- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
zsozsoooooo #1216 üzenetére
Nálam pl. ez van:
-
Mike88
senior tag
válasz
Azt ugyan nem tudom, hogy milyen kábelt használok, mert olyat, amit épp találtam otthon, de elvileg látnod kellene a hang beállításokban, hogy Hangszórók (ez a jack kimenet) s a TV-d, (nálam pl. LG TV). Itt tudod gyak. állítani, hogy melyiken jelenjen meg a hang.
Ehhez nekem nem kellett külön beállítanom semmit sem. Próbáld meg megnézni, hogy nincs-e az inaktív eszközök között. Jobb klikk a hang beállításokban a hangszórókra vagy akárhogy is jelenik meg nálad, majd pipáld ki a leválasztott és a letiltott eszközök megjelenítését. Ha eztán megjelenik a listában a tv-d, akkor próbálj egy újraindítást úgy, hogy közben nem kapcsolsz el másik bemenetre. Utóbbinál nálam előfordul, hogy bekapcsolom a gépet, de a tv másik bemeneten van, feláll a rendszer, majd nem látja aktívnak a tv-t (persze az eszközök listájában attól még ott van).Ugyanez a jelenség fogadott engem tegnap a Wintelnél, de annál tutira 1.4-es kábelt használtam! Megoldást még nem kerestem rá, egyelőre nem tudok időt szánni rá.
-
Laza...
addikt
válasz
A TV-t kell kiválasztanod a hangkimenetnél, és akkor lesz hang is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged