Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz tatararpad #1229 üzenetére

Aha, köszi. Most ismerkedek vele. Elsőre Gambler-t próbáltam lejátszani 1080p-ben, mégis csak egy felkapott film jelenleg. 4 peer! Most ez komoly? Belenyúltam csak vagy ez az átlag? 250 kilóval csordogált a háttérben, jó hogy néha meg-meg akadt, amíg ment, persze folyamatos volt a kép, nem volt akadozás, ez szól elsősorban a kérdezőnek, még ha nem is érdekli már a válasz vagy csak elfoglalt s nem járt erre mostanság. Az nem rossz, hogy van felirat, s nem kell kotorásznom érte, szemben ugye kodival, ahol supersub-ról nyilván tudok rá feliratot nyitni, de meg kell keresni a hozzá passzolót, szal tetszik meg minden, most több időm nincs rá, remélem csak véletlen volt ez, s nem ez az, ami jellemző rá.

Atillaahun! Tudod bővíteni microSD-vel, azt adattárolásra tudod is használni, tudsz is rá telepíteni, csak a windows store-ban letöltött cuccokat nem tudod oda telepíteni. Írhatták volna neked egyből ezt is, csak akkor nem maradt volna benned kérdés, az meg unalmas! :)
    Írtam neked privátban még délután, nagyjából ugyanazt, mint tatararpad írt a mondandója második felében.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés