Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz KROK640 #1554 üzenetére

Szart se ér az angol fizu otthon. Mi értelme van, hogy tele vagyok lével, ha ez rajtam kívül senkire se igaz? Ráadásul az összes valamirevaló barátom lelépett a francba onnan, fateromat kivéve szó szerint senkim nincs mostanra ott. :(

De amúgy nem tudom, mi az az összeg, ami rá tudna venni, hogy akár csak egy évig is újra magyarországon éljek (pláne Hajdú Biharban), de hogy egy nagyon magas szám, az biztos.

Plusz... Azért bármilyen alföldi települést összehasonlítnai egy igazi földi paradicsommal, az kicsit erős, nem gondolod? :D

Amúgy mi valami hasonlóra akarunk majd célozni, csak valahol kontinentális Európán belül (hogy simán kocsival lehessen mozogni). Lehetőleg nem szigeten, lehetőleg úgy, hogy nincs tele afrikai meg közel keleti "menekülttel" az utca. A gond, hogy ártól függetlenül se sikerült még ilyet találni. :(

De ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában! Az se érdekel, ha egy 3 szobás ház 1 millió euró vagy több, csak lássam, mire kell célozni, miről lehet álmodozni. :D

Új hozzászólás Aktív témák