoto
tag
válasz
PongiBandi #856 üzenetére
Hibernálás esetén az ssd előnye nagyon kevés a hddvel szemben. Mivel olyankor 1 nagy image fájlt kell beolvasnia a memóriába a gépnek. SSDn akkor érezhető lényeges rendszerkülönbség ha sok kicsi elszórt helyen lévő fájlt kell beolvasni. Ilyen a normál boot és az átlag használat. Ha kocsiban lesz és van rá keret, akkor ennek ellenére az ssdt javasolnám, tovább fogja bírni, mint egy winyó.
-
kingabo
őstag
"Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat."
Ez nem kapcsolja ki!! Ez csak annyit mond, hogy a kép menyik vga-n menjen a post alatt. Nálam pci-ra van állítva, de eszközkezelőben, vga beállításainál ugyanúgy megjelenik. -
Stoto
tag
Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat.
Egyébként hétvégén barkácsoltam egy bordát a chipsetre. Az áldozat egy athlon x2 gyári borda megfelelő méretre darabolva, lamellák picit széthajtogatva, hogy messzebb legyenek egymástól, venti nélkül. Holnap rakok fel képeket.
Terheléses tesztet nem tudok felmutatni, mert egyenlőre még egy ubuntu van rajt ami úgy teszi a dolgát, hogy az egész gép terheletlen. Monitor nincs, tv-re még nem üzemeltem be, sshn komunikálunk
37 fokos most a chipset idleben, elötte 48-50 körül járt a gyári hűtéssel. Mondjuk az a rágógumi amivel oda volt ragasztva a borda a chipsetre, szerintem semmire nem volt jó, most kapott az új bordával eggyütt finom is hővezető pasztát is.
-
kingabo
őstag
Lúzer kérdés: biosban az integrált vga nem kapcsolható ki? Vagy csak én nem találtam meg?
-
PongiBandi
tag
Sziasztok
Hibernálásból (S4) kb mennyi idő alatt áll vissza a rendszer?
És ez kb mennyi lenne, ha a HDD egy SSD-s lenne? (mondjuk egy ilyen?)
CarPC-be kellene egy jó gyors kis rendszerindítás
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #854 üzenetére
Én egy rossz tápról vágtam le a kábelt.
-
Stoto
tag
válasz
WhiteWalker #851 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ezzel be se kapcsol, mert nincsen rajt a procinak táp.
Ha meg felhasználod a molexet egy átalakítóval proci tápnak, akkor nem tudsz tápot dugni az optikai meghajtónak...
-
kingabo
őstag
Nekem elvileg lesz egy kis tápom jövő héten.
Úgy számoltam, hogyha mondjuk 200ft egy $ (elég esélytelen), akkor is 11k posta nélkül.A BioNiCMaN által írt táp meg 8,5k.
-
Stoto
tag
válasz
WhiteWalker #849 üzenetére
Viszont, ha többet rendelünk akkor már megéri...
Mit is tud ez a táp? Van rajt p4es csati is? sata, ide?
-
kingabo
őstag
válasz
BioNiCMaN #846 üzenetére
Közben megtaláltam én is.
Giinos: Kérdés, hogy mikor megy le az ára a dollárnak.
Valaki linkelt (asszem pont Te) egy ebay-es oldalt ott 4k-t írt a rendszer pk-nak: "Shipping costs: US $19.00- Hungary (Approximately 4.069,90 Ft)" Vicc a táp árának egyharmadáért hozzák ki Mo-ra.
-
-
ZCoyote
őstag
Egy ilyen picopsu-ra rá lehet kötni 2db hdd-t, 1db odd-t, 2db ventit? Szét lehet a csatikat osztani ennyi felé?
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #841 üzenetére
Én írtam a hazai forgalmazónak és szintén ezt a választ kaptam. Balkoger vette fel a táp gyártójával a kapcsolatot, csak eltünt az emberke.
12k? Ne már, hogy 4k-t érjen a ház.
Én most arra várok, hogy lejebb menjen az euró ára, és akkor talán emberi áron tudok venni modecom házat+tápot, így keveset buknék a fel nem használt házon... bár ehhez nem sok reményt fűzök.
nincsenek nagy álmaim még sem sikerül egy sem -
kingabo
őstag
válasz
fekeandras #837 üzenetére
4/8w a proci tdp-je az északi hídé meg 20w körül.(az elöbbi biztos az utobbit meg javítják ha nem igaz)
-
Stoto
tag
Megjött a cucc és valóban brutál a kis ventije a tápnak. Hittem nektek, de gondoltam biztos vájt fülüek vagytok
Tényleg brutál hangja van kb mint a hajszárító. Szét is kaptam a tápot és kapott a venti 168 ohm ellenállást, így már tűrhető a hangja. Igazából mostmár a chipset hűtő hangosabb.
A házban van egy 9cmes venti 1000es fordulaton, de így is félek levenni a chipset hűtőt. Viszont van itthon egy athlon x2 4600+ra való bordám, hétvégén méretre vágom és megpróbálom ráapplikálni. Elég magas az athlon borda, így már be fog lógni a 9 centis venti légáramába és akkor nem kell chipset hűtő.
A táp meg remélem bírni fogja elég durván lecsökkentett venti fordulatszámmal. Elvileg a táp terheléstől függően melegedik. A kis gép ahogy számolgattam sosem fog 60W fölé menni, így elvileg bírnia kéne a 120Wos halkított tápnak is. Szerintetek bírni fogja?
-
kingabo
őstag
A */+!"/(%!'"3-ba! Most nyiffant ki a 90w-os lite-on tápom
Lehet elfelejtek mindent amit megálmodtam a géppel kapcsolatban és beleteszem egy modecom házba. -
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #830 üzenetére
Köszi, de a gyártónál ugyanez $55-be fáj ([link] alul a related items részben az első) Csak + posta + szar forint és nem éri meg annyira.
Szaszlaci: én azért nem veszem mert másik házba akarom beépíteni a gépet, nekem csak a táp kéne belőle. 13k-ért meg sehol sem lehet találni, 16k környékén van most az árlistákon (gondolom a szokásos elfogyott, de kinn marad mese, vagyis még drágább) A házzal meg amúgy sem tudnék mit csinálni, igaz Balkoger jelképes összegért megvenné.
Lehet külső tápos lesz a gép, amíg nem erősödik meg a forint, bár még egy pci riser is kéne ami nem rohadt magas.Fekeandras: az aktív hűtés az északi hídon van nem a procin
Biosban visszafogva 50%-ra + 1 ellenállással már hangtalan, de még hűt is.
-
fekeandras
őstag
A proci hűtőt nem lehet kicserélni valami hangtalan passzív bordára?A kis méretű ventillátorból kiindulva elég hangos lehet, vagy nem az?
-
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #832 üzenetére
Mindenkinek szólt igazából, csak a te tippedből kiindulva mentem tovább.
Nyáron meg én is kíváncsi leszek rá, remélhetőleg nem lesz baj.. -
szaszlaci
addikt
válasz
WhiteWalker #830 üzenetére
Miért nem vesztitek a M. 202/302-őt, újonnan boltban sem túl sokkal van 60 dollár felett az ára.
És ez egy jó ház szerintem, teljesen passzív tápokkal.
( Én 13 rugóért vettem 1 hónapot használtan. )Vagy a már linkelt Dell ház, 1500 Ft-ér is megérhet egy próbát. ( A lenti kép a hirdetésben az nem azt ábrázolja! )
-
Stoto
tag
Hát nekem semmi egyéb nincs amibe bele tudnám rakni. Ha minden igaz holnap vagy hétfőn meg is jön a cucc. Attól tartok hogy hangos lesz a táp, de max megbuherálom. Vajon a fordulatszámát úgy állították be, hogy a házból is kiszippantja a meleget vagy csak magát hűti?
Lesz bennt egy 9 cmes venti is, így a táp ventijét be lehetne lassítani egy ellenállással.
Egyébként ki milyen op rendszert használ rajt? Én az ubuntut preferálom, délután találtam is egy aldisztribet: http://www.mythbuntu.org/
-
kingabo
őstag
válasz
WhiteWalker #826 üzenetére
Pont ezt kérdeztem én is, hogy itt vette-e... (wireless bolt <-> vezetéknélküli bolt, csak ilyen drága boltot nem akarok reklámázni...)
-
kingabo
őstag
A picopsu-t honnan, mennyiért szerezted? Vezetéknélküli bolt?
Stoto: egy ideig én is azt a házat néztem, aztán úgy döntöttem egy xbox360 házába teszem, csak ahhoz kéne picopsu, vagy a modecom házban lévő táp, de egyiket se sikerült emberi áron beszerezni.
A másik nyűgöm a pci riser, boltban qrva drága, a használtak meg vagy nem működiknek a gépemben, vagy az eladó nem válaszol.
-
MiQ
csendes tag
Ezt a házat csak akkor ajánlom, ha a gép egy külön szobában vagy pl. padláson lesz ahol senki sem hallja, mert iszonyú hangos az a kis 120-as táp benne.
Vagy ha eleve le lesz cserélve egy picopsu-ra ahogy nálam is. Plusz pont a háznak, hogy egy Noctua NCU6 kényelmesen elfér benne az eredeti chipset hűtő helyet. Így a ház hátulján lévő minimális fordulatszámon járatott 9 cm-es elszívóventivel 48-50 fok környékén tartható a chipset terhelt állapotban.
(Tervezem, hogy majd valamikor a közeljövőben rakok fel képeket is a gépemről...)
Üdv...
MiQ
-
Stoto
tag
Én is össze rakok egy 2 magosra épülő gépet 2 giga rammal, legalább hasznát veszem a nemrég feleslegessé vált 300as winyónak.
Home szerver és nas feladatokat látna el. Nem tudom meg lehet-e oldani, hogy csak Tv-re kötöm rá monitor nélkül. Ha úgy kapcsolom be, hogy csak a tv-outra van rákötve a tv, akkor automatikusan ott adja a jelet, vagy ez csak úgy megy, hogy miután bebootolt az op rendszer át kell külön váltani tv outra?
Egyébként egy ilyen házat néztem ki hozzá, egész pofás és 120as táppal adják occsóé
-
válasz
balage25 #819 üzenetére
Én is tapasztaltam hasonlót. Be is voltam szarva amikor a friss lap nem indult. Majd jumpereket nem állítva másik cdromot dugtam rá xp install kapcsán. Ment pöpecre. Nem véletlenül van a cable select lehetőség az eszközökön. Bár gyakorlatban sokszor mindenki úgy dug rá a kábelre mindent ahogy akarja, elméletben azért meg van szabva hogy a master és slave hol foglal helyet a kábelen. Hackelgesd kicsit a hdd jumperét. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény, egyszer majd én is akarok egy slim meghajtót, de még nem jutottam el oda.
-
Sziasztok!
Összeraktam én is egy ilyen gépet:
D945gclf2
asus házikó
ide 200gb vinyó (slave)
ide dvd író (master)
1 giga ram.Minden klafa is volt, addíg míg ki nem cseréltem a házat 1 modecom 302-re. Ebbe már nem fért bele az 5,25-ös dvd író, így anélkül raktam össze. Ezek után nem volt hajlandó boot-olni, az intel logó után fekete képernyő fogadott. Ha nyomtam egy reszetet csavarhúzóval akkor betöltődött az oprendszer.
Egy óra szenvedés után átraktam a vinyót masterre, s láss csodát már indult is. Ma vettem egy slim dvd írót, ezt be is raktam, a helyzet ugyanez a fekete képernyő. A dvd-n nincs jumper, ezért csak a vinyóval tudtam bűvészkedni (master, slave, cable select), de sajnos nem segített. Biost is frissítettem 140-re, mindhiába.Találkozott valaki hasonlóval? Mit kéne még állítanom?
-
neduddki
nagyúr
HI!
nincs itt nehany regi transmeta-s tulaj?
koszi
udv
neduddki
-
kingabo
őstag
válasz
neduddki #809 üzenetére
Hi!
Én egy átlag lyúzert sem ismerek aki a nagyker árakat lesné.
Persze nyilván a nagyker ár befolyásolja a kisker árakat, de semmit sem mond, hogy TE mennyiért tudsz venni, ha más nem tud annyiért...
Ez olyant minthogy én tudok magamnak valamit olcsón szerezni, de más nem tud... -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
ja modtam mar? meggyutt az uj benti gepem: intel-intel g43 e5200 2g es telirakva wd green-val:- ) mar felig osszerakva jovo heten atallok ra ha minden igaz
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
hat ugy laccik vannak akik rossz valosagabn elnek:- )
13me akkor is sok az a vacak 1es majd ha meg tovabb maszik a dollar akkor is sok lesz csak kozlebb a napi realitashoz:- ))) amugy meg nem afat ficecc hanem engem:- )))udv
neduddki
-
parandroid
félisten
Hagyjad csak, engem is mindig ezekkel a nagyker nettó árakkal szivat. Aztán amikor azt mondom neki, hogy ennyiért kell valami, akkor mindig áfát akar fizettetni.
Minap is kitalálta, hogy 13e-ért postával (azaz ~12e-ért) drágán vettem a DGCLF-et, mert ennyiért már októberben volt nagykerben áfa nélkül.
El van varázsolva a csávó rendesen.
p
-
kingabo
őstag
"A fórumban sokan panaszkodtak a hűtőbordákra. Valóban kicsik. Mondjuk kár, hogy az intel ezt a régi chipsetet rakta az alaplapra. Nem hiszem el nem fért volna rá egy picivel jobb, kevésbé melegedő. Maximum 1-2 ezressel többe került volna."
Nem akar saját magának konkurenciát csinálni.neduddki: én nem mondom el senkinek sem, Te már elmondtad... Az átlag halandót hidegen hagyja, hogy nagykerben mennyiért van, ha úgy is kiskerben tud csak vásárolni.
Én meg feladatam a pci-os vga keresést, marad a radeon.
-
Membrán
tag
válasz
balkoger #796 üzenetére
Köszönöm a választ. Elnézést ezért a láma kérdésért. Nekem ez a lap még új. Meg kell tanulnom a BIOS-át. Még egy nforce2-es alaplapom van 2600-os Sempronnal. SATA vinyót is most vettem először.
A CD-ROM volt elsőre állítva a boot sorrendnél. A SATA is natívon volt, ezt is átállítottam.
Most jó.
A fórumban sokan panaszkodtak a hűtőbordákra. Valóban kicsik. Mondjuk kár, hogy az intel ezt a régi chipsetet rakta az alaplapra. Nem hiszem el nem fért volna rá egy picivel jobb, kevésbé melegedő. Maximum 1-2 ezressel többe került volna. -
srph25
tag
válasz
parandroid #800 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy a 17.5k-s árat elrontották, az az 1 magos D945GCLF ára abban az aktuális boltban. Baromi jó, hogy azt is D945GCLF2 néven futtatják.. (ha megfigyelitek, 2 verzió van: "ATOM-CPU" és "D-ATOM-CPU", előbbi a D945GCLF-et, utóbbi a D945GCLF2-et jelöli). Bruttó 21.500 ft a legolcsóbb helyen, legalábbis 1-2 napja annyi volt......
Bár nem telefonáltam be, de alapból hibás, hogy az üzlet szerint 2 verzió létezik a D945GCLF2-ből.... szóval minden bizonnyal az lehet a szitu amit felvázoltam.
De nem baj, hajrá, hátha bedőlnek az emberek és megveszik a rosszabbat drágán! -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #800 üzenetére
HI!
jutayso??? hagya ma: masfel hete meg 15.5k vot, karacsony elott meg ne is emelxem hogy mennyi vot? /vhol van xls majd megnezem/
mongyuk a kedvenc lowcost-is k9agm4 sem piskota:- ( /na ki lesz az elso aki elmagyarazza nekem???:- )))/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
jarna fogyastso totyikab tunnad:- ))) amugy meg: bof
udv
neduddki
mod: amugy msot jartam 2db gclf2 kozeleben raadasula voltdraft 3500 /:- )))/ is nalam vot, csak ido nem vot ra:- (
Robibaba: mons csak en vagyok a vak es vhoa cs akietad a fogymereto?:- ) regi optokat ne tegyel bele mert attol sirva fakacc:- (
meg votl beszelve hogy netezos offizos konfig lesz? mt latok a asztalon: egy rakas jatekor kosztuk egy cs 1.6-ot /nem hiszed el de fejbol tutam hogy az vmi lovodoz sjatek:- )/ es akojjok panaszkodt hogy vmi gebasz van me nem megy? na itt zartam rovidre a dogot, hogy ugye melxik hogy megbeszeltuk hogy ez hatrozottan NEM jatekos konfig lesz /szuloi reszrol ne is vot semmi haklizas az ugyben:- )/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple TV+
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mafia: The Old Country teszt
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest