Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
metamorfi
újonc
Sziasztok!
Március óta használom nagy megelégedéssel a V3-omat. Tegnap a zsebemből úgy vettem ki, hogy keresztben egy pontból kiindulva (a bekapcsoló gombtól) több törésvonal mentén eltört. Semmilyen érintésre nem reagál de a SIM kártyákat kiszedve bekapcsolódott, és el is jutottam odáig, hogy a pc-vel össze tudtam kötni, fényképeket, videókat le tudtam tölteni.
Hogyan tovább? A pandawill-en vettem. Küldjem vissza megjavítani? Még sosem volt szétszedve, ezelőtt semmi bajom nem volt vele.
A másik gondom, hogy ki tudom szedni belőle a több, mint ezer kontaktomat? Így hiába kerestem, nem találtam. Egyébként root van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest