Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) atillaahun válasza Aryes (#1539) üzenetére


atillaahun
veterán

Most látom csak, hogy 2 változat van GB-n és a Win8-as drágább. Most jól értem csak annyi a különbség, hogy a drágábbhoz jár egy jogtiszta aktivált a Win, az Ubuntus-ra meg legfeljebb rakok egy törtet?

(#1552) Upo válasza atillaahun (#1551) üzenetére


Upo
addikt

Olyant nem szoktunk csinálni... :N

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1553) tvamos válasza atillaahun (#1551) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ugy erted, hogy veszel egy dobozos Windows 8-at, es azt telepited? Erdekes otlet!..

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1554) tatararpad válasza atillaahun (#1551) üzenetére


tatararpad
őstag

[link] Sok jót nem, ahogy látom még én is rosszul emlékeztem, mert nem is legacyt, hanem beépítettet kap, ami már a semmit jelenti. Amúgy ha Windows 8.1 with Bing a másik, akkor olyan sok felárnak nem lenne szabad lennie rajta, mivel habár annak az ára nem nyilvános, de elvileg közel 0 a partnereknek. De egy OEM Windows árát sztem semmiképpen sem érhetné el.

[ Szerkesztve ]

(#1555) tvamos


tvamos
nagyúr

Ez miert ilyen olcso? Van valami baja? [link]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1556) aelod válasza tvamos (#1555) üzenetére


aelod
veterán

Hát nem a legjobb. Egyik kolléga ecsetelte itt már a képességeit a gépnek. Nem voltak jó tapasztalatai vele.

Am. én most kivárok. Jönnek a cherry trail alapú gépek. Az asus be is mutatta a win 10re épülő stick mini pc-jét. Igéretes :K

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1557) tvamos válasza aelod (#1556) üzenetére


tvamos
nagyúr

Akkor en is, hatha lesz itt valami hasznalt, vagy kifuto olcson.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#1558) Mike88 válasza aelod (#1556) üzenetére


Mike88
senior tag

Azért az, hogy megfelelő-e vagy sem, az nagyban függ attól, hogy minek kell megfelelnie, nem? Szal ha valaki ilyen semmilyen módon érdeklődik egy készülék iránt, te hogy tudsz rá egyáltalán válaszolni? Nem is értem... Nem tom melyik kollégáról van szó, de ha interstate76-ról, akkor úgy gondolom az Ő tapasztalatai egyáltalán nem fekete-fehérek, szal nem csak arról szóltak a hozzászólásai, hogy felsorolta, mire nem elég, mennyire használhatatlan, hitvány szar.
Mondjuk szüleimet meglehet kérdezni, hogy jó-e, ők majd azt mondják, hogy jó. Persze, hogy mire használják az már ki a frászt érdekel. Most akkor jó vagy nem jó? -Jó! -Biztos? -Persze! -Akkor megveszem.

Az olcsóságról meg annyit, hogy többször tárgyaltuk már, hogy ezek a miniPC-k eleve irreálisan drágák. Miért ilyen drága? Kérdezném inkább, ha plusz 1 dollárért köré épül egy 8 colos 1280×800-as IPS kijelző, egy 4200mAh-s akku, két kamera stb. Akkor most ez olcsó?

[ Szerkesztve ]

(#1559) interstate76 válasza aelod (#1556) üzenetére


interstate76
addikt

Az a baj, hogy mindig van mire várni. Említettem itt korábban egy használtan, de garanciával, 45e Ft-ért vásárolt laptopot. Az utóbbiban lévő U9600-as proci nem sokkal erősebb a Z3735F-nél, mégis bőven és gördülékenyen elég netes kommunikációra (skype, viber, egyéb ip-telefónia stb.) tartalomfogyasztásra (6-8 megnyitott lap meg sem kottyan neki) és irodai feladatokra, ráadásul érintőképernyős, volt benne merevlemez, 3 GB RAM (ami ugye tovább bővíthető), és még ott az akksi is. Szóval a hardverről és az árról: a Wintel W8 esetében sem elsősorban a hardverrel van a gond (bár win alá sztem karcsú a 2 GB RAM), hanem a melegedéssel. 6 vagy 7 percig szépen lejátszott még egy 35 GB-os full hd filmet is, utána viszont bekockásodott a kép és le kellett állítani a lejátszást. Módosított hűtéssel, 30e Ft alatt bombajó kis ketyere, ellenben gyári formájában. ÁFÁ-val együtt borzasztóan rossz vétel - szerintem.

(#1558) Mike88 :K

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1560) zzzz24 válasza #01378048 (#1501) üzenetére


zzzz24
csendes tag

Sziasztok! Nézegetem ezt a Meegopad T02 Mini PC-t. Alapvetően linuxot szeretnék rajta futtatni, egy böngészőben pedig embeddelt HD videót, és fotókat szeretnék megjeleníteni, egy erre a célra fejlesztett böngészőben futó szoftver segítségével, lehetőleg szaggatás mentesen. Ez a Raspberry Pi 2-vel éppen hogy, de nem sikerült szaggatás mentesen elérni. Egy ilyen kütyüvel esélyes hogy sikerülne? Mennyire melegednek túl ezek a mini gépek, ha a nap 24 órájában mennek, kell ezért aggódni? Köszönöm a segítséget! Üdv. Zoli

(#1561) Solten válasza Mike88 (#1558) üzenetére


Solten
addikt

Nem tudom, szvsz a pipo ar/ertek aranya kivalo volt £80 valamennyiert, aluminium hazzal. Ugy is hogy a hutest meg kellett buheralni filleres bordakkal ami rem egyszeru muvelet annak is aki hasznalt mar eleteben egyszer csavarhuzot.

Saor Alba

(#1562) Mike88 válasza interstate76 (#1559) üzenetére


Mike88
senior tag

No de várj... nem azt írtad, hogy a streamnél volt gond nálad, vagy félreértettem? Szal hogy te plex-hez használtad "szerverként"? S hogy akkor jelentkezett a túlmelegedés, vagy nem? Mondjuk a Plex úgy néz ki egyre elterjedtebb, szal ebbe bele fognak futni még páran, függetlenül attól, hogy leírtad a tapasztalataid. 35GB-os filmmel még nem próbálkoztam, az tény, max. 20GB körüli BD25-el, s tizenpár GB-os fullHD mkv-kal, no annál abszolúte nem érte el a kritikus hőmérsékletet, ill. egészen addig igen, míg nem telepítettem a K-lite codec packot, de erről már beszéltünk. Úgy gondolom ha valaki médialejátszásra szánja, local vagy hálózat, egyszerű mp-el esetleg Kodival, s az említett 10-15gb körüli mkv-khoz ill. bd iso-khoz, akkor még mindig megfelel a Wintel buhera nélkül a feladathoz, ehhez egyébként szerintem elég a Pipo is, bár azt nem próbáltam hűtés nélkül. Viszont önmagában a chrome böngészőhöz buhera nélkül nem elég a Pipo, a hűtés totális hiánya miatt, ellenben a Wintel igen, szal azért előbb szólnám le a Pipo-t, mint a Wintelt (ez az egész persze nem neked szól!), még akkor is, ha az egyik fém dobozban van, a másik műanyagban, sőt hát azért pofoznám hazáig azt a barmot, aki fémházba tette, de nem használta fel hűtésre. Szóval végső soron annyit akartam csak ebből kihozni, hogy nem lehet kijelenteni a Wintelről sem, a Pipo-ról sem, hogy "nem jó", míg nem tudjuk, hogy mi lenne a felhasználási terület, valamire nem jó, valamire igen. Persze az kicsit kellemetlen, mikor megveszed, s csalódsz benne, ahogy én is, de miután kiderült, hogy a hűtéssel volt csak gond a Pipo-nál, ezek után ismét úgy gondoltam, hogy az elvárásaimat kielégíti, (net, torrent, film).

Solten! Az SZVSZ az egy egyéni dolog, ahogy te érzed... A számok viszont magukért beszélnek, az hogy neked megért ennyit... meg! OK, nekem is! Ezért is fogy, ezért is veszik sokan, mert ezért az árért még mindig megéri azoknak akik a hardvert elégségesnek találják, ugyanakkor ne keverjük már össze a kettőt, hogy mi mennyit ér meg nekünk, avagy hogy valami relatíve drága vagy sem. Pl. 30kilóért egy szaros tisza cipő is drága, de attól még, hogy valaki drágának tartja, még mondhatja, hogy megérte (mondjuk azért mert jól mutat).

[ Szerkesztve ]

(#1563) interstate76 válasza Mike88 (#1562) üzenetére


interstate76
addikt

Streamnél a külső felirat kezelésével volt gondja, mert akkor újra kell kódolni a filmet (ez számomra új infó volt), amit nem bír a Wintel W8.

A 35 GB-os filmet felirat nélkül könnyedén streameli, ott a Wintelen való lejátszással volt a gond: csak 6-7 percig bírta. Egyébként nem is erre való egy ilyen dobozka, csak tesztjelleggel eresztettem rá a cuccot. Viszont amikor LAN-on keresztül játszottam le (laptopon, ill BD Playeren), akkor szépen ment, nem okozott gondot neki.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1564) Mike88 válasza interstate76 (#1563) üzenetére


Mike88
senior tag

Ja, aha, értem... köszi.

(#1565) Solten válasza Mike88 (#1562) üzenetére


Solten
addikt

Tehat nem irrealisan draga? :)

Saor Alba

(#1566) Mike88 válasza Solten (#1565) üzenetére


Mike88
senior tag

Dehogynem, de ezt elfogadva, ezen túllépve igényt tartottam rá, mert számomra nem megfelelő az, hogy egy tabletre aggassam rá ugyanazt, mint a Pipo-ra, ugyanakkor, hogy ezért többet fizetek, mint egy tabletért, az olyan, mint többet fizetni a mentes vízért, mert abból ki kellett venni az összes bubit, de hagyjuk ezt, mert úgy látom nem fogod megérteni miről beszélek.

(#1567) GrandS


GrandS
senior tag

Ilyet használ valaki? Mennyire melegszik? Jobb mint a Pipo vagy az Egreat?

(#1568) aelod válasza GrandS (#1567) üzenetére


aelod
veterán

Elkérik az árát mindenesetre...

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1569) tatararpad válasza GrandS (#1567) üzenetére


tatararpad
őstag

Egy tízessel többért már netbookot vagy 14 colos notebookot venni, esetleg ilyen áron össze lehet rakni egy AM1/BT gépet ami ráver pár kört erre teljesítményben. Lehet hogy nem rossz a termék de az ár az biztos.

(#1570) zoltan6 válasza GrandS (#1567) üzenetére


zoltan6
őstag

50-ért kapsz zotac-ot bővithető memóriával,sata csatlakozóval,ac-s wifivel,infra vevővel,usb3-al,gigabites lan,digitális hangkimenettel,kártyaolvasóval,minden földi jóval.2 év garanciával.
veszel hozzá aprón ramot,ssd-t 62-ből kb. megvan.

[ Szerkesztve ]

(#1571) atillaahun válasza atillaahun (#1542) üzenetére


atillaahun
veterán

Látom a GB-ről se kell többet rendelni semmit. Vasárnap vettem egy Megoopad T02-őt, tegnap nézem még fel se adták. Írok, hogy WTF?! erre ma jön a válasz hogy ne aggódjak, majd szólnak ha meglessz a cucc. Úgyhogy írtam nekik egy sok *-os szívhez szóló levelet.
Holnap meg asszem indíthatom a refundot.
Valami megbízható forrásra javaslat esetleg?

(#1572) GrandS válasza zoltan6 (#1570) üzenetére


GrandS
senior tag

Meg még a Windows ugye...

(#1573) zoltan6 válasza GrandS (#1572) üzenetére


zoltan6
őstag

most a windows-t hagyjuk,legálisan is meglehet olcsón oldani,a win 8 topikban már ki lett tárgyalva,win 8.1 diákverzió 11300ftcsak egx diákigazolvány kell hozzá,nem is kell saját névre szólnia.médialejátszóhoz kodihoz,meg úgyis sokan linux-ot meg openelec-et raknak rá.

(#1574) GrandS válasza zoltan6 (#1573) üzenetére


GrandS
senior tag

De akkor már 70 fölött vagyunk.

(#1575) tatararpad válasza GrandS (#1574) üzenetére


tatararpad
őstag

Szvsz egy Windowst még mindig tudsz rá venni később, viszont ezek alatt már hardvert nem fogsz cserélni hiába van egy Windowsod rá. Meg pl. az Insider program Windows 10-nél megy tovább megjelenés után is, az kb. egy ingyen Windows némi kompromisszummal míg össze nem gyűlik rá a pénz. De hacsak nem akarsz játzsani rajtuk vagy csak Windowsos programot használni, márpedig ezeken nagy játszások nem lesznek, akkor netezésre videónézésre egy n+1-ok Linux disztribúció is van olyan jó mint egy Windows.

(#1576) Lifeforce válasza GrandS (#1567) üzenetére


Lifeforce
őstag

Van ebből androidos verzió, ami jóval olcsóbb.
Van hivatalos bios csere, amivel feltehető windows 8.1.
Természetesen az androidos verzióhoz még távkapcs is van.
Így nem is értem a minixet, ezt hogyan is gondolta, 20pénzzel drágábban.

(#1577) Solten válasza atillaahun (#1571) üzenetére


Solten
addikt

Legy turelmes, a feladassal eltokolnek a postazas mar eleg gyors.

Saor Alba

(#1578) atillaahun válasza Solten (#1577) üzenetére


atillaahun
veterán

Már átrakták a cuccot presalere miután írtam nekik, úgyhogy indítottam is a refundot PPnél. Édesanyjukkal szórakozzanak a kis tetvek.

(#1579) GrandS válasza Lifeforce (#1576) üzenetére


GrandS
senior tag

Erre gondolsz? Adsz egy linket a hivatalos bios cseréhez? Vagy akár erre is mehet Linux? Kösz!

(#1580) szbarna1


szbarna1
csendes tag

Már a Microsoft is ... [link]

[ Szerkesztve ]

(#1581) Lifeforce válasza GrandS (#1579) üzenetére


Lifeforce
őstag

Ha linuxot akarsz, akkor nem kell biost frissíteni.
Anyi különbség van a biosok között, hogy az androidos verzió x64, ext4 és FAT32 partíciókat támogat a boot során, míg a wines verzió 32bit, FAT32 és NTFS partíciókat.
A biost megtalálod a minix fórumán.

(#1582) Mozart62 válasza GrandS (#1567) üzenetére


Mozart62
csendes tag

Én használom, nincs vele semmi gond, Office, Kodi, és egy csomó progi fut rajta. Nem egy sebesség bajnok, de simán viszi a filmeket, zenéket nas-ról. Böngészni egy 120 cm átlójú full HD tévén kiváló. :C

(#1583) Aryes válasza szbarna1 (#1580) üzenetére


Aryes
nagyúr

Vajon jogtiszta Windows van rajta? ;]

(#1584) Mozart62 válasza Aryes (#1583) üzenetére


Mozart62
csendes tag

Áruházból felajánlotta a 8.1 re a frissítést, és meg is csinálta. Aktivált rendszer.
Most 10 insider prev. van rajta.

(#1585) Aryes válasza Mozart62 (#1584) üzenetére


Aryes
nagyúr

(#1586) BéHGT


BéHGT
senior tag

Pipo x7-esen mehet a World of Tanks? :U

(#1587) aelod válasza BéHGT (#1586) üzenetére


aelod
veterán

[link] igaz, hogy Z3736F de megy. Nem tudom mekkora pinggel megy és mennyire élvezhető.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1588) Sanyi.mTs válasza szbarna1 (#1580) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

"A mini PC mellé egy vezeték nélküli egér és billentyűzet is jár," + "...140 dolláros, kb. 39 ezer forintos áron"
:C

(#1589) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, a héten én is beléptem az atom z3735f tulajok táborába egy wintel cx-w8-al.
Már az első órában akadt egy kis problémám a géppel és rá kellett jönnöm, hogy a biosa milyen érzékeny. :D
Akit érdekel, az itt elolvashatja.

A problémám az lenne, hogy a gép alaból 1.33ghz-re van állítva és a max, amire max terheléskor megy, az 1.59ghz.
Szerettem volna a max 1.89ghz-re felnyomni, mert így eléggé akadozik, viszont a biosban nincs ilyen opció.
A tubro engedélyezve, de más opciót, ahol az órajelet lehetne állítani nem találtam.
A topicban korábban posztoltak alapján se.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Amúgy a hűtés modhoz szükséges cuccok már úton vannak.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1590) ArGab válasza Zirowe (#1589) üzenetére


ArGab
őstag

Nekem is most jött meg pár napja de a dualboot-os bios-ában kb semmit sem lehet állítani a korábbihoz képest (valahol azt olvastam még a gyártó is más). Nekem felmegy 1.8-ra is de csak mikor még frissen van bekapcsolva és kellően hűvös, pár perc után ha elérte a 60-65-öd idle hőmérsékletet akkor onnantól már nemigen.
Egyébként szétszedve a hűtés is másképp néz ki mint amiket rendelés előtt találtam: [link], [link]
Hiába a borda, 30-40%-os terhelés esetén pár perc után már 80+ a hőmérséklet és onnantól leszabályoz 500 MHz-re.

[ Szerkesztve ]

(#1591) Zirowe válasza ArGab (#1590) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Akkor nekem még az előző verziós jött meg, szintén dual boot, bár az androidot kukáztam teljesen és frissen raktam rá saját win 8.1 pro-t.
Két szilikon pad, rajta lyukacsos fém lap, azon vastagabb nagy szilikon pad majd a nagy fém darab.

Ideiglenesen leszedtem az egészet és raktam rá ramsüniket+nyitottan van, amíg nem jönnek meg a rendes cuccok addig úgyse használom.
A fémdarabot tervezem teljesen kukázni és a tetejét meg oldalt kilyuggatni.

Én bekapcsolás után akárhogy terhelem, nem megy 1.59 fölé, még akkor sem, ha alacsonyabb a hőmérséklete.

Nézegettem más biosokat, hogy azzal teszteljem, de nem nagyon találtam.
Van ugye a 64bites meg az, ami rajta volt, csak ezt a kettőt találtam neten.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1592) ArGab válasza Zirowe (#1591) üzenetére


ArGab
őstag

Nekem több ponton is más:
- Aptio bios amiben kb a dátum és óra állítható
- szilikon lap a procin és rajta két tüskével feltűzött borda
- az alján nincsen semmi szellőzőlyuk
- nincsen semmi hővezető a borda és a tetőn lévő fém lap között. Így van olyan 2-4 mm rés közöttük és nem is érezni nagyon melegnek a tetejét mikor megy

Win8 aktiválva jött de rögtön indulás után riasztott a Defender hogy trojan van egy kms nevű mappában. Most Win10 preview van rajta. Drivercsomagot találtam egy dual bootoshoz onnan szépen felment minden. Ami a frászt hozta rám hogy telepítő közölte a fájlok másolása és előkészítése után hogy korruptak és kilép. Újraindítás után meg sehogy sem sikerült újra bootolni USB-ről. Itt az ESC-es menü sincsen, csak biosban egy boot override mert még a boot ordert is hiába állítottam. Aztán nagy nehezen összejött és másodjára felment.

Amúgy ha már ennyit beírtam a tapasztalatok:
- pár perc után az idle hőmérséklet 60-65°C
- kicsit terhelve gyorsan eljut 70-75°C köré
- konstans 20-30% terhelésnél 5 percen belül 80+ a hőmérséklet és leszabályoz 500MHz-re
- videolejátszást jól bírja de kizárólag hardveres gyorsítással (MPC-HC + DXVA2 nálam), így nem melegszik túl
- youtube 1080p (html5+h264 erőltetve) nem megy jól sem Firefoxban (itt akadozgat) sem Chrome-ban (itt meg dekódolási anomáliák vannak h264-nél), viszont IE-ben és Spartanban gond és szaggatás nélkül viszi <10% terheléssel

Összességében videolejátszónak alkalmas jelenlegi formájában esetleg némi böngészésre zenehallgatás mellett. Kicsit intenzívebb használat esetén már túlmelegszik és leszabályoz, ilyenkor pedig erőteljesen lelassul.
Hűtésmod alkatrészek nekem is úton vannak már, valamit majd megpróbálok kezdeni vele.

[ Szerkesztve ]

(#1593) Zirowe válasza ArGab (#1592) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Nekem a biosban jóval több opció van a tiédnél.

Aktív használat mellett gyári állapotban a doboz teteje forró, a hőmérséklet 80 fok fölött.
Ha berakok fél képernyőre egy 720p videót hálózati meghajtóról a képernyő másik felén pedig firefox pár lappal, már akadozik, yt 1080p videó szintén, teljesítmény végig maxon, 1.59ghz-n.

Viszont szerencsére még egyszer se szabályozott le. :)

Én elsősorban szülőnek szeretném netezős/szövegszerkesztős gépnek, de ezen még csiszolni kell, mert így nem vmi használható.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1594) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Ja, még két dolog.

Az alaplap alján van egy szalagkábel csatlakozó, ami elvileg más gépeknél is előbukkan.
Mit lehet vajon oda csatlakoztatni?
Neten mindenhol csak a kérdést találtam erre vonatkozóan, választ nem.

Illetve az infra, próbálta már vki "beröffenteni"?
Mivel hajlandó együttműködni?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1595) fpeter84 válasza Zirowe (#1589) üzenetére


fpeter84
senior tag

Csak óvatosan a BIOS állítgatásával! Az még a szerencsésebb eset volt ha csak képet nem kaptál! Nekem sikerült annyira téglásítanom az iWork8 tabletet hogy abszolút el sem indult - USB-n rádugott billentyűzeten pl nem ment a CAPS/NUM/SCROL LOCK, pendrive led-je nem mutatott olvasási aktivitást, próbálkozást, tehát tényleg nem csak képet nem adott. És mivel ugye itt már nincsen CMOS reset, mindent a flash-ben tárol le, ezért egyetlen megoldás a flash IC leműtése és újraprogramozása volt. Nem kis szívás, lévén hogy SMD és 1.8V-os... :W

Feltehetően a későbbi eszközökben ezért is kezdik lebutítani a BIOS-t. Tényleg olyan szintű beállításokkal van tele az enyém setup-ja, hogy még asztali PC-n se láttam ennyi félét...

(#1596) szbarna1


szbarna1
csendes tag

Egy ujabb kiserlet ez mar Windows 10 -el erkezik ..... [link]

(#1597) aelod válasza szbarna1 (#1596) üzenetére


aelod
veterán

Cherry Taril-el jobb lenne de elég pozitív a win10 :)

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1598) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

Ipon teszt: Intel Compute Stick

gyors átolvasásra: van benne venti :Y

[ Szerkesztve ]

(#1599) aelod válasza Sanyi.mTs (#1598) üzenetére


aelod
veterán

Olvastam. Nem rossz. Inkább legyen benne mintsem teljesen passzivan menjen és állandóan levegye az órajelet ha terheled.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#1600) Lifeforce válasza aelod (#1556) üzenetére


Lifeforce
őstag

És mit fognak tudni?
GeForce GTX 880M SLI lesz benne?
Jó poén, de érted mire akarok kilukadni?!
Pillanatnyilag is teljesen mindegy, hogy wintel, Pipo, Zotac nano.
Nyilván mindegyiknek van valami problémája, ám a felhasználási terület nem változik.
Sosem lesz egyik sem gamer gép, és még csak nem is lesz fejleszthető egy-egy elszállt típust leszámítva.
Vagy neked nem mindegy, hogy 12cm vagy 11,1cm a stick/ház mérete?
Szerintem teljesen mindegy.
Nagyon hasonlóan fog melegedni, és a teljesítményben/fogyasztásban sem lesz eget rengetően különbség.
Én most üzemelek be 3db wintelt a céghez, semmi baja nincs, ugyan úgy megy mint otthon a Pipom vagy a Zotac nanom.
Néha úgy csináltok, mint ha atyuristenmilyenübergépleszmajdmost.
Nem lesz szinte semmi különbség leszámítva olyan apró dolgokat, amik nem érintik a felhasználási területet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.