Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) Mike88


Mike88
senior tag

Ezen az átalakítós dolgon ismételten csak nevetni tudok, hogy még saját hibából sem... ez elképesztő!
Ne vegyél, kérjél tőlük! Ingyen postáznak egyet, hadd fogyjon a lóvé a hülyeségre!

-------------------

Megjött a "Wintel" CX-W8!
Ahogy látom freaktab-on ezt a típust többen is brandelik vagy mittomén, (jesurun, wintel, sunchip), de lehet valamit félreértettem, a lényeg, hogy én nézegettem erről belső képet, de az nem így nézett ki, mint ennek a belseje. Kivettem a dobozból, s túl nehéznek éreztem, majd szétszedtem: [link]

Szal ugyan szintén idétlen módon de legalább valami hűtés kezdeményezés van a boxban. A képen aki nem tudná kivenni, van a doboz felső részébe csavarva egy valamilyen 5mm körüli fém lemez, amin fekszik egy szintén 5mm körüli termal pad, majd erre fekszik föl a szokásos acél lemez, alatta pedig a procin szintén termal pad.

Szóval ez paraszti ésszel végiggondolva számomra kb. olyan, mikor a colos csőről váltasz fél colosra majd ismét csolosra s várod, hogy kiférjen rajta annyi mint egy coloson. :D
DE több a semminél ugye, mint amire példa a Pipo s a Voyo.
Hőfok ügyileg chrome - youtube 1080p 68-72 fok 3 perces videó után (szal tuti, hogy lehet ezt ég tornázni felfelé), a hűtés azért ér valamit, mivel ez viszonylag gyorsan, percen belül visszaáll 52 fokra, ha nem terheled, de épp elég a 63-64 fokhoz az, hogy most nektek írok chrome-ot használva.

Wifi "antenna", még nem teszteltem, de egy okádék, szó szerint, kb. kínai android stick szintje, sőt első ránézésre szerintem még alul is múlja. SMA aljzatnak simán van hely, szal kivezethető s lehet rá egy normálisabb antennát fabrikálni. Másnak viszont nincs hely, szal semmiben nem lehet gondolkodni, ez a doboz az, amibe tuti, hogy mást nem építesz bele. Szétszedni sem volt egyszerű, mert körmök fogják az alját, ehhez a szokásos módszert ajánlom (plasztikkártya, amit már nem használsz).
Érdekes, hogy van egy IR vevő is a NYÁK-on, hogy ezt bármi úton módon fellehet-e használni, arról fogalmam sincs. Ami hasznos lehet, hogy van két lyuk a nyákon a proci közelében, szóval ezt felhasználva bármilyen hűtőborda rögzíthető rá, akár önmetsző csavarral, csak a gond ott van, hogy egy apró, műanyag dobozban van, így szerintem addig nincs értelme, míg nincs kifúrkodva a doboz teteje.
Másodkézből vettem, szal windowsal nem tudom mi a történet, ezen nincs aktiválva, bing van rajta, látszólag valami tabletről átmentett, valszeg nem fizették ki a jogot, ezért került rá ez, csak akkor nem tom minek bing, miért nem egy pro, aktiválatlanul.

(#1202) kukszi1


kukszi1
tag

4 db 4k videot futtatam egyszere azal vittem fel a höfokot 85 C-fokra Meegopad T01 . Ekkor vette visza a procit 0.89 Ghz-re. Miután leálitottam a videokat 82 foknál már viszarakta 1300 Ghz a procit. 70-75 C-fokon stabilan fut nincsenek teljesitmény problémák vele.

(#1203) Mike88 válasza kukszi1 (#1202) üzenetére


Mike88
senior tag

Kukszi, itt nem megy ám 4k-ban a videó! Az akkor megy abban, ha a lejátszó ablakában a jobb alsó sarokban a beállítás ikonra kattintasz, s kivásztod a 4k-t! A képernyőképen is látszik, hogy nem az van kiválasztva, mert ha az lenne, akkor egy 4k jelzés lenne a "fogaskeréknél". (HD-nál pedig HD jelzés)

Szóval te 4 360p felbontású videót játszottál le, mindezt IE-el, s akkor értél el 80 fokot, amit ugyan én nem teszteltem pipo-n de gyanítom, hogy azon jóval ezalatt van a hőfok, gyárival (hűtés nélkül.)
Na de majd most, wintel-el, meglátjuk mit hoz...

[ Szerkesztve ]

(#1204) Mike88 válasza Mike88 (#1203) üzenetére


Mike88
senior tag

Wintel-el 4db 4k IE-el (ami valójában 360p)
1 db 4k (ami valójában is 4k)
1db 1080p chrome-al

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy közben futott a rufus a háttérben, mivel épp készítek egy telepítőt, sajnos a Pipo tegnap elkattant, s akárhányszor a kikapcsolásra kattintottam mindig kiírta, hogy leállítás majd ismét bejelentkezett. Elképesztő. S az is, hogy nem tudja magát helyreállítani. Nem erre lenne a recovery partíció? Ez a 2. eset, hogy "hard reset" miatt meghibásodik a rendszer s nem tudja magát helyreállítani, nem is értem a dolgot, egy sima hard reset-től ugyan miért borul minden? Nem linux, hogy ilyet műveljen.

(#1205) kukszi1


kukszi1
tag

Nem azonal ugrott fel a höfok hanem 4-5x lejátszottam folyamatosan arra voltam kiváncsi hány fokon veszi vissza a procit és menyire.

(#1206) Mike88 válasza kukszi1 (#1205) üzenetére


Mike88
senior tag

Ja! Értem én, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mivel terhelted le, csak szimplán szóltam, hogy az nem 4k. :)

(#1207) Laza... válasza kukszi1 (#1200) üzenetére


Laza...
addikt

Azt nem is kell. A 80 fok elérésekor az akksi robban ;] :C :DDD

Never give up!

(#1208) kukszi1


kukszi1
tag

Stickben nincs akksi :N

(#1209) fausto


fausto
addikt

Sziasztok,

Egy barátom nem rég vett Pipo X7-et és én is elgondolkoztam a vásárláson. Viszont azt mondta, hogy minden jól megy, csak az HBO Go akadozik! IE alatt azonnal elkezd akadni, más böngészővel olyan 10 perc után. Valaki használja a szolgáltatást? Mivel én is aktívan szoktam nézni, kíváncsi lennék, hogy egyedi hibáról van-e szó, vagy tényleg valamiért allergiás rá a Pipo. Ha esetleg valaki megnézné, hogy nála mi a helyzet, hálás lennék érte (van ingyenes, regisztráció nélkül nézhető része is a Go-nak)
Silverlight plugin és böngésző frissítés is volt már, de nem javított rajta
Köszi előre is!

(#1210) Mike88 válasza fausto (#1209) üzenetére


Mike88
senior tag

Ha életre tudtam kelteni, s addig nem kapsz választ, akkor ránézek.

(#1211) ovika válasza Mike88 (#1189) üzenetére


ovika
tag

Úgy néz ki, hogy HDsentinel-lel megoldódik a probléma.
Beállítások/LemezFigyelés/Lemezek leállásának akadályozása bekapcsolva és nem csatlakoztatja le-föl a lemezt.
Ráraktam a pipo x7-re a második 1 tb-os lemezt is és nincs probléma eddig.
Remélem nem is lesz. Viszont azt nem tudom, hogy ez hogy befolyásolja a lemezeket. Esetleg ezzel kapcsolatban valaki infót?

(#1212) Mike88 válasza fausto (#1209) üzenetére


Mike88
senior tag

Nálam is ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy chrome-nál, amennyiben belepörgetek a felvételbe egy darabig ok, ill. az akadozva lejátszott részlet is bír folyamatos lenni, ha visszapörgetek.
Az HBO go-val a kezdetek óta 1000+1000 probléma van. Problémája van sokaknak böngészőből is, de még többnek az applikációval. Biztos kevés az a pár ezer forintos bevétel/előfizető, s nincs rá pénz :D hogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.

Ovika köszi, ezt tudtam, csak azt gondoltam, hogy te is max. az üresjárási időt szeretnéd átállítani. Nekem ez így még nem megoldás, mert azért azt nem bánnám, ha kb. 10 perc után leállna. A frissítési pack, amit linkeltem egyébként nem hozott változást, ugyanúgy nincs erre vonatkozó rész az energiagazdálkodási beállításokban. Mind1.

[ Szerkesztve ]

(#1213) zsozsoooooo


zsozsoooooo
tag

Üdv

PipoX7 HDMI-n kiküldi a hangot is ugye ? Itt a fórumon visszaolvasva állítólag ki.

HDMI-n összekötöttem TV-vel, a pipo windowsán meg hangoknál a lejátszó eszköznél az "intel sst audio device (wdm)" van. Ez lenne gondolom a fülhallgató/speaker kimenet ami az elején van a gépnek. belefugtam a fejhallgatóm, van is hang.

Meg kell mondani a windowsnak külön hogy adjon hangot hdmi-n ? Mert összekötöttem a TV-vel és nincs hang

[ Szerkesztve ]

Zsozso

(#1214) fausto válasza Mike88 (#1212) üzenetére


fausto
addikt

Értem, köszi, hogy megnézeted! :R

(#1215) PeterPH válasza zsozsoooooo (#1213) üzenetére


PeterPH
senior tag

Nekem a régi 8 éves LCD TV-n nem ad, de egy újabbon igen. Szerintem EDID problémája van a régivel.

(#1216) zsozsoooooo válasza PeterPH (#1215) üzenetére


zsozsoooooo
tag

Hali,

1 eves samsung led tv-m van. Nem csak hdmi 1.4-es kábellel ad ki hangot HDMI-n a Pipo?

Zsozso

(#1217) Laza... válasza zsozsoooooo (#1216) üzenetére


Laza...
addikt

A TV-t kell kiválasztanod a hangkimenetnél, és akkor lesz hang is.

Never give up!

(#1218) Mike88 válasza zsozsoooooo (#1216) üzenetére


Mike88
senior tag

Azt ugyan nem tudom, hogy milyen kábelt használok, mert olyat, amit épp találtam otthon, de elvileg látnod kellene a hang beállításokban, hogy Hangszórók (ez a jack kimenet) s a TV-d, (nálam pl. LG TV). Itt tudod gyak. állítani, hogy melyiken jelenjen meg a hang.
Ehhez nekem nem kellett külön beállítanom semmit sem. Próbáld meg megnézni, hogy nincs-e az inaktív eszközök között. Jobb klikk a hang beállításokban a hangszórókra vagy akárhogy is jelenik meg nálad, majd pipáld ki a leválasztott és a letiltott eszközök megjelenítését. Ha eztán megjelenik a listában a tv-d, akkor próbálj egy újraindítást úgy, hogy közben nem kapcsolsz el másik bemenetre. Utóbbinál nálam előfordul, hogy bekapcsolom a gépet, de a tv másik bemeneten van, feláll a rendszer, majd nem látja aktívnak a tv-t (persze az eszközök listájában attól még ott van).

Ugyanez a jelenség fogadott engem tegnap a Wintelnél, de annál tutira 1.4-es kábelt használtam! Megoldást még nem kerestem rá, egyelőre nem tudok időt szánni rá.

(#1219) Laza... válasza zsozsoooooo (#1216) üzenetére


Laza...
addikt

Nálam pl. ez van:

Never give up!

(#1220) zsozsoooooo válasza Laza... (#1217) üzenetére


zsozsoooooo
tag

Ehh, köszi, megvan :)

Egyebként , most már nekem is megjelenik a TV, érdekes. Előbb még nem volt ott a hangeszközöknél. Pedig volt kikapcs bekapcs, mind a tvnel mind a Pipon. Most meg már ott van az hang lejátszó eszközöknél. Na mindegy a lényeg hogy megy, köszi nektek!

Laza:
Megjelent a tvm, az előbb még nem volt ott. Most már megy minden, köszi!

[ Szerkesztve ]

Zsozso

(#1221) zsozsoooooo válasza Laza... (#1219) üzenetére


zsozsoooooo
tag

.

[ Szerkesztve ]

Zsozso

(#1222) Knobber


Knobber
aktív tag

Valaki meg tudja nézni, hogy esetleg ez:
[link]
Akadás mentesen viszi-e a 720p és 1080p torrenteteket a boxon?
Vagy az se rossz, ha legalább a Popcorn Time elfutna a kütyün zökkenőmentesen?

Youtube: Knobber

(#1223) Mike88 válasza Knobber (#1222) üzenetére


Mike88
senior tag

Elnézést kérek a tudatlanságomért, de mi a búbánatos bánat ez az ace player? S mitől több a VLC-nél, mert látom, hogy arra hasonlít ill. hát miért pont ez kell neked?
720p videók (csak NAS-ról teszteltem) akadás mentesek, 1080p videók képe 2-3 mp-ként szétesik, HDMI-n nincs 5.1-es hang, lehet mind beállítás kérdése, de elsőre, szimplán telepítés után ez a tapasztalatom. (Ugyanezek a filmek MPC-vel k-lite codec packal telepítve akadás mentesek, s 5.1 is van HDMI-n s szintúgy ez a helyzet Kodival is.)
Kipróbálhatom a popcorn time-ot is, de előbb inkább kérdeznék, mitől több a kodi-nál, mert tényleg érdekel a kérdés, nem ismerem a lejátszót, gondolom én a popcorn hour szoftvere van leutánozva, legalábbis ránézésre ez jött le?

(#1224) Knobber válasza Mike88 (#1223) üzenetére


Knobber
aktív tag

Ace Player képes torrent file-ból 720/1080p filmeket streamelni, így nem kell letölteni őket hanem egy kattintás és megy.
A Popcorn Time is ugyanez kb.

Youtube: Knobber

(#1225) Mike88 válasza Knobber (#1224) üzenetére


Mike88
senior tag

Értem, tehát akkor inkább stream-el kéne próbálkoznom. Ha időben hazaérek melóból, akkor ránézek erre is. Mindenesetre sztem újabb utorrenttel ez bármelyik lejátszóval lehetséges.

(#1226) atillaahun


atillaahun
veterán

Sziasztok,

800-ig volt türelmem elolvasni a topic-ot, viszont ott már kezdtem letörni hogy még mindig nem kapható az országban Win-es miniPC? :F Inkább HDMI stick-es cucc érdekelne, ilyen doboz nem annyira. Ja és értelmes áron, tehát kb. 40e-ig, vagy nem tudom mennyit érnek meg ezek.
Az Intel-es MeegoPad-ról és Compute Stick-ről olvastam már.

Melyiket, vagy mi egyebet javasolnátok otthoni/munkahelyi gép kiváltására?
Amiket én konkrétan használnék rajta az elsősorban Chrome (max 10 ablakban), Photoshop és Office. Aztán mellékesen még kis torrent, sorozatok stream-elése, melóban meg persze némi nyomtatás meg számla program, de azok gondolom nem tételek. Illetve még kicsi játék is szóba jöhetne, mint Rome Total War 2, de az nem fontos.

Ha itthon semmi jó nem kapható, tudnátok adni megbízható külföldről rendelős linket?

[ Szerkesztve ]

(#1227) kukszi1


kukszi1
tag

110 dolcsiért vettem az egyik Meegopad T01 aliexpress oldalrol. Lassan jönnek a 64 gb stickek vagy megvárod vagy veszel 32 gb. A 16 gb csak linuxal érdemes használni. De megy livcd pendrive is. Amiduos progival meg android jedvenc progiain Igy 3 rendszert tudok használni. Ol
yan nint a kávé 3 az 1 -ben :)

(#1228) atillaahun válasza kukszi1 (#1227) üzenetére


atillaahun
veterán

Ha jól láttam bővíthető, úgy hogy 32-es bőven jó lenne nekem.
Mennyi idő alatt ért oda? Az ár hogy működik egyébként? Mert emlegettek itt sokan vámot meg áfát, de én azt nem egészen értem hol teszik rá, mikor fizetni gondolom előre kell az oldalon. Még a postás is kérhet érte plusz pénzt mikor átadja, vagy hogy?

Chrome-val akkor neked megy rendesen a böngészés, meg videólejátszás?

[ Szerkesztve ]

(#1229) tatararpad válasza atillaahun (#1226) üzenetére


tatararpad
őstag

Hát arra amit felsoroltál kb. semmi sem fog fent akadni. Ráadásul ha megnézed még nagyobb dobozos társaiknál is kínlódnak a hűtéssel, egy stickben pedig amiben a hűtés kimerül egy 1x2 cm-es fémlapban meg végképp problémás lesz a hosszú távú működés. Szerintem nem ezeket a droidokat keresed.

(#1223) Mike88: Nem, a Popcorntime az ugyanaz mint a Netflix csak warezban. A user kattint egyet és nézi a filmet.

[ Szerkesztve ]

(#1230) PeterPH válasza atillaahun (#1228) üzenetére


PeterPH
senior tag

Ezekben sem a RAM, sem a háttértárként szolgáló eMMC nem bővíthető.
Ha EU- kívülről rendeled, akkor az országba érkezés után valószínűleg vámeljárás alá vonják, és ÁFÁ-t kell rá fizetni.

(#1231) tlala válasza atillaahun (#1226) üzenetére


tlala
addikt

Bocsánat, de tényleg Atomos stickkel tervezel Photoshopozni? Szerintem arra alkalmatlanok ezek a 100 dobozkák. Sajnos pont a Chrome is bugos a Bay Trail-es chipsettel.
Tipikus Office/Facebook stb. böngészgető feladatokra remekül alkalmasak, torrentre és bizonyos kódolásig filmnézésre is, de aztán eljönnek az Atom határai, szóval szerintem ne ezzel akarj Photoshopozni meg izmos feladatokat elvégezni.
Amúgy itthon 45e Ft a kategória egyik legjobbja, a Pipo X7, én ezt használom. Játékhoz nem tudok hozzászólni, azt majd elmondja más.

(#1232) atillaahun válasza PeterPH (#1230) üzenetére


atillaahun
veterán

De hát ott van az oldalán a microSD slot, akkor az mire való?
És honnan tudják mennyi áfát kell rá tenni?

(#1231) tlala
Melóban egy 2 GHz-z 1 magos Celeron van, azon is egész jól gurul a PS, akkor már talán ebbe se fog beleakadni, nem?

(#1229) tatararpad
De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?

[ Szerkesztve ]

(#1233) aelod válasza tlala (#1231) üzenetére


aelod
veterán

Sajnos pont a Chrome is bugos a Bay Trail-es chipsettel.
Ezt kifejthetnéd. ;)

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1234) Laza... válasza atillaahun (#1232) üzenetére


Laza...
addikt

- Arra hogy legyen nagyobb drive-od is :)

- Onnan tudják, hogy bekérik a bankszla kivonatodat :)

Never give up!

(#1235) atillaahun válasza Laza... (#1234) üzenetére


atillaahun
veterán

Ezt a drive-ot most abszolút nem értem. Miben lenne más mint mikor egy telefonba teszem a microSD kártyát? Most vagy tudok rá adatokat másolni vagy nem. :F

Ez a bankszámlás dolog gondolom csak vicc. :U

[ Szerkesztve ]

(#1236) Mike88 válasza tatararpad (#1229) üzenetére


Mike88
senior tag

Aha, köszi. Most ismerkedek vele. Elsőre Gambler-t próbáltam lejátszani 1080p-ben, mégis csak egy felkapott film jelenleg. 4 peer! Most ez komoly? Belenyúltam csak vagy ez az átlag? 250 kilóval csordogált a háttérben, jó hogy néha meg-meg akadt, amíg ment, persze folyamatos volt a kép, nem volt akadozás, ez szól elsősorban a kérdezőnek, még ha nem is érdekli már a válasz vagy csak elfoglalt s nem járt erre mostanság. Az nem rossz, hogy van felirat, s nem kell kotorásznom érte, szemben ugye kodival, ahol supersub-ról nyilván tudok rá feliratot nyitni, de meg kell keresni a hozzá passzolót, szal tetszik meg minden, most több időm nincs rá, remélem csak véletlen volt ez, s nem ez az, ami jellemző rá.

Atillaahun! Tudod bővíteni microSD-vel, azt adattárolásra tudod is használni, tudsz is rá telepíteni, csak a windows store-ban letöltött cuccokat nem tudod oda telepíteni. Írhatták volna neked egyből ezt is, csak akkor nem maradt volna benned kérdés, az meg unalmas! :)
Írtam neked privátban még délután, nagyjából ugyanazt, mint tatararpad írt a mondandója második felében.

[ Szerkesztve ]

(#1237) tatararpad válasza atillaahun (#1232) üzenetére


tatararpad
őstag

Jah, belassul 100Mhz alá, aztán a sajátgép megnyitása is hosszú távú célkitűzés lesz, nemhogy bármilyen más értelmes dolog. A Celeron meg attól függ milyen Celeron, mert van Bay-Trailes és Haswelles cerka is, eltérő architektúrájú magokkal, eltérő TDP-vel, és gondolom valami hűtés is van a cerka mellett, ha más nem legalább a táp forgatja a levegőt. Ha sticket nem is de tabletet kapni Mo-n ugyanezzel a hardverral, körbenézhetsz azokban a topikokban is hogy mire elég is mire nem, de PS és TW2 szerintem nem ez a szint.

(#1236) Mike88: Gondolom ez azért van mert a "hivatalos" Popcorntime elég rövid életű volt és megszűnt, azóta a klónjai vannak csak, ilyen olyan minőséggel és ismertséggel.

[ Szerkesztve ]

(#1238) atillaahun válasza Mike88 (#1236) üzenetére


atillaahun
veterán

Igen, olvastalak, köszi a részletes leírást, csak még nem volt erőm érdemben megválaszolni. :) A hűtésnek mindenesetre jobban utánajárok akkor, bár ha jól sejtem pár hozzászólásnyi tapasztalat van csak erről a kütyüről. Esetleg túrok még valami külföldi fórumot is...

Windows Store-al meg még nem találkoztam, de szerintem meg leszek nélküle. ;)

(#1237) tatararpad
Jó, hát játék az sokadlagos vele, de PS-en azért meglepődnék ha használhatatlan lenne. Biztos lehet vele komoly erőforrás igényes dolgokat is gyártani, de én egyelőre csak weblapot tervezek, az meg még az itthoni AMD Semprom 1,61 GHz-s kölcsön géppel is megy, bár igaz, ez már néhány dolognál sokat darál meg lassul kicsit, de szerintem az inkább az 1,25 GB RAM miatt van.

(#1239) Laza...
Tehát akkor személyivel lehet csak átvenni a csomagot a postástól?

[ Szerkesztve ]

(#1239) Laza... válasza atillaahun (#1235) üzenetére


Laza...
addikt

Ugyan az, na.

A bankszámlás dolog nem vicc, több ezer rendelésen vagyok túl, tudom a folyamatot elég jól :)

Never give up!

(#1240) Mike88 válasza atillaahun (#1232) üzenetére


Mike88
senior tag

"De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?"

DE, úgy működik a dolog, de azzal te most hogy vagy beljebb, hogy felfűt, leveszi az órajelet, aztán míg le nem hűl gyakorlatilag (magamtól idézek) az újraindítás gombig mire eljutsz megköszönöd Istennek, hogy létrejött a művelet. Szal vedd számításba, hogy az a feladatkör, amire tervezed (Ps-ről nem tudok nyilatkozni), ahhoz kell valami hűtés, s ahogy tatararpad is írta, hűtés kiépítésére nem igazán van sticknél lehetőség, ezért ez egy hibalehetőség. Én nem mondom neked, hogy pl. a meegopad erre biztos, hogy alkalmatlan, mert nincs a tulajdonomban, de fenn áll az esélye, s ha így van, arra hogy építesz hűtést?
Amúgy egyébként tetszik a stílusod, örülök hogy van olyan itt végre, aki nem hisz az ilyen "szerintemeknek". Én tesztelnék neked mindent, csak 1. a Pipo-n már van hűtés, s másik dobozban van, 2. a Wintelen gyárilag van hűtés, s a 3. ok a legfőbb, nincs túl sok szabadidőm.

tatararpad! Ismét köszi. Ez így gáz, akkor ezt el is felejtem, marad a Kodi ilyen célra, nekem ne akadozzon, meg álljon meg betölteni, mert attól kihullik a hajam, 1 héten max 1 filmre van időm, ha még azt sem tudom megnézni az elejétől a végéig idegbaj nélkül, akkor az aztán "tök jó kikapcsolódás". :D

[ Szerkesztve ]

(#1241) tozso76 válasza Laza... (#1239) üzenetére


tozso76
aktív tag

Szerintem pontosabb a bankszamla kivonat helyett a Paypal fizetes bizonylat, vasarlast visszaigazolo email es a bank szamla-paypal konto kozotti fizetes bizonylata.

(#1242) Laza... válasza tozso76 (#1241) üzenetére


Laza...
addikt

Önmagában a bankszla kivonat is elég, semmi más nem kell. Esetleg + a PP bizonylat, de én újabban azt sem szoktam küldeni.

Never give up!

(#1243) Warter válasza Laza... (#1242) üzenetére


Warter
őstag

Én meg csak a paypal-t szoktam, annak elég egy forward a mailboxból.

(#1244) interstate76 válasza Warter (#1243) üzenetére


interstate76
addikt

Ugyanezt csinálom én is.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1245) tlac válasza Laza... (#1242) üzenetére


tlac
nagyúr

gondolom a bankszámla nem feltétlenül elég, ha a paypal-on volt valamennyi pénz

(#1246) kukszi1


kukszi1
tag

Meegopadon még nem tapasztaltam hogy viszavette volna 100ghz a procit. Kikapcsolni kitudom távolrol is az rdm+ progival.

(#1247) Solten


Solten
addikt

A gíkbájing dobott egy mailt hogy nincs eppen nekik fekete pipo de majd lesz 2 nap mulva. Aztan megint egyet hogy belathato idon belul megse lesz. Helyette ram akartak sozni ilyen dual-bootos izet.
Megkerdem van-e ezust nekik, es ideer-e meg ebben az evben.

Kinai websop ftw... :U (termeszetesen minden termek on stock az oldalon...)

[ Szerkesztve ]

Saor Alba

(#1248) ovika


ovika
tag

Hp laserjet 1000-es nyomtatómat szeretném összehozni a pipo x7-tel. Nem lehet, mert nincs win8 driver. Virtual pc-vel xpt futtatva sem jön össze a dolog. Valaki tudna mondani vmi okosságot? :R

(#1249) GrandS válasza ovika (#1248) üzenetére


GrandS
senior tag

ppd drivert próbáltál?
Vagy ezt:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#1250) géeles válasza ovika (#1248) üzenetére


géeles
aktív tag

Én megcsináltam még régebben. Nem volt nagy ügy. Googlizom mert pontosan már nem emlékszem.
:F

TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.