- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
soldi3r #72668 üzenetére
Ha van 8GB-od, poénból lődd be msconfig alatt egy napra, hogy max memória 3979MB, ennyi elérhető nálam az IGP lecsípése után a 4-ből. Szvsz azonnal meg fog változni a véleményed, ahogy megtelt a 4GB.
(#72670) vétó: Teljesen jogos a kérdés. Nem, mivel az SSD-nek vannak más komoly előnyei is. Nálam a legnagyobb, hogy néma, a T420-amban messze a leghangosabb dolog a HDD könnyű felhasználásnál. Az asztali gépemben is kizárólag ezért cseréltem a Raid0 tömböt rá. Ezenkívül az SSD sokkal kisebb fogyasztású, ami a notinál nagy előny. Az utolsó, de továbbra is fontos előny, hogy jóval könnyebb egy HDD-nél, a gyári HDD 110g, az SSD csak 52g.
Nekem csupán az szokta csípni a szemem, hogy sokan úgy állítják be az SSD-t, mintha nélkülözhetetlen lenne ahhoz, hogy gyors legyen a gép, miközben ez nagyon távol áll a valóságtól.(#72671) Francia91: A gyors HDD nem garancia a sebességre. Pl. ha torrentezel a HDD-ről, kapásból buktad a sebességet, mert ide-oda rángatja a fejet. Ugyanez van, ha túl sok minden van frissítgetve, vagy törölgetve, vagy nincs időnként defragmentálva.
(#72672) Chaser: A torrent egyáltalán nem árt egy SSD-nek.
Mosolyogtál rajta vagy sem, az utóbbi 10 évben tökéletesen bevált ez a módszer.... Persze, a fontos adatok nekem is mentve vannak mindig, amennyire az anyagiak engedik, de naponta/hetente menteni... Nálam esélytelen sajnos.
-
Francia91
veterán
válasz
soldi3r #72668 üzenetére
Én először a P9700-ast vettem a T500-asomba, rá 2 hétre az SSD-t. Addig a 2 hétig minimális előrelépést éreztem. Megjött az SSD, új rendszert tettem fel, hát mit ne mondjak, ég és föld volt a különbség. A P9700 előnye kizárólag 3D CAD-nél és videokonvertálásnál jött ki, pedig az SSD előtt sem rossz HDD volt a notiban, egy Western Digital Scorpio Black 7200 rpm 750 GB. A rendszer sebességében nem volt semmi előrelepés csak a procicserével. Pedig akkor már 8 GB RAM volt a gépemben, a procicsere előtt is. Mondjuk tegyük hozzá, hogy én normál használattal nem tudtam, csak a közelébe kerülni a 4 GB RAM használatnak, egyedül a 3D-s CAD rajzolás miatt kellett a 8 GB RAM, amit bizony elég sűrűn sikerül karcolgatni, de még elég volt. egy átlagos rajzolgatás közben 6-7 GB RAM-ra van szüksége az Inventornak nálam pl, ezt a 4 GB-tal nem tudtam megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest