- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
800-ig volt türelmem elolvasni a topic-ot, viszont ott már kezdtem letörni hogy még mindig nem kapható az országban Win-es miniPC?
Inkább HDMI stick-es cucc érdekelne, ilyen doboz nem annyira. Ja és értelmes áron, tehát kb. 40e-ig, vagy nem tudom mennyit érnek meg ezek.
Az Intel-es MeegoPad-ról és Compute Stick-ről olvastam már.Melyiket, vagy mi egyebet javasolnátok otthoni/munkahelyi gép kiváltására?
Amiket én konkrétan használnék rajta az elsősorban Chrome (max 10 ablakban), Photoshop és Office. Aztán mellékesen még kis torrent, sorozatok stream-elése, melóban meg persze némi nyomtatás meg számla program, de azok gondolom nem tételek. Illetve még kicsi játék is szóba jöhetne, mint Rome Total War 2, de az nem fontos.Ha itthon semmi jó nem kapható, tudnátok adni megbízható külföldről rendelős linket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Battlefield 6
- Nikon DSLR topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest