- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
zsozsoooooo #1216 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, hogy milyen kábelt használok, mert olyat, amit épp találtam otthon, de elvileg látnod kellene a hang beállításokban, hogy Hangszórók (ez a jack kimenet) s a TV-d, (nálam pl. LG TV). Itt tudod gyak. állítani, hogy melyiken jelenjen meg a hang.
Ehhez nekem nem kellett külön beállítanom semmit sem. Próbáld meg megnézni, hogy nincs-e az inaktív eszközök között. Jobb klikk a hang beállításokban a hangszórókra vagy akárhogy is jelenik meg nálad, majd pipáld ki a leválasztott és a letiltott eszközök megjelenítését. Ha eztán megjelenik a listában a tv-d, akkor próbálj egy újraindítást úgy, hogy közben nem kapcsolsz el másik bemenetre. Utóbbinál nálam előfordul, hogy bekapcsolom a gépet, de a tv másik bemeneten van, feláll a rendszer, majd nem látja aktívnak a tv-t (persze az eszközök listájában attól még ott van).Ugyanez a jelenség fogadott engem tegnap a Wintelnél, de annál tutira 1.4-es kábelt használtam! Megoldást még nem kerestem rá, egyelőre nem tudok időt szánni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vicces képek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest