Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Eladom a gépem sajna, nem használom ki, mindig a nagy gépen vagy notin nyomulok.
Jó kis gép, de a lóvé jobban kellene most.Légyszives segítsen az eladásban aki tud!

-
rankesz
veterán
Eladom a gépem sajna, nem használom ki, mindig a nagy gépen vagy notin nyomulok.
Jó kis gép, de a lóvé jobban kellene most.Légyszives segítsen az eladásban aki tud!

-
hbooo
csendes tag
Biztos volt mar kerdes de igy elsore nem talaltam:
Ugye sima atx -es tapra is ra lehet kotni? -
rankesz
veterán
Ez már tényleg kicsi...

-
srph25
tag
Üdv újra

Megvettem az Avermedia Avertv Hybrid Volar HX nevű usb-s tunert, sikerült is ubuntu alatt beüzemelni, igaz vissza kellett raknom a 9.04 helyére a 8.10-es verziót (9.04-el nem működött a tuner drivere). Tökéletesen működik, elég szép a képe is, bár van egy kis szellemkép feelingje... tvtime-mal használom analóg vételre, nagyjából meg vagyok elégedve. A digi részét nem próbáltam, feltételezem nincs elég kraft az atomban a dekódoláshoz. Azért egyszer letesztelem azt is.
Analógnál 11% és 17% között mozog a CPU-használat, és 3 mega ram kerül felhasználásra, ami sztem elég baráti. -
törölt tag
canniball
"Nemrég volt róla szó."
Oké, nem tudtam.
Skyhigh
Milyen házad van? -
DBob
őstag
-
DBob
őstag
-
DBob
őstag
válasz
üzenetére
Az a durva, hogy az Atom procira mindenhonnan azt hallottam, hogy alig melegszik, erre tessék. Amikor megláttam a hőfokot nem hittem a szememnek.
Amúgy lehet hogy ez is a Modecom háznak tudható be, mert sajnos nagyon pici és úgy látszik megreked benne a levegő.Az atom proci tényleg alig melegszik, és ahogy mondod, a kis légtér hamar átforrósodik, megreked a levegő, akkor meg már nincs hova leadni a hőt. Ez ellen nincs mit tenni, vágjál rajta lyukat. Nekem egy gép van szellőztetés nélkül zárt házban, de az kompletten eszik 6w-ot és fém az egész burkolat hogy át tudja venni a keletkezett hőt. Így is meleg/langyos a külseje.
-
törölt tag
Igen, nálam is tűzforró, ha megfogom.
Az a durva, hogy az Atom procira mindenhonnan azt hallottam, hogy alig melegszik, erre tessék. Amikor megláttam a hőfokot nem hittem a szememnek.
Amúgy lehet hogy ez is a Modecom háznak tudható be, mert sajnos nagyon pici és úgy látszik megreked benne a levegő. -
canniball
nagyúr
De itt most nem arról van szó hogy valami meghalt, hanem arról hogy eleve nem is működött... Eddig kétszer tettem meg a ház miatt 40km-t oda-vissza és egy percig sem tudtam használni, mi jöhet még...
Bízom benne hogy az én "betli időszakom" ezzel végetért!Honkydoo!
Visszavittem, most már nálam is meglesz a csere (nem volt raktáron másik, majd hoznak), remélem ez után hosszú évekig nem lesz vele problémám. -
törölt tag
Kicsit meleg van a gépházban SpeedFan szerint az atom proci 51 fokos, és még nincs is nyár....
Pedig van bent egy 8 centis venti is. -
törölt tag
válasz
canniball
üzenetére
Úgy látszik akkor ez Modecom típushiba. Bár nekem 302-esem van, én is hasonlóan jártam, csak nekem mindig kikapcsolt a gép. (más táppal persze frankó volt minden)
Kicseréltük a házat és a probléma megszűnt....
Már volt vagy 5 hónapja azóta éjjel nappal megy és semmi baja, hál istennek. -
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Így van, csak kicsit elszaladtunk az elszaladtunk az alternatívák irányába

#1352 canniball: Vagy kontakt hibás a táp, vagy döglött..3. extrém variácó: inkompatibilis a lappal, láttam már ilyet, ha más is használ olyan lapot ami neked van ilyen modecom táppal, akkor ez a verzió kiesett.
-
canniball
nagyúr
Pedig rajta van rendesen. Igaz nem olyan stabil mint a 24 tűs párja, picit mozog, de rajta van. Megpróbáltam megmozgatni, de semmi eredmény, ugyanaz a helyzet...

Szerk.: Ami viszont tényleg fura, hogy a dobozban lévő kisebb doboz (amiben a lábak és a csavarok voltak) ragasztása fel volt bontva + korábban írtátok hogy a táp nincs beszerelve, be volt + a ház oldala szerint járna egy fordító a slim ODD-khez, ez viszont nem volt a dobozban...
-
canniball
nagyúr
2 hét után (2-3 nap helyett) végre megérkezett a ház (Modecom 202). Örültem mint majom a farkának, berohantam Pestre, zárás előtt fél órával még sikerült odaérnem. Itthon átszereltem a lapot, rákötöttem a kanócokat, bedugtam a kábelt a konektorba...és a kis venti egyből elkezdett pörögni (a bekapcs. gombot még meg sem nyomtam!), de egyébként se kép se hang.
Gondoltam hülyevok, valamit biztos rosszul dugtam rá, így lehúztam mindent, csupán a tápkábelek és a power gomb kábele maradt, kraft ráad, ugyanaz a jelenség.
Rákötöttem a régi tápot, azzal semmi probléma, működik ahogy illik. Vissza a ház tápjának csatijai, hátha a kis átmozgatás után meggondolja magát, de nem: venti zúg és ennyi.
WTF? Valami ötlet? 
-
Chaser
legenda
válasz
canniball
üzenetére
Passz, a 3-4 héttel ezelőtti állapotokhoz javult az árfolyam biztos, csak a számtech cuccok árát nézem, abból kalkulálok
Mondjuk a toshi azért a 72-73k-ért sztem jó vétel most is -nekem nagyon bejövős, de még nem volt időm hogy komolyabban utána nézzek-, hát még ha tréfa nélkül meg lehetne oldani. -
Chaser
legenda
válasz
canniball
üzenetére
Höhö, de nem olyan amit külön 25-30k-ért lehetne megvenni, igaz az 32 megás, ezekben meg csak 8 vagy 20giga van...de OS-nek+ sw-knek bőven elég mind2. Nekem amúgy szimpatikusabb a toshiba, igaz csak hdd-s, nem ssd-s, de annak már a bill-e és kijelzője is pofás, külső vinyó se kell a letöltögetéshez, 3 év gar, sztem jól is néz ki...lehet veszek 1et ha javul a ft helyzete még egy kicsit
Osztán' lehet belevágnék egy ssd-t, ha én is találok olyan kiskert, ahol nincsenek képben a garancia idejének fogalmával 
-
Chaser
legenda
válasz
parandroid
üzenetére
Alternatíva ok, új árat használttal és homemade megoldással összehasonlítani nem ok

#1333 Skyhigh: 512mb ram van benne, de lényegtelen
Mennyiért kapsz újan is 1-2 gigát? Na ugye...lényeg hogy SSD van benne, alig fogyaszt és biztos hangtalan..nem is netre az igazi a külső kijelző és bill nélkül , hanem letöltőnek a kis fogyasztás miatt + ha a szükség úgy hozza, hónod alá csapod és meg van oldva a mobilnet, vagy rátöltöd fényképezőről a képeket..stb. Ha letöltőnek használod nyilván veszel mellé egy 2.5" USB vinyót, ami nem nagy összeg. És csak van a cuccnak saját kijelzője meg billje, ha azok nem is a legjobbak. Ha meg homemadet akarok olcsón, akkor p3 tua konfig, nem fog fölé menni max 10-15W-tal egy atomos homemade cuccnak, de mivel net gondolom nem 24/7-ben van, így oly mind1. Most is egy ilyenről írok, bőven elég netezni meg még sok mindenre. Árban meg töredéke egy atomos megoldásnak. -
kingabo
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Nálunk pont fordított a sata-pata arány.
Az nw magos p4-eket támogató alaplapokon már volt sata csatlakozó, pedig hány éve volt már az is. Az hogy valaki pata-t vett sata helyett... -
DBob
őstag
-
Skyhigh
aktív tag
Arról nem is beszélve, hogy szeptemberben meg jön az USB 3.0! Azzal is megkavarodik az élet, pl ha új USB vel szerelt fényképezőgépet veszel, akkor vagy működik USB 2.0 alatt vagy nem!
Anno hogy megszívtam az USB 1.1-USB2.0-val
-
canniball
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
Éljenek a PATA->SATA (vica-versa) adapterek!

-
wassermann
addikt
válasz
kingabo
üzenetére
Az, hogy mikori szabvány baromira nem jelent semmit. Inkább az számít, mikor válik domináns alkalmazott eszközzé és mikor jelent kikerülhetetlen alkalmazási korlátot... ha jómagam körülnézek a család, rokonok, barátok gépei között: jelen pillanatban tizből csak egy gépben van még SATA-s meghajtó. Nyilvánvaló, hogy a gépcserék miatt ez meg fog változni, de ez még több évbe tellik.
-
kingabo
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
"De a váltás nem lehet hirtelen kanyar!"
Azért ez enyhén nagy túlzás! 2003-as szabvány az 1. Itt a 3. sata szabvány és még mindig van sok lapon pata csatlakozó. Igenis haladni kell a korral. (minek cserélte volna le mindenki a 3210-esét?
) -
wassermann
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
"... mindig akad pár 20GB-os példány, amit majd odacsaopok valami nagyobb mellé ... "
Kössz az ötletet, asszem én is ezt fogom csinálni. A családban, rokonoknál, barátoknál akad sok sok öreg gép. Legfeljebb az IDE kábelek minden csatlakozóját kihasználom és így bővítem a meglévő, legtöbbször 1 lemez kapacitását.
-
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Ez teljesen így is van!
Pár éve vásárolgattam plusz vincsiket, mert kellettek, fogyott a hely!
Természetesen PATA-sat. Ha teljesen megszüntették volna a Pata csatikat akkor most mérgelődhettem volna, hogy van 820GB-nyi vincsim amit nam tudok használni, vagy tehettek bele egy Pata Raid kártyát. Ez utóbbi a Intel D945GCLF(2)-nél vagy hasonló alaplapnál igen érdekes lenne, révén, hogy a Raid kártyák zömével pci vagy pcie1X!
Jó ez így, jó hogy van "átjárás" én is árulom a vincsiket (a kutyának nem kell), lehet, hogy a következő komolyabb fejlesztésnél (2-3 év) már ajándékozni tudom csak a géppel együtt!
És kitudja lehet már igen szűkös lesz a 820GB és úgy járok vele mint az 1-2 Gigás vinyóimmal --> kint vannak a falon! -
wassermann
addikt
-
canniball
nagyúr
válasz
szaszlaci
üzenetére
Én kifejezetten örülök az említett portok elhagyásának (remélem tendencia lesz
): mivel szvsz a mai home userek nagy része nem használja ezeket, feleslegesen virítanak ott, csak foglalják a helyet (adott esetben más, "értékelhetőbb" csatik elől). Elfelejthetnék végre az IDE csatlakozót is, pár SATA oda férne a helyére... Akinek pedig feltétlenül szüksége van ilyenekre alaplapi tűkkel/átalakítókkal meg tudja oldani. Szenvedjen aki ilyen mazoista. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skyhigh
aktív tag
Vegyen 701-es aki akar, az tényleg megvan ennyiből, igaz egymagos Atommal, 256 Rammal 20-as HDD(SSD)-vel!
No de kérem ezt ne említsük egylapon a Intel D945GCLF(2) + 2GB RAM+>120GB HDD-vel!
Én amikor megláttam megszerettem a 701, aztán jött a 901-es és többet nem is foglalkoztam 701-essel, gáz az a kijelző! -
Skyhigh
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Értelem szerűen egy alaplapot számoltam egy RAM-ot, egy HDD-t egy ODD-t, házat meg tápot
Nekem is csak alaplapot meg ramot kellet vennem meg a foxconn házat így volt 35K
Bill egér monitor nem kell van Teamviewer
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
canniball
üzenetére
945GCLF2-vel hasonlítok, márha a VGA-t leszámítva hasonló a chipset-je:
+1 USB (oda fért volna, ráadásul a N.B. 6 v. 8-at támogat)
-csak egyetlen audió kimenet (meg az optikai, ahhoz mindkettőnél szarakodni kell)
-Nyomtató port !!! Én pl nem rég vettem egy jó kis HP 6L-t, azon nincs USB
-Soros portok..Elemnél egy kis csatlakozó van, meg lehet oldani azért a cserét.
De ne tévesszen meg a pesszimizmusom, jó kis lap ez, pláne, ha 10-nél nem lesz nagyon több.
Az, hogy csak 12 Volt kell neki, nagy előny!Chaser: köszi a lapokat, elmentem, ha kell valami szét tudjak rajtuk nézni!
-
Chaser
legenda
Ennek az nf630-as wifi-s változatát ajánlottam egy ph-s arcnak, E5200-vel használja, az 1080p se gond a gépnek, és tuningos a lap
Alul is feszelheted, jó cucc, az kb 20k..de van ennél még jobb dupla annyiért, gf9300-as zotac lap, pciex16-tal
40k...szerk: #1328 canniball: Jah hát igen, ezt mondtam, új árakról beszélek. Meg ez a házikó nem is akkora mint egy modecom ház, vagy egy 701-es asus gép. Ennyi erővel azt is meg lehet csípni 30k-ért, mert gar nélkül nem ér többet, 1év garral se adnék 40-nél többet érte, ha 2 évvel 50...szóval maradjunk csak az új áraknál sztem
/Tavaly újan 35-ért meg lehetett csípni azt a gépet, bánom is hogy nem vettem meg
/ -
canniball
nagyúr
"#1322 peterkeT: ... Pontosan milyen géped van?"
Itt leírt mindent: Atomizált mini. -
canniball
nagyúr
válasz
szaszlaci
üzenetére
"Amikor megjelent (945GCLF2) , az a pletyka járta, hogy nem akar az Intel konkurenciát magának egy olyan lappal, amit linkeltél."
Lehet már meghozta az elvárt hasznot, így jöhet az újítás.
"...nem csak a csatlakozókat spórólták róla..."
Milyen csatlakozókra gondolsz?"...még az elemet is csak beforrasztották..."
Ez eddig fel sem tűnt. Akkor ha úgy alakul elemcsere helyett kuka? Ciki lenne... -
Chaser
legenda
válasz
glutamin
üzenetére
Összerakott ITX géphez nem kell bill+egér?
Ha a cél egy letöltőgép, akkor ezeket 1úttal egy nettopnál meg is lehet spórolni, ha netre is kell akkor kell külső perifériát beszerezni. Netezni 1ébként meg egy p3-as tua konfig megteszi, az se több jó táppal 50W-nál, és olcsóbn megvan, de 24/7-nél számít a fogyi, oda egy kis netbook ha tényleg ilyen 20-30W között fogyaszt max, akkor sztem tökéletes, ITX gép sincs meg olcsóbban mint a kis asus, már ha nem homemade házba rakják, hanem gyáriba.#1321 Skyhigh: Kár, hogy ennyiből megvan egy netbook is

#1322 peterkeT: És abban mi volt új? Mert új árakról beszélünk, egy modecom ház+táp majdnem annyiba kerül jelenleg magában. Pontosan milyen géped van?
#1324 szaszlaci: Xp-s asus 60k, vagy 58k, linuxos meg 10k-val olcsóbb ha megrendeled, toshiba nb100-10x 73.5k, ez csak 2 helyi bolt volt, aki keres az talál

szerk: Iponnál a toshiba 73.3k, Asus 701 az iponon 49.5-56k, cseréld le a keresődet

-
szaszlaci
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Határozottan tetszene, ha két magos lenne
Amikor megjelent (945GCLF2) , az a pletyka járta, hogy nem akar az Intel konkurenciát magának egy olyan lappal, amit linkeltél.
Remélhetőleg olcsó is lesz majd: nem csak a csatlakozókat spórólták róla, de nézd meg, még az elemet is csak beforrasztották..Ez a rendszer már elmenne a TV beltéri egységének tápjával, az elvileg 30 Watt-ot tud.

-
parandroid
félisten
válasz
Skyhigh
üzenetére
Nekem konkrétan egy 20-asból megvolt, igaz optikai meghajtó nincs benne, HDD-re és RAM-ra pedig nem kellett költenem. Persze ha valaki rendes asztali gépként használja, akkor kell még egy bill-egér páros és egy monitor is. De ez utóbbiak a 60-80-100e Ft-os nettopokhoz sincsenek.
p
-
Chaser
legenda
Megint odajutottam mint régen..venni egy netbookot, nem kell vele szenvedni, és legalább hordozható ha a szükség úgy hozza. Toshiba NB100-10X-et meg lehet csípni 70-75k-ért is, 3 év garis..ha igaz a max 22W fogyasztás, akkor nagyon jó cucc
De 50k-ért az Asus EEE PC 701SD sem megvetendő..valamelyik ph cikket olvastam, ott vannak ezek a drága jószágok...na evvan'
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Ez is jó, de jó esetben 2-3k-ért lehet venni fogyasztásmérőt, hogy mind pontos-e nem tudom, enyém a lidliből van, és biztos pontos..na jó..0.5-1W-ot tévedhet

Sokfelé figyeltem, sorry
Olyan rengeteget biztos nem ehet egy E7200, se ha konnektorból nálam komplett konfig E5200-vel kijött 70W alatt primenál
Jó ez a TDP, így nem lehet belekötni hogy max, inkább többet adjanak meg mint kevesebbet. Én is kíváncsi leszek ennek az árára, de tényleg jó lenne ha 2 magos atommal is jönne 
-
nyunyu
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
Pontosabb erteket kapsz, ha azt szamolod, hogy hanyszor fordul korbe a villanyora tarcsaja adott ido alatt.
Villanyora szamlapjara meg ra van irva, hogy hany fordulat egy kWh. -
canniball
nagyúr
"Én rögtön a cikkre mentem rá..."
Direkt a hsz.-t linkeltem.
"...azért hiszem ha látom..."
Én is várom a tesztet.
"Túl szép lenne ennyi fogyasztás..."
Notebook chipset, így miért ne? A lap oldaláról el lehet érni a proci és a chipset tulajdonságait, ott írják a TDP-t is. De igazán rárakhatták volna a kétmagos atomot...
Ez a TDP egyébként érdekes dolog, fentebb már említettem az E7200 procit: az Intel a max TDP-t 65W-ban adja meg, a mérés szerint pedig a proci fogyasztása 1,6-20,8W. Tegyük fel, hogy a fenti lap esetén is így alakulnak az arányok...lassan már termeli a lap a zenergiát...
Én inkább a rábiggyesztett árcetlire leszek kíváncsi...
-
wassermann
addikt
Sokan kiváncsiak vagytok, mennyit fogyaszt a lap? - a legegyszerűbb pontos, hitelesített fogyasztásmérő a lakás villanyórája:
Ha egy lakásban mindent lekapcsoltok egy negyedórára, csak a gép megy valamivel kihajtva ( boyler, TV, hűtőgép, monitor kikapcs, mindenféle adapterek hálózatból szintén kihúz). A villanyóraóra kWh-ban mér, a tizedespont a fekete számok után van, lehetőleg minél pontosabban kell leolvasni ( rovátkákat is). Kezdőértéket felírni papírra, negyedóra lejárta után újat is felírni. A két értéket kivonni egymásból majd az eredményt megszorozni néggyel. Az így kapott fogyasztás kiloWattóra , (azaz ennyi kW-ot fogyaszt pont egy óra alatt). Ebből a teljesítményt Watt-ban úgy kapod, ha az értéket 1000-el megszorzod.
Az idő mérés pontossága is befolyásolja a mérést, ezért lehetőleg másodpercre pontosan mérjétek a negyedórát.A leírt módszer bármilyen készülék villamos teljesítmény felvételének mérésére jó!
-
-
Spartan
csendes tag
hát én multiméterrel mértem mind2 gépet a konnektornál, meg ups-sel. igen, mind2 mérés pontatlan lehet de kb ugyanannyit mondtak.
a mode com házamban a táp meghibásodott, garanciális javításra visszavittem és most pár hét után azt írták nem javítják meg, nem cserélik ki, hanem levásárolhatom vagy visszaadják a pénzt. az ipon-ban vettem.
-
szaszlaci
addikt
A VGA rész, ami állítólag sokat fogyaszt. (Intel 945G) Ez szerintem úgy 20 Watt lehet.
+CPU : kb 6-8 W
+HDD : 8-10 WEgy noti tápon meg jah, nem eshet több, mint 2-3 Watt (valós, átlagolt,..) mert különben melegedne már nagyon.
Az a ház akkor is 17-19 körül volt, legalábbis ahol én néztem kiskerben, e-bolt pl.
Szerk.: hülye vagyok, nem írtam, én az Intel Dual Atom 330 lapról beszéltem most, mint alternatíva.
-
Chaser
legenda
válasz
Spartan
üzenetére
Az egyik gond a proci lehet, 65 nanos, meg gondolom nem is feszelted alul 10-20W különbség lazán meglenne ám.
Amit linkeltél cuccot, hát elég sokat kérnek érte őszintén, megveszem a modecom házat ilyen elektronikával, és abban 90 v 110W-os táp van, most 18k körül van cakumpakk, vagy megveszed az én mATX tápomat 3k-ért
Az hogy egy konfig 50W-ot vesz ki konnektroból, nem azt jelenti hogy annyit is eszik, a táp hatásfokán sok múlik, a konfignak valszeg elég 35-40W, a többit elfűti a táp, méretezésnél ezt az értéket kell figyelembe venni, nem azt amit konnektroban mérsz.#1304 szaszlaci: Akkor az új ára is 14-15k volt, most meg 17-19k. Mivel a tápod kicsi, így jobb hatásfokon is dolgozik, ámbátor én sokkal jobb fogyasztásokra számítottam, jóval erősebb E5200 és g31-es chip is beéri 3.5-es vinyóval 80+ 250-es táppal 50W-tal konnektorból netezés közben, prime alatt 69W se sok, úgy meg nem is izzasztaná meg semmi, szóval 60 lehet valós alkalmazásnál a max fogyija.
-
-
Spartan
csendes tag
huh mit találtam, ez érdekes !

http://www.adapter.hu/webaruhaz/index.php?cPath=105&gclid=CO6hqMzOwJoCFUiT3wodkltYqw
Mini ATX120 + ACDC1260 CSOMAG 16.000 Ft
ez látszólag egy picopsu klón, 120w dcdc táp, ugyanúgy is néz ki, egy (feltehetőleg) 12V 60W acdc adapterrel ! 2 év garancia, és a honlap szerint természetesen csak kiváló minőségű termékeket forgalmaznak

na mit gondolok? aszem veszek egy ilyet hétfőn
ja és vajon a 60W adapter elég a gépnek? a modecom feel házzal 50W-ot mértem kb, tehát eléggé csúcsra lenne járatva. dehát 2 év gari..
nem értem még mindig mások hogy mérnek 20-30-40 wattokat. -
Spartan
csendes tag
asus V3-P5G965 barebone gép p5b-vm matx alaplappal, Core2Dduo E4300 cpu, 2G RAM, 320G HDD , 1 pci hangkártya, ez ment eredetileg a delta250w táppal. egyszer mértem multiméterrel, meg ups-el, és kb 70-100W -ot mutattak!
nálam minden sokat fogyaszt?? majd akarok venni másfajta multimétert vagy fogyasztásmérőt.
ja, vinyok kb 10W-ot fogyasztanak.
télleg a picopsu megy bármely 12V-os notebook adapterrel?
-
Chaser
legenda
válasz
Spartan
üzenetére
Lemértem ma vinyó nélkül mennyi a különbség, live cd-ről ment a rendszer, miután betöltöttem ramba ami kell neki, 7W-tal kevesebbet evett a gép mint vinyóval, ugye ez csak idle állapot lenne, loadon még +5-6W kb, azért ez se kevés. Sok az a 70-100W nálad, pontosan milyen konfig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bízom benne hogy az én "betli időszakom" ezzel végetért!

Rákötöttem a régi tápot, azzal semmi probléma, működik ahogy illik. Vissza a ház tápjának csatijai, hátha a kis átmozgatás után meggondolja magát, de nem: venti zúg és ennyi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)