- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez a kicsi is megítélés kérdése :
2018-ban használtam egy panel lakást Debrecenben jó ideig, a tulaj haver volt, felajánlotta, hogy 13M-ért vihetem. nem volt annyim, pedig éreztem nagyon, hogy megkéne venni. 1-2 éve majdnem 40M-ért ment el ugyanaz a lakás. Ez cca 3× haszon, és ha közben még kiadom, csak havi 50 ezer ft-ért, akkor is 3 Millió ft extra haszon. Jó, költeni kell rá, meg ez egy eléggé extrém példa mert a legtöbb helyen ezidő alatt maximum tisztes 20-50%-ot nőne egy lakás ára, de azt kell mondjam elég jó befektetés. ha nem az lenne akkor nem vennének az emberek befeketetési célból lakást.
A cripto/részvény meg úgy máködik : különíts el egy összeget melynek teljes elveszítése sem okoz gondod. (ez a legtöbbünk esetében eleve egy nem túl agy összeg lesz). majd vedd meg a részvényt/criptot és felejtsd el hogy van. X idő múlva nézd meg, ha több lesz örülsz.
De közben nem tudsz benne lakni, és közben nem fizet havonta egy X összeget azonnal kivehetőben (lakbér).milyen cég részvényeit vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest