Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
eutikhus
csendes tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Köszönöm a segítséget! :-)
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy IBM T43 -as laptopom. Nagyon szeretem, de lassacskán szükségem lenne egy újabb gépre [lehetőleg az is ThinkPad :-) ]
A gépbe raktunk anno 2 GB Ramot, illetve egy 160 GB-os merevlemezt. Ezen kívül idén vettem bele egy USB 3-as Express kártyát is, mert szükséges volt a gyors adatmentés szintén USB 3-as hordozható merevlemezre.
Az akkumulátor még 1,5 órát bír, de sajnos egy helyen fel van repedve. Lassacskán cserére szorulna.
Szerintetek mennyiért tudnám eladni? Mennyi lenne a reális ár érte?
Ti mennyit adnátok érte?Előre is köszönöm minden segítő válaszát! :-)
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy IBM T43 (2668) laptopom van. Épp szerették volna leselejtezni, de sikerült megmentenem. Azóta már működik is rendesen.
Viszont én szeretném egy picit tuningolni. Szerintem megérdemli, hogy még legalább 3-4 évig tökéletesen használható legyen. Szeretném benne kicserélni a memóriamodult, a HDD-t, és a processzort. Első kettővel nem is lenne gondom, de...
Esetleg tudtok nekem segíteni abban, hogy milyen processzorok kompatibilisak ezzel a lappal?
Most egy Pentium M 750-es van benne. A lehető legjobbat szeretném beletenni, de még azt sem tudom, hogy cserélhető-e. Van valami ötletetek?
Érdemes ilyenen gondolkodni?
Minden választ előre is köszönök!
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
IBM ThinkPad T43-nál miért nem megy semmilyen Driver??
Kaptam egy régebbi IBM ThinkPad T43 (2668) -as laptopot. Már feltelepítettem rá egy XP-t. Most azon lennék, hogy a hardverek drivereit telepítsem.
Már minden driver fent van a gépen, mégsem működik egyetlen hardver sem. Az OS látja eszközkezelőből is, de azt írja, nincs illesztőprogram.
Már a BIOS-t is frissítettem, illetve megnéztem, egy hardver sincs letiltva.
Mi lehet a baj?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi