- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Már a külső képek alapján rájöttem, hogy oda még nem ment be a google autó, utcaképet csinálni. Ennek ellenére az egyik utcasarokról belenagyítva felsejlik a házatok

Huh, akkor a 25Millával még túl is lőttem, nem kicsit.
Mondjuk annak fényében, hogy azért messzebb van a faluközpont, meg ilyesmi... Nagyon kíváncsi vagyok mit mond rá az ingatlanos.Akkor végülis az ajtó előrébb volt eredetileg. Különben nekem a kő padló volt árulkodó nagyon, a mintázata alapján kései 1960-as évek, kora '70-es évek. A víz ezekszerint jó későn lett behozva, bár eltudom képzelni, hogy hamarabb, csak a bojler és a melegvíz került be '83-ban.
Ti mióta lakjátok?
Egy megjegyzés a 3%-os hitelről : Úgy vélem, akár lesz kormányváltás, akár nem, szerintem ez a 3% pár éven belül fel fog ugrani piaci szintre. Ez most egy népjóléti intézkedés, ami hosszú távon nagyon sokba fog kerülni az államnak, ezért szinte biztos, hogy bárki is lesz hatalmon ez majd vissza lesz csinálva. Viszont, addig is nyerhettek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - I7-8G I 24GB I 1TBSSD I 14" WQHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest