Új hozzászólás Aktív témák

• havri1

félisten

Igen, CPU nem vészes, ( mint kiderült ) inkább a 96 fokos GPU aggaszt. Bár lehet kár volt megnézni ezt, eddig nem érdekelt, most ezzel ébredek :DDD
    Most kapott egy szűz Windows 7-et (rohadjon meg a rendszer helyreállítás, csináltam mentést Win7 alól, rendszerkép, és nem sikerült neki visszaállítani...tolhattam újra. Ugrott a W10 és a W7 is wáhááá), levettem 99%-ra energiagazdálkodásnál (maradt a kiegyensúlyozott, eddig teljesítménycentrikuson használtam). Szedem le a játékokat a kölöknek, és kipróbálom megint.
    Igazából itt a TurboBoost és a nélküli hőmérsékletekre leszek kíváncsi.
    Legjobb az egészben, hogy öcsém most vesz Y700/520-at gamert, és viszi magával nyáron Iraq-ba, ahol nappal helyenként 50-60 fok lesz a kinti hőmérséklet. Előre félek.

Szerk.: Sose használtam igazából akkumulátorról, most azzal működik, mert így kényelmesebb. Az egy dolog, hogy a GPU-t így nem használja 3D-ben (nvidia), de maga az egész gép mi a franctól lassul ennyire be? A winben lépkedés, oldalak betöltése a ffoxban, meg úgy minden. Mit vesz még vissza? CPU-t ennyire lebutítja?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés