Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Szart se ér az angol fizu otthon. Mi értelme van, hogy tele vagyok lével, ha ez rajtam kívül senkire se igaz? Ráadásul az összes valamirevaló barátom lelépett a francba onnan, fateromat kivéve szó szerint senkim nincs mostanra ott.

De amúgy nem tudom, mi az az összeg, ami rá tudna venni, hogy akár csak egy évig is újra magyarországon éljek (pláne Hajdú Biharban), de hogy egy nagyon magas szám, az biztos.
Plusz... Azért bármilyen alföldi települést összehasonlítnai egy igazi földi paradicsommal, az kicsit erős, nem gondolod?

Amúgy mi valami hasonlóra akarunk majd célozni, csak valahol kontinentális Európán belül (hogy simán kocsival lehessen mozogni). Lehetőleg nem szigeten, lehetőleg úgy, hogy nincs tele afrikai meg közel keleti "menekülttel" az utca. A gond, hogy ártól függetlenül se sikerült még ilyet találni.

De ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában! Az se érdekel, ha egy 3 szobás ház 1 millió euró vagy több, csak lássam, mire kell célozni, miről lehet álmodozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest