- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Igazuk van, egyszerűen csak bosszantó, hogy megkapod, és nem tudod addig használni, amíg nem kapsz ilyen átalakítót.
Nézheted kívülről a dobozkát...
Csak halkan megjegyzem, ma kaptam sokkal durvábbat is ugyan ezért a kütyüért...
Na nem az átalakító miatt, hanem mert milyen sz@rt hoztunk kintről, milyen jelszót meg felhasználónevet kér...
Szerencsére sikerült megértetni, hogy a felhasználó létrehozásához be kell jelentkezni a microsoft fiókba.... -
zoltan6
addikt
nekem megérte azt a felárat,(főleg 2év magyarországi garanciával) szerettem volna egy normális kis fogyasztású htpc-t de nem váltotta be a pipo x7 a hozzáfűzött reményeket.
Építeni nem akartam,de szerintem az sem jönne ki 50-60-nál olcsóbban
akkor számoljunk egy kicsit:
Mostani árfolyamon a pipo x7 kintről rendelve áfával,vámügyintézéssel 46744ft-ra jön ki,ami a következőkből áll:
geekbuying-ról rendelve akciósan 120$ a készülék,az 34443ft mai árfolyamon.
27% áfa 9288ft
vámügyintézés kb 3000ft
tehát már nem is annyira drága hozzá képest a zotac (49700ft) amihez még kell venni meghajtót,meg a ramot,ami az aprón kb,12-13 ezres tétel használtan.
23000ft-ot költöttem a zotacra plusszban.
most az operációs rendszert hagyjuk,mert az nem szükséges a használathoz,rengeteg ingyenes alternatíva van,linux,openelec stb.
nem mondom hogy rossz készülék a pipo x7,mert én is használtam,de ennyit szerintem nem ér,még az járt jól aki januárban megtudta venni olcsón,mint pld.én.(#902) Warter
láttam hogy van 40-ért már nálunk,de mint írta még jó áron tudta beszerezni,(dollárárfolyam,nagytétel,stb)mai árfolyamon már inkább 50-hez fog közelíteni az éra ha elfogy a készlet. -
interstate76
addikt
Ez olyan, mintha mondjuk az MK908-asról csak akkor lehetne leírni a topikjában, hogy a dedikált médiaplayerek jobbak nála a filmekhez, amikor valaki külön megkérdezi, egyébként meg hadd menjen csak a hülyeség, hogy "hejjdejómédiaplayerakicsike", elbírja a képernyő. Szerintem meg nem bírja el. Sorolhatnám még a példákat, de teljesen felesleges.
-
interstate76
addikt
Akkor vagy kénytelen ugyanazt leírni, ha a vitapartner nem veszi az adást. Vagy ha ugyanaz a butaság jön elő többször ugyanabban a topikban.
Egyébként majd legközelebb megkérdezlek, hogy mondjuk 2 hét múlva leírhatom-e újra, hogy sztem 80-100 usd-nél nem ér többet a Pipo, ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest