- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Knobber #1222 üzenetére
Elnézést kérek a tudatlanságomért, de mi a búbánatos bánat ez az ace player? S mitől több a VLC-nél, mert látom, hogy arra hasonlít ill. hát miért pont ez kell neked?
720p videók (csak NAS-ról teszteltem) akadás mentesek, 1080p videók képe 2-3 mp-ként szétesik, HDMI-n nincs 5.1-es hang, lehet mind beállítás kérdése, de elsőre, szimplán telepítés után ez a tapasztalatom. (Ugyanezek a filmek MPC-vel k-lite codec packal telepítve akadás mentesek, s 5.1 is van HDMI-n s szintúgy ez a helyzet Kodival is.)
Kipróbálhatom a popcorn time-ot is, de előbb inkább kérdeznék, mitől több a kodi-nál, mert tényleg érdekel a kérdés, nem ismerem a lejátszót, gondolom én a popcorn hour szoftvere van leutánozva, legalábbis ránézésre ez jött le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest