Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez a kicsi is megítélés kérdése :
2018-ban használtam egy panel lakást Debrecenben jó ideig, a tulaj haver volt, felajánlotta, hogy 13M-ért vihetem. nem volt annyim, pedig éreztem nagyon, hogy megkéne venni. 1-2 éve majdnem 40M-ért ment el ugyanaz a lakás. Ez cca 3× haszon, és ha közben még kiadom, csak havi 50 ezer ft-ért, akkor is 3 Millió ft extra haszon. Jó, költeni kell rá, meg ez egy eléggé extrém példa mert a legtöbb helyen ezidő alatt maximum tisztes 20-50%-ot nőne egy lakás ára, de azt kell mondjam elég jó befektetés. ha nem az lenne akkor nem vennének az emberek befeketetési célból lakást.
A cripto/részvény meg úgy máködik : különíts el egy összeget melynek teljes elveszítése sem okoz gondod. (ez a legtöbbünk esetében eleve egy nem túl agy összeg lesz). majd vedd meg a részvényt/criptot és felejtsd el hogy van. X idő múlva nézd meg, ha több lesz örülsz.
De közben nem tudsz benne lakni, és közben nem fizet havonta egy X összeget azonnal kivehetőben (lakbér).milyen cég részvényeit vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest