Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diego65

csendes tag

Sziasztok. A segítségeteket kérném. "Régi" iNew tulaj vagyok, már kitapasztaltam a teló lelkivilágát, mégis a napokban beleszaladtam egy veszélyes(?) furcsaságba. Munkából hazafelé bekapcsoltam a Waze appot(+WIFI+GPS+3G TELENOR), és mivel kb 40%-os volt az aksi, rátettem szivargyújtós töltőre. Kb 10-12Km után kiírta a telefon, hogy az aksi túlmelegedett, jött az ilyenkor megjelenő szöveg "Figyelmen kivül hagy" vagy "Szundi". :o Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
    Ma megint bekapcsoltam hazafelé a Waze-t, de most töltő nélkül. Legnagyobb meglepetésemre, a teló ugyanúgy elkezdett melegedni, majd megint jött az aksi túlmelegedéséről a figyelmeztetés. :W Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....
    Kérdésem: Másnak volt esetleg hasonló tapasztalata?
    A telefonon rendszeresen játszok, hol töltőről, hol aksiról, de még sose volt ilyen jelenségem. 3betűs navi, trafi hunter, stb rendszeres használt appok, de egyik sem produkált még ilyet. Nincs kedve valakinek kipróbálni a Waze-t, hogy ott is produkál ilyet, vagy csak nálam van valami? (A telefonon az 1.8-as német GPS fixes ROM van. 1. sim telenor, 2. sim voda., aksi töltés jó)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés