- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
tatararpad #1229 üzenetére
Aha, köszi. Most ismerkedek vele. Elsőre Gambler-t próbáltam lejátszani 1080p-ben, mégis csak egy felkapott film jelenleg. 4 peer! Most ez komoly? Belenyúltam csak vagy ez az átlag? 250 kilóval csordogált a háttérben, jó hogy néha meg-meg akadt, amíg ment, persze folyamatos volt a kép, nem volt akadozás, ez szól elsősorban a kérdezőnek, még ha nem is érdekli már a válasz vagy csak elfoglalt s nem járt erre mostanság. Az nem rossz, hogy van felirat, s nem kell kotorásznom érte, szemben ugye kodival, ahol supersub-ról nyilván tudok rá feliratot nyitni, de meg kell keresni a hozzá passzolót, szal tetszik meg minden, most több időm nincs rá, remélem csak véletlen volt ez, s nem ez az, ami jellemző rá.
Atillaahun! Tudod bővíteni microSD-vel, azt adattárolásra tudod is használni, tudsz is rá telepíteni, csak a windows store-ban letöltött cuccokat nem tudod oda telepíteni. Írhatták volna neked egyből ezt is, csak akkor nem maradt volna benned kérdés, az meg unalmas!
Írtam neked privátban még délután, nagyjából ugyanazt, mint tatararpad írt a mondandója második felében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest