Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz zsozsoooooo #529 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy senkinek nem jó semmire, csak hogy én nem igazán látom a piaci rést, amit be tud tölteni. Japán kódolású videókhoz, egyszerre 2 felirathoz és TV-n történő Silverlight-futtatáshoz biztosan szuper (nem mintha ugyanezeket nem tudná a laptopom, de én sem szoktam a TV-re dugdosni). 93 usd-ért, azaz kb. 25e Ft-ért pedig általános célú felhasználásra is az lenne - reméljük, esik majd az ára és nemsokára mázli nélkül is be lehet szerezni ennyiért!
Egyébként Neked sztem bőven elég lenne egy olcsóbb, linuxos mini PC is - azt hiszem, lehet rá silverlightot hegeszteni (de nem igazán vagyok jártas a témában, szóval ez nem biztos).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz zsozsoooooo #532 üzenetére
Ó, hát az MK808-asnál már sok, gyorsabb választás van, ráadásul akad jópár rk3188-as és 3288-as kütyü is, amire lehet linuxot tenni - azt persze meg nem mondom neked, hogy a kamerádat tudnád-e használni velük.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
PeterPH
senior tag
válasz zsozsoooooo #607 üzenetére
Konkrétan hűtőborda nincs, de passzív.
-
tlala
addikt
válasz zsozsoooooo #607 üzenetére
Igen, a Pipo teljesen passzív.
Remélem hamarosan kézhez kapom, hogy meggyötörjem. -
aelod
veterán
válasz zsozsoooooo #1151 üzenetére
Annyira nem gáz az. Lényeg, hogy legalább van rajta külön ilyen.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
PeterPH
senior tag
válasz zsozsoooooo #1196 üzenetére
Itt is volt már szó róla korábban.
Nem bontják ki a terméket a fóliából, hogy megnézzék a dugvillát, ámde éppen ezért hozzácsaphatnának egy filléres átalakítót szó nélkül. -
ovika
tag
válasz zsozsoooooo #1198 üzenetére
Valahonnan ismerős ez a helyzet...
-
PeterPH
senior tag
válasz zsozsoooooo #1213 üzenetére
Nekem a régi 8 éves LCD TV-n nem ad, de egy újabbon igen. Szerintem EDID problémája van a régivel.
-
Laza...
addikt
válasz zsozsoooooo #1216 üzenetére
A TV-t kell kiválasztanod a hangkimenetnél, és akkor lesz hang is.
Never give up!
-
Mike88
senior tag
válasz zsozsoooooo #1216 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, hogy milyen kábelt használok, mert olyat, amit épp találtam otthon, de elvileg látnod kellene a hang beállításokban, hogy Hangszórók (ez a jack kimenet) s a TV-d, (nálam pl. LG TV). Itt tudod gyak. állítani, hogy melyiken jelenjen meg a hang.
Ehhez nekem nem kellett külön beállítanom semmit sem. Próbáld meg megnézni, hogy nincs-e az inaktív eszközök között. Jobb klikk a hang beállításokban a hangszórókra vagy akárhogy is jelenik meg nálad, majd pipáld ki a leválasztott és a letiltott eszközök megjelenítését. Ha eztán megjelenik a listában a tv-d, akkor próbálj egy újraindítást úgy, hogy közben nem kapcsolsz el másik bemenetre. Utóbbinál nálam előfordul, hogy bekapcsolom a gépet, de a tv másik bemeneten van, feláll a rendszer, majd nem látja aktívnak a tv-t (persze az eszközök listájában attól még ott van).Ugyanez a jelenség fogadott engem tegnap a Wintelnél, de annál tutira 1.4-es kábelt használtam! Megoldást még nem kerestem rá, egyelőre nem tudok időt szánni rá.
-
Laza...
addikt
-
aelod
veterán
válasz zsozsoooooo #1259 üzenetére
Ha visszajött az áram akkor igen.
De kicsit fogalmazhatnál pontosabban is
-
zoltan6
őstag
válasz zsozsoooooo #1259 üzenetére
power gomb megnyomásakor mindenképp,de csak ha már van áram.
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1308 üzenetére
Közben már elmagyarázták, hogy 1830-MHz-vel is tud működni ha engedélyezem a BIOS-ban.
Csak azt nem értettem elsőre, hogy pár helyen csak az 1333 volt kiírva, máshol meg egy tartomány és hogy akkor miért nem csak a tartomány felső értékét tüntetik fel.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz zsozsoooooo #1414 üzenetére
Képekkel illusztrálhattad volna a folyamatot
-
windlord
őstag
válasz zsozsoooooo #1414 üzenetére
Én is hasonló képen vélekedem.
Alulra én 4mm vastagságból rendeltem, remélem elég lesz oda...Szerintem a két chipra elég lehet a 0.5mm eltérés a szintbehozáshoz.
Vagy egy nagy bordám ami alu... meglátjuk.
Én is a thermal pad és hőálló ragasztó kombinációra gondoltam.Mondjuk azt nem vágom, hogy mihez ragasszam a bordát...
Valahogy illene rögzíteni... -
windlord
őstag
válasz zsozsoooooo #1418 üzenetére
tehát ezeket a rézlapokat tetted a gyári termálpadra, ami a vga -n volt...
Azt hiszem az az alacsonyabb.
Ha jól értem, akkor ezekkel szintezted be?Mivel ragasztottad oda?
Le tudnád fényképezni ezeket a lapokat, mert kicsit vakon vagyok most...
-
windlord
őstag
válasz zsozsoooooo #1420 üzenetére
Elboltolhatjuk, ha mar neked nem kell.
Javaslom folytassuk privatban! -
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1423 üzenetére
Hmm, pedig az mintha az előbb még csak egy képre mutatott volna.
Köszi.
Akkor ezek szerint tojjam le a hővezető képességét a lapnak? Csak mert amit a kollága linkelt elég gyengusznak tűnik a másfeles értékével.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1429 üzenetére
Végülis... hazaérek belehajtogatom a fél guriga alufóliát a házba.
Mondjuk ez már korábban is eszembe juthatott volna.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1435 üzenetére
Én is átnyálaztam már a BIOS-t oda-vissza és nem találtam a Turbo-val kapcsolatos beállítást.
Bár nekem simán felugrik az órajel 2 GHz-ra is, ha indítok valami izmosabbat (Task Manager-ben meg tudod nézni), szóval nem tudom mit jelent az az 1333 MHz igazából.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1438 üzenetére
Én még nem tudok sajna ilyet tesztelni, mert nincs rendes hűtésem egyelőre, hamar leszabályoz.
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1440 üzenetére
Azt még a MeegoPad-ra írta nekem Mike88, gondolom ott van a Turbo-ra külön menüpont. Én is azt hittem a Pipo-nál is lesz, de úgy tűnik mégse.
Az hogy miért csak 1,5 GHz-ig megy fel neked teszt alatt, valóban jó kérdés. Bár én még ezt a %-os kihasználtságot se értem igazából a processzornál.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz zsozsoooooo #1482 üzenetére
Azt sejtettem, de a kérdésem az volt hogy ez valódi alvó állapot-e, mert kb. 1s alatt felkel belőle töltés nélkül, ami nekem azért gyanús hogy nem csak a monitort kapcsolja-e ki (ahogy írja is a specben).
-
fpeter84
senior tag
válasz zsozsoooooo #1482 üzenetére
USB-s hálócsipp van rajta? A típusát tudni? Guglizott képeken sehol nem látszik és a spec listákban is csak 10/100-ként emlegetik, típust sehol...
Mivel az USB-s egér és billentyűzet is képes felébreszteni (annyira biztosan alszik mint bármelyik másik droidos telefon/PC - életben tartja a RAM tartalmát és rajtra készen vár) ezért elméletben ezt az USB hálócsipp is megtehetné. Én az asztali PC-m és notim esetében az OpenWrt-n futó etherwake-et használom: "megpingeli" a MAC address-t és standby / poweroff állapotból is elindulnak a gépeim. Engem is érdekelne hogy ez működik e a Pipo-val is...
Ha más megoldás nincsen, akkor OpenWrt-s router GPIO lábával kell megpiszkálni a Pipo bekapcs gombját és úgy lehet "távébreszteni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest